Reklāmas suvenīri

Drukāt
Banner 1050x80

Repack, SIA

Ropažu 14a-41, Rīga LV-1039
Reklāmas suvenīri . Maisiņu izgatavošana. Plastmasas maisiņu ražošana. Papīra iepakojuma ražošana.

VIDZEMES PAPĪRS, SIA, kancelejas preces, apdrukas un gravēšanas pakalpojumi Valmierā

Rīgas 38, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
pakalpojumi, reklāma Vidzemē, reklāmas firma, reklāmas dizains, suvenīru apdruka, vizuālās reklāmas , Reklāmas suvenīri , reklāmas suvenīri Valmiera, dāvanas.

Labās balvas, SIA

Ganību dambis 25p, Rīga LV-1005
Medaļas kausi, apdruka, lāzergravēšana, suvenīri , dāvanas, kausi, medaļas, statuetes, piekariņi, šķīvji

Zeta GD, SIA

Vizītkartēm-AKCIJA,uzlīmes,auto aplīmēšana
J.Asara 6, Rīga LV-1009
Baltā druka, drukāšana ar balto krāsu uz caurspīdīgas līmplēves, uzlīmju, krāsainā, reklāmas , suvenīri , Reklāmas . Mobilie reklāmas Roll-Up stendi. Lielformāta krāsu druka, izdrukas.

JMG druka SIA, poligrāfijas pakalpojumi, druka un grafiskais dizains

Nometņu 6-9, Jūrmala LV-2016
suvenīri , korporatīvās dāvanas, nozīmītes, nozīmīšu izgatavošana, dāvanas, sietspiedes pakalpojumi,, lielformāta druka, Gaismas reklāmas , ploterēšana, izkārtnes, reklāma uz auto, reklāmas aģentūra, reklāmas

GG Trade, SIA, Karogu pasaule

Miera 105, Rīga LV-1013
Reklāmas karogi, karodziņi, kāzu karogi, roll up, Roll up stendi, mobilie stendi.

Lāzers-optima, SIA

Ūnijas 12, Rīga LV-1084
Gravējumi uz reklāmas suvenīriem. Izkārtnes.

Copy Pro, kopētava

Turpinām strādāt klātienē!
Dēļu 4, Rīga, LV-1004
krāsu kopēšana, kanva, kanvas, foto kanvas, foto uz kanvas, druka uz kanvas, dāvanas, dāvana, dāvanas suvenīri , , reklāmas suvenīri .

Lattims, reklāmas ražošana

Skolas 5 k.1-2.stāvs, Salaspils, Salaspils nov., LV-2121
Pakalpojumi:: ✓ Kalendāri ✓ Poligrāfijas pakalpojumi ✓ ziemassvētku dāvanas, ✓ apsveikuma kartiņas, atklātnītes ✓ lāzergrāvēšana, ✓ Vides reklāma, Lielformāta baneri ✓ auto aplīmēšana, dizains ✓ vizuālā reklāma ✓ izstāžu stendi(Roll up,L-stends) ✓ plāksnītes ✓ zīmogi ✓ prezentreklāma ✓ Kausi, medaļas ✓ lielformāta druka ✓ vizītkartes ✓ veidlapas ✓ bukleti ✓ aploksnes ✓ dāvanu kartes ✓ aspveikuma kartiņas ✓ uzlīmes ✓ fototapetes ✓ foto žalūzijas ✓ gleznas un kanvas ✓ produktu un preču iepakojums

Unilevel, SIA, polietilēna, papīra, bio maisiņi

Turpinām strādāt klātienē!
Rāmuļu 21, Rīga, LV-1005
Mūsu piedāvātie produkti:: ✓ Bioloģiski kompostējami maisi (maisiņi) ✓ Reklāmas maisiņi ✓ Bakalejas un beramo produkcijas iepakojumi ✓ Maisiņi pārtikas rūpniecībai ✓ Maisiņi rūpniecībai ✓ Higiēnas preču maisiņi ✓ Piedāvājumi autoservisiem ✓ Slēdzamie maisi ✓ Plēves

NRJ Reklāmai, SIA

Iepakojums, Kalendāri, Papīra maisiņi
Starta 4a, Rīga LV-1026
Par uzņēmumu: NRJ reklāmas jomā darbojas kopš 1997. gada. Šajā laikā pieredzēts daudz – reklāmas nozares izaugsme, krīzes, jaunas tehnoloģijas un materiāli. Ir mainījušies klienti, un esam mainījušies arī mēs. No nelieliem uzlīmju ražotājiem esam izauguši par pilna servisa tipogrāfiju, kas izmanto modernas iekārtas un nodarbina vairāk nekā 30 darbiniekus, piedāvājot klientiem visplašāko produktu klāstu.

BALTS, kalendāru izdevniecība

Valguma 10, Rīga LV-1048
Piedāvājums:: ✓ Dienas un nedēļas plānotāji ✓ Piezīmju grāmatas ✓ Sienas un galda kalendāri ✓ Skolas plānotāji Saudzējam vidi::

Gandrīz visa BALTS produkcija tiek ražota no FSC sertificēta papīra, kas nodrošina vides saudzēšanu, jo iespējams izsekot kokmateriālu izmantošanas procesam un papīra ražošana nekaitē vides dabiskajām funkcijām.

Mikrokultūra

Rudzrogu 1, Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
Bet kas ir mikrokultūra?:

Mēs esam šīs Zemes neatņemama sastāvdaļa, kas ir cieši saistīta ar dabu. Kad mūsu vidē notiek ķīmiskas un nedabiskas izmaiņas, mūsu ķermenis un prāts to jūt. Tas, kas notiek makro pasaulē, notiek arī mikro pasaulē - mūsu ķermeņos. Pārstrādāta pārtika, emisijas, spēcīgi medikamenti, klimata pārmaiņas, pesticīdiem noslogota pārtika, steidzīgs dzīvesveids, ekrāni, kas ņirb mūsu sejās, un nepietiekams miegs - tas viss ietekmē un izjauc mūsu iekšējo ekosistēmu. Mikrokultūra ir aicinājums dziedēt iekšējo mikroekosistēmu. Mēs aicinām uzsākt ceļojumu uz veselību ar maziem, mikro pūliņiem, iekļaujot arī mūsu produktus savā ikdienas rutīnā.

BEET-TOX frakcionētas biešu sulas šoti: diētiskais produkts aknu funkciju un darbības uzlabošanai, samazina tauku veidošanos un uzkrāšanos aknās, veicina tauku vielmaiņas optimizēšanu, veicina šūnu atbrīvošanos no liekajiem taukiem, holesterīna un tiek kavēta tauku veidošanās, uzlabo skābekļa piegādi, kas palielina izturību un samazina nogurumu ilgstošas slodzes laikā. Melnā plūškoka koncentrēta sula bez pievienota cukura vai saldinātājiem: palīdz uzturēt elpošanas sistēmas veselību, stiprina imūnsistēmu, pretiekaisuma īpašības, mazina urīnceļu infekcijas, atvieglo alerģiju simptomus, antocianīnu, flavonoīdu un fenolskābju saturs. CleanKill zāļu pretparazītu un pretsēnīšu tabletes: iedarbīgas zāļu tabletes, kas attīra organismu no helmintiem, patogēnām baktērijām, sēnītēm. Dabīgais sastāvs ir lieliska alternatīva citiem pretparazītu preperātiem, kuriem ir spēcīga ietekme uz orgāniem un izraisa blakusparādības. Tabletēs ir aktīvās sastāvdaļas vērmeles lapas, priežu mizas un čagas ekstrakts (bagāts ar fulvīnskābi), krustnagliņu pulveris, kanēlis, kurkumas saknes pulveris, nātres lapas, kumelīšu ziedi.

GUNMARKET EU, SIA, Mednieku un makšķernieku veikals Rīgā

Latgales 243, Rīga LV-1019
Piedāvājam: Preces MEDĪBĀM, medniekiem ✓ ieroči ✓ patronas ✓ aksesuāri ✓ apģērbs un apavi ✓ ekipējums, komplekti Preces MAKŠĶERĒŠANAI, makšķerniekiem ✓ makšķeres un spiningi ✓ spoles ✓ vizuļi un vobleri ✓ auklas ✓ apģērbs un apavi

Balons Tev, SIA

Brīvības gatve 401c, Rīga LV-1024
Apraksts:

 "Balons Tev" – vieta, kur baloni iegūst jaunu dimensiju un padara jebkuru svinību neaizmirstamu. Mēs esam speciālizējušies balonu tirdzniecībā, piedāvājot plašu klāstu ar kvalitatīviem un radošiem baloniem bērnu ballītēm, svinībām un citiem pasākumiem. Izvēlies no mūsu plašā sortimenta bērnu iemīļotos tēlus un krāsas. Piedāvājam gan vienkāršus, gan personalizētus risinājumus, lai katrs bērns saņemtu savu īpašo balonu. Mūsu radošais komandas darbs pārvērš parastus balonus par patiesiem mākslas darbiem. Saskaņā ar pasūtījumu veidojam tematiskas kompozīcijas, kas padara ikvienu pasākumu un svinības unikālas. Mēs radām īstu burvību. Pasūtiet mūsu balonu pārsteigumu kasti, kas pilna ar krāsainiem un izsmalcinātiem baloniem, lai pārsteigtu jūsu mīļos cilvēkus. "Balons Tev" – kur katrs notikums sākas ar krāsainiem baloniem un beidzas ar smaidu uz jūsu sejas!

ALANDEKO.COM, interneta veikals, mēbeles, paklāji, lampas

Grenču 1a, Rīga, LV-1029
Par uzņēmumu: ALANDEKO darbojas interjera noformēšanas jomā kopš 1991. gada. Kopš darbības uzsākšanas ALANDEKO ir izveidojis interjera preču veikalu tīklu Latvijā, Lietuvā un Igaunijā, kā arī kopš 2016. gada piedāvā ērti iegādāties preces arī interneta veikalā www.alandeko.com. Priekšrocības: ✓ Iepērcies ērti, neizejot no mājām. Profesionāli un atsaucīgi konsultanti. ✓ Visas interneta veikalā apskatāmās preces pieejamas mūsu noliktavās. ✓ Visām precēm nodrošinām 2 gadu ražotāja garantiju. ✓ Vienmēr droši maksājumi – norēķinies ar maksājumu karti vai bankas pārskaitījumu. ✓ 14 dienu naudas atgriešanas garantija.

POLISTEP, poliuretāna materiāli, sveķi, silikons

Jersikas 45-5, Rīga, LV-1003
POLISTEP produkti:: ✓ Poliuretāna materiāli ✓ Divkomponentu silikons ✓ Pārtikas silikons, formēšanas silikons ✓ Epoksīda sveķi ✓ Kristāldzidrais sveķis ✓ Poliuretāna sveķi ✓ Formas veidnes 3D paneļiem, aksesuāri ✓ Dekoratīvās akmens formas ✓ Silikona veidnes ✓ Ģipša pārveidotājs ✓ Silikona, minerālais, epoksīda pigments ✓ Vaska atdalīšanas ziede ✓ Poliuretāna laka ✓ Silikons elektronikas aizliešanai ✓ Šķidrais silikona kaučuks

Ieliecmaisa.lv, iepakojuma materiāli

Ulbrokas 44a, Rīga LV-1021
Mēs ražojam: ✓ Papīra un kartona iepakojums ✓ Polipropilēna un polietilēna iepakojums ✓ Apdruka un pēcapstrāde Mūsu piedāvājumā: ✓ KRAFT papīra maisiņi ✓ Dāvanu maisiņi ✓ Kartona kastītes ✓ Kartona kastes - transportēšanai ✓ Iepakojumi pasta sūtījumiem ✓ Auduma maisi un somas ✓ Polipropilēna maisi ✓ Papīra maisiņi ar plakanu pamatni ✓ Maisi ar zip-lock aizdari ✓ Papīra tūtas ✓ Materiāli dekorēšanai ✓ Lentes un auklas ✓ Aploksnes un kartītes ✓ Maisiņu aizdares ✓ Papīrs ✓ Polsterētās aploksnes ✓ Iepakošanas līmlente ✓ Iepakošanas plēve ✓ Polietilēna maisi ✓ Minigrip maisi ✓ Burbuļplēves iepakojums ✓ Putu plēve ruļļos ✓ Plastmasas trauciņi

Dārza ABC, SIA

Braslas 29a, Rīga LV-1084
Vairumtirdzniecība:

Vairumtirdzniecības klientiem piedāvājam vislabāko preču sortimentu, elastīgu cenu veidošanas politiku un klienta vajadzām atbilstošus risinājumus, tādējādi nodrošinot ilggadēju sadarbību. Ja vēlaties kļūt par mūsu vairumtirdzniecības klientu, lūdzam sazināties ar "Dārza ABC" pārdošanas speciālistu rakstot e-pastu: info@darzaabc.lv

SIA Ceļojumu laiks, tūrisma aģentūra Rīgā

Volguntes 27-14, Rīga, LV-1046
Apraksts: Organizējam kolektīviem un skolēniem ceļojumus un ekskursijas ar autobusu gida vadībā pa Latviju, uz Lietuvu, Igauniju, Poliju, Ukrainu, Rumāniju, Skandināvijas valstīm un citām Eiropas valstīm. Organizējam ceļojumus un ekskursijas ar autobusu gida vadībā skolēniem pavasara, vasaras un rudens brīvdienās, kā arī jebkurā citā laikā. Organizējam kruīzus no Rīgas. Rezervējam viesnīcas. Noformējam ielūgumus tūrisma vīzas saņemšanai.
Pieejami ekonomiskās un biznesa klases reklāmas suvenīri, to gravēšana un apdruka. Iespējams pasūtīt izstrādājumus apbalvošanai, nozīmītes un oriģinālus suvenīrus kāzu viesiem.