Reklāma

Drukāt
Banner 1050x80

Kanclers, SIA, Filiāle

Pasta 51 k.7, Jelgava LV-3001
Attīstošās rotaļlietas, Floristikas materiāli, Kreatīvie materiāli, Kancelejas preces, Biroja preces, Rokdarbu piederumi, Maskas, Zīmēšanas piederumi, Spēles, Dāvanas, Skolas somas, Trauki, Dzija, Hobiju materiāli, Mākslas piederumi, Pērlītes, Gleznošanas materiāli, Dekorēšana, Koka kastes, Latvijas suvenīri, Koka izstrādājumi,
1

Karlsberg, SIA, reklāmas un poligrāfijas pakalpojumi

Kvalitatīvs reklāmas iepakojums
Rūpnīcas 2, Brocēni, Saldus nov. LV-3851
Produkcija: ✓ Reģistra mapes un mapes ✓ Materiālu paraugi ✓ Veikalu displeji ✓ Kastes un maisiņi ✓ Piezīmju bloki ✓ Koka rāmji ✓ SIGN + DISPLAY 26190194 ✓ CNC griešana (koks, akrils, kompozītmateriāli) ✓ Reklāmas stendi ✓ Digitālā lielformāta druka

Kompānija Avotiņi, SIA, Celtniecības materiāli, metāla jumti, logi, armatūra, metālizstrādājumi Jelgavā

Brankas, "Dumbrāji" , Cenu pagasts, Jelgavas nov., LV-3043
Apraksts: Esam jau 26 gadus Latvijas tirgū. Ražojam, pārdodam kvalitatīvus metāla jumtu un sienu segumus, dažādus būvmateriālus celtniecībai, remonta darbiem un būvniecībai. Armatūras un armatūras izstrādājumu ražošana, izgatavojam armatūras sietus. Bezkarkasa angāri celtniecībai. Metāla tirdzniecība, metāla apstrāde.

LABAS PRECES, lietotu mēbeļu veikals-noliktava Rīgā, SIA JKS Holding

Stārķu 1, Jelgava, LV-3008
Apraksts:

Mazlietotas, lietotas, antīkas un jaunas mēbeles – to visu atradīsiet mūsu lielajā, daudzveidīgajā un mūsdienīgajā mēbeļu veikalā – noliktavā Labas Preces. Nav noslēpums, ka esam citādāks lietotu mēbeļu veikals, jo neviena cena nav akmenī kalta, un bieži pircējam noskatīto preci izdodas nopirkt ar lielu atlaidi – līdz pat 30%. Piedāvājam bezmaksas piegādi pa visu Latviju, pirkumiem no 50eur.

MIK Print, SIA

Turpinām strādāt klātienē!
Jelgavas 68, Rīga LV-1004
Galvenie darbības virzieni:: ✓ sietspiede, ✓ industriālā sietspiede, ✓ reklāmas apģērbu un priekšmetu apdruka, ✓ tekstila, ✓ pūku druka. Apraksts:

"MIK PRINT" ir mūsdienīgs, radošs un atsaucīgs poligrāfijas uzņēmums. Uzņēmuma vadošais personāls ir ar vairāk kā 20 gadu pieredzi sietspiedes, poligrāfijas un prezentreklāmas darbu izgatavošanā.

ML Alfa, SIA

Pētera 6, Jelgava LV-3001
SKRĀPELE, EKO kaķu nagu asināmais, zoopreces, preces dzīvniekiem, preces mājdzīvniekiem, kaķu nagu asināmais, kaķiem, mīļdzīvniekiem, lolojumdzīvniekiem, kaķiem, tavam kaķim, ar baldriānu, ar kaķumētru, nagu skrāpis, kaķu nagu asināmie, kaķu nagu asināmie kur pirkt, kaķu skrāpis, kaķu skrāpeklis, kartona nagu asināmais, ražots Latvijā,

MXV, SIA

6.līnija 56, Jelgava LV-3003
Internetveikali, e-komercija

Mara Print

Turpinām strādāt klātienē!
Ganību dambis 22, Rīga, LV-1045
Pakalpojumi:: ✓ Grafiskais dizains ✓ Reklāmas saskaņošana pašvaldībā ✓ Auto aplīmēšana ✓ Montāžas un remonta darbi ✓ Projektēšana ✓ Konsultācijas ✓ Piegāde Mūsu tehnoloģijas:: ✓ Digitālā druka ✓ Ofseta druka ✓ Lielformāta druka ✓ UV druka ✓ Sietspiede ✓ Reljefspiede ar foliju un kongrīvs ✓ Lāzergriešana un gravēšana ✓ Braila raksta iespiedums ✓ Plotergriešana

Masserg, SIA

A.Pumpura 5-7, Jelgava LV-3004
Izdevniecības, apgādi

MaxMor, SIA

Ozolnieki, Rīgas 18-41, Ozolnieku pagasts, Jelgavas nov., LV-3018

Mister Balloon, SIA

Katoļu 18, Jelgava, LV-3001
Reklāma uz balona.Piepūšamā reklāma . Reklāmas suvenīri. Dāvanu papīrs. Dāvanu saiņošana.
2

NRJ Reklāmai, SIA

Iepakojums, Kalendāri, Papīra maisiņi
Starta 4a, Rīga LV-1026
Par uzņēmumu: NRJ reklāmas jomā darbojas kopš 1997. gada. Šajā laikā pieredzēts daudz – reklāmas nozares izaugsme, krīzes, jaunas tehnoloģijas un materiāli. Ir mainījušies klienti, un esam mainījušies arī mēs. No nelieliem uzlīmju ražotājiem esam izauguši par pilna servisa tipogrāfiju, kas izmanto modernas iekārtas un nodarbina vairāk nekā 30 darbiniekus, piedāvājot klientiem visplašāko produktu klāstu.

PAR PROFESIONĀLU REKLĀMU UZŅĒMUMIEM,

Jelgavas iela 63 k-2 – 307B, Rīga, LV-1004
Informācija no uzņēmumu reģistra

PRFCT, SIA

Nākotne, Dārza 2-4, Glūdas pagasts, Jelgavas nov., LV-3040

Partneris4, SIA

Kalnciema ceļš 105-28, Jelgava, LV-3002
Reklāmas galvenais uzdevums ir sabiedrības informēšana un uzņēmuma tēla veidošana. Tiek piedāvāta uzņēmuma zīmola un grafiskās identitātes izstrāde, reklāmas stratēģijas izveide, informējošo kampaņu nodrošināšana. Tiek piedāvāti drukātie reklāmas materiāli (bukleti, flaijeri, brošūras, vobleri, posteri, plakāti u.c.), izstrādājumu apdruka, stendi un baneri, kā arī - reklāmas suvenīri un prezentācijas. Aktuāla ir reklāma internetā, TV un radio, presē un sociālajos tīklos. Var tikt izstrādātas mājaslapas atbilstoši SEO kritērijiem.