Reklāma

Drukāt
Banner 1050x80

Reklāmas Stils, SIA

Mūkusalas 72, Rīga LV-1004
Mūsu pakalpojumus izmanto – tirdzniecības kompleksi, tirdzniecības centri, reklāmas aģentūras, pasākumu organizatori, koncertu organizatori, izstāžu rīkotāji un valsts svētku rīkotāji. Drukas produkti ir paredzēti iekštelpām (indoor) un āra apstākļiem (outdoor), jo tiem ir ļoti laba noturība pret vides apstākļu ietekmi, kā piemēram – saule, lietus, vējš, krusa, sniegs un sals.

Reklāmas apgāds, SIA

Vītolu 6/10-15, Liepāja LV-3401
Vides reklāma , gaismas reklāma , lielformāta reklāmas stendi, gaismas burti, lielformāta baneri, skatlogu, Reklāma Liepāja.

Reklāmas apģērbi, SIA

Tallinas 84, Rīga LV-1009
Apraksts:

Uzņēmums "Reklāmas apģērbi" reklāmas nozarē darbojas vairāk kā 20 gadus un ir pierādījis sevi kā uzticamu un kvalitatīvu sadarbības partneri. "Reklāmas apģērbi" SIA piedāvā plašu apģērbu un suvenīru klāstu. Veicam apdrukas un izšūšanas pakalpojumus - apģērbu apdruku, T-kreklu apdruku, darba apģērbu apdruku, izšuvumus uz apģērba u.c. Katram klientam tiek piemeklēts individuāls risinājums pasūtījuma izpildei. Apmeklējot mūs Tallinas ielā 84, klienta ērtībai tik piedāvāta bezmaksas autostāvvieta.

Reklāmas autori, Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

Vecdumbrāju iela 3, Upesciems, Garkalnes pag., Ropažu nov., LV-2137
Informācija no uzņēmumu reģistra

Reklāmas aģentūra Adell, SIA

Melnsila 11-5, Rīga LV-1083
Reklāmas un mediju aģentūras

Reklāmas aģentūra LOCK, Individuālais komersants

Rēznas iela 7 – 38, Rīga, LV-1019
Informācija no uzņēmumu reģistra

Reklāmas aģentūra ONTO, SIA

Saules iela 21B – 9, Cēsis, Cēsu nov., LV-4101
Informācija no uzņēmumu reģistra

Reklāmas baloni

Lāčplēša 104, Rīga, LV-1003
hēliju noma un apkalpošana, popkorna aparātu noma, cukurvates aparātu noma, svētki, tirgus pasākumi, reklāma , rotājumi, dekorācijas kāzām, fasāžu dekorēšana, auto dekorēšana, balonu piederumi, pārdošana, balonu reklāma

Reklāmas konsultāciju centrs, Rīgas pilsētas N.Baķa individuālais uzņēmums

Dzirciema iela 74 – 53, Rīga, LV-1055
Informācija no uzņēmumu reģistra

Reklāmas māja, SIA

Kaivas 11, Rīga LV-1021
Reklāmas suvenīri
Reklāmas galvenais uzdevums ir sabiedrības informēšana un uzņēmuma tēla veidošana. Tiek piedāvāta uzņēmuma zīmola un grafiskās identitātes izstrāde, reklāmas stratēģijas izveide, informējošo kampaņu nodrošināšana. Tiek piedāvāti drukātie reklāmas materiāli (bukleti, flaijeri, brošūras, vobleri, posteri, plakāti u.c.), izstrādājumu apdruka, stendi un baneri, kā arī - reklāmas suvenīri un prezentācijas. Aktuāla ir reklāma internetā, TV un radio, presē un sociālajos tīklos. Var tikt izstrādātas mājaslapas atbilstoši SEO kritērijiem.