Reklāma

Drukāt
Banner 1050x80

Narvesen, veikals

Latgales 357-1.st., Rīga LV-1063
Preses izplatīšana

Netvision, SIA

Latgales 240-510, Rīga LV-1063
Optiskais internets. Interaktīvā televīzija. Telefonija. Telekomunikācijas. Interneta pieslēgums. Televīzijas pieslēgums. Telefonija. Interaktīvā TV. Mājas internets. Televīzija. Interneta rūteris. Biznesa internets. Stabils interneta pieslēgums. VPN. Virtuālais privātais tīkls. IT risinājumi biznesam. Hostinga pakalpojumi.

PAKELLA, SIA

Ķengaraga 10b, Rīga LV-1063
Termodruka. Termosarukuma plēve. BIG BAG maisi. Pakošanas, pakošana, instrumenti, iepakojuma, iepakošanas aprīkojums. Iekārtu īre, tehniskais serviss, pakošanas līnijas. Vakuuma, kausēšanas, termo, savilkšanas, fasēšanas, formēšanas, tīšanas iekārtas. Aptinēji, valcētāji, spriegotāji, aptinēji, aizkausētāji, tuneļi, printeri,

Pigu Latvia, SIA, Interneta veikals 220.lv

Latgales 257, Rīga LV-1019
Pārdodiet 220.lv::

Mūsu Marketplace platforma ir Jūsu tirdzniecības kanāls Baltijas valstīs. "PHH Group" Marketplace ir lielākā e-komercijas platforma Baltijas valstīs. Platforma darbojas 3 valstīs ar labi zināmiem nosaukumiem: "220.lv" Latvijā, "Pigu.lt" Lietuvā un "Kaup24.ee" Igaunijā. Pievienojieties tirdzniecībai, un jums būs atvērts tirgus ar 6 miljoniem potenciālo pircēju! 1. Iespēja palielināt pārdošanas apjomus Garantēta klientu plūsma Daudz bezmaksas un maksas reklāmas iespēju 2. Visa e-tirdzniecībai nepieciešamā infrastruktūra Apmaksas par pārdošanu iekasēšana bez maksas Visi iespējamie 220.lv piegādes klientiem veidi Bezmaksas 24/7 klientu apkalpošana 3. Palīdzība un atbalsts Personīgais menedžeris un profesionāļu ieteikumi Instrukcijas un mācību materiāli

Polaris, grāmatnīca

Latgales 257, Rīga LV-1019
Grāmatu tirdzniecība

Rīgas 20. pasta nodaļa

Latgales 357, Rīga LV-1063
Pasts, pasta pakalpojumi

SDI Media Latvia, SIA

Latgales 322, Rīga LV-1063
Audio reklāma . Audio reklāmu, (reklāmas) izgatavošana. Audiovizuālizācija.
1

Sign + Display, SIA

Moderni LED gaismas stendi un zīmes
Rūpnīcas 2, Brocēni, Saldus nov., LV-3851
Produkcija: ✓ LED gaismas kastes ✓ Izstāžu aprīkojums ✓ Gaismas zīmes, burti un norādes (ar vai bez LED gaismām) ✓ Informācijas centri, statīvi un stendi Par uzņēmumu:

"Sign+Display" ir Norvēģu kompānijas SIA "Karlsberg" meitasuzņēmums. Kopš 1954. gada SIA "Karlsberg" nodarbojas ar reklāmas materiālu un iepakojumu izgatavošanu. Uzņēmumam attīstoties, esam iegādājušies inovatīvas iekārtas, lai uzlabotu tehnisko nodrošinājumu. Modernais aprīkojums un profesionāli darbinieki nodrošina to, ka esam konkurētspējīgi reklāmas iepakojuma ražošanas tirgū gan Latvijā, gan ārvalstīs. 2018. gadā tika dibināts jauns uzņēmums SIA "Sign+Display", kas izstrādā dizainiskus elementus izstāžu aprīkojumam. Tas ietver LED gaismas kastes (jeb stendus), gaismas zīmes, burtus un norādes (ar vai bez LED gaismām). Ražojam dažādus interjera akcentus, kā piemēram, paaugstinājumus produktu izvietošanai, informācijas statīvus, stendus un bukletu turētājus, kā arī gaumīgas, no koka darinātas, izstāžu atdalošās sienas.

  • 1 Reklāma

Skymax Technologies, SIA

Latgales 322C, Rīga LV-1063
Sakaru tehnikas un līdzekļu labošana, serviss

Sofia Lux, SIA

Latgales 250 k-2-50, Rīga LV-1063
Internetveikali, e-komercija

Tele2 , SIA, Klientu centrs Dole

Latgales 357-2.st., Rīga LV-1063
Sakaru tehnikas un līdzekļu tirdzniecība

WePack, SIA

Latgales 250, Rīga LV-1063
Poligrāfijas pakalpojumi
Reklāmas galvenais uzdevums ir sabiedrības informēšana un uzņēmuma tēla veidošana. Tiek piedāvāta uzņēmuma zīmola un grafiskās identitātes izstrāde, reklāmas stratēģijas izveide, informējošo kampaņu nodrošināšana. Tiek piedāvāti drukātie reklāmas materiāli (bukleti, flaijeri, brošūras, vobleri, posteri, plakāti u.c.), izstrādājumu apdruka, stendi un baneri, kā arī - reklāmas suvenīri un prezentācijas. Aktuāla ir reklāma internetā, TV un radio, presē un sociālajos tīklos. Var tikt izstrādātas mājaslapas atbilstoši SEO kritērijiem.