Rezerves daļu piegāde, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Baltic Pumps, SIA, Gruntsūdens pazemināšana, karjeru un ūdens sūkņu noma

Ventspils 55, Rīga, LV-1002
PUTZMEISTER dīleris, HUDIG dīleris, PUTZMEISTER rezerves daļas, HUDIG rezerves daļas, HÜDIG, SBH, atbalsta plāksnes, apmetuma iekārtas, pagarinātāja kabeļi, betona maisītājsūknis, celtniecības tehnikas piegāde

Tikauto, SIA, autoevakuators, lietotas auto rezerves daļas, kravu pārvadājumi Kuldīgā

"Darbnīcas" , Rumbas pagasts, Kuldīgas nov. LV-3301
daļas, jaunas rezerves daļas, lietotas rezerves daļas, auto iepirkšana remontam un rezerves daļām, lietotu, pasažieru pārvadājumi, būvgružu izvešana, būvgružu šķirošana, konteineru noma, smilts, grants, šķembas, piegāde

MACROTECH, SIA

Atmodas 19, Jelgava LV-3007
Vulkanizācija, līmēšana. Konveijeru lentes. Konveijeri, konveijeri, transportieri, motorreduktori, elektromotori, motorreduktoru, elektromotoru. Konveijeru, rullīši. Mehāniskie savienojumi, elevatoru lentas, elevatoru kausiņi, ruļļu apgumijošana. Gumijas izstrādājumi, transportieru serviss, mobilo iekārtu sieti, transportieru

“Dotnuva Baltic”, SIA, Centrālais birojs Lauksaimniecības tehnikas centrs Zemgale

Brankas, "Baltijas Ceļš" , Cenu pagasts, Jelgavas nov. LV-3043
Rezerves daļas, tirdzniecība, piegāde . Traktoru, graudu kombainu rezerves daļas, detaļas., Kombainu oriģinālās CASE IH rezerves daļas ar piegādi.

“Dotnuva Baltic”, SIA, Lauksaimniecības tehnikas centrs Saldus

Kuldīgas 90, Saldus, Saldus nov., LV-3801
Jauna, lietota lauksaimniecības tehnika, lauku tehnikas tirdzniecība, noma, izīrēšana, lauksaimniecības tehnikas serviss, rezerves daļas, traktortehnika, traktori, graudu, labības kombaini, augsnes apstrādes tehnika, lopbarības sagatavošanas tehnika, miglotāji, sējmašīnas, pļaušanas tehnika, piekabes un puspiekabes, minerālmēslu

“Dotnuva Baltic”, SIA, Lauksaimniecības tehnikas centrs Vidzeme

Purva 21, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Lauksaimniecības tehnikas un traktortehnikas tirdzniecība

“Dotnuva Baltic”, SIA, Lauksaimniecības tehnikas centrs Latgale

Neretas 82, Jēkabpils, Jēkabpils nov., LV-5201
Rezerves daļas, tirdzniecība, piegāde . Traktoru, graudu kombainu rezerves daļas, detaļas., Kombainu oriģinālās CASE IH rezerves daļas ar piegādi.

Zāģis, veikals, STIHL dīleris Sirus SIA

Bērzu 5a, Aizkraukle, Aizkraukles nov. LV-5101
Asināt, kniedē, remontē, labo, apkope, asina, piegāde , hUSIS, džonis, štils, zāģis, sirus, Bērzu iela, stiga, virtuves naži, lāpsta, kaplis, zābaki, cimdi, eļļa, smēres, 4taktu, 2taktu, auklas trimmeriem, rezerves

AVIATEST, SIA, Servovārsti industrijai Baltijā

Rēzeknes 5d-1, Rīga, LV-1073
komponentu piegāde , hidrauliskā aprīkojuma un tehnoloģiskā aprīkojuma apkalpošanai nepieciešamo rezerves , daļu piegāde , Hidrauliskā aprīkojuma rezerves daļas, hidraulikas rezerves daļas, kompaktās hidrostacijas

OK datori, IK

Lielā 20, Talsi, Talsu nov. LV-3201
, datoru daļas, datoru komplektējošās daļas, video kartes, procesori, operatīvā atmiņa, RAM, datoru rezerves

Atvases RK, SIA

"Ceriņi" , Viesturu pagasts, Bauskas nov. LV-3927
, remonts, piegāde ., AUGSNES APSTRĀDES TEHNIKAS DILSTOŠO DAĻU RAŽOTĀJS BELLOTA, KRAMP, MENKE, ORGA TOP, Granit, AGROTOP, Arag

Profitex, SIA

Lielirbes 27, Rīga LV-1046
Serviss un iekārtu apkope: ✓ Uzstādīšana ✓ Pieslēgšana komunikācijām ✓ Iekārtu palaišana un personāla apmācība ✓ Garantijas apkalpošana un apkope ✓ Tehniskais atbalsts ✓ Rezerves daļu piegāde

Baltic Bearing Company-Riga, SIA, Gultņu ražotājs Eiropā

Traleru 2c, Rīga LV-1030
Par mums:

LLC "BBC" saražotā produkcija – gultņi – tiek piegādāta dažādām rūpniecības nozarēm: automobiļu ražošanai, elektrotehnikas nozarei, mašīnbūvei, metalurģijai, lauksaimniecības tehnikas ražošanai, degvielas un enerģētikas kompleksam u.c.

Priecājamies sveikt esošos un topošos partnerus un piedāvājam plašu Latvijā ražotu zīmola "BBC-R" gultņu sortimentu. Aicinām jūs kļūt par mūsu partneri un apmeklēt mūsu ražotni Rīgā Latvijā!

Top Trans SIA, Autoserviss Tukumā

Rūpniecības 1, Tukums, Tukuma nov., LV-3101
Pakalpojumi:: ✓ auto serviss ✓ auto apkope ✓ vieglo, kravas un komerctransporta riepas ✓ riepu montāža ✓ auto diski ✓ auto ķīmija ✓ auto aksesuāri ✓ auto mazgātuve ✓ auto salonu tīrīšana u.c. Par uzņēmumu: SIA "Top Trans" piedāvā veikt auto remontu, apkopi, riepu montāžu, kā arī riepu maiņu. Tāpat uzņēmums Tukumā nodrošina auto mazgāšanu un auto salonu tīrīšanu. "Top Trans" ir PREVAL aerosolu vienīgais oficiālais pārstāvis Baltijā. Auto remonts, serviss, apkope, riepas Tukumā, Tukums.

Enerģija-G, SIA

Miķeļa 1, Rīga, LV-1010
Uzņēmums piedāvā:: ✓ Visa veida apkures sistēmu un gāzes iekārtu servisu un remontu ✓ Ar apkures sistēmām saistītos projektēšanas un montāžas darbus ✓ Apkures iekārtu un aksesuāru piegādi no vadošajiem ražotājiem Apkures sistēmu apkope: Regulārs serviss nodrošina apkures sistēmas efektivitāti, izmaksu ekonomiju un drošību. Jūs varēsiet justies droši, jo mazinās ārkārtas gadījumu risks – ja apkures sistēma beidz darboties, piemēram, ziemā. Vadošie apkures iekārtu ražotāji paredz 15 līdz 20 gadu efektīvu iekārtu darbības laiku. Tas ir ilgs laiks, taču iekārta efektīvi darbojas tikai tad, kad tā tiek regulāri apkopta un tiek veikts specializētais serviss vismaz reizi gadā. Katrai apkures iekārtai pēc Eiropas Savienības un Latvijas likumdošanas tiek noteikta 2 gadu garantija. Taču 2 gadu ražotāja garantija pieejama tikai tām iekārtām, kurām veikts regulārs serviss (vismaz reizi gadā). Ja apkures sistēma netiek apkopta, tās efektivitāte ar katru gadu samazinās par 15 - 20%.

NOTE, SIA, Kemperu remonts un aprīkojums

Penkules 37, Mārupe, Mārupes nov., LV-2167
Apraksts:

SIA NOTE jau vairāk nekā 20 gadus nodrošina savus klientus ar augstvērtīgu servisu kemperu jomā. Mēs lepojamies ar to, ka zinām, kas ir kemperis no tā pašiem pamatiem. Tāpēc spējam sniegt saviem klientiem pilnu pakalpojumu klāstu - kemperu nomu vai iegādi, kempera apkopi un remontu. Mēs uzstādam, veicam apkopi un remontējam: antenas, elektroinstalācijas, ledusskapjus, gaisa kondicionierus, ūdens sildītājus, pneimatisko piekari, gaisa spilvenus, bremžu sistēmu, riepas, stiprinājumus, ventilācijas un santehnikas aprīkojumu. Kā arī veicam kemperu remontu pēc negadījumiem un sadarbojamies ar apdrošināšanas kompānijām.

 

 

Celmeņi ASK, SIA

Brīvības 12, Preiļi, Preiļu nov. LV-5301
Apraksts: Kopš 1996.gada uzņēmums darbojas mežistrādes tehnikas tirdzniecības un apkopes jomā. Mūsu veikalos atradīsiet labāko no tā, kas tiek piedāvāts meža un dārza tehnikas tirgū! Mūsu saimniecības preču veikalā Preiļos atradīsiet visu nepieciešamo mājas saimniecības uzturēšanai: santehnikas un kanalizācijas preces, preces apkures un ventilācijas sistēmu ierīkošanai, elektroinstalācijas preces un gaismas ķermeņus, elektroinstrumentus un rokas instrumentus, darba apģērbus, dažādu veidu žalūzijas. Aicinām Jūs apmeklēt mūsu veikalus Preiļos un Krāslavā.

Termopulss

Lejupes 11, Ādaži, Ādažu nov. LV-2164
Produkti:: TERMOAPSTRĀDES IEKĀRTAS ✓ Krāsnis ✓ Termopāri ✓ Sildelementu spirāles ✓ Nestandarta sildelementi ✓ Iekārtu vadības/sistēmas bloki ✓ Ugunsdroša betona detaļas Par mums:

"Termopulss" ražotās termoapstrādes iekārtas ir projektētas un būvētas, izmantojot desmitgadēs uzkrātu pieredzi (Keramserviss grupas uzņēmums – www.keramserviss.lv) un ilgspējīgus materiālus. Mūsu radītie tehniskie risinājumi ir klientu vidū augstu novērtēti, jo reti kurš no termoapstrādes aprīkojuma ražotājiem var lepoties ar tādiem energoefektivitātes gradienta rādītājiem kā Termopulss iekārtas.

pirkums.lv, internetveikals

Piedrujas 11, Rīga, LV-1073
Mūsu misija: ✓ būt lietderīgiem cilvēkiem ✓ ekonomēt klientu naudu un laiku ✓ padarīt klientu dzīvi vienkāršāku un interesantāku Apraksts:

Mēs strādājam kopš 2003. gada! Preču piegāde notiek visā Latvijā, kā arī ārvalstīs. Pieejami vairāki preču saņemšanas veidi:

✓ piegāde Omniva vai Venipak pakomātos (mūsu pastāvīgie reģistrētie klienti, veicot atkārtotus pasūtījumus no 10 EUR, saņem BEZMAKSAS piegādi Omniva vai Venipak pakomātos); ✓ piegāde ar kurjerpastu; ✓ piegāde CircleK, Latvijas pasts pakomātos, DPD Paku skapjos; ✓ piegāde pasta nodaļās; ✓ personīga saņemšana mūsu ofisā Rīgā pēc iepriekšējas vienošanās.

Mēs vienmēr cenšamies piedāvāt klientam izdevīgāku piegādes veidu. Rīgas pilsētas robežās preces tiek piegādātas bez maksas, ja pasūtījumu summa virs 80 EUR. (Pasūtījumiem līdz 80 EUR piegādes maksa ar kurjerpastu ir 5 EUR.) Preču piegādes izmaksas ar kurjerpastu pārējā Latvijas teritorijā ir no 6 EUR līdz 15 EUR. Par lielu un nestandarta paku piegādes cenām lūdzam interesēties, piezvanot uz mūsu veikalu +371 29765977. Preču piegāde notiek pēc iespējas īsākā laikā.

Asaru krogs, ZS

Augšlīgatne, Nītaures 3, Līgatnes pagasts, Cēsu nov., LV-4108
Riepas, ziemas riepas, vasaras riepas, riepu montāža, riepu balansēšana, auto rezerves daļu tirdzniecība, Auto rezervju daļu tirdzniecība un ātra piegāde , bremžu diagnostika, kravas auto riepas Līgatnē, kravas