Remonts, adresē Maskavas forštate

Drukāt
Banner 1050x80

Svaru remonts, SIA, Svaru verifikācija

Svaru verificēšana. Kvalitāte garantēta👌
Lastādijas 42-1, Rīga LV-1050
kalkulatoru, Platformas, Krāna, celtņa, celtņu, Galda svari, fasēšanas, mikrosvari, ražošana, tirdzniecība, remonts

PASCO, SIA, koka logu siltināšanas, remonta serviss

Turpinām strādāt klātienē!
Latgales 201, Rīga LV-1019
Koka logu un durvju remonts ., renovēšana, logu siltināšana, logu renovēšana, logu remonts , logu labošana, durvju labošana, remonts

LM Group buve, SIA

Jumti, jumtu segumi, jumta kopnes, koka konstrukcija, koka spāres, montāža, būvniecība, konstrukcijas, pieredze, kvalitatīvi, uzticamība, profesionalitāte, izturība sliktos laikapstākļos, nākotne, ilgtspēja, drošība, funkcionalitāte, produkti, pakalpojumi, piegāde, konsultācija, Alujet, membrānas, aizsargmateriāli.

Konecranes Latvija, SIA, Celtņi un telferi

Mazā Krasta 83, Rīga LV-1003
Cēlējmehānismu izgatavošana pēc pasūtījuma, visu ražotāju celtņu modernizācija, tehniskā apkope, remonts

Riana, SIA, metināšanas iekārtas, Veikals

Gāzes metināšanas griezēji, kompresori
F.Sadovņikova 9, Rīga, LV-1003
Gāzes metināšanas griezēji (propāna vai acitilēna) Metināšanas aparātu iekārtu remonts , serviss, apkope, Kompresoru remonts , metināmo aparātu remonts , serviss, apkope.

Labs IT serviss, biroju tehnikas, datortehnikas apkalpošana

Riepnieku 6-2.st., Rīga, LV-1050
datortehnika, biroju tehnika, antivīrusi, iT konsultācijas, attālinātais serviss, mājaslapas, e-pasti, datoru remonts

printeru-kartridzi.lv, internetveikals

Riepnieku 6-2.st., Rīga, LV-1050
Printeru kārtridži, printeru kārtridži tirdzniecība, kārtridžu e-veikals, Internetveikals kārtridži, lāzera printeru kārtridži, tintes printeru kārtridži, kārtridži lāzerprinterim, tintes kārtridži, Brother, CANON, DELL, Epson, HP, KONICA MINOLTA, Kyocera Mita, Samsung Brandi printeriem, kuriem piegādājam kārtridžus: Brother, CANON,

Santeh RK, SIA

Latgales 130A, Rīga LV-1003
"SANTEH RK" savu darbību veic visā Latvijas teritorijā. Uzņēmums "SANTEH RK" paplašinās un papildus piedāvā:: ✓ visa veida jumta darbus, renovāciju, jauna jumta izbūvi, avārijas remonta darbus; ✓ koka karkasa un pirts māju izbūvi, kā arī montāžu; ✓ visa veida iekšdarbus (dzīvokļu, kāpņu telpu remontus, ofisa vai biroja ēku remontu) un privātmāju būvniecību; ✓ ēku fasādes atjaunošanas un remonta darbus.

STA Grupa, AS

Latgales 227, Rīga LV-1019
Pakalpojumi: ✓ Drošības sistēmu risinājumi dažādiem objektiem ✓ Tāmju aprēķins un piedāvājuma sagatavošana ✓ Projektēšana ✓ Montāža un instalācija ✓ Programmēšana un objektu sagatavošana ekspluatācijai ✓ Drošības sistēmu apkalpošana ✓ Garantija un remonts ✓ Autoruzraudzība un tehniskās konsultācijas ✓ Vājstrāvu tīklu un datortīklu mērījumu izpilde, atzinumu sagatavošana
ZL.LV iesaka

DPS, SIA, programmatūras izstrāde

Elijas 17-512, Rīga LV-1050
Programmas: ✓ Darba uzskaites sistēmas, kas paredzēta autoservisiem; ✓ Tirdzniecības, noliktavas un apmaksas dokumentu uzskaites sistēmas; ✓ Kontaktu uzskaites sistēmas sadarbības partneru (firmu un personu) uzskaites un analīzes datorprogrammas; ✓ Personāla - paredzēta izmantošanai uzņēmuma personāla daļā, nodrošinot to ar informāciju par esošajiem, bijušajiem vai potenciālajiem darbiniekiem; ✓ Lietvedība - izmantojot šo programmu, visa uzņēmuma korespondence tiek apkopota vienotā datu bāzē.

Dmitrija darbnīca, IK, Apavu - somu, atslēgu darbnīca

Rītupes 2, Rīga LV-1019
Apraksts:

Ātrs apavu remonts. Atslēgu izgatavošana. Instrumentu asināšana (naži, šķēres, asmeņi)

Building House, SIA, hidroizolācijas darbi

Latgales 116, Rīga LV-1003
Apraksts:

"Building House" nodarbojas ar dažāda veida poliuretāna siltumizolāciju un hidroizolāciju. Siltinām un hidroizolējam māju bēniņus, jumtus, pamatus, grīdas, ārsienas un jebkuru citu virsmu. Veicam darbus gan lielos un apjomīgos objektos, gan mazākās dzīvojamās mājās. Mūsu darba procesā izmantojam Spānijā ražoto sertificēto un kvalitatīvo Tecnopol produkciju. Tecnopol ir kvalitatīva un videi maksimāli draudzīga poliuretāna un poliurīnvielas produktu līnija, kura nodrošina siltumizolāciju un hidroizolāciju ar augstu mehānisko un ķīmisko noturību. Vairāk informācijas par mūsu produktiem un to lietošanu atradīsiet mūsu mājaslapā.

WATERPROOFING BALTIC, SIA, hidroizolācijas materiāli

Latgales 116, Rīga LV-1003
Apraksts:

Mēs esam oficiālais spāņu rūpnīcas "Tecnopol" pārstāvis. Mūsu specializācija - poliuretāna hidroizolācija (bezšuvju pārklājums) un siltināšana, izmantojot poliuretāna putas dažādās objektu virsmās. Mēs piedāvājam hidroizolācijas, aizsardzības, siltumizolācijas un grīdas segumu sistēmas un materiālus, kurus var izmantot lieliem un maziem celtniecībasobjektiem. Pie mums var iegādāties poliuretāna gruntis, poliuretāna un poliurīnvielas hidroizolācijas membrānas, poliuretāna siltumizolācijas putas, grīdas bezšuvju segumus un pārklājumu aizsargslāņus.

Plašāka informācija ir atrodama mūsu mājaslapā: https://tecnopol.lv/lv/catalog/desmopol

Latvijas namu pārvalde, SIA

Latgales 116, Rīga LV-1003
Apraksts: SIA "Latvijas namu pārvalde" ir jauns un progresīvs uzņēmums, kas savus darbības principus balsta uz klientiem vērstā atklātā sadarbībā, piedāvajot caurskatāmu lēmumu pieņemšanas procedūru un kvalitatīvu pakalpojumu nodrošināšanu. Mūsu pamatmērķis ir sniegt Jums augstas kvalitātes pilnu īpašuma apsaimniekošanu. Tieši ekonomiskums, drošība, augsta kvalitāte ir pamatvērtības, ko nodrošinām mūsu klientiem. Uzticot sava namīpašuma apsaimniekošanu mums, Jūs varēsiet pilnvērtīgi baudīt tās priekšrocības, ko sniedz uzturēšanās sakoptā un patīkamā dzīves vidē - savās mājās.

MVLbūve, SIA

Jersikas 45-5, Rīga, LV-1003
Mūsu uzņēmums orientējas uz pilna cikla remontu.:

Mēs remontējam birojus, kafejnīcas, veikalus, dzīvokļus, mājas un premium klases apartamentus. Mūsu klienti ir labi nodrošināti māju un dzīvokļu īpašnieki Rīgā un Jūrmalā, komerciāli pasūtītāji ar nopietniem objektiem, kuri augsti vērtē savu laiku un sadarbojas tikai ar profesionāļiem. Mūsu klienti uzticas mums 100%, atsevišķos gadījumos kontrolējot remonta darbus attālināti. Parasti mēs strādājam saskaņā ar tehniskiem projektiem, būvniecības darbus pabeidzot tieši saskaņotajā laikā. Mēs spējam sadarboties ar maziem, lieliem un ļoti lieliem klientiem.

Ženēva SIA JET, pulksteņu veikals, Krasta ielā

Krasta 46, Rīga LV-1003
Apraksts:

Veikalu tīkla "Ženēva" īpašnieks ir Latvijas firma SIA "JET", kas ir dibināta 1989. gadā. Esam slaveno Šveices pulksteņu marku - Longines, Rado, Tissot, Edox, P.Balmain, Certina, Candino un citu - autorizēts izplatītājs Latvijā. Pateicoties pulksteņu un juvelierizstrādājumu zīmoliem, jūs noteikti atradīsiet piemērotāko zīmolu vai dizainu. Zīmolu klāsts, kas tiek piedāvāts veikalos "Ženēva", ir - sākot no jauneklīgiem un moderniem juvelierizstrādājumiem līdz augstākās klases pulksteņiem un pazīstamiem luksusa klases juvelierizstrādājumu zīmoliem.

Viatek 1, SIA

F.Sadovņikova 39-4.st., Rīga, LV-1003
Produkti:: ✓ Tehniskā sāls ✓ Kalcija hlorīds ✓ Regenit tabletes ✓ Laizāmais sāls lopiem ✓ Atkritumu smalcināšana Par mums::

SIA VIATEK 1 nodarbojas ar tehniskās sāls piegādēm ceļu uzturētājiem un pašvaldībām jau kopš 1995. gada 28. novembra, kad tas bija vienīgais uzņēmums Latvijā, kas nodrošināja šādu pakalpojumu. Jau kopš uzņēmuma darbības pirmsākumiem SIA VIATEK 1 uztur ciešu sadarbību ar valsts akciju sabiedrību „Latvijas autoceļu uzturētājs”, VSIA „Latvijas valsts ceļi” un Latvijas Republikas pašvaldību uzņēmumiem, ziemas sezonā piegādājot augstas kvalitātes tehnisko sāli autoceļu apstrādei pret apledojuma veidošanos.

DEPO Mājai Dārzam Remontam, veikals - noliktava

Krasta 36, Rīga LV-1003
Apraksts:

Būvmateriāli, apdares materiāli, dārza preces, dārza tehnika un inventārs, sēklas, stādi, zoopreces, dzīvnieku barība. Veikalos pieejamas preces: Dārzam; Dari pats; Mājai; Remontam; Zoo.

Stokker, SIA

Krasta 42, Rīga LV-1003
Preces: ✓ Celtniecības tehnika ✓ Darba apģērbs ✓ Dārza tehnika ✓ Elektroinstrumenti ✓ Lauksaimniecības un komunālā tehnika ✓ Metināšanas piederumi ✓ Servisa aprīkojums ✓ Smērvielas ✓ Tīrīšanas iekārtas Instrumentu un tehnikas tirdzniecība:

Stokker ir vairāk nekā 30 gadus ilga pieredze profesionālo instrumentu un tehnikas tirdzniecības un servisa pakalpojumu sniegšanā. Pie mums strādā profesionāļi, kas specializējušies būvniecības, lauksaimniecības, kokapstrādes, metālapstrādes, uzkopšanas, smērvielu, garāžas iekārtu, kā arī dārza un meža tehnikas jomās. Uzņēmumā ir vairāk nekā 500 speciālistu visā Baltijā. Pateicoties 11 Stokker centriem, mūsu profesionālā komanda, preces un pakalpojumi ir ērti sasniedzami klientiem visā Latvijā – Rīgā, Valmierā, Jelgavā, Jēkabpilī, Rēzeknē, Daugavpilī, Liepājā, Saldū, Talsos un Ventspilī.

Anekso, SIA

Krasta 60, Rīga, LV-1003
Mūsu mērķis:

Cilvēka dzīves kvalitātes paaugstināšana un uzlabošana, resursu taupīga izmantošana, atkritumu apjoma mazināšana un enerģijas atkārtota izmantošana.

Mūsu specializācija: ✓ Siltumsūkņi ✓ Biokanalizācija (bioloģiskā kanalizācija) ✓ Bioattīrīšanas iekārtas (bioloģiskās attīrīšanas iekārtas) ✓ Apkure ✓ Inženiertehniskās sistēmas ✓ Inženierkomunikācijas ✓ Gaiss - ūdens sistēmas ✓ Gaiss - gaiss sistēmas ✓ Ūdens apgāde ✓ Sadzīves kanalizācija ✓ Lietus kanalizācija ✓ Kondicionēšana ✓ Ventilācija ✓ Rekuperācija ✓ Renovācija ✓ Būvniecības darbi ✓ Betona pamati ✓ Stiegrošana, stiegrojums  ✓ Armēšana, armatūra ✓ Projekts ✓ Ārējie tīkli ✓ UK ✓ AVK ✓ UKT ✓ LKT