Remonts, adresē Sarkandaugava

Drukāt
Banner 1050x80

Reborn, SIA

Jaunkūlu 21, Ādaži, Ādažu nov. LV-2164
Moduļu ēkas, jūras konteineru ēkas, pirtis, pirts īre, dzīvojamie moduļi, dzīvojamās ēkas, biroja moduļi, saimniecības moduļi, individuālie pasūtījumi, pirts moduļi, pirts izgatavošana, dzīvojamo ēku izgatavošana, saunas, saunas izgatavošana, moduļu būves, ēkas no jūras konteineriem. 

R.L.M., SIA, Veikals un autoserviss

Patversmes 8, Rīga LV-1005
Pakalpojumi: ✓ Kartera aizsarga profesionālā uzstādīšana ✓ Betona virsmu laminēšana ✓ Dažādu tilpņu remonts un atjaunošana ✓ Baseinu un citu hidrotehnisko būvju atjaunošana

Riepu garāža

Ganību dambis 25e, Rīga LV-1005
Par riepu servisu: Tuvākais riepu serviss Rīgā - Riepu Garāža ar 5 filiālēm pilsētā. Piedāvājam plašāko riepu un disku izvēli. Nosaucot paroli „Garāža“, saņem bezmaksas montāžu. Klientus lutinām ar gardu kafiju un kvalitatīvu servisu. Visas riepas un diski ir pieejami servisos uz vietas. Ja gadās uz vietas pārdomāt pēc pasūtījuma veikšanas internetā - nekas, mēs vienosimies un piemeklēsim piemērotākos diskus un riepas. Veicam zibenīgu disku remontu un kondicionieru uzpildi. Lietotajām riepām 1 mēneša garantija.

Steel Tech, SIA, Metālu tirdzniecība

Ganību dambis 24a, Rīga LV-1005
Par uzņēmumu:

SIA "Steel Tech" ir 2009. gadā dibināts metāla tirdzniecības uzņēmums, kurš piedāvā melnā tērauda, nerūsējošā tērauda un alumīnija produktu sortimentu. Nestandarta izstrādājumu un speciālo tēraudu piegāde ir viens no mūsu uzņēmuma darbības profiliem. Mūsu klienti ir metālapstrādes, celtniecības, dizaina un daudzu citu nozaru uzņēmumi. Sadarbojamies ar lielākajiem Eiropas ražotājiem un servisa centriem. Plašs materiālu sortiments Rīgas noliktavā, kas nepārtraukti tiek pilnveidots, vadoties no klientu pieprasījuma. Visiem metāla izstrādājumiem nodrošinām ražošanas sertifikātus un to rūpnīcas ekspluatācijas īpašības deklarācijas.

BaltService, SIA

Ganību dambis 21B, Rīga LV-1005
Pakalpojumi: ✓ Siltumsūkņi ✓ Ventilācijas sistēmas ✓ Kondicionēšanas sistēmas ✓ Gaisa mitrināšanas un sausināšanas sistēmas ✓ Apkures sistēmas ✓ Dūmu novadīšanas sistēmas ✓ Serviss ✓ Konsultācijas, apsekošana un diagnostika ✓ Projektēšana ✓ Gaisa vadu tīrīšana ✓ Siltums no dūmgāzēm, noteikūdeņiem un kompresoriem

Vigorius, SIA

Turpinām strādāt klātienē!
Alekša 12, Rīga LV-1005
Apraksts: Sudraba un zelta rotas lietas, galda piederumi no Latvijas, Krievijas, Itālijas. Rotu izgatavošana pēc individuāla pasūtījuma. Sudraba ikonas.

Montāžnieks DE, SIA

Ganību dambis 25f, Rīga, LV-1005
Apraksts:

"Montāžnieks DE" piedāvā gan koka, gan PVC logus, durvis. Iespējams pasūtīt visdažādākās formas un izmēru logus - gan uz iekšu, gan uz āru veramus. Koka logi tiek izgatavoti no priedes un cēlkokiem. Pakalpojumus veicam: Rīga, Liepāja, Cēsis, Valmiera, Jēkabpils, Preiļi, Rēzekne, Dobele, Jelgava, Kuldīga, Madona, Ogre, Saldus, Talsi, Tukums, Jūrmala.

GPS partners, SIA, Mērniecības instrumenti

Allažu 4, Rīga LV-1005
Apraksts: SIA "GPS Partners" ir Leica Geosystems oficiālais pārstāvis Latvijā. Leica Geosystems ir pasaulē vadošā pozicionēšanas un ģeomātikas tehnoloģiju ražošanas kompānija ar mītnes vietu Šveicē un tā piedāvā plašu mērniecības instrumentu un risinājumu klāstu: mērniecības instrumenti (tahimetri, robota tahimeti, droni, bezpilota lidaparāti, GNSS, GPS, ĢIS); 3D instrumenti (skeneri, lāzera skeneri, 3D mērniecības instrumenti); celtniecības instrumenti (optiskie nivelieri, lāzera nivelieri, teodolīti); instrumenti montāžas darbiem (krusta lāzeri); arhitektu un dizaineru instrumenti (lāzera tālmēri, 3D tālmēri, skeneri); mērniecības un 3D modelēšanas programmatūras. Piedāvājam arī instrumentu remonta un kalibrēšanas pakalojumus autorizētā servisa centrā ar pieredzes bagātākajiem servisa meistariem Latvijā!

HANSA FLEX HIDRAULIKA, SIA, Cilindru ražotne un remonts

Rāmuļu 29, Rīga, LV-1005
Par uzņēmumu:

Divdesmit vienā filiālē visā Latvijā HANSA FLEX HIDRAULIKA nodrošina pilna servisa apkalpošanu hidraulikas jomā - atsevišķu detaļu un komponentu nodrošinājumu optimāliem risinājumiem, pieredzējušu hidraulikas speciālistu konsultācijas un atbalstu, kā arī vissarežģītāko hidraulisko iekārtu un staciju būvi sākot no projekta izstrādāšanas un beidzot ar montāžu un nodošanu ekspluatācijā. Uzņēmumam ir piešķirts kvalitātes vadības sertifikāts ISO 9001:2015.

HANSA FLEX HIDRAULIKA, SIA

Sāremas 2, Rīga LV-1005
Pakalpojumi:: ✓ Hidraulisko pievadu izgatavošana un remonts ✓ Hidraulisko cilindru izgatavošana un remonts ✓ Hidraulisko iekārtu projektēšana, montāža un remonts ✓ Hidraulikas diennakts serviss 24/7 ✓ Blīvējumu izgatavošana ✓ Pneimatisko komponentu tirdzniecība ✓ Hidroakumulatoru pārbaude un pildīšana ✓ Dažādu veidu eļļu (hidraulikas, dzinēju, transmisijas) tirdzniecība

Buildbest, SIA

Ganību dambis 36-6, Rīga, LV-1005
Apraksts:

Piedāvājam musdienīgu, kvalitatīvu un energoefektīvu māju celtniecību. Izgatavojam koka karkasa, paneļu un moduļu mājas. Komanda ar vairāk kā 15 gadu pieredzi būvniecībā. Veicam pilna cikla celtniecības darbus. Aicinām sadarbībā!

LatAcrylam, SIA, Mākslīgā akmens virsmas

Rāmuļu 21-6, Rīga LV-1005
Priekšrocības: LATACRULAM sniedz dizaineriem, mēbeļu ražotājiem, celtniekiem, celtniecības kompānijām, apdares darbu speciālistiem iespēju paplašināt savu izmantojamo seguma materiālu sortimentu ar īpaši augstas klases moderniem materiāliem. Par uzņēmumu: LATACRULAM - pamatdarbība ir SAMSUNG STARON® virsmas materiālu vairumtirdzniecība, mazumtirdzniecība. Mākslīgā akmens LG HI-MACs un Corian tirdzniecība, vairumtirdzniecība. RESOPAL, TEMPEST, HANEX, HI-MACS. Kvalitatīvi virsmas seguma materiāli, mākslīgā akmens virsmu segumi.

Tehnisko materiālu sagāde, SIA

Rāmuļu 23, Rīga LV-1005
Apraksts: Rezerves daļu ražošanas uzņēmums Latvijā. Plastmasas griešana, zāģēšana. Augstas precizitātes CNC virpošana un frēzēšana. Cinkošana, oksidēšana. Slīpēšana, pulēšana. Lentzāģēšana. Metināšana TIG, MIG, MAG. Melnie metāli, nerūsējošais tērauds, alumīnijs. CAM CAD 2D un 3D projektēšana. Blīvju un blīvējuma izgatavošana no gumijas, parafīna, grafīta, PTFE, plastmasas, auduma, filtra materiāla, termokartona, vermikulīta, keramiskas šķiedru plātnes, papīra, kartona, tehniskā filca. Materiālu griešana ar ploteri. Lāzergriešana un gravēšana. Eksports Krievija, Baltkrievija, Ukraina, Eiropa.

AGV Serviss, SIA

Ganību dambis 49, Rīga, LV-1005
, Kompresoru remonts Liepāja, Kompresoru remonts Līvāni, Kompresoru remonts Ludza, Kompresoru remonts , remonts Tukums, Kompresoru remonts Valmiera, Kompresoru remonts Valka, Kompresoru remonts Ventspils,

VV Construction, SIA

Allažu 4-4, Rīga, LV-1005
, dzīvokļa remonts , remonts dzīvoklī, remonts privātmājā, remonts Rīgā, remonts Jelgavā, remonts Jūrmalā, , biroju remonts , māju remonts , telpu remonts , renovācija, siltināšana, krāsošana, plānošana, tāmēšana

Reftrans, SIA

Uriekstes 3, Rīga, LV-1005
, kravas liftu remonts , temperatūras reģistratoru remonts , temperatūras reģistratoru montāža, temperatūras, uzpilde, diagnostika, apkope, remonts , papildus aprīkojuma uzlikšana.

Dambis Serviss, SIA

Ganību dambis 24, Rīga, LV-1005
Auto remonts Ganību dambis, Auto sagatavošana tehniskajai apskatei, automašīnu remonts , automašīnu remonts , , remonts un diagnostika.

SNE serviss, SIA

Ganību dambis 30d, Rīga, LV-1005
Common Rail, auto remonts apkope. Dīzeļu remonts , dīzeļdzinēji., Augstspiediena sūkņu remonts . Sprauslu remonts , UIS, PLD. Dzinēji, motori, to remonts .

Alfa motors, SIA

Ganību dambis 24a, Rīga LV-1005
Automašīnu virsbūvju remonts , krāsošana, autokrāsošana. Ritošās daļas remonts . Diagnostika., Kondicionieru uzpilde, kondicionieru remonts .

Auto avēnija, SIA

Rāmuļu 2, Rīga, LV-1005
, TA, ritošās daļas remonts , virsbūves remonts , dīzeļdzinēju, remonts , riteņu ģeometrija, riteņu ģeometrijas, Rīgā, motoru remonts Sarkandaugavā, motoru remonts Petersalā, motoru remonts Jaunmīlgrāvī, motoru remonts