Reklāma

Drukāt
Banner 1050x80

Zeta GD, SIA

Vizītkartēm-AKCIJA,uzlīmes,auto aplīmēšana
Jāņa Asara 6, Rīga, LV-1009
Zetas GD reklāmas pakalpojumi:: ✓ Uzlīmes; ✓ Digitālā druka; ✓ Lielformāta druka; ✓ Vizītkartes; ✓ Reklāma uz auto; ✓ Auto aplīmēšana; ✓ Apģērbu apdruka; ✓ Reklāmas priekšmetu apdruka; ✓ Gaismas reklāma; ✓ Vides reklāma; ✓ Reklāma iekštelpās; ✓ 3D uzlīmes, ✓ 3D etiķetes; ✓ Reklāmas projektu realizācija; ✓ Prezentreklāma; ✓ UV druka; ✓ Autoaplīmēšana; ✓ Personificēta digitālā druka, iespieddruka; ✓ Digitālās drukas pakalpojumi.

Ziemeļmeita Consulting, SIA

Codes 54A, Rīga, LV-1058
Sabiedriskās attiecības

Zilveri, SIA

Langstiņi, Krievupes 16, Garkalnes pagasts, Ropažu nov. LV-2137
Reklāma: vides

Zintnieks, SIA

Akadēmijas laukums 1-209, Rīga LV-1050
Izdevniecības Vidzeme, Preses izdevumi Vidzeme, Reklāma Vidzeme, Žurnāli Vidzeme., Izdevniecības Latvija, Preses izdevumi Latvija, Reklāma Latvija, Žurnāli Latvija.

Zoltapp, UAB

V. Nagevičiaus g. 3, LT-08237, Vilnius
Zoltapp:

"ZOLT" ir ātrs, lēts un zaļš risinājums kā atbrīvoties no būvgružiem un lielgabarīta atkritumiem.

Atkritumu utilizācija un pārstrāde – viens no svarīgākajiem uzdevumiem, kas ietekmē apkārtējās vides aizsardzību un cilvēka veselību. "ZOLT" savieno pakalpojumu sniedzējus ar klientiem, lai abiem būtu ērtāk.

ZooĶepas, Zooveikals Rīgā

Krišjāņa Barona 78A, Rīga, LV-1001
Kvalitatīva barība no zīmoliem: GranataPet, Virbac, Buddy:

Mūsu veikalā Jūs atradīsiet preces kaķiem, suņiem, grauzējiem un putniem. Augstas kvalitātes kaķu un suņu barība no GranataPet (Vācija), Virbac (Francija), Buddy (Zviedrija) un no citiem kvalitatīviem  zīmoliem. Daudzveidīga konservu izvēle, papildbarība, veselīgi gardi našķi. Ārstnieciskā barība dažādos atveseļošanās periodos. 

Pasūti savam mīlulim labākos produktus un saņem tos norādītajā adresē!

Zummers plus, SIA

Pasta 22, Liepāja, LV-3401
Apraksts:

Zummers Plus nodarbojas ar mūzikas instrumentu tirdzniecību, skaņas aparatūras piegādi un antenu uzstādīšanu. Piedāvājam arī dažādus vadus un kabeļus audio un citu veidu tehnikai, baterijas, tālvadības pultis, transformatorus, mikrofonus un citu veidu tehniku Jūsu audio studijai. Mūsu veikalā atradīsiet arī citu veidu tehniku, kā piemēram SAT televīzijas dekoderus un antenas, lādētājus un powerbankas. Piedāvājam mūzikas instrumentus, pārsvarā akustiskās ģitāras, un akustiski elektriskās ģitāras. Pieejams plašs skaļruņu sortiments.

aatoys.lv, internetveikals

Atmodas bulvāris 14-24, Liepāja LV-3414
Internetveikali, e-komercija

abc.lv, Būvniecības nozares medijs

Blaumaņa 38/40, Rīga LV-1011
Būvniecības nozares vadošais interneta medijs www.abc.lv:

Vērtīgi padomi ikvienam, kas būvē, remontē, labo un restaurē, aktuālās būvizmaksas, nozares jaunumi un speciālistu saraksti, kā arī informācija par vairāk nekā 25 000 būvniecības jomas uzņēmumu. Ja tev ir būvniecības nozares uzņēmums - tava mērķauditorija ir portālā abc.lv! Pastāsti par savu pakalpojumu vai preci, uzlabo atrodamību, stiprini reputāciju un iegūsti jaunus klientus, izvietojot portālā biznesa profilu, rakstus un banerus, kā arī izmantojot citus digitālā mārketinga risinājumus!

ZL.LV iesaka

akcijaspreces.lv, SIA SP Trade, dušas kabīnes, vannas, masāžas vannas

Augusta Deglava 46, Rīga, LV-1035
Par mums:

"Akcijaspreces.lv" - plašākais mēbeļu sortiments. Zemāko cenu un ātrāko piegāžu garantija. Sortimentā viesistabas mēbeles, guļamistabas mēbeles, bērnistabas mēbeles, virtuves mēbeles, ofisa mēbeles.

aplīmešana.lv, reklāmas birojs

Hospitāļu 5A, Rīga LV-1013
Gaismas vizuālā reklāma , gaismas baneri, gaismas kastes, āra reklāma , reklāma pie veikaliem, gaismas, Vides reklāma . Skatlogu reklāma . Vizuālā sienu reklāma . Reklāma uz ēkām, mājām.
Reklāmas galvenais uzdevums ir sabiedrības informēšana un uzņēmuma tēla veidošana. Tiek piedāvāta uzņēmuma zīmola un grafiskās identitātes izstrāde, reklāmas stratēģijas izveide, informējošo kampaņu nodrošināšana. Tiek piedāvāti drukātie reklāmas materiāli (bukleti, flaijeri, brošūras, vobleri, posteri, plakāti u.c.), izstrādājumu apdruka, stendi un baneri, kā arī - reklāmas suvenīri un prezentācijas. Aktuāla ir reklāma internetā, TV un radio, presē un sociālajos tīklos. Var tikt izstrādātas mājaslapas atbilstoši SEO kritērijiem.