Rīga, adresē Centrs

Drukāt
Banner 1050x80

Loks, SIA

E.Melngaiļa 5, Rīga, LV-1010
Apraksts:

SIA “LOKS” piedāvā videonovērošanas, ugunsdrošības, kontroles un sarunu sistēmas, kā arī apskaņošanas un apsardzes sistēmas. Pateicoties lielai preču noliktavai Rīgā un attīstītai loģistikas sistēmai, SIA “LOKS” nodrošina gan plašu un pieejamu preču sortimentu par izdevīgākajām cenām, gan ātru preču piegādi. Ērta atrašanās vieta un apsargājama automašīnu stāvvieta ikvienam klientam radīs patīkamu iespaidu par vizīti pie mums.

Piedāvājam iekārtas un aprīkojumu, lai nodrošinātu māju, dzīvokļu, biroju un citu objektu drošību. Jūsu ērtībām pārdodam apsardzes, signalizācijas un videonovērošanas komplektus. Mūsu piedāvājumā ir arī citas noderīgas preces mājai, piemēram, rokas instrumenti, barošanas bloki, akumulatori un baterijas.

 

Bērnu preču veikals MIMIKID

Turpinām strādāt klātienē!
Blaumaņa 5, Rīga, LV-1011
bērnu veikals, bērnu mēbeles, bērnu rati, bērnu istaba, mēbeles jaundzimušiem, viss jaundzimušiem, aksesuāri bērnu istabai, bērnu gultas veļa, bērnu rotaļlietas, attīstošās rotaļlietas, bērnu apģērbi, rati divi vienā, Hesba, Baby expert, Erbesi, Picci, Julius Zollner, Noppies, baldahīni, matrači bērnu gultai, šūpulis, bērnu preces, pledi,

Progmeistars, SIA

Pulkveža Brieža 6-1, Rīga LV-1010
Apraksts:

Progmeistars piedāvā: datoru kursi skolēniem, datoru kursi, datorkursi skolēniem, datorkursi, programmēšanas kursi skolēniem, programmēšanas kursi, programmēšanas valodas Go, Python, C, C++, C#, Java, Unity.

Lameko Impex, SIA

Citadeles 1a, Rīga, LV-1010
SIA "Lameko Impex" ražošana:

SIA "Lameko Impex" meitas uzņēmums SIA "Smiltene Impex" atrodas Smiltenes novadā (130 km no Rīgas) un veic pilnu kokmateriālu ražošanas ciklu no apaļkoksnes līdz gatavai, ēvelētai produkcijai, jauda līdz 80 000 m3 gatavās produkcijas gadā.

SIA "Lameko Impex" asociācijas:

SIA "Lameko Impex" ir Latvijas Kokmateriālu ražotāju un tirgotāju asociācijas, Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras un Vācijas-Baltijas Tirdzniecības kameras biedrs.

Jura Podnieka studija, SIA

Citadeles 2, Rīga, LV-1010
Apraksts:

"Jura Podnieka studija" ir godalgota filmu un multimediālo risinājumu producēšanas kompānija ar vairāk kā 20 gadu pieredzi, kas nodrošina pilnu ražošanas ciklu, sākot no izpētes līdz filmēšanai, montāžai un skaņas apstrādei.

"JURA PODNIEKA STUDIJA"  kā neatkarīga vienība savu darbu uzsāka 1989. gadā, kad tā producēja piecu sēriju filmu par Padomju Savienību “Mēs” sadarbībā ar "Chanel 4" (Anglija).  Izcilais latviešu dokumentālā kino režisors Juris Podnieks un viņa komanda drosmīgi fiksēja unikālas liecības par Padomju Savienību tās sabrukuma priekšvakarā.  Ar savām filmām Juris Podnieks, rādot gan jaunu cilvēku problēmas filmā “Vai viegli būt jaunam?”, gan baltiešu neatkarības centienus  un emocijas pirmajos brīvajos "Dziesmu svētkos" filmā “Krustceļš”, gan, paredzot Padomju Savienības bojāeju filmā “Impērijas gals”, ieguva godīga un bezkompromisu filmu veidotāja reputāciju. Šīs īpašības arī šodien ir studijas galvenās vērtības, turpinot radīt jaunus projektus. Juris Podnieks gāja bojā 1992.gadā.

Šodien JPS turpina producēt dokumentālās filmas par mūsdienīgām un vēsturiskām tēmām, atklājot notikumus, kuri ir izmainījuši cilvēku dzīves Latvijas politiskās un ekonomiskās iekārtas izmaiņu laikā. "JPS" turpina strādāt arī ārpus Latvijas, sadarbojoties ar "Channel 4" (Anglija), "TVE" (Anglija), "NHK" (Japāna),  "ARTE", Krievijas televīzijām u.c. "JPS" producē vairākas dokumentālās filmas gadā.

Animācijas filmas "Burvīga diena" un ”Redzi, Trusi...Tētis brauc uz Londonu!” izrādītas Berlīnes filmu festivālā.

"JPS" arī ar aktierfilmu projektiem. Pirmais scenārijs “Dzīves svinēšana” tika attīstīts ar Media Development atbalstu. 2019. gada rudenī gaidāma spēlfilmas "Jelgava 94" pirmizrāde. 

JPS piedāvā plaša spektra pakalpojumus filmu veidošanā – filmu izpēti (arī Krievijā), filmēšanu (filmas un video), producēšanu, montāžu (off-line, on-line), skaņu ierakstus, skaņu montāžu, apstrādi, dublāžu. Studijai ir savas telpas Rīgas centrā. JPS ir sava skaņu studija, kas nodrošina darbu kvalitāti atbilstoši mūsdienu tehnoloģijām un prasībām. JPS skaņu režisori ir piedalījušies daudzu Latvijas mākslas, dokumentālo un animācijas filmu tapšanā.  Studija strādā arī pie Disneja/Pixara un "20th Century Fox" studiju animācijas filmu dublāžas.

Studijas galvenais mērķis ir piedalīties tādu projektu veidošanā, kas aizkustina cilvēkus un liek viņiem ticēt, ka pasaule var kļūt labāka!

Dental Medical Rīga, Zobārstniecība Rīgas centrā

Turpinām strādāt klātienē!
Marijas 2, Rīga LV-1050
Pakalpojumi:: ✓ Ortodontija ✓ Higiēnists ✓ Rentgena izmeklējumi ✓ Implantaloģija ✓ Diagnostika ✓ Endodontija ✓ Zobu labošana ✓ Bērnu zobārsts Īpaši:: Klīnikā ir viegla piekļuve personām ar kustību traucējumiem, kā arī specializētas stāvvietas.

Rode un partneri, PS, Zvērinātu advokātu birojs

Miera 2-4.st., Rīga LV-1001
Pakalpojumi juridiskām un fiziskām personām:: ✓ Aizstāvība un juridiskās palīdzības sniegšana kriminālprocesos ✓ Pārstāvība Eiropas cilvēktiesību tiesā ✓ Pārstāvība civilprocesos tiesās un šķīrējtiesās ✓ Pārstāvība administratīvajos procesos iestādēs un tiesās ✓ Visa veida darījumu ar nekustamo īpašumu juridiskā apkalpošana ✓ Parādu piedziņa ✓ Ģimenes tiesības ✓ Mantojuma tiesības ✓ Darba tiesības

Zvērinātu advokātu birojs CersJurkāns, SIA

Strēlnieku 9-4, Rīga LV-1010
СersJurkāns juridiskie pakalpojumi:: ✓ Apdrošināšana un finanses: Konsultācijas par apdrošināšanas līgumiem un banku darījumiem. ✓ Darba un ģimenes tiesības: Padomi darba līgumiem, ģimenes strīdu risināšanā. ✓ Komerctiesības: Atbalsts uzņēmējdarbībā, M&A. ✓ Nekustamais īpašums: Konsultācijas par īpašuma darījumiem, būvprojektiem. ✓ Tiesvedība: Pārstāvība tiesās un šķīrējtiesās. ✓ Starptautiskās tiesības: Padomi par ES un starptautiskajām tiesībām. ✓ Juridisko atzinumu sagatavošana: Sagatavošana juridiskus atzinumus. ✓ Konkurences tiesības: Konsultācijas par konkurences jautājumiem. ✓ Publiskie iepirkumi: Atbalsts un konsultācijas publisko iepirkumu procesā.

Lingva Tev SIA, tulkojumu birojs

Brīvības 85-8, 2.st., Rīga LV-1001
Pakalpojumi: ✓ Rakstiskie tulkojumi ✓ Dokumenta kopijas apliecināšana pie notāra ✓ Tulkojuma apliecināšana pie notāra ✓ Tulkojuma apliecināšana pašā birojā ✓ Teksta izdruka Par tulkošanas biroju:

Tulkošanas birojs SIA "Lingva Tev" Latvijā darbojas kopš 1994. gada. Šajā laikā savus pakalpojumus esam snieguši gan Latvijas tulkošanas tirgū, gan Amerikā, Vācijā, Zviedrijā, Somijā, Krievijā un Igaunijā. Esam veikuši tulkojumus gan lieliem tirdzniecības, celtniecības, farmācijas, juridiskiem uzņēmumiem, gan Latvijā un ārvalstīs dzīvojošām privātpersonām.

Beauty, modes bižutērijas un aksesuāru veikals, SIA Forte Pluss

K.Barona 31, Rīga LV-1011
Apraksts: Bižutērijas tirdzniecības veikals. Piedāvā visa veida bižutēriju, apzeltītu bižutēriju, kā arī bižutēriju ar Swarovski kristāliem. Viss jūsu skaistumam! Uzņēmums piedāvā arī bižutērijas vairumtirdzniecību. Uzņēmums piedāvā arī īpašus piedāvājumus klienta kartes īpašniekiem.

security.lv, APSARDZE

Pasargā nopelnīto!
Tomsona 39 k.1-14, Rīga LV-1013
Pakalpojumi:: ✓ Tehniskā (pults) apsardze ✓ Video monitorings ✓ Fiziskā apsardze ✓ Apsardzes signalizācija ✓ Videonovērošana ✓ Ugunsdrošības signalizācija ✓ Piekļuves kontroles sistēmas ✓ Objektu monitorings ✓ Personāla kontrole ✓ Pasākumu apsardze un pavadīšana (drošības nodrošināšana) ✓ Mājokļa apsardze

Laba Stīga, SIA, Skaistumkopšanas salons

Turpinām strādāt klātienē!
K.Valdemāra 33, Rīga LV-1010
Mūsu pakalpojumi:: ✓ Vīriešu griezumi, ✓ Vīriešu matu tonēšana, ✓ Sieviešu matu griezums, ✓ Sieviešu matu veidošana, ✓ Sieviešu matu krāsošana, ✓ Sakņu krāsošana, ✓ Šķipsnas, ✓ Ilgviļņi, ✓ Vakara frizūras, ✓ Matu maska, ✓ Manikīrs, ✓ Pedikīrs, ✓ Skropstu krāsošana, ✓ Uzacu krāsošana, ✓ Uzacu korekcija.

Dental Klīnika, SIA Denta-Z

Pieņem tikai pēc pieraksta!
Bruņinieku 28-27, 2.st., Rīga LV-1011
Apraksts:

Zobārstniecības klīnika "Denta-Z", piedāvā zobārstniecības pakalpojumus Rīgas centrā. Piedāvājam zobu protezēšanu, ārstēšanu, restaurēšanu, balināšanu.

„VALODU KOKS”, tulkošanas birojs Rīgas centrā

Ātra tulkojumu apstrāde klātienē un attālināti !
Lāčplēša 14-303, Rīga LV-1011
Tulkošanas pakalpojumi:: ✓ Rakstiskā tulkošana ✓ Notariālie tulkojumi ✓ Biroja apliecinājums ✓ Mājaslapu tulkošana ✓ Juridiskie tulkojumi ✓ Medicīniskie tulkojumi ✓ Mutiskā tulkošana ✓ Apostille un legalizācija ✓ Rediģēšana ✓ Maketēšanas pakalpojumi

Redzi mani, Rīgas vājredzīgo un neredzīgo biedrība

Avotu 31, Rīga, LV-1009
Apraksts: Rīgas Vājredzīgo un Neredzīgo biedrības "REDZI MANI" misija ir apvienot cilvēkus ar redzes traucējumiem un viņu atbalstītājus, motivēt viņus līdzdarboties pilsoniskas sabiedrības veidošanā, veicināt cilvēku ar redzes traucējumiem dzīves kvalitātes uzlabošanos un iekļaušanos sabiedrībā, pārstāvēt šo cilvēku intereses valsts, pašvaldības un citās institūcijās, kā arī veicināt izglītības, nodarbinātības un vides pieejamības jautājumu risināšanu, aktīvi darbojoties pašiem cilvēkiem ar redzes traucējumiem, viņu atbalstītājiem un citiem sabiedrības pārstāvjiem.

Nela Gems, veikals

Avotu 1, Rīga, LV-1011
Apraksts: Radām skaistumu - izgatavojam greznas, elegantas, krāšņas un mirdzošas smukumlietas. Mūsu pamatvērtības ir izcila kvalitāte un serviss. Mūsu izstrādājumi nesatur niķeli un kadmiju un nav alerģiski. Izmantojam tikai augstas kvalitātes materiālus - Swarovski kristālus un pērles, dabīgos akmeņus, sudraba un tērauda furnitūru. Standarta piedāvājumā plašs modeļu un toņu klāsts, kā arī iespējams izveidot savu dizainu - saskaņojam krāsu un materiālus ar klientu. Palīdzam piemeklēt tērpam un pasākumam atbilstošus aksesuārus. Uz vietas iespējams izvēlēto rotu personalizēt, iegravēsim medaljonu ar tekstu vai simbolu 5min laikā. Mēs esam oficiāls Swarovski Ingredient Branding programmas dalībnieks. Katrai rotai izsniedzam unikālu Swarovski sertifikātu, kas apliecina autentiskumu un kvalitāti.

Corvin Real Estate, SIA

Lāčplēša 14-401, Rīga LV-1011
Par uzņēmumu:

SIA "Corvin Real Estate" ir stabila, uz profesionālu pilnveidi un attīstību vērsta nekustamo īpašumu kompānija. Uzņēmuma 2 galvenie virzieni ir nekustamā īpašuma pārvaldīšana un investīcijas nekustamajā īpašumā. Corvin Real Estate veiksmīgas darbības virzītājspēks ir tās komanda – darbinieki ir ar 10-20 gadu pieredzi, kuri ir vērsti uz augstu klientu apkalpošanas kultūru, meklējot klientam izdevīgākā piedāvājuma vai risinājuma rašanu. Sadarbojoties ar mūsu uznēmumu, klients saņems komforta un pārliecības sajūtu.

ZZ Legal, SIA

Citadeles 2, Rīga LV-1010
Par uzņēmumu: Mēs esam progresīvs juridisko pakalpojumu sniedzēju birojs ar pieredzējušiem speciālistiem, kas apvienojušies, lai sniegtu palīdzību kā vietējiem, tā starptautiskiem klientiem Latvijā. Mūsu moto ir atrisināt jebkuru jūsu juridisko jautājumu un problēmu un mēs lepojamies ar savu aktīvo un uz problēmu risinājumiem vērsto attieksmi, lai sasniegtu klientam vēlamo rezultātu par samērīgu cenu.

MNP, SIA

Valmieras 3-3, Rīga LV-1009
Pakalpojumi: ✓ Fiziskās personas maksātnespējas process ✓ Juridiskās personas maksātnespējas process ✓ Tiesiskās aizsardzības process ✓ Parādu piedziņas/atgūšanas jautājumi ✓ Jurists pirmo konsultāciju sniedz bez maksas. Juridiskais birojs:

SIA "MNP" juristu komanda jau vairāk kā 10 gadus sniedz juridisko palīdzībuvisa veida jautājumos, kas saistīti ar fiziskās un juridiskās personas maksātnespējas procesiem.

Dr.Beinerts, SIA, Veterinārā klīnika

Ģertrūdes 101, Rīga LV-1009
Veterinārās klīnikas pakalpojumi:: ✓ Laboratoriskie izmeklējumi ✓ Rentgenoloģiskie izmeklējumi ✓ Ultrasonogrāfija ✓ Stomatoloģija ✓ Ķirurģija ✓ Stacionārs Par mums::

"Dr. Beinerts" uzņēmums aug un attīstās gan fiziski - struktūrvienību daudzumā, zinošu darbinieku skaitā, telpu un iekārtu apjomā -, gan atvērtībā - pret sabiedrības uzskatiem un vajadzībām, pret inovācijām un tehnoloģijām. Mēs sekojam nozares aktualitātēm, lai tajās dalītos ar savu klientu.