Reklāma

Drukāt
Banner 1050x80

Denvers Baltika, SIA

Ganību dambis 30A - 4.st., Rīga, LV-1005
Auto reklāma . Auto spoguļu marķēšana (gravēšana). Prezentreklāmas priekšmeti. Reklāmas suvenīri.

Deutsche Messe AG. Hannover, firmas pārstāvniecība

Strēlnieku 1-4, Rīga LV-1010
Izstāžu, gadatirgu organizēšana

Devs.lv, SIA

Oskara Kalpaka 68/70-301, Liepāja LV-3405
Mājas lapu izstrāde, Internet veikalu izstrāde, Mājas lapu uzturēšana. CRM sistēmas, ERP sistēmas, Nestandarta programmatūras izstrāde, programmēšanas pakalpojumi, mobīlo aplikāciju izstrāde, Magento veikalu uzturēšana, E-komercijas pakalpojumi, serveru uzturēšana, AWS cloud uzturēšana, programmatūras testēšana. Mākoņrisinājumi.

Diana Fashion, SIA

Cesvaines 4, Rīga LV-1073
Internetveikali, e-komercija

Digi Media, SIA

Latgales 322, Rīga LV-1063
Apraksts:

"Digi Media" piedāvā plašu pakalpojumu klāstu TV, kino un reklāmas industrijas jomā, bet specializējas audiovizuālo materiālu lokalizēšanā un formatēšanā (konvertēšanā). Piedāvājam DCP, Blu-ray, DVD un HD risinājumus, tulkošanas pakalpojumus, subtitru sagatavošanu, ieskaņošanas un dublāžas pakalpojumus; video, audio un foto pakalpojumus.

DigiFix, SIA

Mazā Rencēnu 12, Rīga LV-1073
Poligrāfijas pakalpojumi
Reklāmas galvenais uzdevums ir sabiedrības informēšana un uzņēmuma tēla veidošana. Tiek piedāvāta uzņēmuma zīmola un grafiskās identitātes izstrāde, reklāmas stratēģijas izveide, informējošo kampaņu nodrošināšana. Tiek piedāvāti drukātie reklāmas materiāli (bukleti, flaijeri, brošūras, vobleri, posteri, plakāti u.c.), izstrādājumu apdruka, stendi un baneri, kā arī - reklāmas suvenīri un prezentācijas. Aktuāla ir reklāma internetā, TV un radio, presē un sociālajos tīklos. Var tikt izstrādātas mājaslapas atbilstoši SEO kritērijiem.