Rīga, adresē Dārzciems

Drukāt
Banner 1050x80

Mi Lab, SIA, skūteri un roboti

Dārzciema 58, Rīga LV-1073
Elektroskuteru labošana. Elektrisko skūteru remonts. Xiaomi skūteru remonts. Ninebot skūteru remonts. Elektroskūteru rezerves daļas. Robotu putekļusūcēju remonts. Elektrisko skrejriteņu labošana. Xiaomi riepu maiņa. Elekroskūteru remonts riepu serviss. Roborock remonts. Mi Robot Vacuum remonts. Xiaomi darbnīca. Ninebot rezerves daļās.

SI Cipari, SIA

Sesku 10 k.1-68, Rīga LV-1035
Grāmatvedība, grāmatvedības pakalpojumi, grāmatvedības pakalpojumi Rīgā, grāmatvedības konsultācijas, grāmatvedis Rīgā, grāmatvedis Dārzciemā, juridisko personu grāmatvedība, privātpersonu grāmatvedība, grāmatvedības ārpakalpojumi, sertificēts grāmatvedis, uzņēmuma reģistrācija, uzņēmuma dibināšana, nodokļu konsultācijas,

Askomet, SIA

Dārzciema 60-211, Rīga LV-1073
izgatavošana pēc projekta, Metināšana, metināšanas darbi, griešana, locīšana, Melna metāla tirdzniecība, Rīga

Onninen EXPRESS Dārzciems

Dārzciema 39, Rīga LV-1082
"Onninen":

Tirdzniecības vietas Onninen Express ir pašapkalpošanās veikali, kas piedāvā pasaulē vadošo ražotāju kvalitatīvas preces ūdensapgādei, siltumapgādei, saules enerģijas risinājumiem, ventilācijai, gaisa kondicionēšanai, elektroapgādei, pneimatika, kā arī stiprinājumi, instrumenti, ķīmija un profesionāli darba apģērbi. Ja nepieciešamā prece nav pieejama veikalu sortimentā, to var pasūtīt no Onninen centrālās noliktavas un nākamajā dienā saņemt Express veikalā. Veikalos var saņemt profesionālas konsultācijas par precēm, kā arī ieteikumus inženiersistēmu komplektācijai.

Sarežģītāku jautājumu gadījumos, konsultācijas klientiem sniegs diplomēti projektu tirdzniecības inženieri. ONNINEN EXPRESS Dārzciems

Dārzciema iela 39, Rīga

Mob. tālr. 25672333

E-pasts: darzciema@onninen.com

Darba laiks: darba dienās no 7:30 līdz 18:00

ONNINEN EXPRESS  Pārdaugava

Raudas iela 12b, Rīga Mob. tālr. 23444335

E-pasts: pardaugava@onninen.com

Darba laiks: darba dienās 7:30–18:00 ONNINEN EXPRESS Valmiera

Mūrmuižas iela 14, Valmiera

Mob. tālr. 23444332

E-pasts: valmiera@onninen.com

Darba laiks: darba dienās 7:30–18:00 ONNINEN EXPRESS Liepāja

Zemnieku iela 60, Liepāja

Mob. tālr. 23444334

E-pasts: liepaja@onninen.com

Darba laiks: darba dienās 7:30–18:00 Latgales reģionā jums palīdzēs Onninen tirdzniecības pārstāvis Ainārs Turčinskis Mob. tālr. 27 316500 E-pasts: ainars.turcinskis@onninen.com

BCC, SIA, Paklāju paradīze

Dārzciema 60, Rīga LV-1073
Apraksts:

Mūsu paklāju interneta veikals piedāvā visdažādākos paklāju izmērus, visneparastākās paklāju faktūras, viskrāsainākos paklāju modeļus. Pie mums Jūs atradīsiet gan mazus, gan lielus, gan pūkainus, gan gludus paklājus, ar gariem un īsiem sariem, klasiskā un mūsdienīgā izpildījumā. Taisnstūra, apaļus vai ovālus - jebkādus. Mēs noteikti esam tendēti uz attīstību un mūsu mērķis ir piedāvāt tiešām labas kvalitātes lietas par saprātīgu cenu. Izvēle ir Jūsu rokās, mēs parūpēsimies par visu pārējo. Mājas lapas ērtais interfeiss un draudzīgais personāls vienmēr palīdzēs Jums orientēties šajā daudzveidībā.

Gercom, SIA

A.Deglava 50-19, Rīga LV-1035
Produkti:: ✓ Alumīnijs ✓ PVC ✓ Pilnstikla konstrukcijas ✓ Aizsargslēģi Par uzņēmumu:

SIA "Gercom" ir augstas kvalitātes alumīnija un PVC logu un durvju sistēmu piegādātājs un uzstādītājs Rīgā, kas nodrošina izcilu apdari gan komerciāliem, gan privātiem projektiem. Mūsu produkti tiek iegūti no labākajiem ražotājiem, kā PONZIO, ASSA ABLOY, Glazeri, GEZE, VBH, Penosil, Soudal, Glaskon un citiem. Mēs garantējam izcilu materiālu un tehnoloģiju kombināciju, kā arī nepārspējamu veiktspēju, izturību un stilu.

Rīgas Jauniešu leļļu teātris I-ā

Zebiekstes 3-14, Rīga LV-1082
Apraksts: JUMS IR GAIDĀMS PASĀKUMS? Jūsu iecerētais pasākums kļūs jautrāks, krāsaināks un neaizmirstamāks, ja rūpes par tā norisi uzticēsiet profesionāliem aktieriem. Rīgas Jauniešu leļļu teātris "I-ā" piedāvā: bērniem - bērnu ballītes, muzikālas izbraukumu leļļu izrādes, rotaļas, dejas, dziesmas, burvju trikus, cirka mākslinieku priekšnesumus utt. Kopā ar Burvju feju, Pūķīti, Lācīti vai kādu citu lielo masku. Pieaugušajiem - prezentācijas, sporta spēles, kāzas, jubilejas un citi izklaides pasākumi, kurās ietilpst pasākuma vadīšana, "pikantas" rotaļas, viktorīnas, konkursi utt. Pasākumu ilgums - pēc vienošanās. Pasākuma norises laikā mēs varam nodrošināt muzikālo noformējumu. Pastāv iespēja izveidot individuālu svētku norises scenāriju ar svētku salūtu, dažādiem specefektiem, cirka mākslinieku, aktieru, muzikantu, deju grupu utt. piedalīšanos. Lai programmas būtu jautras un interesantas, mēs sadarbojamies ar tautā labi pazīstamiem profesionāliem aktieriem, kuri spēs aizraut jebkuru publiku.

MG Systems, SIA

Dārzciema 60-101, Rīga LV-1073
Grāmatvedības pakalpojumi Rīgā. Grāmatvedības konsultācijas. Dokumentu sagatavošana. Gada pārskats. Finanšu atskaites. Bilance. Darba algas. Nodokļu aprēķināšana. Salīdzināšanas akti. Maksājumu uzdevumi. Pamatlīdzekļu uzskaite. Debitori. Kreditori. Atskaišu iesniegšana VID.

Rigs, SIA

Sesku 63, Rīga, LV-1082
Celtniecības un remonta darbi

Grandeg, SIA, Rīgas birojs

Dārzciema 56a, Rīga LV-1073
Siltumtehnika, apkures iekārtas

Idea Port Riga, AS

Dārzciema 91, Rīga, LV-1073
IT, Informācijas tehnoloģijas

Rīgas monitoringa centrs, SIA

Dārzciema 60a, Rīga LV-1073
Auto papildierīces un aksesuāri; navigācijas sistēmas

RIGA SKY LOFTS, SIA

Dārzciema iela 60, Rīga, LV-1073
Informācija no uzņēmumu reģistra

RUTIS, Rīgas pilsētas Iļjina komercuzņēmums

Dārzciema iela 61A, Rīga, LV-1073
Informācija no uzņēmumu reģistra

Rīgas Centrālcietums

Mazā Matīsa 3, Rīga, LV-1009
Cietumi, nometinājuma vietas

Litex-Riga, SIA

A.Deglava 50, Rīga, LV-1035
Apģērbi: rūpnieciskā ražošana, šūšana