Riepu serviss, visā Latvijā

Drukāt

DSI auto, SIA, Autoserviss

Stadiona 3a, Daugavpils, LV-5401
Riepu remontdarbi. Riepu montāža, (4 gab. + balansēšana. Riepas: BARUM, Debica, Kormoran, Reifen.

IGMAL, SIA

Skandu 14, Rīga LV-1067
diagnostika auto iegādes gadījumā, diagnostika pārdošanas gadījumā, auto apkope, auto metināšanas darbi, riepu

Car Point, SIA

Viskaļu 20, Rīga, LV-1026
Autoserviss, auto remonts, riepu serviss , riepu montāža, mikroautobusu remonts, eļļas maiņa., Riepu remonts, balansēšana, riepu glabāšana, riepu maiņa, riepu serviss . Kondicionieru uzpildīšana.

ART, SIA

Cēsu 22a, Limbaži, Limbažu nov. LV-4001
Autoserviss Limbažos, auto remonts Limbažos, riepas Limbažos, auto riepu remonts un montāža Limbažos,, Riepu serviss Limbažos. Vasaras riepas Limbažos.

Fix Auto, SIA, Autoserviss Sigulda

"Jaunsiljēkas" , Siguldas pagasts, Siguldas nov., LV-2150
Riepu maiņa, remonts. Savirze. Savirzes stends. Lukturu regulēšana. Autoserviss, autoremonts., Riepu serviss Sigulda. Auto remonts, apkope.

HL Tehnika, STIHL veikals Saldus

Turpinām strādāt klātienē!
Apvedceļš 15a, Saldus, Saldus nov. LV-3801
Serviss , remonts, apkopes., Apkures montāža, serviss . ūdens sūkņi ar hidroforu, ūdens sūkņi netīram ūdenim, ūdens sūkņi ar benzīna

Mobile Truck Service, SIA, Autoserviss

Turpinām strādāt klātienē!
Zīlāni, "Siltums" , Kūku pagasts, Jēkabpils nov. LV-5222
Auto apkope, vieglo auto serviss , dzinēju remonts., diagnostika, tehniskā apkope, autoserviss, autoremonts, dīzeļmotoru remonts, auto remonts Jēkabpils, riepu

Jēkabsonu autodaļu veikals

Brīvības 2, Dobele, Dobeles nov. LV-3701
Auto rezerves daļas, motociklu rezerves daļas, eļļas, izpūtēji, bremžu caurules, bremžu cauruļu izgatavošana, sakabes, cilpas, vilkšanas cilpas, pusass šarnīru tripoīdi, universālās stabilizatoru atsaites, opel F23 remkomplekts, BMW ieplūdes kolektoru klapes, Swirl flaps BMW, auto ķīmija, auto krāsas, krievu instrumenti, auto diski, auto

GARĀŽA 37, Tolerance Auto, SIA

Sliežu 3, Rīga LV-1005
remonts, auto remonts, auto evakuācija, autoserviss, auto restaurācija, riepu serviss , evakuatora pakalpojumi, Stāvbremzes remonts, Visa veida dzinēju remonts, Riepu balansēšana un montāža. Riepu līmēšana.
ZL.LV iesaka

Zriepas, SIA, riepu serviss

A.Saharova 9a, Rīga LV-1082
Par uzņēmumu:

SIA "Zriepas" riepu serviss piedāvā plašu riepu izvēli par draudzīgām cenām. Katram auto braucējam, kurš iegādājas riepas pie mums, dāvinām bezmaksas montāžu. Piedāvājumā ir jaunas riepas, lietotas riepas un riepas pa vienai. Remontējam diskus 1h laikā vai atkarībā no noslodzes. Auto kondicionieru uzpilde ar garantiju.

KRK transports, SIA

Cēsis, Cēsu nov. LV-4101
24/7 SOS palīdzība uz ceļa: ✓ Riepu nomaiņa uz ceļa; ✓ Vikšana no grāvjiem; ✓ Auto piestartēšana. Kravu pārvadājumi:

PIEDĀVĀJAM:

✓ steidzamu kravas pārvadājumu veikšanu; ✓ standarta un nestandarta kravu pārvadājumus; ✓ transporta pakalpojumus; ✓ krāvēju pakalpojumus; ✓ mantu sagatavošanu pārvadājumu veikšanai; ✓ Augstākās kvalitātes servisu par izdevīgākajām cenām; ✓ bezmaksas konsultācijas.

 

Riepa, autoserviss - veikals

Ganību 6, Limbaži, Limbažu nov. LV-4001
Riepu montāža, balansēšana. Ritošās daļas remonts, motoru, (motora) remonts, (remonti).

Mobire Latvija, SIA

Akmeņu 14, Rīga, LV-1048
Apraksts: Pilna servisa noma ir transportlīdzekļa operatīvā noma korporatīviem klientiem, kur visas izmaksas, kas saistītas ar automašīnas izmantošanu, tiek iekļautas vienā un fiksētā ikmēneša maksājumā. Izmantojot šo pakalpojumu uzņēmums var brīvāk operēt ar uzņēmuma kredītportfeli, aizmirst par auto apkopēm, sezonas riepu maiņām un autoparka pārvaldību. Par to rūpēsimies mēs. Papildus tam - palīdzam izvēlēties transportlīdzekli, izskaidrosim priekšrocības attiecībā pret finanšu līzinga izmantošanu, atpirksim esošo auto, garantēsim rezerves automašīnu visos gadījumos un piedāvājam klientu atbalstu 24/7.

LM Auto, SIA, autoserviss Talsos, Kurzemē

Dundagas 61, Talsi, Talsu nov. LV-3201
Apraksts:

Autocentrs Talsos. LM Auto ir pilnvarots KIA un PEUGEOT pārstāvis. Nodarbojamies ar auto remontu, apkopi, krāsošanu un rezerves daļu tirdzniecību Talsos. Apkalpojam visu marku automašīnas. Mūsu pakalpojumu klāsts iekļauj virsbūves darbus, auto dzinēju labošanu, ritošās daļas remontu un citus remontdarbus.

SETAUTO, SIA, lietotas auto rezerves daļas

Institūta 2, Salaspils, Salaspils nov. LV-2169
Auto rezerves daļas:

Auto rezerves daļu veikals darbojas jau vairāk nekā piecus gadus, kuru laikā esam izveidojuši ciešu un uzticamu sadarbību ar individuāliem auto īpašniekiem un auto servisiem. Daudzi mūsu klienti pasūta auto daļas pa tālruni. Ar prieku paziņojam, ka sākam atbalstīt 3+ ģimenes karti (daudzbērnu ģimenes karte)! Mēs palīdzēsim jums ietaupīt un nepārmaksāt daudzbērnu ģimenēm ( 3+ ). Atlaides tiek piešķirtas individuāli.

SIA "SETAUTO" piedāvā iegādāties no mūsu plaša automašīnu rezerves daļu klāsta Jums nepieciešamo par pieņemamu cenu.

Ivory Rentals, SIA

Ziepniekkalna 13, Rīga LV-1004
Izvēlies auto mūsu mājaslapā:

Izvēlieties jebkuru automašīnu no pieejamo auto saraksta vai zvaniet mums, lai vienotos par jums piemērotāko automašīnu. Sagatavojiet informāciju auto nomas līgumam - Vārds, Uzvārds, personas kods, deklarētā adrese un e-pasts. Norādiet datumus, kad jums nepieciešama automašīna, izvēlieties, kā vēlaties saņemt automašīnu - mūsu atrašanās vietā vai piegādi uz noteiktu adresi. Mēs sagatavosim jums līgumu, rēķinu un automašīnu. Pēc apmaksas, rezervācija tiks veikta. Saņemot automašīnu, jums jāuzrāda vadītāja apliecība un ID karte/Pase.

KR Motors, SIA, Auto rezerves daļas Tukumā

Raiņa 7/25, Tukums, Tukuma nov. LV-3101
Autoserviss, savirzes regulēšana, bremžu disku apvirpošana, riepu montēšana, balansēšana, bremžu stends

KR Motors, SIA, autoserviss, auto remonts Tukumā

Zemītes 5, Tukums, Tukuma nov. LV-3104
Auto rezerves daļas. Auto rezerves daļu tirdzniecība. Auto rezerves daļas, autopiederumi, auto krāsas, auto kosmētika, autosignalizācijas, auto signalizācijas aksesuāri, auto eļļas, riepas, akumulatori, amortizatori, bremžu kluči, diski, cilindri, gaisa, eļļas filtri, autostikli, sveces, auto, lambda zonde, starteri, termostati,

Uber Auto, SIA, auto lūku remonts, tehniskā palīdzība uz ceļa

Brāļu Kaudzīšu 52, Rīga, LV-1021
Pakalpojumi: ✓ Eļļas un filtri; ✓ Motora remonts; ✓ Gaisa kondicionieru uzpilde; ✓ Bremžu remonts; ✓ Riepu nomaiņa; ✓ Metināšanas darbi; ✓ Datoru diagnostika; ✓ Krāsu darbs; Serviss: Ja jums ir nepieciešama kvalitāte, kuru sagaidāt no servisa centra, bet ar personīgāku un draudzīgu atmosfēru, to esat atradis. Mūsu auto remontdarbnīca var apkalpot dažādus modeļus. Mēs veicam tikai to darbu, kas nepieciešams, lai atrisinātu jūsu problēmu. Pie mums arī ir dažādas akcijas.
ZL.LV iesaka

Little Love, veikals

Rīgas 23, Ogre, Ogres nov. LV-5001
Apraksts:

"Little Love" bērnu preču veikalā Ogrē iespējams iegādāties zīdaiņu un bērnu preces, bižutēriju, bērnu apģērbus un apavus. Atradīsiet rotaļlietas zīdaiņiem, šūpoles un citas bērnu un zīdaiņu atrakcijas. Tirgojam velosipēdus bērniem un velosipēdu rezerves daļas. Kvalitatīvas preces un apģērbi bērniem un zīdaiņiem par saprātīgām cenām!