Remonts, adresē Ogre

Drukāt
Banner 1050x80

LVK Agro, SIA, Lauksaimniecības tehnika

Elkšņu 21, Ikšķile, Ogres nov., LV-5052
Latvijā un Baltijas valstīs, Lauksaimniecības tehnika, Lauksaimniecības tehnikas rezerves daļas, Serviss, remonts , , apkalpošana, Garantijas remonts , Oriģinālās rezerves daļas, disku agregāti, ecēšas, Kultivatori, Sējmašīnas

Idea Crafter Group, SIA

Skolas 18, Ogre, Ogres nov. LV-5001
Mēbeļu montāža, Mēbeļu salikšana, Virtuves mēbeles, virtuves iekārtas, montāža, salikšana, Skapji , kumodes, vannas istabas iekārtas, vannas istabas mēbeles montāža, salikšana, Veicam veikalu, salonu, muzeju, ražotņu, bērnu dārzu, skolu un citu iestāžu, muzeja montāžu mēbeļu komplektu, mēbeļu sistēmu montāžu, montāžas darbus, iekārtu

Prometal Group, SIA

Vidzemes 5a, Ogre, Ogres nov. LV-5001
Metālapstrāde, metināšana, lāzergriešana, lāzergriešanas pakalpojumi, trubu lāzergriešana, cauruļu lāzergriešana, hidroabrazīvā griešana, abrazīvā ūdensgriešana, CNC locīšana, CNC lāzergriešana, NC valcēšana, CNC virpošana, frēzēšana, MIG metināšana. metāla griešana, HARDOX, metāla locīšana, metāla liekšana, metālā valcēšana,

TAVAKAFIJA, SIA

Kaibala, "Krūzes" , Lielvārdes pagasts, Ogres nov. LV-5070
Kafijas aparātu pilna tehniskā apkope, serviss .Kafijas, tējas tirdzniecība, vairumtirdzniecība, veikals, veikali, interneta veikali. Melnā kafija. Transporta pakalpojumi,piegāde Latvijā. Atkaļķošanas līdzekļi. Saeco, Delonghi, Jura, Nespresso kapsulas,Philips, Krups, Nescafe Dolce Gusto, Movenpick, Kimbo, Nivona, Bosch , Siemens,

P.K.Moto, SIA

Turpinām strādāt klātienē!
Daugavpils 23a, Ogre, Ogres nov. LV-5001
Specializētie instrumenti, Augstspiediena mazgāšanas iekārtas, Auto moto serviss, Autoservisa, autoservisu iekārtas, aprīkojums, instrumenti, atslēgas, Instrumenti, ģeneratori, metināšanas aparāti, Pneimoatslēgas, instrumentu komplekti, instrumentu rati, galdi, Instrumentu galdi, Motocikli,

Korčagins K., individuālā darba veicējs, ēku siltināšana

Mārtiņa 13, Ikšķile, Ogres nov., LV-5052
Būvdarbu pakalpojumi: ✓ Dzīvojamo, publisko, un ražošanas ēku siltināšana, būvniecība ✓ Sagatavošanas darbi siltināšanai, laipu izgatavošana ✓ Jumta ventilācijas izveide ✓ Ēku apsaimniekošana ✓ Celtniecība-remonts ✓ Montāža-demontāža ✓ Santehniskie darbi ✓ Kanalizācijas izbūve

ROTERS, SIA

Dravnieku 1a, Lielvārde, Ogres nov. LV-5070
Apraksts:

Diennakts RIEPU SERVISA centrs, riepu tirdzniecība Lielvārdē.

Santeh RK, SIA

Latgales 130A, Rīga LV-1003
"SANTEH RK" savu darbību veic visā Latvijas teritorijā. Uzņēmums "SANTEH RK" paplašinās un papildus piedāvā:: ✓ visa veida jumta darbus, renovāciju, jauna jumta izbūvi, avārijas remonta darbus; ✓ koka karkasa un pirts māju izbūvi, kā arī montāžu; ✓ visa veida iekšdarbus (dzīvokļu, kāpņu telpu remontus, ofisa vai biroja ēku remontu) un privātmāju būvniecību; ✓ ēku fasādes atjaunošanas un remonta darbus.

JulStamp, SIA

Brīvības 22, Ogre, Ogres nov., LV-5001
Zīmogu remonts , labošana. Spiedogu izgatavošana.

Melderi V, vārti un žogi

Ciemupe , Ogresgala pagasts, Ogres nov. LV-5020
gājēju, garāžas, garāžu, elektriskie, ruļļu, metāla, angāru, vārtu stabiņi, automātika, automātikas remonts , Automātika, (automātiku, automātiskajā versijā) automātikas remonts , sētu, vārtiem.

Logi-durvis-vārti, SIA, Ogres birojs

Skolas 19A, Ogre, Ogres nov. LV-5001
Ārējās rullo aizsargžalūzijas: Aizsargžalūzijas pārsvarā tiek izgatavotas no alumīnija profila ar poliuretāna pildījumu. Tās palīdz pasargāt māju vai biroju no ielaušanās mēģinājumiem, turklāt tās izskatās krietni pievilcīgāk par metinātām metāla restēm un tamlīdzīgiem aizsardzības līdzekļiem. Vienlaikus ruļļu žalūzijas nodrošina salīdzinoši labu siltumizolāciju ziemā (aizvērtas žalūzijas samazina siltuma zudumus par 4–6%) un pasargā telpas no saules vasarā. Šādas žalūzijas iespējams uzstādīt ne tikai logiem, bet arī vitrīnām, durvīm, garāžu vārtiem vai nojumēm, kā arī sadalīt telpas.

Roksia, SIA

Kvēles 5, Ogre, Ogres nov., LV-5001
Bruģēšana, Bruģēšanas darbi, Bruģis, Bruģa remonts , Granīta bruģis, Kaltā akmens bruģis, Laukakmens,

Little Love, veikals

Rīgas 23, Ogre, Ogres nov. LV-5001
Apraksts:

"Little Love" bērnu preču veikalā Ogrē iespējams iegādāties zīdaiņu un bērnu preces, bižutēriju, bērnu apģērbus un apavus. Atradīsiet rotaļlietas zīdaiņiem, šūpoles un citas bērnu un zīdaiņu atrakcijas. Tirgojam velosipēdus bērniem un velosipēdu rezerves daļas. Kvalitatīvas preces un apģērbi bērniem un zīdaiņiem par saprātīgām cenām!

Peloton, velo veikals - serviss

Mālkalnes prospekts 26, Ogre, Ogres nov. LV-5001
Apraksts:

"Peleton" ir velosipēdu un to rezerves daļu un aksesuāru veikals Ogrē. Veicam arī velosipēdu remontu un apkopi. Plašā klāstā dažāda veida velosipēdi - pilsētas, kalnu u c., kā arī velosipēdi bērniem. Piedāvājumā arī preces bērniem.

Winterstyle, SIA

"Viduslīdumnieki" , Tīnūžu pagasts, Ogres nov. LV-5015
Apraksts:

Mežizstrāde ir SIA “WINTERSTYLE” pamatdarbība, ar kuru nodarbojamies jau vairāk nekā 10 gadus. 

Veicam pilna cikla mežizstrādes un mežsaimniecības pakalpojumus, kā arī, dažāda veida rakšanas darbus.

Piedāvājam bezmaksas zemes attīrīšanu – aizaugušo platību attīrīšanu no kokiem un krūmājiem, paturot nozāģēto materiālu samaksas vietā. Attīrot zemi no kokiem un krūmiem, iespējams iegūt kvalitatīvu šķeldu (pie kvalitatīvas šķeldas iegūšanas, klients iegūst papildus samaksu)

Atmežošana – vaicam celmu izraušanu, utilizāciju, teritorijas sakopšanu kā arī novešanu

Kokmateriālu izvešanu no sausām, mitrām, un arī purvainām vietām.

Ekskavatora pakalpojumi – dīķu, grāvju u.c. rakšana

Piedāvājam iegādāties skaldītu malku ar piegādi

Forstward, SIA

Austrumu 10, Ogre, Ogres nov. LV-5001
Pagaidu ceļi un laukumi:

Ceļa plāksnes ir lielisks veids, kā ātri un ekonomiski nocietināt un aizsargāt virsmu no bojājumiem. Tās ir vieglas, bet ļoti izturīgas un labi pielāgojas zemei. To stingrā struktūra nostiprina un stabilizē virsmu ļaujot pārvietoties pa šādu virsmu līdz pat 100 tonnu smagai tehnikai.

Ideāli piemērotas lietošanai būvlaukumos, piebraucamajiem ceļiem, pagaidu autostāvvietām, lai aizsargātu pret bojājumiem augsni ar vāju nestspēju un saglabātu brauktuvi lietojamu.  Plašas izmantošanas iespējas būvniecībā, lauksaimniecībā, mežsaimniecībā, zemes darbos, kalnrūpniecībā, karjeros, komunālo un inženierbūvju darbos un apkopēs, avārijas piekļuvei, militārās bāzēs, sporta un izklaides pasākumu laukumiem un celiņiem, stāvlaukumiem u.c.

Ražošanai izmantotais materiāls ir 100% pārstrādāts un videi draudzīgs. To raksturo augsta izturība un elastība, kā arī izturība pret ekstremāliem laikapstākļiem. Plāksnes var lietot daudzus gadus, un pats galvenais, nepieciešamības gadījumā tās var pārvietot visur kur nepieciešams.

Rokdarbu materiālu veikals Pērļotava Ogrē

Mālkalnes prospekts 3, Ogre, Ogres nov., LV-5001
Piedāvājumā viss nepieciešamais rotu izgatavošanai:: ✓ metāla un sudraba furnitūra ✓ dabīgie akmeņi ✓ koka un plastmasas pērlītes ✓ instrumenti ✓ adatas pērļošanai un vienkārši šūšanai ✓ fimo ✓ filcs ✓ dzija un adāmadatas ✓ lentas ✓ mežģīnes ✓ dāvanu maisiņi un kastītes ✓ mākslīgie ziedi ✓ rotas kāzām un ballēm

K-masti.lv, SIA

Ogre, Ogres nov. LV-5001
Pakalpojumi: ✓ Karogu masti ✓ Alumīnija karoga masti ✓ Stikla šķiedras karoga masti ✓ Karogu mastu uzstādīšana ✓ Karogu mastu pamatnes betonešanas darbi ✓ Karogi ✓ Reklāmas karogi Apraksts:

Labs karoga masts kalpos ilgi,tas priecēs Jūsu acis, tas izdaiļos Jūsu mājas ainavu... Ja vēlaties pie savas privātmājas vai uzņēmuma uzstādīt karoga mastu, ja nepieciešami Latvijas, uzņēmuma vai citi karogi, tad K-MASTI.LV ir pareizākā vieta, lai tiktu pie kārotā! Karogi un karogu masti tā ir mūsu lieta! Veicam arī mastu piegādi un uzstādīšanu. Uzstādam ne tikai Rīgā/pierīgā, bet izbraucam pa visu Latvijas teritoriju. Vēršam uzmanību, ka uzstādīšanai vispirms ir jāveic pamatnes sagatavošanas - betonēšanas darbi, un tikai pēc tam tiek uzstādīts pats karoga masts. Veicam arī mastu apkalpošanu - pacēlājmehānismu remontēšanu un nomaiņu.