Reklāma

Drukāt
Banner 1050x80

Poligrāfserviss, SIA

Viļakas 4, Rēzekne, LV-4604
Pakalpojumi:: ✓ ofsetdruka ✓ lielformāta druka ✓ operatīvā poligrāfija ✓ vizuālā reklāma ✓ iepakojuma izgatavošana ✓ iesiešana ✓ prezentācijas materiāli ✓ zīmogi ✓ sietspiede Uzņēmuma misija: Mūsu firmas galvenais uzdevums - radīt vislabako priekšstatu par Jūsu uzņēmumu patērētāju un partneru acīs. Individuāla pieeja katram klientam. Mums patīk darīt to, ko darām! Mūsu darba labākais novērtējums ir tad, kad pasūtītājs ir pilnībā apmierināts ar mūsu darbu!

Polipaks, SIA

"Mālkalni", Vētras, Mārupes pagasts, Mārupes nov., LV-2167
Iepakojums, iesaiņošana

PolliniVit

"Bramaņi" - 2, Babīte, Babītes pagasts, Mārupes nov., LV-2101
Apraksts:

"PolliniVit" ir Latvijā ievākti un ražoti ziedputekšņi kapsulās, tie ir ērti uzņemami, bez specifiskas garšas, ar precīzu dozēšanas aprakstu. Ziedputekšņi ir papildināti ar dažādiem vitamīniem un minerālvielām. Visi produkti ir apstiprināti un iekļauti Latvijas uztura bagātinātāju reģistrā.

Portāls Andelemandele, SIA

Emiļa Melngaiļa 6, Rīga, LV-1010
Internetveikali, e-komercija

Posmater, SIA, Ražotne

Augusta Deglava 166B, Rīga, LV-1021
Reklāmas izejmateriāli un iekārtas
ZL.LV iesaka

Postoffi, SIA

Klijānu 8, Rīga, LV-1013
Apraksts:

Postoffi ir ražošanas uzņēmums, kas dibināts 2001. gadā.

Izgatavojam nestandarta aploksnes, papīra maisiņus dāvanām un iepakojumam.

Strādājam pēc klientu pasūtījumiem.  Apdrukas veikšana.

Izgatavojam pēc jūsu izstrādāta dizaina sagatavēm, kā arī sniedzam konsultācijas un izstrādājam individuālu stilu un dizainu.

Veicam nestandarta darbus (pēcapstrāde), kā arī pieejami dažādi individuālie risinājumi.

Potti, SIA

Ernesta Birznieka-Upīša 20B-23, Rīga LV-1050

PowerHouse Latvia, SIA

Roberta Hirša 1, Rīga, LV-1045
Reklāmas un mediju aģentūras

Preiļu siers, AS

Daugavpils 75, Preiļi, Preiļu nov., LV-5301
Piena pārstrāde, pārtika

Prezentreklāma, SIA

Bruņinieku 78, Rīga LV-1009
Nozīmītes, nozīmes, reklāmas nozīmītes, piespraudes, logo lentes, piekariņi, kausi, medaļas, balvas, oskari, apbalvojumi, atstarotāji, plastmasas, mīkstie atstarotāji, atstarojošās vestes, atstarojošas aproces. Atstarotāji ar apdruku/personalizāciju – individuālu dizainu, Bērnu atstarojošās vestes ar apdruku. Atstarojošās

Prime Car Rent, auto noma

Lielirbes 1, Rīga LV-1046
Jaunu automašīnu noma:: ✓ Toyota CHR Hybrid, Yaris cross, Corolla, Sedans, RAV 4, Hilux ✓ VW T-Cross, Golf, Volkswagen Taigo, Jetta, Passat ✓ Škoda Kodiaq, Scala, Octavia ✓ Ford Fiesta, Mondeo, Kuga ✓ Opel Mokka, Insignia, Vivaro ✓ BMW 5 ✓ Honda CR ✓ Chrysler Grand Voyager ✓ Mercedes Benz GLE ✓ Renault Trafic ✓ Audi Q5
Reklāmas galvenais uzdevums ir sabiedrības informēšana un uzņēmuma tēla veidošana. Tiek piedāvāta uzņēmuma zīmola un grafiskās identitātes izstrāde, reklāmas stratēģijas izveide, informējošo kampaņu nodrošināšana. Tiek piedāvāti drukātie reklāmas materiāli (bukleti, flaijeri, brošūras, vobleri, posteri, plakāti u.c.), izstrādājumu apdruka, stendi un baneri, kā arī - reklāmas suvenīri un prezentācijas. Aktuāla ir reklāma internetā, TV un radio, presē un sociālajos tīklos. Var tikt izstrādātas mājaslapas atbilstoši SEO kritērijiem.