Reklāma

Drukāt
Banner 1050x80

Kalnabiķi, SIA

"Virši", Tomes pagasts, Ogres nov., LV-5020
Internetveikali, e-komercija

Kanclers, SIA

Katoļu 7, Jelgava, LV-3001
Velosipēdi Jelgavā, Bērnu velosipēdi, Attīstošās rotalļietas, Floristikas materiāli, Mēbeles Jelgavā, Kreatīvie materiāli, Kancelejas preces, Biroja preces, Rokdarbu materiāli, Mīkstās mēbeles, Dīvāni, Maskas, Skolas somas, Dzija, Velosipēdu rezerves daļas, Suvenīri, Pilsētas velosipēdi, Kalnu velosipēdi, Elektrovelosipēdi, Mēbeles

Kanclers, SIA, Filiāle

Pasta 51 k-7, Jelgava, LV-3001
Attīstošās rotaļlietas, Floristikas materiāli, Kreatīvie materiāli, Kancelejas preces, Biroja preces, Rokdarbu piederumi, Maskas, Zīmēšanas piederumi, Spēles, Dāvanas, Skolas somas, Trauki, Dzija, Hobiju materiāli, Mākslas piederumi, Pērlītes, Gleznošanas materiāli, Dekorēšana, Koka kastes, Latvijas suvenīri, Koka izstrādājumi,
1

Karlsberg, SIA, reklāmas un poligrāfijas pakalpojumi

Kvalitatīvs reklāmas iepakojums
Rūpnīcas 2, Brocēni, Saldus nov. LV-3851
Produkcija: ✓ Reģistra mapes un mapes ✓ Materiālu paraugi ✓ Veikalu displeji ✓ Kastes un maisiņi ✓ Piezīmju bloki ✓ Koka rāmji ✓ SIGN + DISPLAY 26190194 ✓ CNC griešana (koks, akrils, kompozītmateriāli) ✓ Reklāmas stendi ✓ Digitālā lielformāta druka

Karnevāls, veikals

Ķengaraga 2B, Rīga, LV-1063
Reklāmas suvenīri

Kaunatas pasta nodaļa

Kaunata, Rāznas 38, Kaunatas pagasts, Rēzeknes nov. LV-4622
Pasts, pasta pakalpojumi

Kazas laukos, Skaistumkopšana, dabīgā kosmētika un personiskā aprūpe

"Lauki", Baldones pagasts, Ķekavas nov., LV-2125
Apraksts:

"Kazas laukos", kazas piena un Baldones dūņu dabīgā kosmētika, meistarklases ziepju izgatavošanā Dabīgās kosmētikas un ziepju ražošana mājās. Baldones dūņu kosmētika. Ziepju un kosmētikas meistarklases - mākslinieku darbnīca. Radīts ar mīlestību jūsu labsajūtai, skaistumam, burvībai!

Kur var nopirkt Latvijā Kazas Laukos produkciju: *Rīgā*

✓ Abekss, Ratslaukumā ✓ Rozes bode, Teātra 4; ✓ BURKA, K.Barona ielā 59/61; ✓ Zaļais Kalns, Mazā Nometņu ielā 32; ✓ Bodnīca, Miera ielā 19

*Baldonē*

✓ "Ziedu veikals", Rīgas ielā 67;

*Internetā*:

✓ kazaslaukos.lv, decocosmetics.lv, lieliskadavana.lv, fromme.lv, beziepakojuma.lv

Kaķis melnais, SIA

"Auseklīši", Usma, Usmas pagasts, Ventspils nov., LV-3619
Reklāmas un mediju aģentūras

Kaļķu vārti, naktsklubs

Kaļķu 11B, Rīga, LV-1050
Deju zāles, atpūta. Mūzikas un naktsklubi, deju zāles, bārs, bāri, dejas, diskotēka, DJ. Dzimšanas dienas; vecpuišu balles, slēgtie vakari. Banketi, telpu īre, (noma). Nakts klubs, naktsklubs, izklaide, dejas, mūzikas un naktsklubi, deju zāles, pasākumi, telpu īre ballītēm, telpas pasākumiem, atpūta, diskotēka, telpu īre, (noma) mūzikas
ZL.LV iesaka

Kek Tēma, SIA

Krustpils 129B, Rīga, LV-1057
Apraksts: Vairumtirdzniecības uzņēmums, kas nodarbojas ar iepakošanas materiālu un līmlenšu, kā arī PHILIPS elektrospuldžu un bateriju tirdzniecību, nodrošinot piegādi visā Latvijas teritorijā.

Keras, SIA

"Kaldari", Ķekavas pagasts, Ķekavas nov., LV-2123

Kesto, SIA

Vaiņodes 11, Liepāja LV-3407
Ievērojamākie būvobjekti:: ✓ Starptaustiskā lidosta "Liepāja", ✓ IKEA veikala ēkas jaunbūves būvdarbi, ✓ LIDL veikala būvniecība Liepājā, ✓ Stopiņu novada kultūras centra būvniecība, Peldu ielas 5, ēkas pārbūve Liepājā, ✓ pieslēguma izbūve Tirdzniecības centram Sāga, Dreiliņos.

KichyKids Clothing, SIA

Celtnieku 6-19, Ogre, Ogres nov. LV-5001
Internetveikali, e-komercija
ZL.LV iesaka

KidsOn Group, SIA

Gaismas 2A - 11, Ķekava, Ķekavas nov., LV-2123
Galvenie produkti:: ✓ Dziesmas bērniem; ✓ Mūzika bērniem; ✓ Bērnu dziesmu playlistes; ✓ Pasakas; ✓ Audio spēles; ✓ Skaitāmpantu ieraksti. Par KidsOn: Dziesmas bērniem latviešu valodā patformā www.KidsOn.lv! Populārāko bērnu grupu un ansambļu dziesmas un mūzika tagad tiek apkopotas vienuviet, lai ģimenēs ar bērniem un bērnudārzos tās nonāktu ātrāk, draudzīgāk un mūsdienīgākā veidā.

Bērnu dziesmu straumēšanas platformā KidsOn.lv klausieties populāro ansambļu - Dzeguzīte, Kukaiņi, Knīpas un Knauķi, Rupuči, Vīteri, u.c., populārus un aizraujošus mūziķus un grupas. Platforma apvieno gan jaunākos un populārākos bērnu mūzikas albumus un izpildītājus, gan sen iemīļotu klasiku.

Mūzika pieejama ne vien albumos, bet arī tematiskās playlistēs, kas palīdz mājās vai bērnudārzā atskaņot mūziku pēc bērna vecuma vai svētku reizēs, piemēram, dziesmas māmiņdienai, Ziemassvētkiem vai Lieldienām, kas lieliski iekļaujas dažādos izklaides un mācību procesos.

Platformā KidsOn.lv mūziku ir spējams atskaņot abonējot ar mēneša maksājumiem, kas dod iespēju neierobežoti atskaņot mūziku bez reklāmas pauzēm.

KidsOn.lv atradīsiet ne tikai mūziku bērniem, bet arī balto skaņu miedziņam, audio pasakas un dažādas spēles audio un lasāmā formāta – interaktīvas un izglītojošas.

Kiwi Systems, SIA

Senču 4, Rīga, LV-1012
Dažādu specifikāciju sarežģītu elektronisko un elektrisko iekārtu remonts, (specializācija uz poligrāfijas, tipogrāfijas iekārtu remontu un uzstādīšanu) Nestandarta un specifisku apgaismošanas darbu risināšana, Sadarbība ar māksliniekiem un dizaineriem, (strūklaku, dinamisko reklāmu un individuālo interjeru apgaismošanas risinājumu

Klikshop, SIA

Rēzeknes 3A, Rīga, LV-1073
Preču sortiments:

Plašs PREČU SORTIMENTS ar ~5000 preču veidiem - labas detaļas labai arhitektūrai, DIZAINAM. Galvenie kritēriji sortimenta izvēlē: ES un DIN standartiem atbilstoša kvalitāte, tehnoloģiska saderība, stabila piegāde, serviss un garantijas, sortimenta dziļums, inovatīvi risinājumi, kā arī stilu,DIZAINA, krāsu un materiālu saderīgums. Vienotais arhitektoniskais koncepts: dizains, drošība, energoefektivitāte, komforts, ilgtspējīgums.

Ražotājs JNF piedāvā saskaņot rokturus ar durvju apdari, piedāvājot tādas iespējas kā varš, misiņš, porcelāns, tērauds, koks, āda. Pārkāpjot savas iztēles robežas.

Kniga lv, SIA

Lastādijas 16, Rīga LV-1050
Grāmatu tirdzniecība
Reklāmas galvenais uzdevums ir sabiedrības informēšana un uzņēmuma tēla veidošana. Tiek piedāvāta uzņēmuma zīmola un grafiskās identitātes izstrāde, reklāmas stratēģijas izveide, informējošo kampaņu nodrošināšana. Tiek piedāvāti drukātie reklāmas materiāli (bukleti, flaijeri, brošūras, vobleri, posteri, plakāti u.c.), izstrādājumu apdruka, stendi un baneri, kā arī - reklāmas suvenīri un prezentācijas. Aktuāla ir reklāma internetā, TV un radio, presē un sociālajos tīklos. Var tikt izstrādātas mājaslapas atbilstoši SEO kritērijiem.