Reklāma

Drukāt
Banner 1050x80

PV SOLUTIONS, SIA

Dārzniecības 20-19, Tukums, Tukuma nov. LV-3101
Internetveikali, e-komercija

PWR, SIA

Dzirciema 47 - 32, Rīga, LV-1083
Reklāma

PackForce Latvia, SIA

Juglas 95, Rīga LV-1021

Mēs piedāvājam plašu produktu klāstu, kā arī ātru un profesionālu apkalpošanu. Sniedzam ieteikumus par piemērotākā iepakojuma veida un materiāla izvēli, ja tas ir nepieciešams. Papildus standarta sortimenta produktu klāstam, mēs piedāvājam arī dažādu iepakojuma materiālu apdruku vai arī speciāli, klienta prasībām izgatavota iepakojuma piegādi. Mēs varam nodrošināt jums nepieciešamo iepakošanas tehniku vai līniju. Mēs varam sakomplektēt, sagrupēt, nosvērt un sapakot mazumtirdzniecības un reklāmas kampaņu pakas, kuras Jums tikai atliek izsūtīt. Mūsu atsaucīgie darbinieki ir pieredzējuši un izpalīdzīgi.

Packmac, SIA

Piedrujas 7, Rīga, LV-1073
Iepakojums, vienreizējās lietošanas trauki, filma, palešu plēve, somas, papīra maisiņi, logo maisiņi, iepakošanas maisiņi, grila maisiņi, miskastes somas, papīrs, kartons, salvetes, mitrās salvetes, spaiņi, iesaiņojums kūkai, cimdi, eko iepakojums, viss tīrīšanai, termo trauki, Salātu iepakojums, Konditorejas iepakojums, Produktu

PakMarkas, SIA

Ropažu 19A, Rīga, LV-1039
"PakMarkas" galvenie darbības virzieni:: ✓ Poligrāfija ✓ Iepakošanas materiālu tirdzniecība ✓ Elektromotori, reduktori, piedziņu un automatizācijas elementu tirdzniecība ✓ Iepakošanas un rūpnieciskās iekārtas tirdzniecība ✓ Marķēšanas iekārtas un printeru tirdzniecība ✓ Printeru un iepakošanas iekārtu serviss

PakMarkas, SIA, Filiāle

Višķu 23, Daugavpils, LV-5410
Apraksts:

"Pakmarkas" ir līderis etiķešu ražošanā Baltijas valstīs jau vairāk nekā 30 gadus. Mēs piedāvājam plašu poligrāfijas risinājumu klāstu, tostarp melnbaltas un krāsainas pašlīmējošās uzlīmes ruļļos, ​​divslāņu, lentveida, saraujošas, DPG un daudz cita veida etiķetes. Papildus mēs piedāvājam augstas kvalitātes drukas iekārtas, piedziņas un automatizācijas elementus. Mūsu ražotņu kapacitāte ļauj piedāvāt mūsu klientiem augstu uzlīmju kvalitāti un plašas pēcapstrādes iespējas, ieskaitot sietspiedi, zelta/sudraba foliju, laminēšanu, reljefu un UV lakošanu. Mēs piedāvājam etiķešu un uzlīmju piegādi dažādām nozarēm, tostarp ātras aprites patēriņa precēm, eksportam un importam, ķīmisko vielu un loģistikai. 30 gadu gaitā esam sadarbojušies ar vairāk nekā 2,000 uzņēmumiem Baltijā, Eiropā, un visā pasaulē. Izmantojot jaunākās tehnoloģijas un izveidojot kvalificētu speciālistu komandu, mēs nodrošinam precizitāti, pakalpojumu sniegšanas ātrumu un augstu drukas kvalitāti. "Pakmarkas" apņēmusies ievērot videi draudzīgus ražošanas procesus, izmantojot tikai augstākās kvalitātes materiālus un iekārtas. Šī mērķtiecība nodrošināt ilgtspējību, precizitāti un efektivitāti izceļ mūs no konkurentiem poligrāfijas nozarē.

ZL.LV iesaka

Paklāji un Paklāji

Mellužu 13 - 13, Rīga, LV-1067
Pakalpojumi:: ✓ Bezmaksas piegāde visā Latvijā ✓ Bezmaksas atgriešana ✓ Pielaikošanas laiks visiem paklājiem Par mums:

"Paklāji un Paklāji" ir lielākais paklāju veikals Baltijā. Uz vietas vairāk kā 4500 paklāju.  

Pakom, SIA, darba apģērbu veikals

Ganību dambis 21B, Rīga LV-1005
Par uzņēmumu: Mēs esam sākuši savu darbību kā darba apģērbu vairumtirdzniecības uzņēmums 2005. gadā. Apkopojot uzkrāto pieredzi, 2008. gadā mēs atveram veikalu, kur dotajā brīdī tiek piedāvāts liels darba apģērbu, apavu, individuālās aizsardzības līdzekļu un cimdu sortiments. Mēs esam DELTA PLUS GROUP (Francija) uzņēmuma oficiālais pārstāvis, kas ir viens no vadošajiem profesionāla apģērba, apavu un darba aizsardzības līdzekļu ražotājiem. Mūsu uzņēmums sadarbojas arī ar tādiem Eiropas ražotājiem, kā: HELLY HANSEN WORKWEAR (Norvēģija), PLANAM (Vācija), AJ GROUP (Polija), SIR SAFETY SYSTEM S.p.A. (Itālija), SACOBEL SWLC (Holande) utt. Mēs piedāvājam plašu preču sortimentu darbam visdažādākās darbības sfērās. Būsim priecīgi redzēt Jūs mūsu klientu vidū!

PalWood, SIA, palešu rāmju ražošana, izgatavošana

Palešu rāmju ražošana,palešu apmales, koka paletes
Krogsils, Vīteņu 1, Ķekavas pagasts, Ķekavas nov. LV-2111
Mēs ražojam koka palešu bortus.:

Palešu apmales ir noņemamas lokanas kastes paletēm, kas ir perfekti pielāgoti preču transportēšanai, pārdošanai un glabāšanai, ieskaitot daudzstāvu preču glabāšanu. Palešu borti tiek izmantoti dažādās ražošanas nozarēs. Kompaktums, noturība un ērtums – kvalitāte, kas raksturo šāda veida industriālo iepakojumu. Perfekts risinājums jūsu ražošanai, noliktavām vai veikalam.   

Palīdzi.lv, SIA

Aleksandra Čaka 136, Rīga LV-1012
Palīdzi. lv, ortozes, pašmasāžas ruļļi, vingrošanas paklājiņi, kinezioloģiskie teipi, sildošie losjoni, aukstuma terapija, aukstuma gēli, vingrošanas bumbas, masāžas losjoni, muguras jostas, tehniskie palīglīdzekļi, individuālo ortožu izgatavošana.

Panic, SIA

Krišjāņa Barona 95 - 12, Rīga, LV-1012

Paradowski Graphische Maschinen, SIA

11. novembra krastmala 9, Rīga LV-1050
Poligrāfijas iekārtas un materiāli

Parnass Presentreklam, SIA

Hospitāļu 18, Rīga, LV-1013
Prezentreklāma, suvenīri, biznesa dāvanas, reklāmas apģērbi. Apdruka, uzdruka, druka, logo gravējums, izšuvums. Zīmola izšūšana, termodruka, tampodruka, sietspiede. Somas, lietussargi, portfeļi, ādas maki, biroja piederumi, pildspalvas, atstarotāji, nozīmītes, galda pulksteņi, rokas pulksteņi, trauki, krūzes, reklāmas karameles,

Parrot Telpa, SIA

Aleksandra Čaka 128, Rīga LV-1012
Reklāmas un mediju aģentūras
Reklāmas galvenais uzdevums ir sabiedrības informēšana un uzņēmuma tēla veidošana. Tiek piedāvāta uzņēmuma zīmola un grafiskās identitātes izstrāde, reklāmas stratēģijas izveide, informējošo kampaņu nodrošināšana. Tiek piedāvāti drukātie reklāmas materiāli (bukleti, flaijeri, brošūras, vobleri, posteri, plakāti u.c.), izstrādājumu apdruka, stendi un baneri, kā arī - reklāmas suvenīri un prezentācijas. Aktuāla ir reklāma internetā, TV un radio, presē un sociālajos tīklos. Var tikt izstrādātas mājaslapas atbilstoši SEO kritērijiem.