Reklāma

Drukāt
Banner 1050x80

B.A.Wood, koka produkti

Launkalne, Ezera 15, Launkalnes pagasts, Smiltenes nov., LV-4718
Apraksts:

Izgatavojam dažāda veida interjera priekšmetus, suvenīrus, balvas, dekorācijas, prezentreklāmas priekšmetus, korporatīvās dāvanas un citus koka izstrādājumus.

Piedāvājam CNC frēzēšanu un lāzergravēšanu. Iespējams izgatavot arī koka produktus pēc jūsu vēlmēm.

BALTS, kalendāru izdevniecība

Valguma 10, Rīga LV-1048
Piedāvājums:: ✓ Dienas un nedēļas plānotāji ✓ Piezīmju grāmatas ✓ Sienas un galda kalendāri ✓ Skolas plānotāji Saudzējam vidi::

Gandrīz visa BALTS produkcija tiek ražota no FSC sertificēta papīra, kas nodrošina vides saudzēšanu, jo iespējams izsekot kokmateriālu izmantošanas procesam un papīra ražošana nekaitē vides dabiskajām funkcijām.

BASS Tehnoloģijas, SIA

Braslas 20, Rīga, LV-1084
Reklāmas izejmateriāli un iekārtas

BB WEAR, SIA

Varkaļi, "Mežloki" , Salas pagasts, Mārupes nov. LV-2105
Internetveikali, e-komercija

BBIZ, SIA

"Sūrumi", Kākciems, Ropažu pagasts, Ropažu nov. LV-2135

BEASUR, SIA

K.Barona 32-9, Rīga LV-1011
Sabiedriskās attiecības

BF Design, SIA

Pulkveža Brieža 12-24, Sigulda, Siguldas nov., LV-2150

BFF Plus, SIA

Dzirnavu 89-16, Rīga, LV-1011
Randiņi, randiņš, ātro randiņu vakars, randiņu vakars, iepazīšanas, iepazīties, iepazīšanas pakalpojumi, iepazīšanas vakars, ātra iepazīšanās, iepazīties ātri, tikšanas, sarunas, sarunas ar interesantiem cilvēkiem, tikšanas ar sievieti, tikšanas ar vīrieti, tikšanas ar sievietem, tikšanas ar vīriešiem, mīlestība, romantika,

BK VEKTORS, SIA

Katlakalns, Rožu 2, Ķekavas pagasts, Ķekavas nov. LV-2111

BPO, SIA

Krišjāņa Barona 20 - 7, Rīga, LV-1050
Telekomunikācijas

BTB, SIA

Brīvības 160-1, Rīga, LV-1012
Reklāmas un mediju aģentūras

BV Pack, SIA

Slokas 52, Rīga LV-1007
Pakalpojumi:: ✓ Maisiņu izgatavošana ✓ Folijspiede ✓ Izciršana ✓ Kongrīva reljefspiede ✓ Kartona aplīmēšana ✓ Metāla gredzenu (kniežu) uzstādīšana ✓ Laminācija ✓ Urbšana ✓ Ofseta druka ✓ Sietspiede ✓ UV Laka ✓ Grafiskais dizains un maketēšana
Reklāmas galvenais uzdevums ir sabiedrības informēšana un uzņēmuma tēla veidošana. Tiek piedāvāta uzņēmuma zīmola un grafiskās identitātes izstrāde, reklāmas stratēģijas izveide, informējošo kampaņu nodrošināšana. Tiek piedāvāti drukātie reklāmas materiāli (bukleti, flaijeri, brošūras, vobleri, posteri, plakāti u.c.), izstrādājumu apdruka, stendi un baneri, kā arī - reklāmas suvenīri un prezentācijas. Aktuāla ir reklāma internetā, TV un radio, presē un sociālajos tīklos. Var tikt izstrādātas mājaslapas atbilstoši SEO kritērijiem.