Sāpes, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Masāžas punkts-kabinets Ogrē

Brīvības 23, Ogre, Ogres nov., LV-5001
ārstnieciskās masāža, pēdu masāža, sporta masāža, muguras masāža, kakla masāža, muskuļu savilkums, sāpes

Meda D, SIA

Alejas 96a, Daugavpils LV-5401
Sirds ultraskaņas izmeklēšanas pieaugušajiem. Holtera monitorings. Vēdera dobuma un virspusēju orgānu US diagnostika pieaugušajiem. US diagnostika ginekoloģijā un grūtniecībā. Doplerogrāfiskā asinsvadu izmeklēšana. Visa veida ultraskaņas diagnostika. Triecienviļņu terapija. Sāpju sindroms kaulos. Osteoporoze, atirīts.

Medfix, SIA, medicīnas centrs

11. novembra krastmala 29, Rīga LV-1050
Neirologs, Adatu terapija, Medicīniskie pakalpojumi, Veselības centrs, Veselības centrs Rīgā, Ambulators medicīnas centrs, Ārstniecības iestāde, Ārstniecības iestāde Rīgā, Medicīnas centrs Rīgā, Medicīnas centrs, Speciālistu konsultācijas, Ārstu konsultācijas, Speciālistu konsultācijas Rīgā, Ārstu konsultācijas Rīgā, Poliklīnika
1

Medicīnas centrs D.A.P., Sāpju klīnika Rīgas centrā

Lastādijas 40-2.st., Rīga LV-1050
Pakalpojumi:: ✓ konservatīva sāpju ārstēšana ✓ invazīva sāpju ārstēšana ✓ datortomogrāfija u.c. Priekšrocības: Mūsu rīcībā ir modernas iekārtas hroniska sāpju sindroma ārstēšanai. Sāpju klīnika – specializēta medicīnas iestāde, kurā notiek hronisku sāpju diagnostika, ārstēšana un profilakse. Mēs izmantojam daudznozaru un individuālu pieeju katram pacientam, kurš cieš no hroniskām sāpēm (medikamentozā ārstēšana, minimālas invazīvās procedūras, reabilitācija, fizioterapija, psihoterapija).
  • 1 Medicīniskā palīdzība: ambulatorā
  • #Sāpes

Medkos, SIA

Lāčplēša 125, Rīga LV-1003
Darba drošība, darba drošības konsultācijas, darba aizsardzība, darba drošības instrukcijas. esošās darba aizsardzības dokumentācijas atbilstības darba aizsardzības normatīvo aktu prasībām, noteikšana, darba aizsardzības sistēmas izveidošana, darba vides risku novērtēšana, indikatīvo mērījumu veikšana, nepieciešamo rīkojumu

Māris Gargurnis, dziednieks

Akadēmijas laukums 1-209, Rīga, LV-1050
Par dziednieku Māri Gargurni:

Ja gribi ātri tikt vaļā no iešanas grūtībām, sāpēm mugurā un locītavās, dažādiem iekaisumiem un citām nelaimēm, dziednieks ar savu ĪPAŠO dziedināšanas veidu panāks tūlītēju veselības uzlabojumu JAU PĒC PIRMĀS reizes. Āderu noteikšana dzīvokļos un apbūves gabalos. Pieņem: Valmierā, Cēsīs, Saldū, Madonā, Rīgā. Dziedināšanu parasti es sāku ar pacienta apsekošanu (skenēšanu), ko pacients arī labi sajūt. Noņemu dažādus kaitējumus, kas traucē labi justies. Kopēji nosakām sāpošās vietas pa visu ķermeni, pārliecinoties, vai tās sakrīt ar problemātiskajām vietām. Dziedināšana var sākties, pieslēdzot pacientu pie kosmiskās enerģijas, kas arī ir galvenais dziedināšanas spēks. Uzskaitīšu tikai dažas no kaitēm, ar ko es ieteiktu nākt pie manis, lai varētu panākt tūlītēju un ievērojamu uzlabojumu. Galvas sāpes, ko izraisa apsaldēts trīszaru nervs. Galvas reiboņi, roku un kāju tirpšana, sāpes kājās, mugurā un plecu joslā, dažādas fantoma sāpes bez īpaša iemesla, jo kaite jau sen saārstēta, piemēram, roku locītavās un plecos, traucējot to kustību. Kā arī daudzas citas kaites, kas tiek dziedinātas pie reizes, par kurām vēl nav sūdzību, jo dziednieciskā enerģija izdalās pa visu ķermeni.

NBF Gingival Gel Latvia

Marijas 7, Rīga LV-1050
līdzeklis, herpes ārstēšana, medikaments mutes dobuma ārstēšanai, iekaisumu ārstēšanai, higiēnists, zobu sāpes

NMS ELPA, SIA

Grebenščikova 1-335, Rīga, LV-1003
Apraksts: Medicīnas iekārtu noma. Nomā tiek piedāvātas iekārtas, kuras izmantojamas mājas apstākļu ārstniecībai un rehabilitācijai, funkcionālās gultas ar izpirkšanas tiesībām. Kā pasaules pieredze rāda, ārstniecības laiks mājas apstākļos ir daudz efektīvāks, iedarbīgāks nekā slimnīcās vai ārstniecības iestādēs pavadītais.

Neuro Clinic, Dr. K. Malinkas Rambadagallas privātprakse

Lielie Dreizi, Jupatovkas 11, Griškānu pagasts, Rēzeknes nov., LV-4641
Apraksts: Neuro Clinic ir Dr. K. Malinkas Rambadagallas privātprakse. Neuro Clinic specializācija ir profesionālas un kvalitatīvas medicīniskās palīdzības sniegšana pacientiem ar muguras vai galvas smadzeņu saslimšanām. Dr. K. Malinka Rambadagalla ir pieredzējis, aktīvi operējošs neiroķirurgs un mugurkaula ķirurgs (vertebrologs).

Neuro Clinic, IK

Lielie Dreizi, Jupatovkas 11l, Griškānu pagasts, Rēzeknes nov., LV-4601
mugurkaula ķirurga konsultācijas, spinālā ķirurga konsultācijas, vertebrologa konsultācijas, muguras sāpes

Nuga Baltija, SIA

Anniņmuižas bulvāris 80, Rīga LV-1069
Apraksts:

"Nuga Medical Co., Ltd" ir pasaules līderis veselības profilakses, rehabilitācijas un aizsardzības aprīkojuma un aksesuāru Nuga Best ražošanā un izplatīšanā. Nuga Best produkcija pieejama kā profesionāļiem, tā klientiem, kuri rūpējas par savu veselību un labsajūtu. Tas ir efektīvs veids un līdzekļi, kā mājas apstākļos mazināt spriedzi , muskuļu sāpes un veicinātu atveseļošanos. Nuga Best masāžas gultas ir ideāls līdzeklis, lai noņemtu nervu stresu un pārslodzes, kā arī osteohondrozes profilaksei, imunitātes uzlabošanai un zarnu trakta slimību ārstēšanai. Masāžas jostas mazina muguras sāpes un spriedzi, sildošie Nuga Best paklāji ar turmāniju uzlabo asins cirkulāciju. Piedāvājam arī sildierīces locītavām, kuras mazina locītavu stīvumu un locītavu sāpes, kā arī aksesuārus, kuri ne vien ārstēs Jūs visas dienas garumā, bet arī izskatīsies pievilcīgi.

ONRO, SIA

Sitas 2, Rīga, LV-1073
Medicīnas preču veikals:: ✓ Medicīnas preču vairumtirdzniecība ✓ Medicīnas preces un instrumenti ✓ Laboratorijas preces un iekārtas ✓ Tehniskie palīglīdzekļi ✓ Militārās preces ✓ Ķirurģijas preces ✓ Medicīnas apģērbs ✓ Rehabilitācijas preces ✓ Fizioterapijas preces ✓ Ergoterapijas preces ✓ Ginekoloģijas preces ✓ Zobārstniecības materiāli, preces un iekārtas ✓ Kosmētisko salonu aprīkojums un preces ✓ Medicīnas mēbeles ✓ Svari un mērinstrumenti ✓ Papīrs un papīra izstrādājumi ✓ Mazgāšanas un tīrīšanas līdzekļi

Olgas Tomaševskas ģimenes ārsta prakse, SIA

Bērzu 5, Aizkraukle, Aizkraukles nov., LV-5101
Ģimenes ārsts piedāvā:: ✓ Profilaktiskās pārbaudes ✓ Ārsts zīdaiņiem ✓ Pediatrija ✓ Potes ✓ Medicīniskās izziņas ✓ Spirogrāfija Ģimenes ārsts Aizkrauklē:

AMC poliklīnikas ēkā, kurā atrodas O. Tomaševskas ĢĀP (Ģimenes ārsta prakse) ir nodrošināta patstāvīga iekļūšana personām ar funkcionāliem traucējumiem.

Opera Grupa, SIA

Nometņu 61, Rīga LV-1002
Jogas grupu nodarbības, Pilates grupu nodarbības, Joga individuāli, Pilates individuāli, Individuāli treniņi, Veselības vingrošana, Pilates uz paklāja, Pilates trenažieri, Vingrošana muguras veselībai, Vingrošana stājai, Hatha joga, Yin joga, Vinyasa joga, Jogas speciālists Kristiana Jansone, Kristianas Jansones konsultācijas par

PRO Dental, SIA

Marijas 23, Rīga, LV-1011
Zobārstniecība, zobārstniecības klīnika Rīgas centrā. Zobārstniecības pakalpojumi, zobārsts, zobārsti Rīgā, sertificēts zobārsts, stomatologs, stomatologi, stomatologi Rīgā, zobu ārstēšana, terapija, zobu raušana, zobu ķirurģija, zobu plombēšana, zobu balināšana, zobu kroņi un tilti, cirkonija kroņi, zobu higiēna, zobu higiēnists,

Peipiņu Sāpju Dievmātes Romas katoļu draudze

Šķeltovas pagasts, Krāslavas nov. LV-5653
Reliģija: baznīcas, draudzes

Perladents, SIA

Raiņa 87, Jūrmala, LV-2016
stomatoloģija, stomatoloģijas klīnika, higiēna, higiēnists, protēzes, zobu protēzes, zobu protezēšana, zobu sāpes

Pils Baltā 2 aptieka Sadarbībā ar Apotheka

Kaņiera 13, Rīga LV-1063
Apraksts: Plašs medikamentu, uztura bagātinātāju un aptiekas kosmētikas klāsts. Zāļu izgatavošana. Dāvanu un klientu kartes, akcijas un speciālie piedāvājumi dažādām pircēju grupām. Speciālie pasūtījumi, pasūtījumi individuālajām receptēm, nereģistrēto medikamentu pasūtīšana. Zāļu pieteikšana. Apotheka franšīze.

 

Pils Baltā aptieka Sadarbībā ar Benu Aptieka

Sudrabu Edžus 10, Jelgava LV-3001
Apraksts: Plašs medikamentu, uztura bagātinātāju un citu aptiekas preču klāsts. Ortopēdiskās preces. Zāļu izgatavošana. Dāvanu un klientu kartes, akcijas un speciālie piedāvājumi dažādām pircēju grupām. Speciālie pasūtījumi, pasūtījumi individuālajām receptēm, nereģistrēto medikamentu pasūtīšana. Zāļu pieteikšana. Vakcīnas.

Pils Dzeltenā aptieka Sadarbībā ar Benu Aptieka

Rūpniecības 77a, Jelgava LV-3008
Apraksts: Plašs medikamentu, uztura bagātinātāju un citu aptiekas preču klāsts. Zāļu izgatavošana. Dāvanu un klientu kartes, akcijas un speciālie piedāvājumi dažādām pircēju grupām. Speciālie pasūtījumi, pasūtījumi individuālajām receptēm, nereģistrēto medikamentu pasūtīšana. Zāļu pieteikšana. Vakcīnas.