Reklāma

Drukāt
Banner 1050x80

Volro, SIA

Jasmuižas 9 - 12, Rīga, LV-1021
Telekomunikācijas

Voza Tekstils, SIA, izšūšanas, apdrukas pakalpojumi

Tēraudlietuves 11, Rīga, LV-1026
Izšūšana: Mūsu uzņēmums specializējas datorizšūšanā, kas ir viens no perspektīvākajiem zīmējumu uzklāšanas paņēmieniem. Izmantojam unikālas pēdējās paaudzes "Melco" firmas 16 krāsu izšūšanas lieljaudas amerikāņu "Amaya" iekārtas. Piedāvājam jebkuras sarežģītības pakāpes augsti kvalitatīvas automatizētas mašīnu izšūšanas pakalpojumus.

Vuno, SIA

Rītupes 28, Rīga, LV-1019
Internetveikali, e-komercija

WEEKEND LATVIA, SIA

Blaumaņa 22, Rīga LV-1011
Internetveikali, e-komercija

WISE LIEPAJA, SIA

Alejas 9-1, Liepāja LV-3401
Internetveikali, e-komercija

WISENT, SIA

Salnas 9 - 88, Rīga, LV-1021
Informācija no uzņēmumu reģistra

WMT Baltic, SIA

Augusta Deglava 166B, Rīga, LV-1021
Profesionāls pašlīmējošo ruļļu materiālu piedāvājums:: ✓ ruļļu materiāli un pašlīmējošās plēves dažādām nozarēm: reklāma, dekors, dizains, interjers, biroja telpas, izglītības iestādes, valsts aģentūras, tirdzniecības vietas, izstāžu zāles, pasākumi ✓ specializētās pašlīmējošās plēves: iekšējā apdare, mēbeles, arhitektūras risinājumi.  ✓ materiāli virsmas aizsardzībai, auto aizsardzībai  ✓ pašlīmējošie materiāli auto aplīmēšanai, auto aizsardzībai, auto reklāmai  ✓ magnētiskās plēves un materiāli ātrai informācijas maiņai, izglītības iestādēm, tirdzniecības centriem u.c. ✓ termopārneses tehnoloģija: termoplēves tekstilizstrādājumiem, termopreses, griešanas ploteri

WOOPS, SIA

Laimdotas 18A, Mārupe, Mārupes nov., LV-2167
Par mums:

Esam tūrisma aģentūra, tūrisma operators. Licence T-2021-7. Ar prieku palīdzam cilvēkiem plānot vēlmēm un iespējām atbilstošus ceļojumus. Mūsu komandā ir 13 ceļojumu konsultanti, kuri paši ir kaislīgi ceļotāji. Mēs specializējamies uz klientu apkalpošanu sociālajos tīklos-Facebook, Instagram, jo pie mūsdienu digitālajām tendencēm, saprotam, ka cilvēki ļoti lielu daļa laika pavada sociālajos tīklos, līdz ar to reklāmu un komunikāciju galvenokārt veicam šajās vietnēs. Bet tas nemaz nenozīmē, ka savu darbu veicam mazāk atbildīgi, godīgi sakot, ir jāpieliek lielākas pūles, lai veicinātu uzticību, ka komunikācija notiek ar reālu, dzīvu cilvēku, kurš spēs palīdzēt piemeklēt vislabāko, izvērtējot katra individuālās vēlmes un ceļojuma budžetu. Pārvaldām lielāko ceļojumu piedāvājumu Facebook grupu Latvijā, kurai ir 106 000 sekotāju - Pēdējā brīža ceļojumi - Lētas aviobiļetes - Last Minute Travel. Mūsu pamatvērtības ir draudzīga, godīga attieksme pret klientu, kā arī atbalsts visa ceļojuma laikā. Vienmēr cenšamies piemeklēt vislabāko variantu, paši daudz ceļojumam un vienmēr cenšamies dalīties ar savu pieredzi, kas varētu palīdzēt mūsu klientiem. Droši uzrakstiet mums! Mēs ar vislielāko prieku kļūsim par jūsu ceļojumu aģentu un palīdzēsim jūsu ceļojuma plānošanā. Piedāvājam ceļojumus no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas un Polijas. Mūsu piedāvātie galamērķi ir Turcija, Ēģipte, Grieķija, Tenerife, Albānija, Portugāle, Madeira, Spānija, Melnkalne, Horvātija, Bulgārija, Dubaija, Maroka, Tunisija, Zanzibāra, Taizeme, Bali, Maldīvas, Maurīcija, Šrilanka, Dominikāna, Meksika, Itālija, Andora.

Walnut.lv, SIA WESTLAKE

"Bukmeķi", Rendas pagasts, Kuldīgas nov., LV-3319
Apraksts:

Walnut.lv - sala izturīgi valriekstu stādi, kuri piemēroti audzēšanai Baltijas valstīs. Izaudzē savu valrieksta koku vai valriekstu dārzu! Sniedzam konsultācijas valriekstu stādīšanai, vainagu veidošanai un slimību apkarošanai.

Watermelon, SIA

Durbes 10, Rīga, LV-1007
Reklāmas suvenīri, suvenīri, prezentreklāma, biznesa dāvanas: reklāmas apģērbi, T-krekli, polo krekli, cepures, dvieļi, lietussargi, pildspalvas, somas, šķiltavas, atslēgu piekariņi, virtuves dvielīši, virtuves dēlīši, kaklasaites, kakla lentes, lakati, ādas izstrādājumi, sērkociņi, kamīna sērkociņi, krūzes, glāzes, trauki,

Way17, SIA

Klusā 20-506, Rīga LV-1013
Internetveikali, e-komercija

WePack, SIA

Latgales 250, Rīga LV-1063
Poligrāfijas pakalpojumi

Web Media Group, SIA

Krišjāņa Valdemāra 147 k-2, Rīga LV-1013
IT, Informācijas tehnoloģijas

Web Vizual, SIA

Pilsētas laukums 4, Kuldīga, Kuldīgas nov. LV-3301
Reklāma
Reklāmas galvenais uzdevums ir sabiedrības informēšana un uzņēmuma tēla veidošana. Tiek piedāvāta uzņēmuma zīmola un grafiskās identitātes izstrāde, reklāmas stratēģijas izveide, informējošo kampaņu nodrošināšana. Tiek piedāvāti drukātie reklāmas materiāli (bukleti, flaijeri, brošūras, vobleri, posteri, plakāti u.c.), izstrādājumu apdruka, stendi un baneri, kā arī - reklāmas suvenīri un prezentācijas. Aktuāla ir reklāma internetā, TV un radio, presē un sociālajos tīklos. Var tikt izstrādātas mājaslapas atbilstoši SEO kritērijiem.