Remonts, adresē Daugavpils

Drukāt
Banner 1050x80

Hoffmann Group autorizētais pārstāvis Latvijā, SIA Metmatus

Jelgavas 2C, Daugavpils LV-5404
Industriālās mēbeles, 3D projektēšana, modelēšana, Elektroinstrumentu remonts ., Elektroinstrumenti un pneimatiskie instrumenti, Lampas un kabeļi, Lodēšanas instrumenti, tīrīšanas ierīces, vītnes remonts

Aircom Plus, SIA, Veikals-salons

Teātra 15/17-7, Daugavpils LV-5401
Piedāvājam:: ✓ Datortehnikas serviss un apkope ✓ Datoru remonts ✓ Portatīvo datoru remonts ✓ Problēmu diagnostika ✓ Biroja tehnikas apkope un remonts ✓ Printeru apkope ✓ Printeru remonts ✓ Toneru uzpilde ✓ Kārtridžu uzpilde ✓ IPhone remonts ✓ Citi pakalpojumi ✓ Printēšana ✓ Kopēšana ✓ Datoru aksesuāru iegāde

MINT Textile Management ĶĪMISKĀ TĪRĪTAVA UN VEĻAS MAZGĀTAVA

Dobeles 30A, Daugavpils LV-5404
Pakalpojumi.: ✓ tekstilizstrādājumu, veļas, darba apģērbu mazgāšana ✓ tekstilizstrādājumu ķīmiskā tīrīšana ✓ tekstilizstrādājumu, veļas, darba apģērbu noma ✓ telpu un teritoriju uzkopšana un tīrīšana (ikdienas uzkopšanas serviss, ģenerālā tīrīšana, paklāju, grīdu tīrīšana, logu mazgāšana, vaskošana, mīksto mēbeļu tīrīšana, pēcremonta uzkopšana) ✓ preču tirdzniecība (darba apģērbi, darba apavi, darba cimdi, sadzīves ķīmija, tekstilizstrādājumi, rūpnieciski atjaunoti ieejas paklāji, individuālās aizsardzības līdzekļi, vairumtirdzniecība) ✓ darba apģērbu remonts ✓ darba apavu serviss ✓ darba cimdu serviss ✓  emblēmu serviss (logo uz darba apģērba, marķēšana)

A.M.Company, SIA

Dzirnavu 20, Daugavpils LV-5401
Par uzņēmumu:

SIA "A.M. Company" nodarbojas ar ceļa zīmju izgatavošanu, uzstādīšanu, ceļu asfaltēšanu un ceļu marķēšanu. Darbojamies Latgales reģionā - Daugavpils, Krāslava, Rēzekne, Preiļi, Jēkabpils.

Pokraska R, SIA

Turpinām strādāt klātienē!
Višķu 21T, Daugavpils, LV-5410
✓ metālapstrāde ✓ auto disku remonts ✓ auto disku tīrīšana ✓ automašīnu riteņu pulverkrāsošana ✓ smilšu strūklu ✓ metāla konstrukciju krāsošana Apraksts:

Pokraska R piedāvā - metāla apstrādi, pulverkrāsošanu, smilšu strūklu, auto disku remontu, restaurāciju un tīrīšanu.

Laubet, SIA, Celtniecības tehnikas noma ar operatoru

Turpinām strādāt klātienē!
Muitas 3D, Daugavpils, LV-5401
Apraksts: Laubet piedāvā: betona izstrādājumi, betona grodi, aku grodi, grodu vāki, grodu savienojumi. Strādājam visā Latvijā! Ekskavatora, celtniecības tehnikas, pašizgāzēja noma, celtniecības darbi, jumtu maiņa Daugavpilī

RĪGAS BŪVSERVISS, Daugavpils filiāle

18.novembra 127a, Daugavpils LV-5404
Par uzņēmumu: Savas darbības laikā "Rīgas Būvserviss" no nelielas firmiņas izaudzis par nopietnu uzņēmumu ar plašu preču – būvmateriālu, santehnikas, apdares materiālu - sortimentu un pakalpojumu klāstu. Būvmateriālu interneta veikalā Buvserviss.lv ir viss nepieciešamais, lai uzbūvētu māju no pamatiem līdz jumtam, veiktu iekštelpu apdari un iekārtotu piemājas dārzu. Mēs spējam būt universāli un elastīgi pielāgojamies klientu vēlmēm un vajadzībām. Būvmateriālu piegāde visā Latvijas teritorijā un ES valstīs.

Kompānija Avotiņi, SIA, Bāze, celtniecības materiāli, metāla jumti, logi, armatūra, metālizstrādājumi Daugavpilī

Rūpniecības 1, Daugavpils LV-5404
Apraksts: Esam jau 26 gadus Latvijas tirgū. Ražojam, pārdodam kvalitatīvus metāla jumtu un sienu segumus, dažādus būvmateriālus celtniecībai, remonta darbiem un būvniecībai. Armatūras un armatūras izstrādājumu ražošana, izgatavojam armatūras sietus. Bezkarkasa angāri celtniecībai. Metāla tirdzniecība, metāla apstrāde.

Elektro-Alter, SIA

18.novembra 104a, Daugavpils LV-5404
Elektromontāžas darbi Daugavpilī, Daugavpils rajonā. Elektriķis, elektriķi, elektriķa pakalpojumi Daugavpilī. Elektroinstalācija. Elektromontāžas darbi Daugavpilī. Elektromateriāli, elektromateriālu tirdzniecība. Elektromontāžas darbi visā Latvijā, Latgalē. Elektrotehniskie mērījumi. Elektromateriālu komplektācija, piegāde.

Nikom, SIA

Mihoelsa 47-9, 2.st., Daugavpils LV-5401
Apraksts:

SIA "NIKOM" ir no REHAU profila izgatavotu PVC logu un durvju, kā arī metāla durvju ražotājs, kuru izstrādājumu kvalitāti un uzticamību nodrošina daudzu gadu pieredze. Mūsu piedāvājumā iekļauti: PVC logi, durvis, metāla durvis, vārti, žogi. Nodarbojamies ar remontdarbiem, ražošanu un servisu.

Boutique de Artex, optika

Rīgas 28, Daugavpils LV-5401
Apraksts:

"Boutique de Artex" – optikas salons Latvijā, kurš piedāvā visu nepieciešamo redzes veselībai. Mūsu uzdevums – noteikt standartus redzes pārbaudei un briļļu sortimentam. Mēs garantējam augstāko kvalitāti visiem briļļu ietvariem neatkarīgi no to cenas.

KAMERTONIS, akordeonu skaņošana

Īsā 18, Daugavpils, LV-5415
Pieredzējis meistars Andrejs Turoks labo, skaņo akordeonus, bajānus un harmonikas. Skaņošana un labošana: akordeons, bajāns, harmonikas.

Kamil Pluss, SIA, Būvmateriālu-santehnikas veikals Varakļānos

Daugavpils 2, Varakļāni, Varakļānu nov. LV-4838
Apraksts: Viss nepieciešamais mājai, dārzam un būvniecībai ir mūsu veikalā ! Laipni lūdzam !

Multi Servis, SIA

Stacijas 129r, Daugavpils LV-5401
Auto remonta materiāli:

SIA “Multi Servis” specializējas tehnisko eļļu, autotransporta eļļu, dzesēšanas šķidrumu, stiklu tīrāmo līdzekļu, autoķīmijas un autokrāsu vairumtirdzniecībā un mazumtirdzniecībā. SIA “Multi Servis” saviem klientiem piedāvā visdažādākos auto remonta materiālus: krāsas, lakas, cietinātājus, šķīdinātājus, špakteles, gruntis un fillerus, dažādus krāsu aerosolus, pretkorozijas līdzekļus un universālas smērvielas, līmes un hermētiķus, līmlentes, slīppapīrus un abrazīvos materiālus, pulēšanas pastas un ripas, auto kosmētiku, instrumentus un servisa aprīkojumu.

Veikals - serviss HD 4

Kandavas 19, Daugavpils, LV-5401
Meža un dārza tehnika: Pie mums ir vairāku pasaulslavenu zīmolu meža un dārza tehnika – tāda, kura izpelnījusies klientu uzticību vairāku gadu desmitu garumā, tāda, par kuru ražotāji ir pa īstam atbildīgi! ✓ Cenas – norādītas katalogos, bet nav akmenī kaltas ! ✓ Atlaides – skatieties sadaļā JAUNUMI UN AKCIJAS! Ja tur nav aktuālo atlaižu – vienkārši zvaniet mums… ✓ Rezerves daļas piedāvātajai tehnikai – IR! ✓ Serviss strādā cītīgi – bez garām rindām!

Elpoli, SIA

Jelgavas 1v, Daugavpils LV-5404
Apraksts:

SIA "Elpoli" veic konsultāciju, saskaņošanu, montāžu, objektu nodošanu pilnīgā gatavībā, elektroiekārtu iestatīšanu, ekspluatāciju, remontu, tehnisko apkopi, izpilda pilnu elektromērījumu kompleksu. Veicam elektroiekārtu, zibensnovedēju un pārsprieguma aizsardzības sistēmu, zemējuma, elektroenerģijas uzskaites iekārtu, elektroskapju un sadales iekārtu montāžu, pārbaudi un objektu nodošanu ekspluatācijā.

PakMarkas, SIA, Filiāle

Višķu 23, Daugavpils, LV-5410
Apraksts: „PakMarkas“ – viena no lielākajām un modernākajām kompānijām Latvijā, kas piedāvā iepakošanas un marķēšanas risinājumus. Mūsu galvenais mērķis ir augstas kvalitātes pašlīmējošo etiķešu un iepakošanas materiālu piegāde dažādām nozarēm. Mūsu ražotņu kapacitāte ļauj piedāvāt mūsu klientiem pārsteidzošu kvalitāti un plašas pēcapstrādes iespējas, ieskaitot: sietspiede, zelta/sudraba folija, laminēšana, reljefs un UV lakošana. Strādājot jau 25 gadus iepakošanas jomā, mēs esam attīstījuši etiķešu/iepakojumu ražošanas procesu, ieviesuši jaunākās tehnoloģijas, izveidojuši kvalificētu speciālistu komandu. Tas viss nodrošina pakalpojumu sniegšanas precizitāti un ātrumu, videi draudzīgu ražošanu un augstu drukas kvalitāti.

Ieroči, SIA, Veikals

K.Valdemāra 39/41, Daugavpils, LV-5401
Preces un pakalpojumi:: ✓

MEDĪBĀM:

✓ ieroči ✓ patronas ✓ aksesuāri ✓ ieroču remonts

MAKŠĶERĒŠANAI:

✓ makšķeres un spiningi ✓ spoles ✓ vizuļi un vobleri ✓ auklas

TŪRISMAM:

✓ termosi ✓ katli un katlu statīvi

DEPO Mājai Dārzam Remontam, veikals - noliktava

Stacijas 129K, Daugavpils, LV-5401
Apraksts:

Būvmateriāli, apdares materiāli, dārza preces, dārza tehnika un inventārs, sēklas, stādi, zoopreces, dzīvnieku barība. Veikalos pieejamas preces: Dārzam; Dari pats; Mājai; Remontam; Zoo.