Reklāma

Drukāt
Banner 1050x80

Latswim, SIA, Peldēšanas un triatlona inventāra veikals

Brīvības 121, Rīga, LV-1012
Peldēšanas un triatlona veikals Rīgā, nterneta veikals, latswim, latswimshop, sporta preces, sporta inventārs, peldēšana, triatlons, peldētapmācība, ūdens aerobika, akvatlons, peldbikses, peldkostīms, sacensību tērpi, peldbrilles, pleznas, monoplezna, peldcepure, peldcepuru apdruka, baseina čības, ūdenspolo, fitness, hidrotērps,

Lattims, reklāmas ražošana

Skolas 5 k-1 - 2.stāvs, Salaspils, Salaspils nov., LV-2121
Pakalpojumi:: ✓ Kalendāri ✓ Poligrāfijas pakalpojumi ✓ ziemassvētku dāvanas, ✓ apsveikuma kartiņas, atklātnītes ✓ lāzergrāvēšana, ✓ Vides reklāma, Lielformāta baneri ✓ auto aplīmēšana, dizains ✓ vizuālā reklāma ✓ izstāžu stendi(Roll up,L-stends) ✓ plāksnītes ✓ zīmogi ✓ prezentreklāma ✓ Kausi, medaļas ✓ lielformāta druka ✓ vizītkartes ✓ veidlapas ✓ bukleti ✓ aploksnes ✓ dāvanu kartes ✓ aspveikuma kartiņas ✓ uzlīmes ✓ fototapetes ✓ foto žalūzijas ✓ gleznas un kanvas ✓ produktu un preču iepakojums

Lattims, reklāmas ražošana

Latgales 418, Rīga LV-1063
Pakalpojumi:: ✓ Kalendāri ✓ Poligrāfijas pakalpojumi ✓ Ziemassvētku dāvanas, ✓ apsveikuma kartiņas, atklātnītes ✓ lāzergravēšana, ✓ Vides reklāma, Lielformāta baneri ✓ auto aplīmēšana, dizains ✓ vizuālā reklāma ✓ izstāžu stendi (Roll up, L-stends) ✓ plāksnītes ✓ zīmogi ✓ prezentreklāma ✓ Kausi, medaļas ✓ lielformāta druka ✓ vizītkartes ✓ veidlapas ✓ bukleti ✓ aploksnes ✓ dāvanu kartes ✓ aspveikuma kartiņas ✓ uzlīmes ✓ fototapetes ✓ foto žalūzijas ✓ gleznas un kanvas ✓ produktu un preču iepakojums

Latver, SIA

"Ābeles" - 12, Madliena, Madlienas pagasts, Ogres nov., LV-5045
Internetveikali, e-komercija

Latvija ražo, SIA

Garciems, Saules 19, Carnikavas pagasts, Ādažu nov. LV-2163
Informatīvie pakalpojumi

Latvijas Biznesa gada pārskats

Pērses 9/11-5.st., Rīga, LV-1011
Apraksts: Izdevumā Latvijas biznesa gada pārskats ir apkopota informācija par Latvijas „Top uzņēmumiem” un to apgrozījumu. Veiksmīgāko uzņēmēju un nozaru ekspertu atziņas, sniedzot pārskatu par esošo uzņēmējdarbības situāciju, iezīmējot nākotnes tirgus tendences.

Latvijas Dzelzceļnieks, laikraksts

Emīlijas Benjamiņas 3, Rīga LV-1050
Preses izdevumi
ZL.LV iesaka

Latvijas Kinoloģiskā federācija

Elijas 21, Rīga, LV-1050
Latvijas kinoloģiskā federācija nodarbojas ar:: ✓ šķirnes suņu audzēšanu ✓ izstāžu, sporta sacensību organizāciju ✓ suņu apmācību ✓ ar darbības profilu saistītu kursu organizāciju Par mums:

Latvijas Kinoloģiskā federācija (LKF) ir dibināta 1974. gadā kā Rīgas suņu audzētāju biedrība. Tagadējo nosaukumu iegūst 1993. gadā. LKF ir lielākā kinoloģijas organizācija Latvijas Republikā, apvieno 36 suņu audzētāju klubus, 2004. gadā reģistrēta arī kā izglītības iestāde. Latvijas Kinoloģijas federācija kopš 1996. gada darbojas Starptautiskās Kinoloģijas federācijas (FCI) sastāvā, 2005. gadā kļuvusi par tās pilntiesīgu biedru, ir arī Amerikāņu Kennel Kluba (AKC) sadarbības partneris.

Latvijas Koncerti, SIA

Lastādijas 4, Rīga LV-1050
Koncerti, kamerorķestris, Latvijas koncerti. Sinfonietta Rīga. Spīķeru koncertzāle, semināru telpas, biļetes, biļešu rezervācija, telpu noma, kamermūzika, mikroautobusa noma, dāvanu kartes, koncertu rīkošana, organizēšana. Kamermūzika, koncertu organizēšana. Informācija par koncertiem, Latvijas Radio koris. Koncertzāles īre. Zāles

Latvijas Mediji, AS, Reklāmas aģentūra

Dzirnavu 21, Rīga, LV-1010
Reklāmas un mediju aģentūras
ZL.LV iesaka

Latvijas Mediji, akciju sabiedrība

Toma 4, Rīga, LV-1003
A/S "Latvijas Mediji" izdevumi:: ✓ Latvijas Avīze ✓ Mājas Viesis ✓ Praktiskais Latvietis ✓ Kultūrzīmes ✓ Planētas Noslēpumi ✓ Medības ✓ Agrotops ✓ Praktiskie Rokdarbi ✓ LA Tematiskās Avīzes ✓ Vakara Romāns Apraksts: Uzņēmums "Latvijas Mediji" ir viens no lielākajiem periodisko un grāmatu izdevējiem Latvijā. Uzņēmuma devīze "Latviski par svarīgo Latvijai" ir kā pamats plašajam izdevumu klāstam, kas tiek piedāvāts lasītājiem. Reklāmdevējiem sniedzam iespēju sasniegt atbilstošas mērķauditorijas, izvietojot reklāmas žurnālos un periodiskajos izdevumos. Izdevniecība "Latvijas Mediji" piedāvā oriģinālo un tulkoto literatūru, vēsturi un dokumentālo literatūru, praktiskās grāmatas, gadagrāmatas, kalendārus, bērnu grāmatas. Akciju sabiedrībā "Latvijas Mediji" ietilpst arī reģionālā radiostacija "Kurzemes Radio" un filmu studija "Dauka".
ZL.LV iesaka

Latvijas Poligrāfijas uzņēmumu asociācija, biedrība

Pērses 14 - 8, Rīga, LV-1011
Par biedrību:

Biedrība “Latvijas Poligrāfijas uzņēmumu asociācija” (LPUA) dibināta 1997. gada 18. aprīlī, sabiedrisko organizāciju reģistrā reģistrēta 1997. gada 27. maijā, bet biedrību un nodibinājumu reģistrā – 2004. gada 13. septembrī.

Pašlaik asociācijā apvienojušās 28 juridiskas personas, kuru darbība saistīta ar poligrāfijas nozari: iespiedprodukcijas ražošanu, poligrāfijas iekārtu un materiālu tirdzniecību, nozares profesionālo un tālākizglītību.

Kopš 1998. gada LPUA ir Latvijas Iepakojuma asociācijas goda biedre. No 2006. gada asociācija ir Latvijas Darba devēju konfederācijas un no 2008. gada – Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības palātas dalībniece. Kopš 2012. gada LPUA ir Eiropas Drukas un mediju federācijas Intergraf dalībniece.

Latvijas Reklāmas balsu asociācija

Brīvības iela 117 – 11, Rīga, LV-1001
likvidets
ZL.LV iesaka

Latvijas Tālrunis, SIA

Piesakies uz bezmaksas konsultāciju!
Blaumaņa 38/40, Rīga, LV-1011
Digitālais mārketings:

Pilna servisa digitālais mārketings nelieliem un vidējiem uzņēmumiem. Palīdzam izstrādāt digitālā mārketinga stratēģiju un sasniegt biznesa mērķus jau vairāk nekā desmit tūkstošiem Latvijas uzņēmumu. Nodrošinām tādus digitālos pakalpojumus kā mājaslapu izstrāde un uzturēšana, E-komercija, SEO mājaslapu optimizēšana apmeklētājiem, biznesa profilu izstrāde un uzturēšana, biznesa profilu pārvaldība, Google Ads reklāmas, Google Business Profile reklāmas, Facebook reklāmas, Facebook satura veidošana, Instagram satura veidošana, Linkedin satura veidošana, video saturs, Firmas.lv segmentēto datu atlase un citus. Piedāvājam ne vien pakalpojumu izstrādi, bet arī efektīvu uzturēšanu, veicot nepieciešamos uzlabojumus un nodrošinot regulāras atskaites par paveikto. Latvijas Tālruņa pārvaldībā ir arī vairāki uzziņu un informatīvie mediji - informācijas portāli 31 Latvijas pilsētai Pilseta24.lv, biznesa uzziņu portāls ZL.lv, būvniecības nozares portāli ABC.lv un building.lv, veselības portāls Medicine.lv un eksporta nozares portāls balticexport.com.

Reklāmas galvenais uzdevums ir sabiedrības informēšana un uzņēmuma tēla veidošana. Tiek piedāvāta uzņēmuma zīmola un grafiskās identitātes izstrāde, reklāmas stratēģijas izveide, informējošo kampaņu nodrošināšana. Tiek piedāvāti drukātie reklāmas materiāli (bukleti, flaijeri, brošūras, vobleri, posteri, plakāti u.c.), izstrādājumu apdruka, stendi un baneri, kā arī - reklāmas suvenīri un prezentācijas. Aktuāla ir reklāma internetā, TV un radio, presē un sociālajos tīklos. Var tikt izstrādātas mājaslapas atbilstoši SEO kritērijiem.