Reklāma

Drukāt
Banner 1050x80

Sun Baltics, SIA

Sūnu 1, Ogre, Ogres nov., LV-5001
Reklāma

Sun Projects, SIA

Pudiķa 19-3/4, Rīga, LV-1006
Reklāma: vides

Super, SIA

Stabu 74, Rīga, LV-1009
Reklāmas suvenīri

Suvenīru paradīze, SIA

Gramzdas 82-50, Rīga, LV-1029
Reklāmas suvenīri, prezentreklāma, biznesa dāvanas, apģērbi, prezentpriekšmeti, dāvanu apdruka. Suvenīri, dāvanas, krekli, pildspalvas, prezentreklāma, plānotāji, bloknoti, lietussargi, konfektes, pledi, apdruka, gravējums, apbalvojumi, reklāmas suvenīri, biznesa dāvanas, jakas, cepures, lēti suvenīri, krūzes, termosi, eko,

Svaru remonts, SIA, Svaru verifikācija

Svaru verificēšana. Kvalitāte garantēta👌
Lastādijas 42-1, Rīga LV-1050
Augstas precizitātes svari un mērinstrumenti. Mēraparāti un svari. Elektroniskie, Digitālie, Industriālie, Autosvari, auto svari, Grīdas svari, kabatas, ar kalkulatoru, Platformas, Krāna, celtņa, celtņu, Galda svari, fasēšanas, mikrosvari, ražošana, tirdzniecība, remonts, Tirdzniecības svari, Virtuves, svaru, Verificēti,
ZL.LV iesaka

SwanGifts, SIA, reklāmas suvenīri

Putnu 14, Vētras, Mārupes pagasts, Mārupes nov., LV-2167
Apraksts:

SwanGifts ir prezentreklāmas uzņēmums, kurš specializējas īpaši pielāgotudāvanu un suvenīru izveidē. Mēs izceļamies ar savu personīgo attieksmi pret klientu darbības specifiku un vajadzībām, kā arī izvēlēto risinājumu pielāgošanas un izpildes ātrumu.  Kopš 2007. gada esam palīdzējuši daudziem simtiem uzņēmumu pārsteigt savus darbiniekus, partnerus un klientus ar atmiņā paliekošām un personificētām dāvanām. Savas darbības laikā, esam sastrādājušies ar klientiem visdažādākajās industrijās - telekomunikācijā, izglītībā, finansēs, būvniecībā, loģistikā, valsts institūcijās un citur.

Lai nemitīgi attīstītos, SwanGifts darbinieki katru gadu apmeklē prezentreklāmas izstādes Eiropā, tiekās ar sadarbības partneriem, lai uzzinātu par jaunāko nozarē, un meklē jaunus ražotājus arī Āzijas valstīs. Uzņēmuma galvenās vērtības ir pieredze un īpaši rūpīga pieeja savu klientu pasūtījumiem. Mēs vienmēr iedziļināmies klienta vēlmēs un cenšamies radīt to labāko. Priecīgi, apmierināti klienti sniedz lielāko gandarījumu.

Jau izsenis zināms, ka labas personīgās attiecības ir svarīgs aspekts ne tikai personīgās dzīves harmonizēšanā, bet arī veiksmīga biznesa uzsākšanā un turpināšanā. Mainoties vērtībām pasaules tirgos, pieaug darbinieku vērtība, kas tieši ietekmē uzņēmuma sasniegtos rezultātus.

Iekšējās un ārējās labsajūtas kultivēšana savstarpējās attiecībās ir kļuvusi par vienu no uzņēmējdarbības pamatblokiem, un tieši šī ir kategorija, kurā esam kļuvuši par ekspertiem. SwanGifts ar prieku ir gatavs palīdzēt ikvienam uzņēmam kļūt personīgākam un ietērpt savu pateicību darbiniekiem un klientiem ne tikai vārdos, bet arī skaistās dāvanās.

SyncMe.lv, interneta platforma

Blaumaņa 38/40, Rīga, LV-1011
SyncMe - biznesa profilu sinhronizēšanas pakalpojums:

SyncMe – profilu reģistrēšanas pakalpojums uzņēmumiem un biznesa profilu sinhronizēšana 28 tiešsaistes vietnēs, meklētājprogrammās un karšu pakalpojumos, tostarp Google Business Profile, bing.com, Apple, Facebook. Līdz ar to uzņēmumi ir pārstāvēti daudzās tīmekļa vietnēs un potenciālie klienti tos var sasniegt.

Postu iespēja – “ar vienu klikšķi vairākos kanālos” – Google Business Profile, Facebook, Instagram, Linkedin, Twitter, mājaslapa.

Ar SyncMe uzņēmuma profilu pārvaldīšana ir ērta un vienkārša! Ietaupiet savu laiku un parūpējieties, lai lietotājs jūs atrod tieši tur, kur meklē, – pārvaldiet visu uzņēmuma informāciju internetā vienuviet!

Syncmer, SIA

Uriekstes 1, Rīga, LV-1005
Mūzikas izdevniecības, skaņu ierakstu studijas

Sākums A, SIA, Grāmatnīca

Kr. Barona 41, Ludza, Ludzas nov. LV-5701
Par uzņēmumu:

SIA "Sākums A" grāmatnīca piedāvā grāmatas, kancelejas preces, kalendārus, rotaļlietas, spēles, kā arī kopēšanas pakalpojumus. 

ZL.LV iesaka

T B I, SIA

Mālu 28, Rīga, LV-1058
Apraksts: LLDPE Stretch ietinama plēve, Polietilēna LDPE, HDPE maisi, Maisi granulām, Atkritumu maisi, Termosarukuma plēve, Līmlente, Burbuļplēve, Putu plēve, Pretslīdēšanas loksnes, Mēbeļu kartons, Iepakojums, iesaiņošana, tirdzniecība, vairumtirdzniecība. Iepakojuma materiāli. Rīga, Vidzeme, Kurzeme, Latgale, Zemgale. Valmiera, Jelgava, Liepāja, Ventspils, Saldus, Rēzekne, Daugavpils, Ogre.

T-kreklu apdruka

Rīgas 9, Daugavpils LV-5401
T kreklu apdruka ar fotografijām, reklāmas kreklu apdruka. Foto uz krekla. Logotipa uznešana uz krekla. T-krekli. Bērnu krekli, polo. Dāmu, sieviešu krekli. Hotmark. T-krekliņi. Sporta kreklu apdruka. Daugavpilī. Latgalē. Rīgā.

TAVAKAFIJA, SIA

"Krūzes", Kaibala, Lielvārdes pagasts, Ogres nov., LV-5070
Kafija, Kafijas aparāti, to apkalpošana un remonts: ✓ Espresso kafijas automāti ✓ Kapsulu automāti ✓ Kafijas spilventiņu automāti ✓ Lietoti kafijas aparāti ✓ Pusautomātiskie automāti ✓ Kafijas pupiņas ✓ Kafijas tabletes ✓ Maltā kafija ✓ Kafijas spilventiņi  Coffee pads ✓ Aromatizētā kafija ✓ Kafijas kapsulas ✓ CURTIS tēja piramīdās ✓ TEEKANNE kanniņu tēja ✓ RICHARD karaliskā tēja ✓ HAZO beramā tēja ✓ Kafijas dzirnaviņas ✓ Piena putotāji ✓ Piena dzesētāji ✓ Tējkannas ✓ Aksesuāri ✓ Ražots Latvijā medus

TAXI-REKLAMA, SIA

Latgales iela 381 – 6, Rīga, LV-1063
Informācija no uzņēmumu reģistra

TBTBT, SIA

Brīvības gatve 316-1, Rīga, LV-1006

TELESPUTNIK, rāciju, antenu veikals-serviss, SIA Nika-Balt

Kārļa Mīlenbaha 1, Rīga LV-1050
Par mums:

Uzņēmums SIA "Nika-Balt", veikals "TELESPUTNIK", darbojas no 1993. gada. Viens no galvenajiem darbības virzieniem ir pakalpojumu sniegšana radiosakaru un komunikāciju jomā. Pārdodam, sniedzam konsultācijas un veicam rāciju remontu. Mūsu sortimentā ir ciparu un analogas rācijas, CB un PMR446 bezlicenču, aviācijas, jūras radiostacijas, sprādziendrošas rācijas, amatieru transīveri, radioskeneri, Intercom motociklistiem, auto reģistratori, antenas, magnēti, akumulatori, barošanas bloki, austiņas, mikrofoni un citi aksesuāri radiostacijām, satelīta uztvērēji, LNB, virszemes un satelītu televīzījas antenas. CASIO pulksteņu plaša izvēle: G-SHOCK, BABY-G, PRO-TREK, EDIFICE un pārējie.

TEN32, SIA

Ed. Veidenbauma 8-8, Tukums, Tukuma nov. LV-3101
Informatīvie pakalpojumi

TG Transit, SIA

Cēsu 31 k-3 - 8.ieeja, Rīga, LV-1012
Telekomunikācijas
Reklāmas galvenais uzdevums ir sabiedrības informēšana un uzņēmuma tēla veidošana. Tiek piedāvāta uzņēmuma zīmola un grafiskās identitātes izstrāde, reklāmas stratēģijas izveide, informējošo kampaņu nodrošināšana. Tiek piedāvāti drukātie reklāmas materiāli (bukleti, flaijeri, brošūras, vobleri, posteri, plakāti u.c.), izstrādājumu apdruka, stendi un baneri, kā arī - reklāmas suvenīri un prezentācijas. Aktuāla ir reklāma internetā, TV un radio, presē un sociālajos tīklos. Var tikt izstrādātas mājaslapas atbilstoši SEO kritērijiem.