Reklāma

Drukāt
Banner 1050x80

JUNKORS FILTRI, SIA, Eirofiltri

Filtri💎kārtridži pieejama veikalos💯 tīrs ūdens👌
Vestienas 2, Rīga, LV-1035
Filtri dzeramajam ūdenim. Mehāniskie ūdens filtri, kombinētie ūdens filtri. Ķīmiskie ūdens filtri, Eirofiltri, filtri, (Junkors filtri) ūdens attīrīšana. Ūdens mīkstināšana. Filtri atdzelžošanai. Kombinētais ūdensfiltrs ar kvarca smiltīm „Balts Extra”, Akvedukts. Mehāniskais elements + aktīvā ogle, sudrabs, jonīta sveķi,

Jaka, SIA

Leona Paegles 2A-6, Cēsis, Cēsu nov. LV-4101

Jamar, SIA

Kleistu 18B, Rīga, LV-1067
Iepakojums, iesaiņošana

Janet Baltik, SIA

Sporta 2-39, Limbaži, Limbažu nov. LV-4001
Internetveikali, e-komercija

Japa, SIA

Hamburgas 4-1, Rīga LV-1014
Izdevniecības, apgādi

Jaunais kurzemnieks, SIA

1905. gada 19, Kuldīga, Kuldīgas nov. LV-3301
Laikraksts Kuldīgā, laikrakstu izdevējs, Skrunda, Alsunga, Kuldīgā, sludinājumu daļa, reklāma , jaunākās

Juglas papīrs, SIA

Nautrēnu 12, Rīga, LV-1079
Papīra un tā izstrādājumu ražošana

JulStamp, SIA

Brīvības 22, Ogre, Ogres nov., LV-5001
Krūzīšu apdruka, uzlīmes, dāvanu kartes, Prezentreklāma, kalendāri, Datumzīmogi, numeratori, zīmogpildspalvas, zīmogspilveni.4 Reljefa nospieduma zīmogi, plombēšanas zīmogi, plombas. Klišejas no gumijas, rievotas gumijas, fotopolimēra, Tinte dažādām virsmām, Zīmogu darbnīca. Zīmogu serviss. Zīmogu fabrika. Spiedogi. Zīmogu

Juno Media, SIA

Krones 56-32, Mārupe, Mārupes nov., LV-2167

Jura Podnieka studija, SIA

Citadeles 2, Rīga, LV-1010
Ierakstu studija, video pakalpojumi, audio pakalpojumi, filmēšana, montāža, attēla apstrāde, skaņas apstrāde, video filmu izgatavošana, video filmu dublāža, DVD izgatavošana, animācija, filmas  DVD, digitālā kinokamera 4k

Jursons, SIA

Carnikava, Saulrietu 17, Carnikavas pagasts, Ādažu nov., LV-2163

JustRati, SIA

Liepu aleja 15A, Babīte, Babītes pagasts, Mārupes nov., LV-2101
Mazlietoti bērnu rati, bērnu rati, kvalitatīvi bērnu rati, ērti bērnu rati, JustRati, rati mazulim, rati no Eiropas, bērnu preces, bērnu preču veikals, preces zīdaiņiem, bērnu ratiņi, kombinētie rati, pastaigu rati, pastaigu ratiņi, pastaigu bērnu rati, labākie pastaigu rati,   sporta ratiņi, sporta rati,   universālie bērnu rati,

Jutta V, SIA

Rīgas 21, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
LED Reklāma:

Vides reklāma Valmierā, reklāmas vieta Valmierā, reklāmas ekrāns Valmierā. Vides reklāma Valmierā, reklāmas vieta Valmierā, reklāmas ekrāns Valmierā.

Liels, 17,2 kv.m. led ekrāns Valmieras galvenajā dzīslā - Rīgas ielā.

Ekrāns atrodas Rīgas ielā 21 pie autobusa pieturas un laukuma pie kinoteātra, kā arī labi redzams, sākot no 200m attāluma gājējiem un no privātā un sabiedriskā transporta, sākot no tuvākā luksofora.

Jāņa Rozes grāmatnīca

Latgales 257, Rīga LV-1019
Grāmatu tirdzniecība

Jēkabpils LT, SIA

Preču izsniegšana!
Brīvības 2B, Jēkabpils, Jēkabpils nov., LV-5201
Apraksts:

Uzņēmums piedāvā vides reklāmas pakalpojumus, kā arī metālapstrādes pakalpojumus un metāla un metālkonstrukciju tirdzniecību. 

Jēkabpils autobusu parks, SIA

"Akurāteri", Salas pagasts, Jēkabpils nov., LV-5230
Papildu pakalpojumi:: ✓ Bremžu un ritošās daļas stends ✓ Riepu montēšana un balansēšanas stends ✓ Dīzeļdzinēju diagnostika ✓ Reklāmas izvietošaanas iespēja uz autobusiem Par SIA "Jēkabpils autobusu parks":

Uzņēmuma galvenais uzdevums iedzīvotāju laba, savlaicīga, kulturāla pārvadāšana regulārajos maršrutos un dažādu pasūtījumu izpilde darījumu un atpūtas braucienos.

Jūsu-mēbeles.lv, SIA

Kārļa Mīlenbaha 22, Rīga, LV-1050
Internetveikali, e-komercija
Reklāmas galvenais uzdevums ir sabiedrības informēšana un uzņēmuma tēla veidošana. Tiek piedāvāta uzņēmuma zīmola un grafiskās identitātes izstrāde, reklāmas stratēģijas izveide, informējošo kampaņu nodrošināšana. Tiek piedāvāti drukātie reklāmas materiāli (bukleti, flaijeri, brošūras, vobleri, posteri, plakāti u.c.), izstrādājumu apdruka, stendi un baneri, kā arī - reklāmas suvenīri un prezentācijas. Aktuāla ir reklāma internetā, TV un radio, presē un sociālajos tīklos. Var tikt izstrādātas mājaslapas atbilstoši SEO kritērijiem.