Remonts, adresē Jelgava

Drukāt
Banner 1050x80

DZ, SIA, AUDUMU, AIZKARU UN ŠŪŠANAS SALONS

Pētera 1, Jelgava, LV-3001
Apģērbu labošana, remonts . Audumu un aizkaru tirdzniecība., Apģērbu remonts , spiedpogu ielikšana, šūšana Jelgava. Kostīmu, vīriešu uzvalku šūšana Jelgava.

Smiltnieki, SIA

Turpinām strādāt klātienē!
Tērvetes 85b, Jelgava, LV-3008
Grodu, pārsegumu un citu aku elementu ražošana, bruģakmens, ietvju plātnīšu, ietvju un ielu apmaļu, bruģis, ceļu apmales, grodi, pamatu bloki, pēdas, aiļu pārsedzes, aku grodi, grodu pārsegumi, pamatnes, konuss, grodu konuss, betona ražošana, dzelzsbetona ražošana, būvmateriālu ražošana, betons, būvmateriāli, bruģa ražošana, keramzīts,

City Climber Latvia, SIA

Rīga
celtniecības darbi augstumā, montāžas darbi augstceltnēs, torņos, tiltos, celtniecība, remontdarbi, remonts , , tīrīšana, noteku tīrīšana, sūnu tīrīšana, jumtu remonts , jumtu apkope, jumtu tīrīšana, jumtu krāsošana

Jelgavas Riepu Centrs

Pērnavas 36, Jelgava, LV-3004
Piedāvājam:: ✓ Auto riepas ✓ Auto diski ✓ Skrūves, uzgriežņi ✓ Starplikas ✓ Centrējošie gredzeni ✓ Eļļas ✓ Rema Tip Top, riepu remonta materiāli Par mums:

Jelgavas Riepu Centrs ir uzņēmums, kas savā nozarē strādā jau daudzus gadus. Mūsu piedāvājumā ir  jaunas riepas, lietotas riepas, riepu montāža, balansēšana, riepu remonts. Plašā izvēlē metāla un vieglmetāla diski, disku remontu. Piedāvājam riepu sezonas uzglabāšanu, skrūves un uzgriežņus, disku centrējošos gredzenus, disku flančus.

“Dotnuva Baltic”, SIA, Centrālais birojs Lauksaimniecības tehnikas centrs Zemgale

Brankas, "Baltijas Ceļš" , Cenu pagasts, Jelgavas nov. LV-3043
LAUKSAIMNIECĪBAS TEHNIKAS PIEDĀVĀJUMS:

Pārdošanā Case IH, MacDon, Kverneland, Agrifac, Boumatic, Siloking, Umega Agro, Jeantil, Einbock lauksaimniecības tehnika - traktori, kombaini, arkli, kultivatori, ecēšas, sējmašīnas, labības kopšanas ecēšas, frontālie teleskopiskie iekrāvēji, fermu aprīkojums un citi agregāti.

 

Visaugstākā kvalitāte lauksaimniecības tehnikas rezerves daļām

 

parts@dotnuvabaltic.lv vai +371 20269334

 

Mūsu uzņēmuma apmācītais un kompetentais personāls vienmēr spēs Jums palīdzēt atrast pareizo risinājumu rezerves daļu iegādē, jo nodrošinām visas pārdotās tehnikas un iekārtu rezerves daļas. Rūpējoties par visiem klientiem un to tehnikas vienībām, nodrošinām rezerves daļas gan jaunām, gan no ražošanas izņemtām preču grupām.

 

+371 202 69334 Jelgavas filiāle

 

+371 20260677 Valmieras filiāle

 

+371 26148386 Jēkabpils filiāle

 

+371 29725472 Rēzeknes filiāle

 

+371 28681194 Saldus filiāle

Savenko A., individuālā darba veicējs, Diennakts durvju SOS Latgalē

Jelgavas 54, Daugavpils LV-5404
Pakalpojumi:: ✓ Atslēgu un slēdzeņu izgatavošana ✓ Durvju atvēršana ✓ Slēdzeņu remonts ✓ Čipu programmēšana ✓ Domafonu un slēdzeņu uzstādīšana un nomaiņa Diennakts durvju atmūķēšana:

Mūsu firma nodarbojas ar: atslēgu dublikātu izgatavošanu un slēdzeņu avārijas atvēršanu, auto atslēgu programmēšanu un to remontu, barošanas elementa, atslēgas korpusa vai mikroslēdža nomaiņu. Tāpat iespējamas atslēgu kopijas domofonam un vārtu pultīm. Automobiļu slēdzeņu remonts un pārkodēšana. Vairāk nekā 20 gadu pieredze šajā nozarē. Mēs nepārtraukti mācāmies un attīstāmies. Mūsu darba princips: GARANTIJA, KVALITĀTE un DROŠĪBA.

Rears, SIA

Dārza 8, Jelgava, LV-3001
Pakalpojumi: ✓ Ugunsdrošības inventāra tirdzniecība; ✓ Sertificēta skursteņslauķa pakalpojumi; ✓ Zibensaizsardzība; ✓ Drošības, vājstrāvas sistēmas; ✓ Ugunsdzēsības aparātu apkope; ✓ Darba aizsardzība un drošība Serviss: Ugunsdrošības inventāra tirdzniecība, apkope un serviss. Zibensaizsardzība – projektēšana, montāža. Veicam sistēmu apkalpošanu un montāžu.

P. Alkšņa projektu grupa IK

Jelgavas 7-4, Saldus, Saldus nov. LV-3801
Apraksts:

IK “P. Alkšņa projektu grupa” savu darbību veic no 2002. gada marta būvuzraudzības jomā. 

Ir iegūta liela darba pieredze pašvaldību un meža autoceļu būvprojektos, pilsētu un citu apdzīvoto vietu ielu, veloceliņu un gājēju celiņu, autostāvvietu un uzņēmumu teritoriju labiekārtošanas objektu būvuzraudzībā. Būvuzraudzību esam veikuši arī valsts autoceļu tīkla objektos. 

Jau ilglaicīgi mums izveidojusies sadarbība ar partneriem – dažādu komunikāciju un tiltu projektētājiem, tā kā varam savos projektos iekļaut šādas projektu daļas. 

Tā kā atrodamies Saldū, mūsu darbības reģions ir Kurzeme un Zemgale apmēram 100 km rādiusā. Līdz šim esam strādājuši visos apkārtējos novados, arī Liepājā un Jelgavā, arī turpmāk esam gatavi izskatīt visus piedāvājumus šajā reģionā.

DLL serviss, SIA

Aviācijas 10, Jelgava LV-3002
Apraksts: DLL Serviss Latvijā darbojas no 2003. gada. Esam vadošais uzņēmums degvielas uzpildes iekārtu un degvielas uzpildes staciju aprīkojuma piegādē Latvijas degvielas tirgotājiem. Nodrošinām 24h servisu visā Latvijas teritorijā.

EH Arhitekti, SIA

Agroķīmiķu 25, Jelgava LV-3003
Projekti:: ✓ Dzīvojamās ēkas ✓ Sabiedriskās ēkas ✓ Biroju ēkas Apraksts:

Arhitektu birojs veic sabiedrisko, dzīvojamo, nestandarta un biroja ēku projektēšanu, plānojumu un konsultācijas visā Rīgā un tās apkaimē.

Toode, SIA, Jelgavas filiāle

Lietuvas šoseja 2, Jelgava, LV-3001
Produkti:: ✓ Jumtu un sienu profili ✓ Konstruktīvie profili ✓ Taisnais skārds ✓ Lietus ūdens noteksistēmas ✓ Papildelementi ✓ Dūmvadi ✓ Jumta logi ✓ Jumta plēves ✓ Jumta tilti ✓ Jumta un fasādes kāpnes ✓ Skārdnieku instrumenti ✓ Skrūves ✓ Sniega barjeras ✓ Ventilācijas izvadi

Autohim, SIA

Mēs strādājam bez izmaiņām
Rūpnīcu 3, Olaine, Olaines nov. LV-2114
Apraksts:

Uzņēmums Autohim ražo dzesēšanas šķidrumus (antifrīzu), automobiļu vējstiklu mazgāšanas šķidrumus. Nodrošinot nepieciešamo asortimentu, uzņēmums «Autohim» ražo arī destilētu ūdeni, aizdedzināšanas šķidrumus, šķidrumus apkures, ventilācijas un kondicionēšanas sistēmām. Realizējam rietumu ražotāju eļļas, smērvielas, un bremžu šķidrumus. Uzņēmums «Autohim» saviem klientiem sniedz konsultācijas un piegādā savu produkciju. 

IG jumti

Veco Strēlnieku 9, Jelgava LV-3002
"IG Jumti" ir profesionāls uzņēmums:

"IG Jumti" ir profesionāls uzņēmums, orientēts uz individuālu apkalpošanu un augstu servisa līmeni.

Baltic Agro Machinery, SIA, Zemgales reģionālais tirdzniecības un servisa centrs Jelgavā

Rubeņu ceļš 46c, Jelgava LV-3002
Apraksts:

SIA "Baltic Agro Machinery" nodarbojas ar lauksaimniecības, celtniecības, komunālās un mežizstrādes tehnikas tirdzniecību, nodrošinot pilnu servisu visos Latvijas reģionos.

Scrap Steel Group, SIA

Raubēni, Akmeņu ceļš 7a, Cenu pagasts, Jelgavas nov. LV-3002
Mūsu pakalpojumi:: ✓ Metāllūžņu pieņemšana ✓ Metāllūžņu iepirkšanas punkts Jelgavā ✓ Metāllūžņu iepirkšanas punkts Valmierā ✓ Melno un krāsaino metālu pieņemšana ✓ Metāllūžņu izvešana visā Latvijā ✓ Metāla griešana (metālu sagriešana ar gāzes griezēju vai ekskavatoru ar šķērēm) ✓ Metālkonstrukciju tērauda lūžņi (tērauda sijas, U profili, fasonprofili, caurules) ✓ Metāla plākšņu lūžņi ✓ Lielgabarīta tērauds ✓ Lielgabarīta skārds (čuguna metālkonstrukcijas) ✓ Automašīnu pārstrāde ✓ Automobiļu piekabes utilizācija ✓ Negabarīta tērauda lūžņi ✓ Tērauda skaidas ✓ Tērauda loksnes,lokšņu atkritumi ✓ Čuguns, čuguna lūžņi ✓ Sadzīves tehnika (ūdens boileri, veļas mašīnas, žāvētāji, ledusskapji)

Grivika, IK

Viskaļu 27a, Jelgava LV-3008
Apraksts: Piedāvājam mēbeļu, iedzīves un iekārtu pārvietošanu. Pieredzējuši, uzmanīgi un akurāti krāvēji veiks visus iekraušanas un izkraušanas darbus, pārvietojot Jūsu iedzīvi. Vajadzības gadījumā arī iepakos, izjauks un uzstādīs mēbeles vai citas iekārtas. Strādājam visā Latvijas teritorijā. Sniedzam pakalpojumus arī visā Baltijā un citur Eiropā. Pārvadājam visdažādākās kravas visā Latvijā, Baltijā un Eiropā. Pārvadājam steidzamās kravas un līdzkravas pa ceļam. Sniedzam arī negabarīta kravas pārvadājuma pakalpojumus ar vienlaikus līdz astoņiem pasažieriem.

Hoffmann Group autorizētais pārstāvis Latvijā, SIA Metmatus

Jelgavas 2c, Daugavpils LV-5404
Produkcijā:: ✓ Metālapstrādes instrumenti ✓ Metāla griešanas un urbšanas darbarīki ✓ Mērinstrumenti ✓ Slīpēšanas darbarīki ✓ Rokas darbarīki ✓ Darbnīcu iekārtas ✓ Pneimatiskie instrumenti ✓ Zāģlentes ✓ Industriālās mēbeles, 3D projektēšana, modelēšana ✓ Magnētiskās stiprināšanas tehnoloģijas ✓ Darbstacijas ✓ Uzglabāšanas risinājumi

3C, SIA

Filozofu 3b-3, Jelgava LV-3001
Apraksts:

"3C", SIA nodarbojas ar:

✓ Ceļu projektēšana ✓ Ceļu būvdarbu vadīšana ✓ Ceļu būvuzraudzība ✓ Inženiertīklu projektēšana

A & B, SIA

Āne, Celtnieku 32, Cenu pagasts, Jelgavas nov. LV-3043
Pakalpojumi: ✓ Ceļu, ielu būvdarbi; ✓ Ārējo ūdensapgādes un kanalizācijas tīklu būvdarbi; ✓ Sociālo un rūpniecības objektu būvdarbi; ✓ Siltumapgādes sistēmu izbūve; ✓ Tehnikas noma; Tehnikas noma: Piedāvājam transporta pakalpojumus un nomu. Mūsu rīcībā ir: pašizgāzēji, ekskavatori, buldozers, manipulators un cita tehnika.

Torgy Baltic, SIA

Ozolnieki, Eglaines 13, Ozolnieku pagasts, Jelgavas nov. LV-3018
Apraksts:

Metālapstrādes uzņēmums "Torgy Baltic" sevi ir veiksmīgi pierādījis vietējā tirgū un ar panākumiem eksportē produkciju. Nozarē darbojas jau 15 gadus. Mūsu ražošana ir aprīkota ar daudzveidīgām modernām iekārtām, un visus darbus izpilda augsti kvalificēts personāls. Pēc individuāla pasūtījuma vai jūsu rasējuma kvalitatīvi izgatavosim jebkuras sarežģītības metāla izstrādājumus, konstrukcijas un augstas precizitātes detaļas. Uzņēmums piedāvā metālapstrādes pakalpojumus – metināšana, lāzergriešana, ūdensgriešana, valcēšana, locīšana, virpošana, CNC frēzēšana, slapjā krāsošana, smilšu strūkla, digitālā uzmērīšana un Frosio III inspektora uzraudzību.