Remonts, adresē Centrs

Drukāt
Banner 1050x80

Ora Legendo

Avotu 66, Rīga LV-1009
Rotaslietu remonts , rotaslietu labošana. Rotaslietu izgatavošana. Dārglietu izgatavošana., Dārglietu remonts . Dārglietu labošana.

Labākas Dzirdes Centrs, SIA

Brīvības 83-1, Rīga LV-1001
Pakalpojumi: ✓ Dzirdes stāvokļa diagnostika un novērtēšana ✓ Dzirdes speciālista konsultācija  ✓ Dzirdes rehabilitācijas programma ✓ Individuāla dzirdes aparātu piemeklēšana un pielāgošana ✓ Dzirdes aparātu apkalpošana un kopšana ✓ Dzirdes aparātu tehniskā apskate un remonts ✓ Dzirdes aizsardzība: individuālie ausu aizbāžņi peldēšanai, individuālie ausu aizbāžni aizsardzībai no trokšņiem, individuālie ausu aizbāžņi mūzikantiem

ETNAS fasādes

Aleksandra Čaka 125, Rīga LV-1011
Par mums::

ETNAS fasādes -  fasāžu siltināšanas, restaurācijas uzņēmums ar lielu pieredzi savā jomā. ESAM uzticams fasāžu izbūves partneris. Piedāvājam fasāžu uzmērīšanu, tāmes sagatavošanu, fasādes apdari un nodošanu ekspluatācijā. Liela pieredze restaurācijas, siltināšanas un ventilējamo fasāžu izbūves darbos. Esam veikuši lielu skaitu daudzdzīvokļu dzīvojamo ēku, biroja ēku un privātmāju fasāžu apdares darbus. Lepojamies ar paveikto un ceram uz sadarbību arī ar Jums!

MEGA STAR SIA, Dzesēšanas un saldēšanas iekārtas - Veikaliem, Noliktavām, Rūpnīcām

Uzticams sadarbības partneris!
Krišjāņa Valdemāra 49-3a, Rīga LV-1010
Saldēšanas iekārtas - veikaliem, noliktavām, rūpnīcām:: ✓ Konsultācijas ✓ Projektēšana ✓ Tirdzniecība ✓ Montāža ✓ Remonts ✓ Serviss 24/7 Par mums:

SIA "MEGA STAR" darba princips ir apmierināts klients. Klients, kurš ieteiks sadarbību ar mūsu uzņēmumu saviem klientiem un partneriem. Mūsu darbība ir vērsta uz komplekso uzdevumu izpildi rūpnieciskā un komerciālā aukstuma, kā arī kondicionēšanas sistēmu ierīkošanā. Strādājot ar pasūtītājiem, mūsu kompānija precīzi ievēro piedāvātas prasības, izmantojot gudro cenu politiku. Mēs veicam aukstuma iekārtu piedāvājumu sastādīšanu un komplektēšanu, kā arī izbraucam pie klientiem.

Džaivs, Salons

K.Barona 90, Rīga, LV-1001
Salonā "Džaivs" šuj tērpus:: ✓ Sporta dejām ✓ Šova dejām ✓ Mākslas vingrošanai ✓ Daiļslidošanai ✓ Baletam ✓ Kāzu kleitas ✓ Vīriešu kreklus ✓ Smokingus ✓ Frakas Salons „DŽAIVS”: Pieredzējušie deju tērpu šūšanas meistari piepildīs Jūsu sapni uzšujot skaistāko deju tērpu.

Lunor, SIA

Avotu 6, Rīga LV-1011
Apraksts:

Sekojiet mums Facebook, kur iepazīstināsim ar pārdošanā pieejamiem audumiem un informēsim par jaunu audumu kolekciju parādīšanos mūsu veikalā!

Elegants auto, mikroautobusu noma

Krišjāņa Barona 10, Rīga LV-1050
Mikroautobusu noma, auto noma, Busu noma. Mikroautobusu īre, busu īre. Autobusu izīrēšana. Auto rent, Mikriņu noma. Auto īre.

RST Company, SIA

Matīsa 8, Rīga LV-1001
ROOFMASTER - Plakano Jumtu Eksperti:

ROOFMASTER – līderis plakano jumtu segumu ieklāšanā Latvijā! Roofmaster piedāvā efektīvus tehniskos risinājumus plakano jumtu diagnostikai, remontam, siltināšanai, atjaunošanai par viszemākajām iespējamām izmaksām. Pateicoties profesionāli veiktajam darbam, saviem jumiķiem štatā, pārdomātajai darbu vadības un organizācijas sistēmai, Roofmaster spēj ātri, atbildīgi un precīzi veikt ikvienu uzticēto darbu. 19 gadu laikā izveidota ne tikai savu skārda detaļu ražotni un jumtu materiālu pārstāvniecības loģistika, bet arī veiksmīga jumtu ekspertu komanda, kas spēj sniegt ne tikai pilnu jumta diagnostiku, bet arī veikt profesionālu un ilgnoturīgu plakanā jumta seguma ieklāšanu, atjaunošanu un siltināšanu ar garantiju līdz pat 30 gadiem!   ROOFMASTER palīdz ekonomēt naudu un laiku plakano jumtu ēku īpašniekiem, nodrošinot viņu telpas sausas un siltas, kā arī paaugstinot šo ēku vērtību. Ar mums Jūsu jumti vienmēr būs kartībā!

building.lv

Blaumaņa 38/40, Rīga, LV-1011
Būvniecības nozares interneta medijs www.building.lv:

Šeit atrodams Latvijā lielākais būvniecības nozares forums jomas entuziastiem un profesionāļiem, kur ik dienas noris aktīvas diskusijas, iespējams saņemt atbildes uz jautājumiem un sniegt vērtīgus padomus. Portālā atrodami profesionāļu padomu un ieteikumi, nozares jaunumi, kā arī aktīvo nozares uzņēmumu saraksts un kontaktinformācija. Ja tev ir būvniecības nozares uzņēmums - tava mērķauditorija ir portālā building.lv! Pastāsti par savu pakalpojumu vai preci, uzlabo atrodamību, stiprini reputāciju un iegūsti jaunus klientus, izvietojot portālā biznesa profilu, rakstus un banerus, kā arī izmantojot citus digitālā mārketinga risinājumus!

Agens, SIA, Elektrodzinēju remontdarbnīca

Krāsotāju 6, Rīga, LV-1009
Auto ģeneratoru remonts . Auto starteru remonts . Auto elektrodzinēju remonts ., Auto, automašīnu ventilatoru remonts un apkope. Ventilatoru remonts .

Antre-A, SIA, Ateljē

Ģertrūdes 5a, Rīga LV-1010
Apģērbi, šūšana, apģērba remonts , apģērba labošana, apģērbu labošana, apģērbu izgatavošana, gultas veļas, Kažoku remonts , pāršūšana, labošana. Rāvējslēdzēji, rāvējslēdzēju iešūšana, šūšana.

Amata Adventure, SIA

Miera 11, Rīga LV-1001
Apraksts:

SIA "Amata Adventure" nodarbojas ar laivu, plostu, sporta un tūrisma inventāra nomu, īri. Piedāvājumā rafti, teltis, guļammaisi, kajaki, katamarāni, tenti, glābšanas vestes, hidrotērpi. Mikroautobusu noma. Laivu remonts. Laivu nomas centrs. Rīkojam ekspedīcijas un izstrādājam tūrisma maršutus.

Spilvenu serviss, SIA, Spalvu, dūnu spilvenu un segu tīrīšana, izgatavošana

Turpinām strādāt klātienē!
Ģertrūdes 103, Rīga LV-1009
Spilvenu un segu šūšana: ✓ šūšana pēc jūsu pasūtījuma ✓ izvēlēties lielumu un biezumu ✓ izvēlēties kvalitatīvu spalvu audumu ✓ apšūt ar savu audumu SIA "Spilvenu serviss" pakalpojumi:

20 gadu pieredze spalvu un dūnu tīrīšanā. Pāršūsim, izgatavosim spilvenus un segas pēc individuāla pasūtījuma. Jūsu spilvens un sega būs kā jauns. No jūsu vecā spilvena vai segas varam uztaisīt jaunas. Spalvas tiek iztīrītas, dezinficētas, atsijātas un iepildītas jaunā pārvalkā. Pieejami dažādi kokvilnas audumi (tiks).

Informatīvais serviss, SIA

Dzirnavu 1-8, Rīga LV-1010
Pakalpojumi: ✓ Datortehnikas pastāvīga kompleksa apkalpošana ✓ Datortehnikas apkalpošana pēc izsaukuma ✓ Datortīklu projektēšana, izveide un uzturēšana ✓ Datoru un perifērijas iekārtu remonts mūsu birojā ✓ Serveru risinājumu izstrāde un realizācija klienta vajadzībām ✓ Stacionārie un portatīvie datori ar jebkuru komplektāciju ✓ Datortehnikas audits un konsultācijas

Oļegs Smirnovs, IDV

Tērbatas 88, Rīga LV-1001
Apraksts:

Pieredzējis būvnieks ar vairāk kā 10 gadu praksi ārpus valsts, paveiks kvalitatīvus būvniecības un remonta darbus. Kvalitāte un termiņu ievērošana. Aicinām sadarbībai!

Ženēva, pulksteņu servisa-remonta centrs, Lāčplēša ielā 48

Lāčplēša 48, Rīga LV-1011
Apraksts:

Veikalu tīkla "Ženēva" īpašnieks ir Latvijas firma SIA "JET", kas ir dibināta 1989. gadā. Esam slaveno Šveices pulksteņu marku - Longines, Rado, Tissot, Edox, P.Balmain, Certina, Candino un citu - autorizēts izplatītājs Latvijā. Pateicoties pulksteņu un juvelierizstrādājumu zīmoliem, jūs noteikti atradīsiet piemērotāko zīmolu vai dizainu. Zīmolu klāsts, kas tiek piedāvāts veikalos "Ženēva" ir - sākot no jauneklīgiem un moderniem juvelierizstrādājumiem līdz augstākās klases pulksteņiem un pazīstamiem luksusa klases juvelierizstrādājumu zīmoliem.

Ženēva, SIA, JET pulksteņu veikals, Tērbatas ielā

Tērbatas 9/11, Rīga LV-1011
Apraksts:

Veikalu tīkla "Ženēva" īpašnieks ir Latvijas firma SIA "JET", kas ir dibināta 1989. gadā. Esam slaveno Šveices pulksteņu marku - Longines, Rado, Tissot, Edox, P.Balmain, Certina, Candino un citu - autorizēts izplatītājs Latvijā. Pateicoties pulksteņu un juvelierizstrādājumu zīmoliem, jūs noteikti atradīsiet piemērotāko zīmolu vai dizainu. Zīmolu klāsts, kas tiek piedāvāts veikalos "Ženēva", ir - sākot no jauneklīgiem un moderniem juvelierizstrādājumiem līdz augstākās klases pulksteņiem un pazīstamiem luksusa klases juvelierizstrādājumu zīmoliem.

JET, SIA, Biroja tehnikas salons

Lāčplēša 87f, Rīga LV-1011
Apraksts:

SIA "JET" ir autorizēts Fellowes produkcijas izplatītājs Latvijā kopš 1997.gada. Kā arī kopš 1993.gada ir oficiāls Ricoh kopēšanas tehnikas izplatītājs Latvijā. Fellowes biroja tehnika ietver laminatorus, giljotīnas, papīra smalcinātājus, plašu izejmateriālu klāstu: vākus, spirāles, laminēšanas plēves, kā arī datoru aksesuārus, ergonomisko produktus, tīrīšanas līdzekļus un arhivēšanas sistēmas. Ricoh / Nashuatec kopētāji ietver digitālās daudzfunkcionālās ierīces, digitālos kopētājus, lielformāta un pilnkrāsu kopētājus un printerus, interaktīvās tāfeles.

security.lv, INDUSTRIĀLAIS ALPĪNISMS

Tomsona 39 k.1-14, Rīga LV-1013
Kādas ir galvenās industriālā alpīnisma priekšrocības?:

Industriālais alpīnisms ar savu darbības veidu spēj nodrošina ātru un optimālu darbu. Ir iespēja bez sastatnēm, paaugstinājumiem, speciālām mašīnām pārvietoties telpā, lai aizsniegtu nepieciešamās vietas. Industriālais alpīnisms nodrošina arī to, ka brigāde var strādāt grūti pieejamās vietās, kur celtniecības tehnika nevar piekļūt, jo traucē būvju elementi, celtnes, komunikācijas vai  arī pacēlāja izmantošana pasūtītājam ir par dārgu. Industriālais alpīnisms sniedz to, ka ļoti ātri, pēc neilgas sagatavošanās un darba zonas norobežošanas, var uzsākt darbu ar minimālu laika patēriņu un tāpēc ekonomiskāk. Bieži vien daļu darbu augstumā izpildīt ar citiem paņēmieniem nav iespējams vai arī ir nerentabli. Industriālais alpīnisms ir darbs īpašos apstākļos, kas prasa noteiktas prasmes un zināšanas. Saskaņā ar Ministru kabineta noteikumiem Nr. 143 Darba aizsardzības prasības strādājot augstumā industriālais alpīnisms ir darbs iekārtā stāvoklī, kurā nodarbinātais par primāro drošības līdzekli, lai piekļūtu darba vietai, pozicionētu darba vietu vai nolaistos, izmanto virvi vai citus stiprinājumus, izveidojot fiksētu darba vietu augstumā. Industriālais alpīnisms ir darbību kopums, kur dažādu saimniecisku darbu izpildei tiek izmantotas un pielāgotas alpīnisma un klinšu kāpšanas tehnika un speciālais inventārs (ekipējums) . Tas plaši tiek pielietots veicot dažādus būvniecības un montāžas darbus ēkas, augstceltnēs, torņos, tiltos u.c.

Amata, tūrisma klubs

Brīvības 111, Rīga LV-1001
Apraksts:

"Amata", tūrisma klubs - rīkojam ekspedīcijas un izstrādājam tūrisma maršutus. Mikroautobusu noma.