Režģi, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Jumta segumi, žogi, SIA, interneta veikals Buvniecibaletak.lv

Ātri un kvalitatīvi! 😊 👍
Dārzciema 60b, Rīga LV-1073
Jumti, jumts, metāla jumta segums, jumtu segumi, moduļu jumts, moduļa jumts, metāla moduļu jumts, jumta segums, metāla jumti, metāldakstiņi, moderno, retto, scandinavia, snap lock, centro, horizon, savanna, metāla jumtu elementu izgatavošana, jumta seguma materiāli, jumta materiāli, bratex, hanbud, dakstiņu profili, ssab, cinks, mētala

N.G.S., SIA, Birojs

Rātsupītes 11, Rīga, LV-1067
metālizstrādājumi, metālizstrādājumu ražošana, armatūra, švellers, loksnes, plakandzelzs, caurules, cinkoti melni režģi

Remdek, SIA

Vītoliņi, "Industriālais parks" , Valgundes pagasts, Jelgavas nov., LV-3017
Vārtu stabi, pārsedzes, statņi, balkona režģi , metāla iebūvētās detaļas.

Luning Shop Fitting, SIA

Inovatīvas, izturīgas preču noformējuma sistēmas🏬
Valdlauči, Mazā Rāmavas 5, Ķekavas pagasts, Ķekavas nov. LV-1076
veikaliem, veikalam, stikla vitrīnas, palešu plaukti, statnes, stikla vitrīna, noliktavu plauktu sistēmas, režģi

Baltic Color, SIA, pulverkrāsošana, skrošu strūkla, smilšu strūkla

Lēdurgas 3, Rīga LV-1034
SIA "BALTIC COLOR" (BCW) ir "CONSUS", Polija, pulverkrāsas ražotāja pārstāvis Latvijas teritorijā.:

Skrošstrūklošana – augsti efektīva un neaizstājama metāla virsmas apstrādes tehnoloģija pirms pulverkrāsošanas veikšanas. Skrošstrūklošana norit īpašā kamerā. (Detaļas maksimālais izmērs – 9000x3500x3000 mm). Skrotis, padotas ar 8 bāru spiedienu caur gaisa abrazīvās strūklas spraugu, kas vērsta uz detaļas virsmu, ļauj likvidēt veco krāsu, dažādus netīrumus un pārklājumus, pasargāt pret rūsu. Piešķirt virsmai nepieciešamo raupjumu pirms pulvera pārklājuma uzklāšanas, aizsargā pret plāvu, nolīdzina nelīdzenumus, matē metāla virsmu, likvidē oksīda plēves no metāla pirms metināšanas darbu veikšanas. Skrošstrūklošanas apstrāde ļauj veikt pilnīgu metāla attīrīšanu un piešķir raupjumu, kas nodrošina labu saķeri starp metālu un pulvera pārklājumu. Tostarp skrošstrūklošana nostiprina metāla kristālisko režģi. Tas kļūst daudz izturīgāks un mazāk uzņēmīgāks. Mēs varam piedāvāt visizdevīgākās cenas tieši jums. Iespējama piegāde.

TechLine, SIA, Industriālie antikorozijas pārklājumi

Duntes 11, Rīga, LV-1013
Preču grupas: ✓ Antikorozijas krāsas: metāla un betona konstrukciju antikorozijas pārklājumi, ķīmiski noturīgi un karstumizturīgi segumi ✓ Uguns aizsargkrāsas: Metāla konstrukciju un koka uguns aizsargkrāsas, ūdens un šķīdinātāja bāzes pretuguns aizsargsegumi ✓ Stikla šķiedras izstrādājumi: redeles, sieti, kāpnes, konstrukcijas, lūku vāki, caurules ✓ Betonēšanas veidņi: Kolonnu, sienu, pamatu betonēšanas veidņi, veidņu noma ✓ Ceļa, tilta, jumta segumi: hidroizolācijas materiāli, poliestera apakškārta, virskārta, bitumena un epoksīda gruntis, bitumena šindeļi ✓ Profesionālie degļi: Gāzes degļi, sildelementi, rezerves daļas ✓ Vārsti: drošības vārsti, spiediena kontroles vārsti, ķīļveida vārsti, lodveida vārsti, puspagrieziena vārsti, kontroles vārsti ✓ Zāliena režģi: režģi zālājiem, piebraucamajiem ceļiem un stāvvietām

ORMIX Electronics, SIA, Radio detaļu veikals

Ūnijas 11a, Rīga LV-1039
Piedāvājam:: ✓ Diskrētie pusvadītāji ✓ Pasīvie komponenti ✓ Integrētās shēmas ✓ Savienotāji ✓ Optiskie komponenti ✓ LED Apgaismojums ✓ Rezonatori un filtri ✓ Transformatori un ferita serdes ✓ Mehāniskās komponentes ✓ Pusvadītāju aksesuāri ✓ Ventilatori un režģi ✓ Skaņas avoti ✓ Kabeļi ✓ Maketēšanas plates un tekstolīts ✓ Lukturi ✓ Datoru aksesuāri ✓ Darbarīki ✓ Mēriekārtas ✓ Lodēšanas piederumi ✓ Automātika ✓ Programmatori

PLATFORMAS.LV, industriālās kāpnes un pārvietojamās platformas

Brīvības gatve 403, Rīga, LV-1024
Iespējamais papildaprīkojums:: ✓ Pakāpienu apzīmējums ✓ Drošības ķēdīte ✓ Divpusēji veramas durvis ✓ Noņemams konteiners ar instrumentiem Ievietojamas margas ✓ Pretslīdes margas ✓ Centrālās bremzes ar manuālo sviru ✓ Skārda paliktnis netīrumiem ✓ Gumijas elements aizsardzībai pret sitieniem

SETAUTO, SIA, lietotas auto rezerves daļas

Institūta 2, Salaspils, Salaspils nov. LV-2169
Auto rezerves daļas:

Auto rezerves daļu veikals darbojas jau vairāk nekā piecus gadus, kuru laikā esam izveidojuši ciešu un uzticamu sadarbību ar individuāliem auto īpašniekiem un auto servisiem. Daudzi mūsu klienti pasūta auto daļas pa tālruni. Ar prieku paziņojam, ka sākam atbalstīt 3+ ģimenes karti (daudzbērnu ģimenes karte)! Mēs palīdzēsim jums ietaupīt un nepārmaksāt daudzbērnu ģimenēm ( 3+ ). Atlaides tiek piešķirtas individuāli.

SIA "SETAUTO" piedāvā iegādāties no mūsu plaša automašīnu rezerves daļu klāsta Jums nepieciešamo par pieņemamu cenu.

Style & Design, SIA, Dizaina mēbeles

Turpinām strādāt klātienē!
Mūkusalas 72f, Rīga LV-1004
Produkcija:: ✓ Virtuves mēbeles ✓ Bērnu mēbeles ✓ Korpusa mēbeles ✓ Veikalu tirdzniecības iekārtas ✓ Mēbeles viesnīcām ✓ Kāpnes Apraksts:

"Style & Design" rada atmiņā paliekošus un harmoniskus interjera risinājumus, ņemot vērā jūsu personiskās vēlmes un redzējumu. Mūsu profesionālā komanda piedāvā projektu no idejas līdz atslēgai. Mēbeles, dizains, dizaina elementi, mēbeļu tirdzniecība, karkasa mājas, projektēšana, durvis, kāpnes, interjers Rīgā, dizains Rīgā.

Ondulat RKF, SIA

Biķernieku 121h, Rīga LV-1021
Piedāvājam::

Jumtu segumi:

✓ ONDULINE viļņotās bitumena jumta loksnes. ✓ ONDULINE TILE divtoņu viļņotās bitumena loksnes. ✓ viegli tērauda jumta dakstiņi ar dabīgā akmens granulātu EVERTILE ✓ krāsa bitumena loksnēm ONDUPAINT. ✓ bitumena dakstiņi TEGOLA CANADESE. ✓ uzkausējamie bitumena ruļļveida materiāli.

Jumta logi VELUX un FAKRO jumta logi. FAKRO bēniņu kāpnes.

Caurspīdīgie jumta materiāli:

✓ šūnu polikarbonāta caurspīdīgās loksnes, ✓ PVC viļņotās caurspīdīgās loksnes.

Gercom, SIA

A.Deglava 50-19, Rīga LV-1035
Produkti:: ✓ Alumīnijs ✓ PVC ✓ Pilnstikla konstrukcijas ✓ Aizsargslēģi Par uzņēmumu:

SIA "Gercom" ir augstas kvalitātes alumīnija un PVC logu un durvju sistēmu piegādātājs un uzstādītājs Rīgā, kas nodrošina izcilu apdari gan komerciāliem, gan privātiem projektiem. Mūsu produkti tiek iegūti no labākajiem ražotājiem, kā PONZIO, ASSA ABLOY, Glazeri, GEZE, VBH, Penosil, Soudal, Glaskon un citiem. Mēs garantējam izcilu materiālu un tehnoloģiju kombināciju, kā arī nepārspējamu veiktspēju, izturību un stilu.

VITRUM Color, SIA

Berģi, Rožu prospekts 46a, Garkalnes pagasts, Ropažu nov., LV-1024
Par uzņēmumu:

VITRUM COLOR savā darbībā izmanto pasaulē atzīto firmu "Wagner" (Vācija) pulverkrāsošanas iekārtas un pulvera pārklājumu no vadošajiem Eiropas ražotājiem "Ripol" un "ST Powder". VITRUM COLOR pulverkrāsošanas process ir pilnībā automatizēts – procesa vadība notiek ar datora palīdzību, regulējot krāsas padevi, uzrādot pulvera patēriņa līmeni. Pateicoties gaisa ciklona iekārtai, neizmantotā pulvera krāsas daļa atgriežas atpakaļ krāsas krājumā. VITRUM COLOR iekārtas automātiski nosaka arī krāsojamās detaļas izmērus un nepieciešamo krāsošanas pistoļu skaitu, gaisa spiedienu, krāsas padevi un augstumu, nodrošinot pilnīgu virsmas pārklājumu arī sarežģītām metāla konstrukcijām. Pateicoties augsta līmeņa elektrostatiskajai sistēmai, 12 automātiskajām pistolēm un divām ar roku vadāmajām pistolēm, VITRUM COLOR iekārtas nodrošina vislabākās kvalitātes krāsojumu arī sarežģītām detaļām. VITRUM COLOR iekārtas ir konkurētspējīgas, arī izpildot maza apjoma pasūtījumus un strādājot ar nelielām krāsas porcijām, jo dienā iespējams nomainīt līdz pat 15 dažādām krāsām. VITRUM COLOR krāsošanas iekārtas ir radītas ātrai un kvalitatīvai virsmas krāsošanai, lai nodrošinātu labāko tehnisko risinājumu katram pasūtījumam.

Metāla konstrukcijas, SIA

Lielupes 28, Jūrmala LV-2015
Par uzņēmumu:

Nodarbojamies ar visu veidu metāla konstrukciju tirdzniecību, izgatavošanu un montāžu. Ražojam žogus, kāpnes un vārtus pēc individuāla projekta, piedāvājam metāla konstrukciju ražošanu un restaurāciju.

Normunds Lindemanis, IDV

Rīga
Par mani:

Latvijas brīvo amatnieku brālība “Namdaris”, ir Latvijas Amatniecības kameras meistaru apvienība, kas piedāvā ēku renovācijas un restaurācijas pakalpojumus. Normunds Lindemanis pēc namdara profesijas iegūšanas, ieguvis lielu pieredzi Latvija un Dienvidvelsā. Apveltīts ar radošu domāšanu un ikvienu uzticēto darbu vairāk uztver kā mākslas darbu. Atvērts sadarbībai!

Goldingen Digger, SIA

"Bāze" , Ēdoles pagasts, Kuldīgas nov. LV-3310
Kāpēc izvēlēties mūs, SIA "Goldingen Digger"?: ✓ Piedāvājam plaša profila zemes darbus Kurzemē ar dažādu modifikāciju un svaru kategorijas ekskavatoriem līdz 40 t, ir arī ekskavatori ar garajām strēlēm Long Reach, aizsniedzamība 16m, 18m un 24 metri; ✓ Vienlaicīgi varam strādāt ar 6 un vairāk ekskavatoriem vienā objektā, ir arī dumperi 6x6 un 4x4, un, protams, tehnika arī citiem labiekārtošanas darbiem; ✓ Pieejamas 5 pašizgāzēju mašīnas, gan 6x4, gan 8x4, visa veida beramā materiāla piegāde; ✓ Profesionāli, labi motivēti operatori, pozitīva attieksme, atbilstoša tehnika un aprīkojums, strādājam pārdomāti, raiti un kvalitatīvi; ✓ Padarītā apjoma un patērētā laika adekvāts balanss; ✓ Pareiza darba secīguma ievērošana un sekojošo darbu analīze, organizēšana; ✓ Operatīva un ļoti precīza izmaksu aprēķināšana jau pie telefona sarunas, objekta apskates. Kā arī profesionāli ieteikumi ņemot vērā apstākļus un darba izpildes specifiku; ✓ Sniedzam pakalpojumus gan fiziskām, gan juridiskām personām. Varam veikt darbus arī, ja neatrodaties valstī (priekšapmaksa 100% apmērā); ✓ Ar mums varat rēķināties, ja esam vienojušies; ✓ Mēs labprāt pieņemam izaicinājumus. Jebkuras sarežģītības darbi, arī tie par kuriem citi tikai plāta rokas; ✓ Daram to, ko vislabāk protam, un protam mēs daudz un līdz galam. Zeme kā ledus, krasti kā šķīvis. ✓ Visiem mūsu darbiem ir civiltiesiskā apdrošināšana līdz 100 000 euro. 

VRV Trading, SIA

Pļavas 5, Cēsis, Cēsu nov., LV-4101
Režģi lielām slodzēm., Metinātie platformu režģi , presētie platformu režģi , viengabala platformu režģi , žalūziju režģi , plastikāta

DanilaZ, IK

Latgales 322B, Rīga LV-1063
pakaramie, drēbju pakaramie, pakaramie biksēm, pakaramie apakšveļai un peldkostīmiem, tirdzniecības galdi, režģi

Gravānu darbnīca, SIA

Gravāni, Gravānu 4, Salas pagasts, Jēkabpils nov. LV-5230
būvmateriālu ražošana, metāla kāpnes, nojumes, metāla vārti un žogi, metāla margas, aizsargrestes, režģi

Lidums, SIA

Uzvaras Līdums, "Kokzāģētava Līdumi" , Olaines pagasts, Olaines nov., LV-2127
Vīteņaugu režģi , puķu kastes, dekoratīvie elementi. Zāģmateriāli, liekti līmētas sijas.