Remonts, adresē Rīga

Drukāt
Banner 1050x80

Evidence Network, SIA, Drošības un ugunsdrošības sistēmu tirdzniecība

Latgales 227, Rīga LV-1019
Preces un piedāvājumi: ✓ IP videonovērošanas iekārtas un aksesuāri ✓ HDCVI / AHD videokameras un rakstītāji ✓ Informācijas nesēji un komutātori ✓ Displeji un monitori ✓ Konvencionālās un adrešu ugunsdrošības sistēmas paneļi, detektori ✓ Apsardzes sistēmas ✓ Piekļuves kontroles sistēmas ✓ Audio un video namruņu sistēmas ✓ Balss izziņošanas sistēmas ✓ Integrējamās sistēmas ✓ Kabeļi, signalizācijas vadi, kārbas, ugunsdrošie stiprinājumi ✓ Akumulatori un barošanas bloki ✓ Apmācības, semināri un treningi klientiem

Grand Credit, SIA

Bīskapa gāte 2, Rīga, LV-1050
Priekšrocības: Mūsu priekšrocība ir speciālistu augstā profesionalitāte un kompetence – viņi operatīvi atrisinās jebkuru jums radušos problēmu. Par uzņēmumu: “Grand Credit” ir uzņēmums, kura prioritāte ir dzīves kvalitātes uzlabošana saviem esošajiem un jaunajiem klientiem.

Leduslācis.lv

Kārļa Mīlenbaha 4, Rīga LV-1050
"Leduslācis.lv" pieejamā produkcija:: ✓ Gaisa kondicionieri ✓ Siltumsūkņi ✓ Ventilācija ✓ Gaisa sausinātāji Serviss un apkope:: ✓ KLIMATA KONTROLES SISTĒMAS ILGMŪŽĪBA Mēs rūpējamies par katru uzstādītās iekārtas pareizu un nepārtrauktu darbību visā tās izmantošanas procesā. ✓ APKALPOŠANAS UN REMONTA IZMAKSAS Mēs veiksim individuālu, attiecīgajam projektam atbilstošu apkalpošanas cenu aprēķinu. ✓ GARANTIJA Spējam nodrošināt reālu garantiju visiem saviem paveiktajiem darbiem.

NAGLIS & ERR, SIA

Uzvaras prospekts 1c, Baloži, Ķekavas nov. LV-2128
Apraksts:

Kompleksi tehniskie risinājumi metālapstrādes nozarē. Mūsu speciālisti metālapstrādes iekārtu tirdzniecībā un apkalpošanā darbojas vairāk nekā divdesmit gadus. Apvienojot uzkrātās zināšanas un iepriekšējo starptautisko pieredzi, 2007. gadā radījām uzņēmumu “Naglis & Err”, kura tehniskos risinājumus šobrīd izvēlas vadošie metālapstrādes uzņēmumi Baltijā.

Ģeo, SIA, Ģeoloģija un mērniecība

Putnu 9, Rīga, LV-1004
Pakalpojumi:: ✓ Inženierģeoloģiskā, ģeotehniskā izpēte jaunbūvēm ✓ Celtnes būvpamatnes izpēte ✓ Hidroģeoloģiskā izpēte ✓ Potenciālu dīķu vietas izpēte ✓ Mērniecības darbi ✓ Ūdensapgādes urbumu ierīkošana Ģeoloģija un mērniecība:

Ģeoloģiskās izpētes darbi Rīgā. Topogrāfiskie un kadastrālie darbi. Artēzisko aku urbšana. Konsultācijas. Ģeotehniskā izpēte būvēm, mājām Vidzeme, Kurzeme, Zemgale, Latgale.

DURVIS1.LV, durvju salons Rīgā

Katlakalna 9A, Rīga LV-1073
Piedāvājumā:: ✓ Ārdurvis ✓ Iekšdurvis ✓ Rokturi ✓ Slēdzenes ✓ Cilindri ✓ Eņģes ✓ Bīdāmās sistēmas ✓ Durvju atdures ✓ Durvju fiksatori ✓ Durvju aizvērēji ✓ Papildus elementi ✓ Masīvkoka galdi ✓ Vertikālās žalūzijas

Kalndruvas bloks, SIA

Kākciems, "Kalndruvas" , Ropažu pagasts, Ropažu nov.
PIEGĀDE:

Piegāde tiek veikta ar klientu saskaņotā laikā uz norādīto adresi. Cenā ir iekļauta piegāde un izkraušana, izmantojot manipulatoru. Papildu darbi izkraušanas vietā tiek veikti pēc vienošanās. Aprēķins tiek veikts no rūpnīcas Kākciemā, Ropažu novadā abos virzienos (ja attālums līdz objektam no rūpnīcas ir 40 km, tad jāmaksā par 80 km – 96 EUR).

✓ Automašīna ar piekabi un izkraušanu - 1.20 eiro/km ✓ Viena koka paliktņa cena – 6.00 eiro. Paliktņa atgriešanas laiks ir divi mēneši. Pēc tam atgriežam tikai 50% no vērtības.

Proffloor, SIA

Vienības gatve 32, Rīga LV-1004
Apraksts: Uzņēmums ar ilggadēju pieredzi un profesionāliem meistariem veiks koka grīdu, parketa ieklāšanu, kopšanu un atjaunošanu (slīpēšana, pulēšana, lakošana, eļļošana). Pie mums var iegādāties augstas kvalitātes parketu, parketa dēļus, līmes, eļļas un lakas koka grīdām.

Crystalline, SIA

Tīnūžu 6-35, Rīga, LV-1021
Preču katalogā pieejams:: ✓ Gāzes apkures katli ✓ Cietā kurināmā katli ✓ Siltumsūkņi ✓ Boileri ✓ Sūkņi ✓ Ūdens maisītāji ✓ Podi, bidē, urināli ✓ Vannas mēbeles ✓ Radiātori Mūsu priekšrocības:: ✓ Ātra piegāde ✓ Labākās cenas ✓ Ražotāja garantijas

Atehs, SIA

Baldones 1, Rīga, LV-1007
Muduļu mājas: Mazizmēra moduļu ēkas kā celtniecības virziens Latvijā sācies samērā nesen, tomēr šī modernā tehnoloģija pamazām iegūst popularitāti. Māju pamatideja ir maksimāli vienkāršot iespējas tikt pie nelielas, glītas ēkas, pat neuzsākot būvniecību. Ne katrs var atļauties uzcelt pamatīgu ģimenes māju pēc individuāla projekta, tādai būvniecībai vajag daudz laika un arī izmaksu ziņā ne vienmēr tas ir pieņemams risinājums. Turpretī moduļu mājas var uzcelt ļoti ātri, jebkurā vietā un jebkuros laikapstākļos, turklāt par pieņemamu cenu.

Estetik Pluss, SIA, uzkopšanas, tīrīšanas serviss

Turpinām strādāt klātienē!
Rīga
Pakalpojumi:: ✓ jaunbūves uzkopšana ✓ dzīvokļu uzkopšana ✓ biroju uzkopšana ✓ telpu uzkopšana pēc remonta ✓ telpu uzkopšana pēc celtniecības ✓ telpu uzkopšana pēc īrniekiem ✓ logu tīrīšana ✓ ģenerāltīrīšana pēc celtniecības darbiem ✓ mājas uzkopšana ✓ telpu uzkopšana pēc remonta ✓ teritorijas uzkopšana ✓ uzkopšanas darbi ✓ uzkopšanas pakalpojumi ✓ logu mazgāšana

Tehniskie projekti, SIA

Latgales 322B-403, Rīga LV-1063
Mūsu produkti:: ✓ KOMPENSATORI (lokanie savienojumi) - gumijas, metāla, auduma ✓ EĻĻAS un SMĒRVIELAS ražošanas iekārtām (eļļošanas materiāli) ✓ Mehāniskie gala BLĪVSLĒGI ( Sūkņu ASS blīvējums, blīvējumi) PUMP packing ✓ EJENDALS darba cimdi un JALAS darba apavi ✓ PECOFACET šķidruma filtri, gaisa filtri

Uzkopšana un apsaimniekošana Spodre 7, SIA

Dignājas 3-7a, Rīga LV-1004
Perfekts serviss:

Uzturēties tīrā un sakoptā vidē ir daudz patīkamāk, vai ne? Uzticiet mums savu dzīvojamo vai darba telpu uzkopšanu un pretī saņemsiet perfekti izpildītu servisu jums ērtā laikā!

Apraksts:

Izvāksim atkritumus un būvgružus, novērsīsim krāsas, cementa un cita veida netīrumus, kā arī veiksim pilnīgu telpu sakārtošanu, tīrīšanu un dezinfekciju. Esam uzņēmums ar pieredzējušu un profesionālu darbinieku komandu. Palīdzēsim ikdienā un svētkos uzturēt tīru vidi gan mājās, gan darba telpās. Zvaniet, vienosimies - viss būs spodrs un tīrs!

Redmars, SIA

Ropažu 14 k.1, Rīga LV-1039
Piedāvājam:: ✓ Aukstumiekārtas un to apkopi ✓ Saldētavu būvniecība ✓ Sendvičpaneļi un saldētavas durvis ✓ Angāru, metāla karkasa ēku un ražošanas cehu būvniecība Aukstumiekārtas:: Uzņēmums piedāvā dzesēšanas iekārtas, īpaši uztverot divplūsmu iztvaikotājus. Plašs jaudas diapazons. Piedāvā arī saldēšanas iekārtas, kas piemērotas saldētu produktu uzglabāšanai. Iespējams arī iegādāties ātrās saldēšanas iekārtas – šoka saldēšanas iekārtas un tuneļus. Ļoti liela jauda, iekārtas Latvijā sevi jau pierādījušas.

Alpa Vagons, SIA

Eglaines 1, Rīga LV-1057
Pakalpojumi:

• Importa/ eksporta un tranzīta kravu noformēšana, nosūtīšana un saņemšana. Pilna kravu ekspedēšanas pakalpojumu klāsta nodrošināšana (arī kravu pārvadājumiem ar īpašu temperatūras režīmu refrižeratorvagonos) no/uz Baltijas valstu ostām; • Kravu pārvadājumu nodrošināšana ar ritošo sastāvu: ritošā sastāva iznomāšana un padošana noteiktam pārvadājumam pēc pasūtījuma; • Dzelzceļa kravas vagonu iegāde/ pārdošana; • Privāta vagonu parka apsaimniekošana; • Kravu monitorings un sekošana vagoniem/ konteineriem pārvadājumu laikā; • Vagonu mazgāšanas un remonta pakalpojumu nodrošināšana Latvijā, Lietuvā, Baltkrievijā un citās valstīs.

Energoefekt, SIA

"Lubānas šoseja 9.km" , Stopiņu pagasts, Ropažu nov. LV-2130
Apraksts: Saules baterijas. Saules paneļi. Projektējam saules elektrostacijas. Uzstādām, saskaņojam dokumentāciju. Jau vairāk nekā desmit gadus Solar-Fabrik AG ražo augstas kvalitātes kristālu saules moduļus vienā no Vācijas modernākajām ražotnēm. Tas nodrošina vairākas priekšrocības klientiem: Saules moduļi izceļas ar augstu kvalitāti, labāku uzticamību un maksimālu veiktspēju. Stingri standarti un izcila kvalitāte - tas attiecas gan uz pašu ražojumiem, gan uz komponentēm, kuras Solar-Fabrik AG iegādājas no uzticamiem piegādātājiem.

Arkada Serviss, SIA, instrumentu darbnīca, veikals

Kārļa Mīlenbaha 16A, Rīga LV-1050
Par uzņēmumu:

"Arkada serviss" piedāvājumā - Rebir, Alko, Stiga instrumentu noma, garantijas remonts. Celtniecības tehnikas instrumentu noma, remonts. Celtniecības tehnikas, instrumentu pēcgarantijas remonts, apkalpošana. Dārza tehnikas noma, remonts.

HANSAS FLĪŽU TIRGUS, veikals - noliktava

Rēzeknes 5a, Rīga LV-1073

Sortimentā pieejamas aktuālākās flīžu tendences: jau iepriekšējos gados par bestselleriem kļuvušās XL un XXL izmēra flīzes, kurām pievienojušās mazo formātu metro flīzes un mozaīkflīzes, klasiskās marmora imitācijas, betona un metāla savienojuma imitācijas, ģeometriskās heksagonālās, rakstainās, kā arī reljefās 3D flīzes un vairāku sezonu garumā tik pieprasītās koka imitācijas flīzes visdažādākajos izmēros!

REVERS, SIA FIRMA

Katlakalna 4c, Rīga LV-1073
Piedāvājam:: ✓ Aukstuma aģentus ✓ Eļļas saldēšanas iekārtām ✓ Aukstuma iekārtas Emerson, Rivacold, Dorin, Embraco ✓ Automātika un komponenti Emerson (ALCO) ✓ Elektrodzinēji ✓ Vara caurules ✓ Siltumizolācija AEROFLEX ✓ Vara lodējāmie savienotājelementi ✓ Servisa aprīkojums, instrumenti un piederumi ✓ Piekļuves un servisa ventiļi ✓ Lodalvas ✓ Vakuumsūkņi ✓ Filtri ✓ Servisa filtri ✓ Kapilārās caurules ✓ Vibrāciju slāpētāji ✓ RECTORSEAL speciālie ķīmiskie produkti

Fan, SIA, Veikals

Ventspils 15, Rīga LV-1002
Produkcija:: ✓ Apkures katli ✓ Radiatori ✓ Plītis ✓ Kamīni ✓ Apkures sistēmu aprīkojums ✓ Pirts krāsnis ✓ Granulu degļi ✓ PPR apkures un ūdensvadu sistēmas ✓ Dūmvadi ✓ Silto grīdu kolektori un aprīkojums ✓ Karbona caurules un veidgabali