Radio, visā Latvijā

Drukāt

Stereoplus, audio tehnikas veikals

Kaivas 31 k.3, Rīga LV-1021
Stereolus, audio tehnika, akustiskās sistēmas, STEREO komponenti,  profesionālā skaņu tehnika. Hi-End sistēmas, skaļruņu sistēmas, multimediju sistēmas, elektronika, atskaņotāji, austiņas, kabeļi, aksesuāri, audio aparatūra, audio aparatūras komplekti, STEREO akustiskās sistēmas, mājas kinozāles, audio veikals. Mūzikas, skaņu

ORMIX Electronics, SIA, Radio detaļu veikals

Ūnijas 11a, Rīga LV-1039
Piedāvājam:: ✓ Diskrētie pusvadītāji ✓ Pasīvie komponenti ✓ Integrētās shēmas ✓ Savienotāji ✓ Optiskie komponenti ✓ LED Apgaismojums ✓ Rezonatori un filtri ✓ Transformatori un ferita serdes ✓ Mehāniskās komponentes ✓ Pusvadītāju aksesuāri ✓ Ventilatori un režģi ✓ Skaņas avoti ✓ Kabeļi ✓ Maketēšanas plates un tekstolīts ✓ Lukturi ✓ Datoru aksesuāri ✓ Darbarīki ✓ Mēriekārtas ✓ Lodēšanas piederumi ✓ Automātika ✓ Programmatori

Watermelon, SIA, Reklāmas suvenīri

Durbes 10, Rīga, LV-1007
Apraksts: Reklāmas suvenīri, reklāma, prezentreklāma, biznesa dāvanas, reklāmas apģērbi, suvenīri. Rīga, Jūrmala, Jelgava, Ogre, Tukums, Vidzeme, Pārdaugava, Imanta, Iļģuciems, Vecrīga.

Top Trans SIA, Autoserviss Tukumā

Rūpniecības 1, Tukums, Tukuma nov., LV-3101
Pakalpojumi:: ✓ auto serviss ✓ auto apkope ✓ vieglo, kravas un komerctransporta riepas ✓ riepu montāža ✓ auto diski ✓ auto ķīmija ✓ auto aksesuāri ✓ auto mazgātuve ✓ auto salonu tīrīšana u.c. Par uzņēmumu: SIA "Top Trans" piedāvā veikt auto remontu, apkopi, riepu montāžu, kā arī riepu maiņu. Tāpat uzņēmums Tukumā nodrošina auto mazgāšanu un auto salonu tīrīšanu. "Top Trans" ir PREVAL aerosolu vienīgais oficiālais pārstāvis Baltijā. Auto remonts, serviss, apkope, riepas Tukumā, Tukums.

Jurveda, SIA

Juridiskie, grāmatvedības pakalpojumi
Blaumaņa 6-12, 3.st., Rīga LV-1011
Jurveda piedāvā: ✓ Juridiskie pakalpojumi ✓ Grāmatvedības pakalpojumi ✓ Tulkošana ✓ Namu apsaimniekošana

Juridiskie, grāmatvedības pakalpojumi un tulkošanas darbi vienuviet! Īpaša klientu apkalpošana!

ZL.LV iesaka

Diogens audio, SIA

Partizānu 47, Balvi, Balvu nov. LV-4501
Apraksts: SIA "Diogens audio" sniedz skaņu, gaismu, pārvietojamo skatuvju uzstādīšanas pakalpojumus koncertos, mūzikas festivālos, pilsētas svētkos un citos kultūras pasākumos visā Baltijā, kā arī tirgo skaņu un gaismu iekārtas un nodrošina to servisu, veic stacionāru skaņu un gaismu sistēmu projektēšanu un montāžu klubiem, kultūras namiem, baznīcām, sporta kompleksiem, veikaliem u.c.

Euroshow Audio, SIA

Dārza 3, Rīga, LV-1007
Apraksts: Skaņas tehnikas noma, skaņu iekārtas, pasākumu tehniskais nodrošinājums, mūzikas, skaņu un gaismas iekārtas, pasākumu apskaņošana Rīgā.

Jūrmalas slimnīca, SIA, Slimnīca Jūrmalā

Vienības prospekts 19/21, Jūrmala LV-2010
Slimnīcas pakalpojumi:: ✓ Ķirurģija ✓ Plastiskās operācijas ✓ Vairogdziedzera operācijas ✓ Kāju vēnu operācijas ✓ Bariatrijas operācijas ✓ Dzemdību aprūpe ✓ Grūtnieču aprūpe ✓ Lekcijas topošajiem vecākiem ✓ Ginekoloģiskā ārstēšana ✓ Dienas stacionārs ✓ Iekšķīgo slimību ārstēšana ✓ Anestezioloģija un reanimatoloģija ✓ Kuņģa balons ✓ Neatliekamā medicīniskā palīdzība ✓ Veselības aprūpe mājās ✓ Fizioterapija ✓ Fizikālā terapija ✓ Ambulatorās konsultācijas ✓ Laboratorija ✓ Rentgenogrāfija ✓ Endoskopija ✓ Datortomogrāfija ✓ Doplerogrāfija ✓ Ultrasonogrāfija ✓ Jaundzimušo neirosonogrāfija ✓ Hendlings ✓ Vingrošana grūtniecēm ✓ Veselības pārbaude 1 dienas laikā

 

Headline, privātklīnika, LU MF studiju centrs

Pieņemam pacientus klātienē !
Kalnciema 98-16, Rīga LV-1046
Ārsti: ✓ Benita Krūmiņa. Absolvējusi RMI Ārstniecības fakultāti, klīnisko ordinatūru otolaringoloģijā ✓ Elina Eliasa-Vīgante. Ārste absolvējusi RSU, rezidentūru otolaringoloģijā LVU ✓ Gundars Bākulis. Ārsta profesiju apguvis RMI, otolaringologs-onkologs ✓ Kaspars Peksis. LU Medicīnas fakultātes lektors ✓ Līva Šperla-Skritņika. LU Medicīnas fakultātē ieguvusi ārsta grādu, otolaringoloģe ✓ Valdis Miglāns. Absolvējis RMI, iegūstot ārsta grādu, otolaringologs ✓ Aldis Puķītis - gastroenterologs ✓ Laura Čekstere - anest. ✓ Krista Apšeniece - anest. ✓ Ilona Kurkliete – anest. ✓ Ineta Blumberga – anest. ✓ Agnese Dobele – otolaringologs ✓ Svetlana Koņuhova – otolaringologs ✓ Kristīne Ridere – fizioterapeite ✓ Terēze Gulmane - audiologopēde

Latvijas Mediji, akciju sabiedrība

Toma 4, Rīga, LV-1003
A/S "Latvijas Mediji" izdevumi:: ✓ Latvijas Avīze ✓ Mājas Viesis ✓ Praktiskais Latvietis ✓ Kultūrzīmes ✓ Planētas Noslēpumi ✓ Medības ✓ Agrotops ✓ Praktiskie Rokdarbi ✓ LA Tematiskās Avīzes ✓ Vakara Romāns Apraksts: Uzņēmums "Latvijas Mediji" ir viens no lielākajiem periodisko un grāmatu izdevējiem Latvijā. Uzņēmuma devīze "Latviski par svarīgo Latvijai" ir kā pamats plašajam izdevumu klāstam, kas tiek piedāvāts lasītājiem. Reklāmdevējiem sniedzam iespēju sasniegt atbilstošas mērķauditorijas, izvietojot reklāmas žurnālos un periodiskajos izdevumos. Izdevniecība "Latvijas Mediji" piedāvā oriģinālo un tulkoto literatūru, vēsturi un dokumentālo literatūru, praktiskās grāmatas, gadagrāmatas, kalendārus, bērnu grāmatas. Akciju sabiedrībā "Latvijas Mediji" ietilpst arī reģionālā radiostacija "Kurzemes Radio" un filmu studija "Dauka".

Gaismas kosmetoloģija, lāzerepilācijas salons L & Magic

Hospitāļu 8, Rīga LV-1013
Par mums:

Salons "Gaismas kosmetoloģija" sāka strādāt 2001. gada oktobrī. Salons "Gaismas kosmetoloģija" ir medicīnas profila iestāde, un darbiniekiem ir augstākā medicīniskā izglītība. Mēs pirmie Latvijā sākām izmantot korporācijas LUMENIS ASV jaunās paaudzes lāzeru - Light Sheer Diode, kas palīdz uz visiem laikiem atbrīvoties no nevēlamā apmatojuma, par ko ir pārliecinājušies visi mūsu klienti. Šī aparāta vienreizīgums ļauj izdarīt epilāciju pat uz iesauļotas ādas. Ar lāzerdušas "Dermodynamic TRI-ACTIV" (Itālija) palīdzību mēs veicam sejas ādas atjaunošanu, pēcdzemdību striju likvidēšanu, figūras korekciju. Mūsu salonā var uztaisīt ķermeņa masāžu. Strādājam ar apdrošināšanas polisēm! Mūs ir viegli atrast - atrodamies netālu no Centrālā dzemdību nama Hospitāļu ielā 8. Pie salona ir bezmaksas autostāvvieta. Vienmēr būsim priecīgi Jūs redzēt!

Spectrum, AS, spuldžu, gaismekļu tirdzniecība, LED izstrādājumi projektiem

Balvu 5, Rīga LV-1003
"SPECTRUM" PRODUKTI, PAKALPOJUMI:: ✓ Apgaismojuma projektēšana ✓ Gaismas dizaina veidošana ✓ Apgaismes iekārtas ✓ Spuldzes ✓ Komponentes ✓ Gaismekļi ✓ LED izstrādājumi ✓ Apgaismojuma vadības sistēmas LiCS un Lixos ✓ Kustības un klātbūtnes sensori ✓ Taimeri ✓ KNX ✓ Rozetes un slēdži ✓ Spuldžu nomaiņa ✓ Gaismas dizains/projektēšana ✓ Elektroenerģijas ekonomija ✓ LED tehnoloģijas

 

Šautra, veikals

Rožu laukums 9, Liepāja LV-3401
Apraksts:

"Šautra" ir sadzīves tehnikas un elektronikas preču veikals, kas piedāvā klientiem kvalitatīvu mazo un lielo sadzīves tehniku un aksesuārus, kā arī audio-video tehniku no vadošajiem tehnikas ražotājiem.

pirkums.lv, internetveikals

Piedrujas 11, Rīga, LV-1073
Mūsu misija: ✓ būt lietderīgiem cilvēkiem ✓ ekonomēt klientu naudu un laiku ✓ padarīt klientu dzīvi vienkāršāku un interesantāku Apraksts:

Mēs strādājam kopš 2003. gada! Preču piegāde notiek visā Latvijā, kā arī ārvalstīs. Pieejami vairāki preču saņemšanas veidi:

✓ piegāde Omniva vai Venipak pakomātos (mūsu pastāvīgie reģistrētie klienti, veicot atkārtotus pasūtījumus no 10 EUR, saņem BEZMAKSAS piegādi Omniva vai Venipak pakomātos); ✓ piegāde ar kurjerpastu; ✓ piegāde CircleK, Latvijas pasts pakomātos, DPD Paku skapjos; ✓ piegāde pasta nodaļās; ✓ personīga saņemšana mūsu ofisā Rīgā pēc iepriekšējas vienošanās.

Mēs vienmēr cenšamies piedāvāt klientam izdevīgāku piegādes veidu. Rīgas pilsētas robežās preces tiek piegādātas bez maksas, ja pasūtījumu summa virs 80 EUR. (Pasūtījumiem līdz 80 EUR piegādes maksa ar kurjerpastu ir 5 EUR.) Preču piegādes izmaksas ar kurjerpastu pārējā Latvijas teritorijā ir no 6 EUR līdz 15 EUR. Par lielu un nestandarta paku piegādes cenām lūdzam interesēties, piezvanot uz mūsu veikalu +371 29765977. Preču piegāde notiek pēc iespējas īsākā laikā.

TECHNITIS LATVIJA, SIA, instrumentu veikals

Berģi, "Rīgas-Siguldas šoseja 3A" , Garkalnes pagasts, Ropažu nov. LV-1024
Elektroinstrumentu un celtniecības tehnikas tirdzniecība: ✓ Akumulatora instrumenti ✓ Elektriskie instrumenti ✓ Mērinstrumenti ✓ Darbarīki ✓ Kāpnes un trepes ✓ Santehnikas instrumenti ✓ Sildītāji un sausinātāji ✓ Mazgāšanas un tīrīšanas mašīnas ✓ Dārza instrumenti un tehnika ✓ Metināšanas iekārtas ✓ Darba apģērbs ✓ Abrazīvie materiāli ✓ Celtniecības tehnika ✓ Zemes rakšanas un pārvietošanas mašīnas ✓ Demontāžas un hidrauliskās iekārtas ✓ Komunālais transports ✓ Kompresori un ģeneratori ✓ Betona apstrādes iekārtas ✓ Apmetuma un betona maisīšanas iekārtas ✓ Sildītāji un sausinātāji ✓ Augstspiediena mazgātāji un ūdens sūkņi ✓ Būvlaukumu aprīkojums

Konecranes Latvija, SIA, Celtņi un telferi

Mazā Krasta 83, Rīga LV-1003
Apraksts:

Konecranes ir nozarē vadošā pacelšanas iekārtu uzņēmumu grupa, kas piedāvā pilnīgāku un modernāku pacelšanas risinājumu spektru visdažādākajām nozarēm. Nodrošina arī pacelšanas iekārtu apkalpošanu un servisu.

Heliks DS, SIA, Drošības sistēmu serviss

Gaismas 36, Rīga LV-1035
Apraksts: Drošības sistēmu serviss – piekļuves kontrole, ugunsdrošība, apsardze, videonovērošana.

Ralta EG, IU, Televizoru, audio, video remonts Valmierā

Cēsu 19, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Apraksts: Televizoru remonts. Datoru remonts. Digitālo TV remonts. Dekoderu remonts. Audio remonts. Videotehnikas remonts. Mūzikas centru remonts Valmierā.

Siguldas maiznieks, SIA, Konditorejas cehs

Mālpils 4, Sigulda, Siguldas nov. LV-2150
Produkcija:: ✓ Cepumi ar karameļu garšu ✓ Cepumi "Mājas" ar riekstiem ✓ Svētku kēkss ar sukādēm un rozīnēm ✓ Kēkss ar rozīnēm ✓ Kēkss ar žāvētiem augļiem ✓ Vafeles ar balto glazūru ✓ Vafeles ar brūno glazūru ✓ Rīvmaize (kviešu) ✓ Saldās vafeles ✓ Sausiņi ar vanilīnu ✓ Sausiņi ar rozīnēm ✓ Mini sausiņi ar rozīnēm ✓ Mini sausiņi ar vanilīnu ✓ Cepumi "Minūtīte" ✓ Cepumu "Izlase" ✓ Cepumi "Mājas" ar sezamu ✓ Cepumi "Mājas" ar magonēm ✓ Auzu pārslu cepumi ar saulespuķu sēkliņām ✓ Cepumi "Mājas" ✓ Auzu pārslu cepumi ✓ Auzu pārslu cepumi ar rozīnēm

Ikaross, veterinārā klīnika

Gobas 10a, Rīga, LV-1016
Pakalpojumi:: ✓ Vispārējā dzīvnieku veselības pārbaude; ✓ Vakcinācija, mikročipošana, kā arī mājdzīvnieku reģistrācija Lauksaimniecības datu centrā (LDC); ✓ Higiēnas procedūras dzīvniekiem – cirpšana, nagu griešana, peri-anālo dziedzeru tīrīšana; ✓ Mājas vizītes Rīgā un Rīgas rajonā; ✓ Pilna klīniskā izmeklēšana un nepieciešamās terapijas nozīmēšana un veikšana; ✓ Eksotisko dzīvnieku izmeklēšana, konsultācija un dažādas terapeitiskās un ķirurģiskās manipulācijas; ✓ Dienas stacionārs – pastiprinātai dzīvnieku novērošanai, terapijas koriģēšanai, ilgstošu šķīduma terapijas veikšanai. Pieejama arī intravenozā barošana.