Reklāma

Drukāt
Banner 1050x80

Saldus Zeme, laikraksts

Lielā 8, Saldus, Saldus nov. LV-3801
Apraksts:

Laikraksts "Saldus Zeme" ir preses izdevums. Iespējama laikraksta abonēšana, kā arī reklāmas pakalpojumi - sludinājumi, informācijas izvietošana, raksti, bukleti, reklāmas izdevumi, veidlapas, vizītkartes. Laikrakstu, ziņas un aktualitātes var lasīt un abonēt arī mūsu mājaslapā.

Salons Līga, SIA

Rīgas 7-25, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Apraksts:

Dabiska, organismam nekaitīga un vienlaikus efektīva kosmētika, kas atspoguļo 30 gadu ilgo pieredzi skaistumkopšanā un labsajūtas radīšanā mūsu SPA salona "Līga" klientiem. Katram kosmētikas produktam ir sava, īpaši izstrādāta koncepcija, kas palīdz risināt ādas kopšanas problēmas, ar kurām ikdienā ir saskārušies mūsu salona klienti. Tā ir rokām radīta kosmētika no rūpīgi atlasītām izejvielām, ņemot vērā  jaunākos atklājumus organiskās kosmētikas industrijā, kā arī katras sastāvdaļas organisko izcelsmi un labvēlīgo iedarbību uz ādu un organismu kopumā. "Līga Nature SPA" sejas un ķermeņa kosmētikas līdzekļu ražošanā izmantojam tikai sertificētas izejvielas, kas radītas mūsdienīgās laboratorijās vai iegūtas organiskās saimniecībās, kuru darbība tiek stingri uzraudzīta. Tādā veidā samazinām jebkādu organismam un videi kaitīgu vielu izmantošanu un nokļūšanu "Līga Nature SPA" kosmētikas līdzekļos.

Salons Mottand, SIA

Rīgas 6-2, Cēsis, Cēsu nov., LV-4101
Preces:: ✓ Suvenīri ✓ Mākslas priekšmeti ✓ Rotas ✓ Gleznas ✓ Adījumi ✓ Kreklu apdruka Mākslas priekšmeti:

"MOTTAND" piedāvā apdrukāt apģērbus, traukus ar zīmējumiem pēc klienta izvēles, lai iepriecinātu savus mīļos. Iespējams iegādāties adījumus, apgleznotu zīdu, ar rokām darinātas rotas, lina dāvanu maisiņus, kā arī Cēsu mākslinieku radītas gleznas

Salvika, SIA

Emmas 5, Rīga, LV-1015
Reklāmas un mediju aģentūras

Sandis U., IK

Siena 8, Liepāja, LV-3401
Sakaru tehnikas un līdzekļu tirdzniecība
ZL.LV iesaka

Santeko, SIA

Kārļa Ulmaņa gatve 2, Rīga, LV-1004
Sadarbības noteikumi: Lai kļūtu par mūsu pastāvīgo klientu, piedāvājam noslēgt sadarbības līgumu, kurā tiks noteikti sadarbības noteikumi, atlaižu shēma. Saņemsiet pieejas kodu on-line pasūtījumu veikšanai, kā arī elektronisko vai drukāto preču katalogu. Saviem pastāvīgajiem klientiem piedāvājam reklāmas materiālus, semināru programmas, konsultācijas un konkrētām preču grupām paredzētus demonstrācijas un tirdzniecības stendus.
ZL.LV iesaka

Saplāksnis.lv, SIA PL Logistics

Bajāru 22, Rīga, LV-1039
Uzņēmums piedāvā: ✓ Plātņu materiālu tirdzniecība. ✓ Mēbeļu izgatavošana pēc pasūtījuma. ✓ Detaļu izgatavošana. ✓ Transporta pakalpojumi Eiropā. ✓ Zāģēšana.   Nodrošinām savlaicīgas materiālu piegādes visā Latvijā un ārpus tās. Apraksts:

SIA "PL Logistics" ir dinamisks, daudzfunkcionāls uzņēmums, kurš dibināts 2008. gadā. Uzņēmuma darbības sfēras ir plātņu materiālu (saplāksnis, kokskaidu plāksnes, laminētās kokskaidu plāksnes, OSB) tirdzniecība, detaļu izgatavošana, mēbeļu izgatavošana pēc individuāla pasūtījuma, transporta pakalpojumi visā Eiropā. Balstoties uz uzņēmuma īpašnieku un darbinieku profesionālo pieredzi un zināšanām kokapstrādē, plātņu materiālu tirdzniecībā un mēbeļu izgatavošanā, mūsu klientiem tiek piedāvāts pats labākais/optimālākais vajadzību risinājums. Mums svarīgs ir katrs klients, tāpēc klients, kurš atgriežas, ir kā uzslava par labu darbu!

Saubag, SIA, Filiāle

Rīgas 111-1, Jēkabpils, Jēkabpils nov., LV-5202
Reklāmas izejmateriāli un iekārtas

Sauleja, SIA

Dzelzavas 108 - 66, Rīga, LV-1021
Izdevniecības, apgādi

Sava grāmata, izdevniecība

Lielā Skolas 6, Cēsis, Cēsu nov., LV-4101
Par izdevniecību:

Ja vēlaties izdot grāmatu, tad mūsu profesionālā un pieredzējusī komanda būs priecīga palīdzēt! Jau kopš 2015. gada esam starp TOP10 Latvijas izdevniecībām un palīdzējuši vairāk nekā 300 autoriem viņu darbu tapšanā!

Kā izdot grāmatu? Ja esat saskārušies ar jautājumu - kā izdot savu grāmatu, neieguldot šajā darbā nesamērīgi lielus līdzekļus, tad mēģināsim pastāstīt, kā to izdarīt profesionāli, interesanti un neieguldot šajā darbā nesamērīgi lielus līdzekļus. Lai cik dīvaini neliktos, pats galvenais un lielākais darbs ir – pašas grāmatas sarakstīšana. Tātad, kas būtu jāzina autoram, kurš vēlas savu darbu izdot grāmatas veidā? Vislabāk būtu, ja jūsu sarakstītais darbs būtu jau elektroniskā veidā - kādā no teksta programmām. Piemēram – Word. Esam pārrakstījuši arī grāmatas no rokraksta, tomēr šajā gadījumā jārēķinās ar papildus izmaksām – teksta ievadīšana datorā. Pēc tam vajadzētu sazināties ar izdevniecību (vislabāk nosūtot e-pastu – info@savagramata.lv) un vienoties par dažām tehniskajām niansēm. Šeit būs dažas lietas, kuras ir vērts izsvērt attiecībā uz grāmatas izdošanu:

Vai grāmatu taisīt cietajos vākos vai mīkstajos? Cieto vāku sējums izmaksā dārgāk, bet ne ļoti. Klāt jāskaita aptuveni 2-3 eur uz grāmatu, atkarībā no formāta un tirāžas. Cieto vāku grāmatām iekšlapas tiek šūtas, un tās ir vieglāk šķirstīt. Kompromiss starp līmētu mīksto vāku grāmatu un grāmatu cietajos vākos var būt mīksto vaku grāmata ar šūtām iekšlapām.

Kādā formātā jūs vēlaties savu grāmatu? Mūsu ieteikums ir izvēlēties kādu no standarta formātiem, kas ļaus ietaupīt uz papīra atgriezumiem un tehniskajiem procesiem ražošanā. Šie daži standarta formāti būtu:

✓ A6 (105 x 148 mm) ✓ A5 (148 x 210 mm) ✓ B5 (170 x 240 mm) ✓ A4 (210 x 297 mm) ✓ vai cieto vāku sējumiem 200 x 280 mm

Ņemot vērā jūsu vēlmes un konkrētā darba specifiku, ieteiksim jums piemērotāko grāmatas formātu.

Vai iekšlapās būs tikai teksts, vai vēlaties ievietot arī krāsainus attēlus un bildes?

Tas ir svarīgi pie cenas aprēķināšanas, jo grāmatas ar krāsainām bildēm ir būtiski dārgākas par melnbaltas druku. Cenas aprēķinā svarīgi arī zināt, vai visas lappuses būs krāsainas vai tikai dažas. Ja grāmatā iekļausiet tikai dažas krāsainas lappuses, tas noteikti būs lētāk, nekā drukāt visu krāsainu.

Kāda būs grāmatas tirāža? Šis ir ļoti svarīgs jautājums, jo no tā atkarīga grāmatas cena. Mēs varam nodrukāt mazas tirāžas – 20 vai 50 grāmatas – vai arī lielākas tirāžas – 300 un 500 grāmatas. Jāatceras, ka pēc pirmās tirāžas vienmēr ir iespējama piedruka un grāmatas atkārtota druka. Ja grāmata domāta tikai jūsu draugiem un radiem kā dāvana vai piemiņa, tad, iespējams, pietiks ar 50 eksemplāriem. Bet, ja vēlaties grāmatu arī izplatīt veikalos, tad jāplāno vismaz 100 eksemplāru druka.

Vai vēlaties grāmatu paturēt sev vai gribēsiet, lai mēs to arī izplatām grāmatu tirdzniecības vietās? Mūsu izdevniecība piedāvā pakalpojumu, kas ļauj jūsu izdoto darbu izplatīt Latvijas grāmatu veikalos. Mums ir noslēgti sadarbības līgumi ar lielākajiem grāmatu tirgotājiem Latvijā (gan mazumtirdzniecībā gan vairumtirdzniecībā). Vienojoties par grāmatas izplatīšanu, jāņem vērā, ka tas ir maksas pakalpojums un ka apmaksa par pārdoto tiek veikta tikai pēc grāmatu realizācijas veikalos. Ja ir saņemta autora atļauja, tad mēs veicam grāmatas pārdošanu arī savā mājaslapā: www.savagramata.lv. Šis ir bezmaksas pakalpojums. Izdevniecība palīdzēs jums tikt galā arī ar grāmatas iekšlapu maketu un vāka dizaina noformējumu. Grāmatai tiks piešķirs ISBN kods), kas ļaus jūsu grāmatu atrast arī Latvijas Nacionālās bibliotēkas katalogā.

Scape Film Studio, SIA

Institūta 9A, Sigulda, Siguldas nov., LV-2150

Scentopia, SIA

Valērijas Seiles 14-20, Rīga LV-1019
Internetveikali, e-komercija

Scintilla, SIA, Kabeļtīkla ekspluatācijas grupa

Malta, Skolas 38-14, Maltas pagasts, Rēzeknes nov. LV-4630
Kabeļtelevīzija

Select, SIA

Ventspils 63B, Rīga, LV-1046
Kafija, kafijas pupiņas, malta kafija, šķīstoša kafija, kapučīno, saldumi, sadzīves ķīmija, saimniecības preces, zobu pasta, zobu diegs, zobu birstes, zobu skalošana, veļas pulveris, dušas želeja, šampūns, ziepes, salvetes, birstes, švammes, eļļa, kondicionieris, losjons, maisi, tualetes papīrs, virtuves dvieļi, trauku mazgāšana, trauku
Reklāmas galvenais uzdevums ir sabiedrības informēšana un uzņēmuma tēla veidošana. Tiek piedāvāta uzņēmuma zīmola un grafiskās identitātes izstrāde, reklāmas stratēģijas izveide, informējošo kampaņu nodrošināšana. Tiek piedāvāti drukātie reklāmas materiāli (bukleti, flaijeri, brošūras, vobleri, posteri, plakāti u.c.), izstrādājumu apdruka, stendi un baneri, kā arī - reklāmas suvenīri un prezentācijas. Aktuāla ir reklāma internetā, TV un radio, presē un sociālajos tīklos. Var tikt izstrādātas mājaslapas atbilstoši SEO kritērijiem.