Reklāma

Drukāt
Banner 1050x80

Semicolon, SIA

Mirdzas 18 k-1, Jūrmala, LV-2008
Telekomunikācijas

Servix Grupa, SIA

Rīga
Servix. lv, servix, Autoservisu salīdzināšana, eļļas maiņa, eļļas maiņa akcija, autoserviss, online autoserviss, autoservisu reitings, uzticams autoserviss, autoservisu brokeris, auto remonts, auto apkope, autoriepas, kondicionieru uzpilde, riepu maiņa, riepu montāža, lukturu regulēšana, auto serviss, auto darbnīca, dzinēja

Sezonalv, SIA

Latgales 116-203, Rīga LV-1003
Internetveikali, e-komercija

Seši spārni, SIA

Viskaļu 22, Rīga, LV-1026
Reklāmas un mediju aģentūras

Shadestudio, SIA

Kalngale, Svīres 12-5, Carnikavas pagasts, Ādažu nov. LV-2163
Filmu studijas, filmēšana

Shop Boys, SIA

Stabu 27-12, Rīga, LV-1011
Informatīvie pakalpojumi

Sigma, privātā profesionālā vidusskola

Valērijas Seiles 1 k-6, Rīga LV-1019
Profesionālā izglītība. Kursi. Viesnīcu servisa apmācība. Vidējā profesionālā izglītība. Tālākizglītība. Profesionālā apmācība. Profesionālā izglītība. Bezdarbnieku apmācība ar kuponiem. Viesnīcu pakalpojumi. Viesmīlības pakalpojumu speciālists. Reklāmas dizains. Vizuālās reklāmas noformētājs. Interjera dizains. Interjera
1

Sign + Display, SIA

Moderni LED gaismas stendi un zīmes
Rūpnīcas 2, Brocēni, Saldus nov., LV-3851
Produkcija: ✓ LED gaismas kastes ✓ Izstāžu aprīkojums ✓ Gaismas zīmes, burti un norādes (ar vai bez LED gaismām) ✓ Informācijas centri, statīvi un stendi Par uzņēmumu:

"Sign+Display" ir Norvēģu kompānijas SIA "Karlsberg" meitasuzņēmums. Kopš 1954. gada SIA "Karlsberg" nodarbojas ar reklāmas materiālu un iepakojumu izgatavošanu. Uzņēmumam attīstoties, esam iegādājušies inovatīvas iekārtas, lai uzlabotu tehnisko nodrošinājumu. Modernais aprīkojums un profesionāli darbinieki nodrošina to, ka esam konkurētspējīgi reklāmas iepakojuma ražošanas tirgū gan Latvijā, gan ārvalstīs. 2018. gadā tika dibināts jauns uzņēmums SIA "Sign+Display", kas izstrādā dizainiskus elementus izstāžu aprīkojumam. Tas ietver LED gaismas kastes (jeb stendus), gaismas zīmes, burtus un norādes (ar vai bez LED gaismām). Ražojam dažādus interjera akcentus, kā piemēram, paaugstinājumus produktu izvietošanai, informācijas statīvus, stendus un bukletu turētājus, kā arī gaumīgas, no koka darinātas, izstāžu atdalošās sienas.

  • 1 Reklāma

Signage Project Management, SIA

"Ostvaldi", Krogsils, Ķekavas pagasts, Ķekavas nov., LV-2123
Informācija no uzņēmumu reģistra

Signbox, SIA

Vimbukrogs, Dīķu 8, Ķekavas pagasts, Ķekavas nov., LV-2123

Signum, SIA, Reklāmas birojs

Krustpils 4, Rīga LV-1073
Ceļa zīmes, luksofori

Sijana 19, SIA

"Skanuļi", Ūlupji, Ropažu pagasts, Ropažu nov., LV-2118
Siltināšana, siltināšanas darbi, ēkas siltināšana, ēku siltināšana, privātmāju siltināšana, ēku fundamentu siltināšana, angāru siltināšana, ēku siltināšana ar poliuretāna putām. 
Reklāmas galvenais uzdevums ir sabiedrības informēšana un uzņēmuma tēla veidošana. Tiek piedāvāta uzņēmuma zīmola un grafiskās identitātes izstrāde, reklāmas stratēģijas izveide, informējošo kampaņu nodrošināšana. Tiek piedāvāti drukātie reklāmas materiāli (bukleti, flaijeri, brošūras, vobleri, posteri, plakāti u.c.), izstrādājumu apdruka, stendi un baneri, kā arī - reklāmas suvenīri un prezentācijas. Aktuāla ir reklāma internetā, TV un radio, presē un sociālajos tīklos. Var tikt izstrādātas mājaslapas atbilstoši SEO kritērijiem.