Reklāma

Drukāt
Banner 1050x80

SEV fabrics, SIA

Gaitiņu 9, Rumbula, Stopiņu pagasts, Ropažu nov., LV-2121
Apģērbu zīmolu izstrāde uzņēmumiem un radošajiem:: ✓ Reklāmai ✓ Spilgtam zīmola tēlam ✓ Dāvanas ar wow efektu ✓ Ekoloģiska kokvilnas auduma pilnkrāsu druka (all over printed) ✓ T - krekli ✓ Džemperi ✓ Džemperi ar kapuci ✓ Jakas ✓ Bikses ✓ Cepures ✓ Somas ✓ Aksesuāri pēc SAVA dizaina, krāsas, toņa

SHOKO BOX, SIA

Brīvības gatve 193C, Rīga, LV-1039
Internetveikali, e-komercija

SIA Aj-Gun Riga, reklāmas suvenīri, T-kreklu un krūzīšu apdruka

Andreja Saharova 27, Rīga, LV-1082
Priekšrocības:

Uzņēmuma profesionālie darbinieki nodrošina klientiem laipnu apkalpošanu biroja mājīgajās telpās. Uzņēmums piedāvā savai produkcijai demokrātiskas cenas, kā arī visus pakalpojumus saviem klientiem nodrošina katru dienu neatkarīgi no svētkiem.

Par uzņēmumu: SIA "Aj-Gun" dibināts 1995.gadā. Mūsu darbības veidi: ✓ T-kreklu, krūzīšu un citu suvenīru apdruka; ✓ solāriju saloni; ✓ interneta klubs; ✓ kopēšanas un drukas pakalpojumi; ✓ parfimērijas tirdzniecība.
ZL.LV iesaka

SIA Ceļojumu laiks, tūrisma aģentūra Rīgā

Volguntes 27-14, Rīga, LV-1046
Apraksts: Organizējam kolektīviem un skolēniem ceļojumus un ekskursijas ar autobusu gida vadībā pa Latviju, uz Lietuvu, Igauniju, Poliju, Ukrainu, Rumāniju, Skandināvijas valstīm un citām Eiropas valstīm. Organizējam ceļojumus un ekskursijas ar autobusu gida vadībā skolēniem pavasara, vasaras un rudens brīvdienās, kā arī jebkurā citā laikā. Organizējam kruīzus no Rīgas. Rezervējam viesnīcas. Noformējam ielūgumus tūrisma vīzas saņemšanai.

SIA LIRO, Ziepju virtuve

Turpinām strādāt!
Lāčplēša 31, Rīga, LV-1011
Apraksts:

"Ziepju Virtuve" nodarbojas ar daudzveidīgu ziepju un kosmētikas produktu izgatavošanu un tirdzniecību. Izgatavošanas materiāli, izejvielu tirdzniecība - formas, bāzes, krāsvielas, ēteriskās eļļas un citi materiāli. Piedāvājam plašu dizainu un smaržu ziepes - gan cietās, gan šķidrās, kā arī bāzes šampūnam un dažādas krāsvielas.

SIA “AKSO” filiāle “AKSO PLUS”

Ruses 6 k-1, Rīga, LV-1029
Par uzņēmumu: SIA AKSO filiāle AKSO PLUS strādā Latvijā un Baltijas valstīs kopš 2006.gada. Mēs specializējamies mājas lietošanai paredzētajā kosmētikā, kuras pamatā ir dabīgā rožu eļļa un dabīgais rožūdens; sausie augi un augi, ēteriskās eļļas un dabīgie ziedu ūdeņi – hidrolāti (destilāti); profesionāli masāžas krēmi un eļļas; pīlingi, maskas utt.

SIABIERIŅI, SIA

Ūnijas 8, Rīga LV-1084
Internetveikali, e-komercija

SID.LV, SIA

Stacijas 12A, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Internetveikali, e-komercija

SIS biznesa serviss, SIA

Dārzciema 56A, Rīga, LV-1073
Sakaru tehnikas un līdzekļu vairumtirdzniecība

SK Grafika, IK

Garā 7, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Reklāma , Reklāma Valmiera, reklāmas pakalpojumi, reklāma Vidzemē, reklāmas firma, reklāmas dizains, Vizuālā, reklāma , vides reklāma , prezentreklāma, prezetmateriāli, dizains, reklāmas dizains, reklāmas suvenīri

SKORPIONS, Jurgenberga reklāmas aģentūra

Parka iela 2 – 3, Vaidava, Vaidavas pag., Valmieras nov., LV-4228
Informācija no uzņēmumu reģistra

SL auto noma, SIA

Vagonu 28, Rīga, LV-1009
Reklāmas un mediju aģentūras
ZL.LV iesaka

SLB, SIA

Rīgas 36A, Gulbene, Gulbenes nov., LV-4401
Reklāma , reklāmas suvenīri, vides reklāma , uzlīmes, T kreklu apdruka, vizuālā reklāma , reklāma uz auto

SLM Solutions, SIA

Blaumaņa 38/40, Rīga LV-1011
Dekoratīvais LED apgaismojums. Gaismu un skaņu iekārtas. Tirdzniecība, noma, montāža, mūzikas skaņu un gaismas iekārtas. Apgaismes tehnikas tirdzniecība. Interjera un arhitektūras dekoratīvais apgaismojums. Gaisma, LED, diodes, dekoratīvais apgaismojums, apgaismošana, apgaismes tehnika, āra prožektori, dizains, furnitūra, mēbeles,

SM un Ko, SIA

Ūnijas 8 k-6, Rīga, LV-1084
Poligrāfijas pakalpojumi

SMI Design, SIA

Martas 36-11, Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
Internetveikali, e-komercija

SMS Solutions, SIA

Jūrkalnes 1, Rīga, LV-1046
Informatīvie pakalpojumi

SNAIL, A.Litvina individuālā reklāmas aģentūra

Kurzemes prospekts 84 – 16, Rīga, LV-1067
Informācija no uzņēmumu reģistra

SND, SIA

Mūkusalas 72B, Rīga LV-1004
Skatuves aprīkojums kultūras namiem. Krēslu tirdzniecība kultūras namiem, teātriem, kino teātriem. Krēsli. Dekorāciju ražošana, podesti, deju grīda, konstrukcijas, kāzu inventārs, skatuves dekorācijas un audumi, dekorācijas un inventārs, Led lampiņu virtenes, noma, tirdzniecība, skatuves aprīkojums, skatuves aprīkojuma tirdzniecība,
Reklāmas galvenais uzdevums ir sabiedrības informēšana un uzņēmuma tēla veidošana. Tiek piedāvāta uzņēmuma zīmola un grafiskās identitātes izstrāde, reklāmas stratēģijas izveide, informējošo kampaņu nodrošināšana. Tiek piedāvāti drukātie reklāmas materiāli (bukleti, flaijeri, brošūras, vobleri, posteri, plakāti u.c.), izstrādājumu apdruka, stendi un baneri, kā arī - reklāmas suvenīri un prezentācijas. Aktuāla ir reklāma internetā, TV un radio, presē un sociālajos tīklos. Var tikt izstrādātas mājaslapas atbilstoši SEO kritērijiem.