Rīga, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Ossov, SIA, matraču ražošana, tirdzniecība

Jaunmoku 13, TC "Spice Home", Rīga LV-1046
Mēbeles, krēsli, gultas, mīkstie atpūtas krēsli, pufi, izvelkamie dīvāni, lēti dīvāni, bērnu mēbeles, mēbeļu veikals, lētas mēbeles, mīkstās mēbeles, mēbeles internetā, divguļamās gultas, izvelkamie krēsli, guļamistabas mēbeles, gultas matrači, viesistabas mēbeles, lēti stūra dīvāni, lētas gultas matracis 160x200, dīvāns gulta, stūra

Dievs Svētī, SIA, Apbedīšanas birojs

Turpinām strādāt klātienē!
Miera 27, Rīga LV-1001
Pakalpojumi:: ✓ Morga pakalpojumi ✓ Aizgājēja transportēšana ✓ Dokumentu noformēšana ✓ Bēru organizēšana ✓ Kremēšanas pakalpojumi ✓ Kapavietu iekārtošana ✓ Rīgas Privātie Kapi ✓ Apbedīšanas piederumi ✓ Dažādu konfesiju ceremonijas

Nafta LV, SIA

Lubānas 66-317, Rīga LV-1073
Tirdzniecībā piedāvātās degvielas sortimentā ir:: ✓ ziemas un vasaras marku dīzeļdegviela ✓ marķētā dīzeļdegviela lauksaimniekiem ✓ marķētā dīzeļdegviela apkures vajadzībām un kuģu uzpildīšanai ✓ 95 un 98 markas bezsvina benzīns Transports: SIA Nafta LV degvielas transportēšanas pakalpojumus sniedz ar savu transportu. Uzņēmuma rīcībā ir vairāki degvielas vedēji ar maksimālo kalibrāciju 31000 ltr un mazāki ar kalibrāciju 19000 ltr. Visas automašīnas atbilst bīstamo kravu pārvadāšanas noteikumiem ADR un ir aprīkotas ar degvielas sūkņiem un kalibrētiem skaitītājiem. Tas dod iespēju veikt degvielas piegādes gan lieliem, gan maziem degvielas vairumpatērētājiem un precīzi izsniegt pasūtīto degvielas apjomu.

REHAU, SIA, logi un durvis

Strādājam attālināti un arī birojā.
Daugavgrīvas 83-1.st., Rīga LV-1007
REHAU pakalpojumi:: ✓ Logi, durvis un profili ✓ Risinājumi mēbeļu ražošanai ✓ Risinājumi būvniecības industrijai Par mums:

SIA "REHAU" ir uzņēmums, kas nodarbojas ar tehniskā lietojuma polimēru materiālu risinājumu vairumtirdzniecību. Latvijā REHAU piedāvā logu profilus un apdares materiālus mēbeļu izgatavošanai, lentes plātņu malu apdarei, plātnes mēbeļu izgatavošanai.

ReTone, SIA

K.Barona 64, Rīga, LV-1011
Pakalpojumi:

Piedāvājam plaša spektra digitālos aizauss un iekšauss dzirdes aparātus. Nodrošinam:

✓ Aparātu pieregulēšanu (piemērošanu) atbilstoši katra cilvēka individuālajam dzirdes zudumam ✓ Iekšauss dzirdes aparātu izgatavošanu ✓ Pārdoto aparātu garantijas un pēcgarantijas apkopi un remontu ✓ Individuālo auss ieliktņu izgatavošanu ✓ Peldieliktņu izgatavošanu ✓ Individuālo auss ieliktņu izgatavošanu skaņas monitoru pieslēgšanai ✓ Audioloģisko iekārtu tirdzniecību, apkalpošanu un remontu

Auto ritms, SIA, Auto remonts Pārdaugavā

Turpinām strādāt klātienē!
Jelgavas 66, Rīga LV-1004
Auto un mikroautobusu stūres iekārtu remonts: ✓ ritošās daļas remonts ✓ automašīnas sagatavošana TA ✓ instrumentālā savienojumu un agregātu diagnostika ✓ bremžu sistēmas remonts ✓ sajūga remonts ✓ eļļas maiņa ✓ sveču maiņa ✓ savirzes / izgāzuma regulēšana ✓ riepu montāža un balansēšana ✓ riepu remonts ✓ kondicionieru uzpilde ✓ izpūtēju remonts ✓ savirzes / izgāzuma regulēšana ✓ elektroiekārtu diagnostika un remonts ✓ elektronisko sistēmu diagnostika un remonts ✓ dzinēju diagnostika ✓ kļūdu kodu nolasīšana un dzēšana ✓ klimata kontroles sistēmas diagnostika un remonts

Visidarbi.lv, darba sludinājumi

Baznīcas 20/22-30, Rīga LV-1010
Pakalpojumi:

"Visidarbi.lv" iespējas darba meklētājiem:

✓ Darba meklētāja profila pievienošana datubāzei; ✓ Pieteikšanās vakancēm; ✓ Parakstīšanās atbilstošām vakancēm e-pastā; ✓ Vakanču un pieteikuma dokumentu saglabāšana savā profilā.

"Visidarbi.lv" iespējas darba devējiem:

✓ Darba sludinājuma publicēšana (pakalpojumu plāni - standarts, premium, premium dual); ✓ Papildus risinājumu izmantošana pieteikumu palielināšanai un darba devēja atpazīstamības veicināšanai; ✓ Tehniskā atbalsta nodrošināšana, konsultāciju saņemšana par darba tirgu un darba sludinājumu sastādīšanu.

Belimo Balticum, SIA, Ventilācijas automātika

Mūkusalas 72b-3.st., Rīga LV-1004
Produkcija:: ✓ Gaisa vārsti ✓ Ūdens vārsti ✓ VAV & Drošības risinājumi u.c. ✓ Gaisa kvalitātes mērītājs ✓ HVAC automātika Par uzņēmumu:

Belimo ir pasaules tirgus līderis apkures, ventilācijas un gaisa kondicionēšanas sistēmas izstrādē, ražošanā un tirdzniecībā. Piedziņas un regulēšanas vārsti ir uzņēmuma pamatdarbība. Belimo mērķis ir būt uzticamam partnerim saviem klientiem visā pasaulē. Pētniecība un tirgus saistītas inovācijas, kā arī ātra un pielāgota izpilde ir pats galvenais. Belimo nodrošina vairāk nekā tikai produktus. Mēs atbalstām mūsu klientus ar inovatīvu, efektīvu un enerģiju optimizējošu risinājumu un dodam panākumus gan mūsu klientiem, gan mums pašiem. Mēs esam tuvu mūsu klientiem visā pasaulē, mēs runājam viņu valodā, un mēs to saprotam. Viss, ko mēs darām, mums dos pārliecību, ka viņi ir izvēlējušies labāko.

PRODUAL, THERMOKON oficiālie pārstāvji Latvijā.

Torex Group, SIA - METĀLA UN ISTABAS DURVJU SALONS TOREX

Vienības gatve 51, Rīga LV-1004
Pakalpojumi:: ✓ Durvju remonts ✓ Durvju regulēšana ✓ Durvju uzstādīšana ✓ Furnitūras maiņa ✓ Insektu sietu uzstādīšana ✓ Nestandarta risinājumi ✓ Plašs rokturu un eņģu klāsts ✓ Dzīvokļa metāla durvis ✓ Metāla durvis privātmājai ✓ Dzīvokļa istabas durvis ✓ Istabas durvis privātmājai ✓ Metāla Durvis Pēc Pasūtījuma ✓ Istabas Durvis Pēc Pasūtījuma ✓ Metāla Durvis Domani 100 ✓ Metāla Durvis Diamond ✓ Metāla Durvis Snegir Cottage ✓ Metāla Durvis Snegir PRO ✓ Metāla Durvis Snegir 60 ✓ Metāla Durvis Snegir 55 ✓ Metāla Durvis Snegir 45 ✓ Metāla Durvis Snegir 20 ✓ Metāla Durvis Professor 4+ ✓ Metāla Durvis Ultimatum Next ✓ Metāla Durvis Ultimatum ✓ Metāla Durvis Super Omega PRO ✓ Metāla Durvis Super Omega - 100 ✓ Metāla Durvis Delta PRO ✓ Metāla Durvis Delta 100 ✓ Metāla Durvis Delta M ✓ Metāla Durvis Х - sērija ✓ Istabas durvis Levita ✓ Istabas durvis Bianca ✓ Istabas durvis Matrix ✓ Istabas durvis Diva ✓ Istabas durvis Crystal ✓ Istabas durvis Muza

Boulders, SIA, Vārtu un žogu ražotne

Stūnīši, Gaismas 6-18, Olaines pagasts, Olaines nov., LV-2127
Žogu un vārtu produkcija: ✓ Teritoriju vārti ✓ Bīdāmie vārti ✓ Veramie vārti ✓ Industriālie vārti ✓ Automātiskie vārti ✓ Paceļamie garāžu vārti ✓ Ātrgaitas vārti ✓ Koka žogi ✓ Metāla žogi Žogu un vārtu ražošana:

"BOULDERS” nodarbojas ar visu veidu žogu, vārtu, vārtu automātiku, ražošanu, tirdzniecību un uzstādīšanu, servisa apkalpošanu un remontu visā Latvijā! Individuāla pieeja, risinājumi! Jau ilgu laiku strādājam šajā nozarē un esam uzkrājuši bagātīgu pieredzi, kas palīdz mums izpildīt uzticētos darbus kvalitatīvi.

SIA BF ESSE STOMATOLOĢIJAS CENTRS

Brīvības gatve 369 k.2, Rīga, LV-1024
Pakalpojumi: ✓ Terapeitiskā zobārstniecība ✓ Ķirurģiskā zobārstniecība ✓ Mutes dobuma higiēna ✓ Protezēšana ✓ Implantoloģija ✓ Estētiskā un dekoratīvā zobārstniecība ✓ Bērnu zobārstniecība ✓ 3D stomatoloģiskais panorāmas rentgens ✓ Virtuālā realitāte ārstniecības laikā

Wodoo, SIA, Autodarbnīca, AdBlue

Bauskas 149, Rīga LV-1004
Apraksts: WODOO komanda nodrošina profesionālu un kvalitatīvu DPF / SCR sistēmas atslēgšanu kravas automašīnam, lauksaimniecības tehnikai, iekrāvējiem un ekskavātoriem. Kvalificētais tehniskais personāls, vienmēr ir gatavi uzklausīt un piedāvāt katram klientam izdevīgāko risinājumu.

Latvijas Kinoloģiskā federācija

Elijas 21, Rīga LV-1050
Latvijas kinoloģiskā federācija nodarbojas ar:: ✓ šķirnes suņu audzēšanu ✓ izstāžu, sporta sacensību organizāciju ✓ suņu apmācību ✓ ar darbības profilu saistītu kursu organizāciju Par mums:

Latvijas Kinoloģiskā federācija (LKF) ir dibināta 1974. gadā kā Rīgas suņu audzētāju biedrība. Tagadējo nosaukumu iegūst 1993. gadā. LKF ir lielākā kinoloģijas organizācija Latvijas Republikā, apvieno 36 suņu audzētāju klubus, 2004. gadā reģistrēta arī kā izglītības iestāde. Latvijas Kinoloģijas federācija kopš 1996. gada darbojas Starptautiskās Kinoloģijas federācijas (FCI) sastāvā, 2005. gadā kļuvusi par tās pilntiesīgu biedru, ir arī Amerikāņu Kennel Kluba (AKC) sadarbības partneris.

Med Transports, SIA

A.Deglava 126-108, Rīga LV-1082
Pakalpojumu klāsts: ✓ Pārvadāšana pacientiem ar kustības traucējumiem; ✓ Droši, ērti, un ar komfortu; ✓ Pārvadāšana lielos attālumos Transportēšana: Guļošo vai sedošo pacientu pārvadāšana ietver sevī pacienta transportēšana uz nestuvēm vai ratiņiem. Mediciniska transporta darbinieki nodrošinās pārvadājumu no ārstnieciskās iestādes – mājās vai otrādi, jebkurā citā vietā pēc viņa vēlmes. Nodrošinam pacienta ar kustības traucējumiem pārvadāšanu „no gultas uz gultu”, nešana no/uz vajadzīgo stāvu.Specializētais transports aprīkots ar visu nepieciešamo, lai pacients justos droši, ērti un komfortabli. Nodrošīnam speciālizēto transportu invalidiem, kā arī palīdzibu transportēšanas laikā, piemerām, nešana no/uz vajadzīgo stāvu ratiņos Sanitāra transporta pakalpojumi tiek sniegti ar palīgiem vai medicīniskiem darbiniekiem.

Master klass, SIA

Garkalne, Lielā zaļā 8, Garkalnes pagasts, Ropažu nov. LV-2137
Piedāvātie pakalpojumi saistībā ar kokmateriālu apstrādi: ✓ Zāģēšana ✓ Žāvēšana ✓ Ēvelēšana ✓ Impregnēšana ✓ Garināšana ✓ Šķirošana Produkti: ✓ Svaigi zāģēti kokmateriāli (dēļi, brusas, latas) ✓ Žāvētie – kalibrētie zāģmateriāli ✓ Žāvētie – ēvelētie zāģmateriāli ✓ Apdares dēļi (vagonka un blockhouse) ✓ Grīdas dēļi ✓ Žoga dēļi ✓ Terases dēļi

Zooķepas

K.Barona 78a, Rīga, LV-1001
Kvalitatīva barība no zīmoliem: GranataPet, Virbac, Buddy:

Mūsu veikalā Jūs atradīsiet preces kaķiem, suņiem, grauzējiem un putniem. Augstas kvalitātes kaķu un suņu barība no GranataPet (Vācija), Virbac (Francija), Buddy (Zviedrija) un no citiem kvalitatīviem  zīmoliem. Daudzveidīga konservu izvēle, papildbarība, veselīgi gardi našķi. Ārstnieciskā barība dažādos atveseļošanās periodos. 

Pasūti savam mīlulim labākos produktus un saņem tos norādītajā adresē!

JUNKORS FILTRI, SIA, Eirofiltri

Filtri💎kārtridži pieejama veikalos💯 tīrs ūdens👌
Vestienas 2, Rīga LV-1035
Apraksts:

Ūdens filtri, kas ražoti ar preču zīmi JUNKORS FILTRI, ir SIA “Eirofiltri” produkcija. Jau vairāk nekā 20 gadus šie filtri tiek ražoti Latvijā. Mūsu ūdens filtri ir pārbaudīti Reģionālās Vides Pārvaldes Ekoloģiskajā laboratorijā un testēti Nacionālajā Vides un Veselības aizsardzības centrā. Ūdens filtri ir ekonomisks un dabai draudzīgs risinājums ūdens attīrīšanas jomā, to efekts - nenoliedzams, uzstādīšana - vienkārša. No piemaisījumiem attīrītais ūdens sniegs pozitīvus ieguvumus ne tikai tavai veselībai, bet pasaudzēs no priekšlaicīgas novecošanās arī sadzīves tehniku, kuras darbību var ietekmēt kaļķains vai rūsains ūdens. JUNKORS ŪDENS FILTRUS iespējams pasūtīt mūsu mājaslapā vai iegādāties pie kāda no mūsu sadarbības partneriem visā Latvijā. Sazinies ar mums, un mūsu konsultanti labprāt ieteiks tavām vajadzībām vispiemērotākos risinājumus.

RJK, SIA

Mālu 30, Rīga LV-1058
RJK piedāvātie pakalpojumi:: ✓ Skaņas iekārtas, noma, apkalpošana. ✓ Gaismas iekārtas, noma, apkalpošana. ✓ Skatuves konstrukcijas, noma, apkalpošana. ✓ Skaņas tehniskais nodrošinājums. ✓ Gaismas tehniskais nodrošinājums. ✓ Skatuves tehniskais nodrošinājums. ✓ Pasākumu, koncertu, festivālu, izstāžu, prezentāciju tehniskais nodrošinājums. ✓ Gaismans dizains un tehniskie risinājumi. ✓ Gaismas scenogrāfija. ✓ Muzikālais (audio) noformējums.

PakMarkas, SIA

Ropažu 19a, Rīga, LV-1039
"PakMarkas" galvenie darbības virzieni:: ✓ Pašlīmējošo etiķešu druka, iepakojumu apdruka ✓ Iepakojuma materiālu tirdzniecība ✓ Iepakošanas un marķēšanas iekārtu tirdzniecība ✓ Piedziņu un automatizācijas elementu tirdzniecība Par uzņēmumu: „PakMarkas“ – viena no lielākajām un modernākajām kompānijām Latvijā, kas piedāvā iepakošanas un marķēšanas risinājumus. Mūsu galvenais mērķis ir augstas kvalitātes pašlīmējošo etiķešu un iepakošanas materiālu piegāde dažādām nozarēm. Mūsu ražotņu kapacitāte ļauj piedāvāt mūsu klientiem pārsteidzošu kvalitāti un plašas pēcapstrādes iespējas, ieskaitot: sietspiede, zelta/sudraba folija, laminēšana, reljefs un UV lakošana. Strādājot jau 25 gadus iepakošanas jomā, mēs esam attīstījuši etiķešu/iepakojumu ražošanas procesu, ieviesuši jaunākās tehnoloģijas, izveidojuši kvalificētu speciālistu komandu. Tas viss nodrošina pakalpojumu sniegšanas precizitāti un ātrumu, videi draudzīgu ražošanu un augstu drukas kvalitāti.

FinServices, SIA

Strūgu 2a, Rīga LV-1003
Grāmatvedības ārpakalpojumu priekšrocības:: ✓ Uzņēmums ietaupīs uz grāmatveža algas izmaksām ✓ Grāmatvedības ārpakalpojumu uzņēmums veic pilnu grāmatvedības uzskaiti, kā arī specializējas nodokļu konsultācijās un juridiskos jautājumos ✓ Nav nepieciešams iekārtot grāmatveža darba vietu ✓ Nav nepieciešams grāmatvedim nodrošināt pastāvīgas apmācības un izaugsmi ✓ Grāmatvedības apkalpojošam uzņēmumam ir lielāka informācijas aprite un plašākas zināšanas dažāda veida uzņēmējdarbības sfērās