Rīga, adresē Jugla

Drukāt
Banner 1050x80
1

Medicīnas centrs D.A.P., Sāpju klīnika Rīgas centrā

Lastādijas 40-2.st., Rīga LV-1050
Sāpes, sāpju ārstēšana, sāpju klīnika, hronisku sāpju ārstēšana, galvassāpes, galvas sāpes, muguras sāpes, locītavu sāpes, sāpes pēc operācijas, sāpes pēc traumām, sapjuklinika.lv, DAP klīnika, konservatīva ārstēšana, invazīva ārstēšana, datortomogrāfija, algoloģija, hroniskas sāpes, kakla radikulīts, medicīnas centrs, saslimšanas,
  • 1 Medicīniskā palīdzība: ambulatorā
2

Detox, Medicīnas centrs Rīgas centrā

Turpinām strādāt klātienē!
Lastādijas 40-5.st., Rīga LV-1050
Kas ir alkoholisms?: Alkoholisms ir hroniska, progresējoša, recidivējoša, remitējoša saslimšana, kurai raksturīga: ✓ tolerances pret alkoholu palielināšanos ✓ nespēja kontrolēt izdzertā alkohola daudzumu ✓ alkohola abstinences sindroms ✓ atkārtoti neveiksmīgi mēģinājumi pārtraukt alkohola lietošanu ✓ daudz laika tiek patērēts alkohola iegūšanai, dzeršanai un atgūšanās periodam ✓ juridiska, profesionāla vai personīga rakstura problēmas alkohola lietošanas dēļ ✓ pastiprināta alkohola lietošanas turpināšana, kaut arī cilvēks izprot tās sekas ✓ aizkaitinājums, kas rodas citu kritikas dēļ par dzeršanas paradumiem ✓ nožēlas un vainas sajūta par to, ka lieto alkoholu
  • 2 Medicīniskā palīdzība: ambulatorā

Bērsones L. ģimenes ārsta prakse

Brīvības gatve 430, Rīga LV-1024
Ārsta praksē iespējams saņemt tādus veselības aprūpes pakalpojumus kā:: ✓ pirmreizēja un atkārtota ārsta apskate slimības dēļ ✓ profilaktiskā apskate ✓ apskate darbam 27. forma ✓ medicīniskā izziņa par veselības stāvokli braucienam uz ārzemēm ✓ medicīniskās izziņas izsniegšana svešvalodā ✓ medicīnas dokumenta dublikāta izdošana nozaudēšanas gadījumā ✓ ērču encefalīta vakcīna bērniem un pieaugušajiem ✓ medikamentu inhalācija ārsta praksē un ārpus tās ✓ asins analīžu noņemšana ārsta praksē un mājās pie pacienta ✓ ērču izņemšana ✓ potēšanas pases izrakstīšana ✓ ārsta apskate pirms vakcinācijas ✓ mājas vizīte

Medicīnas sabiedrība Gaiļezers, Hemodialīzes dienas stacionārs

Šmerļa 2a, Rīga, LV-1006
"Medicīnas sabiedrība Gaiļezers" pakalpojumi Latvijas iedzīvotājiem: ✓ Hemodialīze (HD) ✓ Hemodiafiltrācija (HDF) ✓ Nefrologa konsultācijas ar ģimenes ārsta nosūtījumu ✓ Nefrologa konsultācijas ✓ Hemosorbcija (tikai nieru aizstājterapijas pacientiem) ✓ Ķīmijterapija

Rehad, SIA

Juglas 20, Rīga LV-1079
Apraksts:

SIA "REHAD" - Gundara Rusova ortopēdijas centrs Rīgā piedāvā tehniskās ortopēdijas pakalpojumus, ortožu izgatavošanu, ortopēdisko apavu izgatavošanu. Ortopēdam Rusovam ir laba izpratne un pieredze par sportistu vajadzībām. Otrs nozīmīgs pētījumu un darbības virziens dr. Rusovam ir mugurkaula deformācijas – skoliozes ārstēšana.

SIA BF ESSE STOMATOLOĢIJAS CENTRS

Brīvības gatve 369 k.2, Rīga, LV-1024
Pakalpojumi: ✓ Terapeitiskā zobārstniecība ✓ Ķirurģiskā zobārstniecība ✓ Mutes dobuma higiēna ✓ Protezēšana ✓ Implantoloģija ✓ Estētiskā un dekoratīvā zobārstniecība ✓ Bērnu zobārstniecība ✓ 3D stomatoloģiskais panorāmas rentgens ✓ Virtuālā realitāte ārstniecības laikā

GunsnLasers, SIA

Mārkalnes 10, Rīga LV-1024
"GUNSnLASERS” piedāvājums:: ✓ lāzerpeintbols jeb lāzertags; ✓ peintbols; ✓ reball jeb peintbols ar gumijas bumbiņām; ✓ elektrokartingi; ✓ virtuālā realitāte; ✓ airsoft.

“GUNSnLASERS” darbojas jau vairākus gadus, tādēļ zina, kā noorganizēt lielisku ballīti bērniem, vecpuišu un vecmeitu ballītes, korporatīvos pasākumus, klases ekskursijas un citus svētkus. Izklaides parkā strādā atsaucīgi un draudzīgi instruktori.  

Pēc pasākuma aktīvās daļas atpūtu iespējams turpināt labiekārtotās atpūtas istabās vai piknika vietās ar galdiem, grilu, nojumi. Droši vari ņemt līdzi savus ēdienus un dzērienus bez papildu maksas. “GUNSnLASERS” ir parūpējušies par visu, lai nodrošinātu Tev izcilu izlaidi.  

“GUNSnLASERS” izklaides parki atrodas trīs dažādās lokācijas Rīgā:

✓ Mārkalnes ielā 10, Juglā (iekštelpas) - lāzerpeintbols, elektrokartingi, virtuālās realitātes istaba, reball un airsoft; ✓ Viestura prospektā 2, Mežaparkā (ārā) - lāzerpeintbols, peintbols un airsofts; ✓ Šampētera ielā 1, Šampēterī (iekštelpas un ārā) - lāzerpeintbols, reball, airsoft.

Katrs aktīvās atpūtas un izklaides parks ir iekārtots tā, lai būtu interesanti spēlēt. Laukumos atrodas dažādi slēpņi, aizsegi un ne tikai - pat reālas automašīnas. Iesakām uzspēlēt katrā parkā!

“GUNSnLASERS” strādā katru dienu no rīta līdz vakaram, tomēr iepriekš ieteicams veikt rezervāciju un pārliecināties, ka ir kāds uz vietas. Lai pieteiktu savu pasākumu:

✓ apmeklē mājaslapu www.gunsnlasers.lv un aizpildi online kontaktformu;  ✓ zvani pa tālr. +371 27274646 un pēc savienojuma nospied taustiņu 1 un 1;  ✓ raksti e-pastu uz info@gunsnlasers.lv!  

“GUNSnLASERS” klientu menedžeris atbildēs uz visiem Taviem jautājumiem un veiks rezervāciju Tev vēlamā dienā un laikā. Atceries, ka nedēļas nogalēs brīvās vietas aizpildās krietni ātrāk, tādēļ neatliec pasākuma organizēšanu uz pēdējo brīdi!  

“GUNSnLASERS” - aizrauti ar izcilu izklaidi! Rezervē pasākumu un gūsti neaizmirstamas emocijas un lieliskas atmiņas, ko atcerēties mūžam!

Jumets, SIA, Metāllūžņu iepirkšana

Salamandras 1, Rīga, LV-1024
Apraksts:

SIA "JUMETS" nodarbojas ar metāllūžņu iepirkšanu Latvijā, pieņem krāsainos un melnos metāllūžņus pārstrādē. Visa veida metāllūžņu uzpirkšana par izdevīgām cenām.

Fermeris ITF, SIA, Durvju furnitūra

Liela durvju furnitūras izvēle!
Brīvības gatve 401a, Rīga LV-1024
Piegāde:

Preču piegāde tiek veikta Rīgas robežās bez papildus maksas, pasūtījumam sasniedzot 121,- euro. Parasti pasūtījums tiek izpildīts 1 vai 2 dienu laikā.

Privātuma politika:

Privātuma politika sniedz informāciju par to, kā "Fermeris ITF" vāc, apstrādā, glabā, kopīgo, dzēš un aizsargā Klienta personas datus, tādējādi nodrošinot, ka Klienta personas dati tiek apstrādāti likumīgi, godprātīgi un Klientam pārredzamā veidā. Aktuālā privātuma politikas versija tiek publicēta Fermeris mājas lapā www.fermeris.lv, sadaļā Privātuma politika.

AMV, autoskola

Ūdeļu 26, Rīga LV-1064
Pakalpojumi: ✓ AM Kategorija ✓ A Kategorija ✓ B Kategorija ✓ BE Kategorija ✓ C Kategorija ✓ CE Kategorija ✓ D Kategorija ✓ 95. kods ✓ PMP Kursi Apraksts: Esam autoskola, kas profesionāli veic auto-moto apmācību. AMV Autoskola Rīgā kategorijas: AM, A, B, BE un PMP kursi. Apmācību nodrošina profesionāli, ilggadēji pasniedzēji un instruktori ar vairāk nekā 15 gadu pieredzi. Praktiskās nodarbības autoskola nodrošina ar mācību transportu, kas ir identisks CSDD eksāmenu transportam. Mēs piedāvājam profesionālu apmācību par atbilstošu cenu. NĀC! MĀCIES! BRAUC!

Stamars Iekšdurvju-ārdurvju tirdzniecības noliktava

Pakalniešu 7, Rīga LV-1024
✓ Polipropilēna durvis ✓ Krāsotas durvis ✓ Ekofinierētas durvis ✓ PVC durvis

 

Apraksts:

Uzņēmums vairāk nekā desmit gadus Latvijas tirgū piedāvā tirdzniecībā iekšdurvis un ārdurvis plašā sortimentā un dažādās cenu kategorijās. Durvis plašā izvēlē iespējams gan iegādāties uzreiz, gan pasūtīt. Salons pārdod iekšdurvis, ieejas durvis, otrās ieejas durvis. Noliktavā pieejamas vairāk nekā 50 durvju modeļu kombinācijas, kuras iespējams nopirkt uzreiz vai pasūtīt piegādi/uzstādīšanu. Salonā apskatāmi vairāk nekā 100 durvju modeļi, un katalogos apskatāmi pāri 200 modeļu kombinācijām.

Stamars kamīni-kamīnkrāsnis tirdzniecības noliktava

Pakalniešu 7, Rīga LV-1024
✓ Kamīnkrāsnis bez pieslēguma ✓ Kamīnkrāsnis ar pieslēgumu ✓ Krāsnis ar plīts virsmu ✓ Čuguna krāsnis ✓ Dūmvadi Apraksts:

SIA "STAMARS" tirdzniecībā ir SKLADOVA TEHNIKA kamīnkrāsnis, no tradicionāliem klasiskiem modeļiem līdz mūsdienīgam izpildījumam, EVERGREEN nelielas čuguna krāsniņas, FERLUX kamīnu kurtuves un kamīnu apdare, kā arī dūmvadi.

Juglas ezers, veterinārā klīnika, SIA Anivet

14.04.2022 no 8:00 līdz 18.00, bet 15.04 ,16.04, 17.04,18.04 būs brīvdienas
Juglas 51, Rīga LV-1064
Pakalpojumi:: ✓ izziņu izsniegšana ✓ vakcinācija ✓ dažādas procedūras ✓ medikamentu ievadīšana ✓ brūču apkope ✓ ķirurģiskās operācijas ✓ periālo dziedzeru tīrīšana ✓ citas procedūras ✓ analīzes, diagnostika ✓ eitanāzija ✓ stacionārs ✓ mājas vizītes u.c.

Latvijas Neredzīgo bibliotēka

Turpinām strādāt klātienē!
Strazdumuižas 80, Rīga LV-1024
Kam var tikt izsniegtas pielāgotās audiogrāmatas?: Latvijas Neredzīgo bibliotēka apkalpo ikvienu, kuram ir grūti vai nespēj lasīt parasto drukāto tekstu. Mūsu lasītāji ir neredzīgas un vājredzīgas personas, kā arī personas ar citādām lasīšanas grūtībām (t.sk. seniori, cilvēki ar disleksiju u.c) un ar fiziskiem traucējumiem, kas minētas Autortiesību likuma 22(1). pantā.

Kanins, SIA

Šmerļa 2b, Rīga, LV-1006
Apraksts:

Uzņēmums "Kanins" dibināts 1991. gadā un jau daudzus gadus nodarbojas ar tehnisko palīglīdzekļu tirdzniecību, medicīnisko preču tirdzniecību, mācību līdzekļu izplatīšanu, kā arī ar tehnisko palīglīdzekļu remontu un apkopi. Klientiem piedāvājam dažādu veidu ratiņkrēslus ar augstu funkcionalitāti, kuri piemēroti gan pieaugušajiem, gan bērniem. Mūsu veikalā iespējams iegādāties arī pašaprūpes līdzekļus – atbalsta rokturus, vannas dēļus, tualetes poda paaugstinājumus, pretizgulējuma spilvenus. Kā kustību, tā redzes invalīdiem piedāvājam ergoterapeita konsultācijas, lai izvēlētos piemērotākos palīglīdzekļus un aprīkojumu un lai palīdzētu iekārtot invalīdiem pieejamu un ērtu mājvietu. Mūsu piedāvājumu klāstā ietilpst arī medicīnas mācību līdzekļi, tostarp anatomiskie plakāti, mulāžas un manekeni.

Durvju centrs, SIA Andors birojs

Pakalniešu 7, Rīga LV-1024
Durvis:: ✓ Iekšdurvis ✓ Ārdurvis ✓ Furnitūra

Mūsu pieredzējušie meistari nomērīs ailes un uzstādīs durvis, bet konsultanti piedāvās labāko risinājumu atkarībā no jūsu vēlmēm!

Par "Durvju centrs":

"Durvju centrs" ir iekšdurvju un ārdurvju mazumtirdzniecības veikals, kura vēsture aizsākās 2014. gadā, apvienojot pieredzi, kas uzkrāta kopš 1998. gada, strādājot Latvijā, Lietuvā un Igaunijā. Mēs esam Rīgā, Pļavniekos, Gunāra Astras ielā 8, 2. stāvā. Veikals veidots kā specializēts durvju salons, kur ir izstādīti paraugi - vairāk nekā 100 dažādu modeļu un krāsu kombinācijas. Iespējams pasūtīt iekšdurvis un ārdurvis no vairākiem preču zīmju produkcijas katalogiem. "Durvju centrs" piedāvā pilnībā nokomplektētas durvis ar teicamu dizainu jebkurai gaumei. 

Anipsis, SIA, zāģmateriāli, malka

Mežapurva 1, Rīga LV-1064
Apraksts:

Kokzāģētava Rīgā. Zāģmateriālu ražošana un tirdzniecība. Antiseptēšana, ēvelēšana. Koka izstrādājumi.

Rīgas Juglas sākumskola

Juglas 27, Rīga, LV-1064
Izglītība: vispārējā