Rīga, adresē Brasa

Drukāt
Banner 1050x80

SIA “GelvoraSergel”

Cēsu 31 k.3, Rīga, LV-1012
Parādu piedziņa, Inkasso, (inkaso) Cesija, Parādnieku datu bāze, Parādu atgūšana, Ārpustiesas parādu piedziņa, Parādu piedziņa tiesas ceļā, Parādu pirkšana, Parādnieku reģistrs, Parādnieku saraksts, Kredītu uzraudzība, Parādnieku melnais saraksts, Starptautiskā parādu piedziņa, Juridiskie pakalpojumi. Gelvora, Sergel, GelvoraSergel.

SOAAR, SIA

Klijānu 8, Rīga LV-1013
IT, Informācijas tehnoloģijas

Sveces, SIA

Klusā 9, Rīga, LV-1013
Apbedīšanas biroji Rīgā, apbedīšanas pakalpojumi Rīga , apbedīšanas birojs Rīgā, diennakts apbedīšanas, , banketa zāļu piedāvājums, bezmaksas konsultācija, bezmaksas konsultācijas, apbedīšana, apbedīšana Rīga

Svētā Jāņa palīdzība, aprūpe mājās

Cēsu 8, Rīga, LV-1012
Pakalpojumi:: ✓ personīgā higiēna ✓ rūpes par izskatu ✓ palīdzība nomazgāties ✓ ēdināšana ✓ pārtikas, medikamentu un pirmās nepieciešamības preču iegāde ar piegādi uz mājām ✓ maksājumu veikšana ✓ telpu uzkopšana Par aprūpes māju:

Aprūpe mājās pakalpojuma mērķis ir nodrošināt pamatvajadzību apmierināšanu personām viņu dzīvesvietā, kuras objektīvu apstākļu dēļ nevar sevi aprūpēt. Pakalpojums sniedz iespēju personai dzīvot pēc iespējas neatkarīgi sev ierastajā vidē un saņemt sociālo atbalstu atbilstoši personas funkcionēšanas spēju līmenim

THOMSON Solutions , SIA

Cēsu 31 k.3, Rīga, LV-1012
Žalūziju, markīzu salons Rīgā. Žalūzijas. Salons Rīgā. Žalūziju ražošana. žalūziju tirdzniecība, markīzes, markīzu ražošana, izgatavošana, uzstādīšana, jumta, rullo, rullo kasešu tipa žalūzijas, žalūzijas plastikāta, plastmasas logiem, dubultrullo žalūzijas - diena/nakts. Žalūzijas - āra, romiešu, plisē žalūzijas, vertikālās,

Taupi, SIA, Rīgas birojs

K.Valdemāra 157-220, Rīga, LV-1013
Enerģija: alternatīvā

Tegula, SIA

Cēsu 31 k.3, Rīga LV-1012
Flīzes, flīžu veikals, flīžu veikali, flīžu salons, flīžu salons Rīgā, flīžu tirdzniecība, flīzes fasādēm, vannas istabas flīzes, apdares materiāli, apdares materiāli sienām, apdares materiāli vannas istabai, keramikas flīzes, akmens masas flīzes, sienas, grīdas flīzes, sienas flīzes, baseina flīzes, baseinu flīzes. Mozaīkas flīzes, stikla

Tehniskā ortopēdija, SIA, Veikals

Strādājam pēc iepriekšēja pieraksta.
Tallinas 1, Rīga, LV-1001
Apraksts:

SIA "Tehniskā Ortopēdija" ir uzņēmums ar vairāk nekā 10 gadu pieredzi. Daļai mūsu speciālistu pieredze nozarē ir ilgāka nekā uzņēmuma vecums. Arī jaunie darbinieki ir ar atbilstošu izglītību, sertificēti un jau ar labu pieredzi. Tehniskā ortopēda izbraukuma pakalpojumi jau uz 7 Latvijas pilsētām - Liepāju, Daugavpili, Rēzekni, Līvāniem, Kuldīgu, Preiļiem, Ventspili.

VALIS, SIA, Izstāžu zāle-tirdzniecības vieta

Brīvības 167, Rīga, LV-1012
Medicīniskās mēbeles, kosmetoloģiskās mēbeles, mēbeles slimnīcām un ārstniecības kabinetiem, mēbeles zobārstu kabinetiem, mēbeles zobu tehniskajām laboratorijām. Medicīnas mēbeles, stomatoloģijas mēbeles, mēbeles laboratorijām, metāla mēbeles, mēbeles ārsta kabinetam, mēbeles medicīnas kabinetam, mēbeles slimnīcām, mēbeles

VALIS, SIA, Zobārstniecība Rīgas centrā

Brīvības 167, Rīga, LV-1012
Piedāvātie pakalpojumi:: ✓ zobu higiēna ✓ zobu protezēšana ✓ entodontija ✓ ķirurģija ✓ implantoloģija ✓ periodontoloģija ✓ bērnu zobārstniecība ✓ zobu balināšana Priekšrocības:

Klīnikā tiek izmantotas modernākās stomatoloģijas tehnoloģijas, kas pilnībā atbilst visām starptautiskajām prasībām. Savukārt paši zobārsti regulāri papildina zināšanas un prasmes dažādos kursos kā Latvijā, tā ārpus tās. Vienlaikus, dažādu valstu labākie speciālisti no Vācijas Itālijas un Krievijas pastāvīgi viesojas klīnikā, sniedzot praktiskas sava darba demonstrācijas. Klīnika Valdeķu ielā ir izveidota, lai padarītu kvalitatīvus zobārsta un zobu higiēnista pakalpojumus vieglāk pieejamus arī Pārdaugavas iedzīvotājiem Ziepniekkalnā un Torņkalnā, kā arī Baložos, Titurgā un Mārupē.

Zeltābele, privātais bērnudārzs

Miera 56, Rīga LV-1013
Apraksts:

Privātais bērnudārzs "Zeltābele", Laimīgai, radošai un drošai bērnībai. Miera ielas, klusā Rīgas centra filiāles misija ir padarīt bērnu, feju, laumiņu un arī vecāku ikdienu interesantu, veicinot radošās domāšanas attīstību. Mēs protam izkāpt no rāmjiem, pieņemt citādo. Būt paši, būt vienkārši laimīgi. Mūsu fejas un laumiņas bērniem nodod tradicionālu vērtību apzināšanos, un latvisko dzīvesziņu caur dažādiem svētkiem. Svarīgi:  PPII "Zeltābele" filiāle atrodas Miera ielā 56, Rīgā. Klusā Rīgas centrā, blakus jaunajam Rīgas teātrim. Šeit darbojamies kopš 2018. Gada aprīļa. Bērnudārzs izvietots divos stāvos – katrā pa vienai grupas telpai. Katrā no tām brīvi, netraucēti un kvalitatīvi laiku var pavadīt 16 bērni. Katrai grupiņai ir viena mīļa audzinātāja – feja un audzinātājas palīgs – laumiņa. Vēl ikdienas gaitas papildina mūzikas skolotāja, deju skolotāja un angļu valodas skolotāja, kuru zināšanas un labsirdība nav izmērāma. Papildus rūpējoties par bērnu veselīgu stāju, ķermeni un prātu, dodamies vingrot uz Olimpisko Centru Grostonas ielā, kur mūs gaida sertificēti un profesionāli treneri, kas palīdz mums sasniegt izvirzītos mērķus. Mūsu mīļākās dienas ir piektdienas – tad pie mums ciemojās lieliskā Magmaster komanda, kura caur ģeometriskajām figūrām mums iemāca krāsas, ciparus, figūras, telpiskas figūras un dažādas interesantas lietas.

Zeltābele.lv, SIA

Miera 56, Rīga LV-1013
Apraksts:

Privātais bērnudārzs "Zeltābele" - laimīgai, radošai un drošai bērnībai. Miera ielas bērnudārza "Zeltābele" spēks ir gan pašiem savās, gan tautas tradīcijās. Ar lielu aizrautību izzinām un mācāmies latviešu tautas folkloru, dziedam tautasdziesmas, izzinām gadskārtu svētku būtību un tradīcijas. Tādēļ arī mūsu mīļākie svētki, ko svinam, ir saistīti ar saules ciklu, kas mūsu senčiem vienmēr ir bijis svarīgs un nozīmīgs.

Zobārstniecība ILLUMIDENT

Cēsu 31 k.3, Rīga LV-1012
Apraksts:

Profesionālā ILLUMIDENT komanda piedāvā augstākās kvalitātes zobārstniecības pakalpojumus. Izmantojot jaunākās zobārstniecības tehnoloģijas, augstākās klases materiālus un uzticamas metodes un pieredzi, ko mūsu ārsti ir ieguvuši savas prakses laikā, mēs palīdzēsim iegūt skaistu, dabīgu un veselu smaidu. Ikviena procedūra un ārstēšana mūsu klīnikā, no implantācijas, porcelāna kroņiem un venīriem, līdz profesionālai zobu higiēnai un zobu balināšanai ar jaunāko “Fläsh” balināšanas iekārtu, katrā etapā tiek veikta, ņemot vērā Jūsu zobārstniecības vajadzības un mērķi.

Mūsu klīnika ir koncentrēta uz Jūsu komfortu un ērtībām, kas Jūsu vizīti padarīs maksimāli patīkamu. ILLUMIDENT piedāvā komplekso zobārstniecības pakalpojumu klāstu, kas var atrisināt praktiski visas zobārstniecības problēmas gan lieliem, gan maziem pacientiem. Mūsu ārstu pieredze bērnu ārstēšanā liek aizmirst iepriekšējo negatīvo pieredzi zobārstniecības krēslā.

 

aplīmešana.lv, reklāmas birojs

Hospitāļu 5a, Rīga, LV-1013
Lāzergravēšana Rīga . Automašīnu aplīmēšana ar plēvi. Auto aplīmēšana ar plēvi. Magnētiskās uzlīmes.

Ādas veselības klīnika, SIA

Tallinas 1-27, Rīga LV-1001
Laila Atslēdziņa sertificēts dermatovenerologs pieaugušo un bērnu ādas ārsts.:

Ir absolvējusi Latvijas Universitātes medicīnas fakultāti, rezidentūru dermatoveneroloģijas specialitātē. Latvijas dermatovenerologu asociācijas un Eiropas Dermatoloģijas un Veneroloģijas Akadēmijas biedre. Apmācības un sertifikācija dažādu lāzertehnoloģiju pielietošanā dermatoloģijā, botulīna toksīna, mezoterapijas. Regulāri apmeklē starptautiskos kongresus, kursus un seminārus savu zināšanu papildināšanai.