Sējmašīnas, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Laja, SIA, Tirdzniecības laukums

Rūpniecības 49a, Madona, Madonas nov., LV-4801
Apraksts:

Lauksaimniecības tehnika Madonā. Jaunas un lietotas lauksaimniecības tehnikas tirdzniecība. Lauksaimniecības tehnikas un traktortehnikas rezerves daļas. Sējmašīnas, ecēšas, miglotāji. Traktoru piekabes, puspiekabes, mēslu ārdītāji. Siena sagatavošanas tehnika. Siena preses tirdzniecība, siena ruļļu ietinēji. Traktoru remonts, traktoru rezerves daļas. Sagatavojam piedāvājumus un piegādājam tehniku Eiropas Savienības Eiropas Lauksaimniecības fonda lauku attīstībai (ELFLA) ietvaros.

Baltic Agro Machinery, SIA, Tehnikas tirdzniecības un servisa centrs Rīgā

Tīraines 15, Rīga LV-1058
Apraksts:

SIA "Baltic Agro Machinery" nodarbojas ar lauksaimniecības, celtniecības, komunālās, mežizstrādes un lauksaimniecības tehnikas tirdzniecību, nodrošinot pilnu servisu visos Latvijas reģionos. Mūsu speciālisti ir pieredzējuši un palīdzēs atrast vislabāko risinājumu!

Leroko, SIA

Turpinām strādāt!
Ēdoles 54a, Kuldīga, Kuldīgas nov., LV-3301
Apraksts: „Leroko” – Lauksaimniecības tehnikas un rezerves daļu tirdzniecība. Automašīnu un rezerves daļu tirdzniecība. Piegādes, garantijas, konsultācijas. Celtniecības un būvniecības pakalpojumi. Uz vietas plašā klāstā traktori, kombaini, meža tehnika, arkli, augsnes apstrādes tehnika, piekabes, riepas u.c. Plašā klāstā lietotas rezerves daļas traktoriem.

RITO R, riepu centrs un lauksaimniecības tehnikas laukums Madonā

Rūpniecības 45, Madona, Madonas nov. LV-4801
Miglotāji, pļaujmašīnas, zāles pļāvēji, vālotāji, sējmašīnas , kultivatori, ecēšas, ārdītāji, smalcinātāji, tehnika, augsnes agregāti, zāles savākšanas tehnika, frēzes, tehnika, disku pļaujmašīnas, kultivatori, sējmašīnas

Laja, SIA, Veikals

Rūpniecības 49a, Madona, Madonas nov., LV-4801
Saimniecības preču tirdzniecība. Madonā. Darba apģērbi. Būvmateriālu tirdzniecība Madonā, Lauksaimniecības preces. Lauksaimniecības tehnikas rezerves daļas. Būvmateriālu preces.

Nafta LV, SIA

Lubānas 66-317, Rīga LV-1073
Tirdzniecībā piedāvātās degvielas sortimentā ir:: ✓ ziemas un vasaras marku dīzeļdegviela ✓ marķētā dīzeļdegviela lauksaimniekiem ✓ marķētā dīzeļdegviela apkures vajadzībām un kuģu uzpildīšanai ✓ 95 un 98 markas bezsvina benzīns Transports: SIA Nafta LV degvielas transportēšanas pakalpojumus sniedz ar savu transportu. Uzņēmuma rīcībā ir vairāki degvielas vedēji ar maksimālo kalibrāciju 31000 ltr un mazāki ar kalibrāciju 19000 ltr. Visas automašīnas atbilst bīstamo kravu pārvadāšanas noteikumiem ADR un ir aprīkotas ar degvielas sūkņiem un kalibrētiem skaitītājiem. Tas dod iespēju veikt degvielas piegādes gan lieliem, gan maziem degvielas vairumpatērētājiem un precīzi izsniegt pasūtīto degvielas apjomu.

Jelgavas Riepu Centrs

Pērnavas 36, Jelgava, LV-3004
Piedāvājam:: ✓ Auto riepas ✓ Auto diski ✓ Skrūves, uzgriežņi ✓ Starplikas ✓ Centrējošie gredzeni ✓ Eļļas ✓ Rema Tip Top, riepu remonta materiāli Par mums:

Jelgavas Riepu Centrs ir uzņēmums, kas savā nozarē strādā jau daudzus gadus. Mūsu piedāvājumā ir  jaunas riepas, lietotas riepas, riepu montāža, balansēšana, riepu remonts. Plašā izvēlē metāla un vieglmetāla diski, disku remontu. Piedāvājam riepu sezonas uzglabāšanu, skrūves un uzgriežņus, disku centrējošos gredzenus, disku flančus.

Baltyre Latvia SIA, Riepas - diski - kameras / veikals - noliktava - serviss

Aviācijas 8, Jelgava, LV-3002
Apraksts:

SIA "Baltyre Latvia" ir viens no vadošajiem jaunu riepu, disku, kameru importētājiem un tirgotājiem Latvijā. Pie mums atradīsiet riepas:

✓ lauksaimniecības tehnikai un agregātiem; ✓ mežizstrādes tehnikai; ✓ industriālajai tehnikai; ✓ kravas mašīnām; ✓ vieglajām automašīnām un komerctransportam; ✓ motocikliem, kvadracikliem, mazajai dārza tehnikai.

Noliktavā Jelgavā pastāvīgi pieejams plašs preču sortiments, pieņemam individuālus pasūtījumus disku izgatavošanai atbilstoši jūsu tehnikai. Specializētā riepu servisā iespējams veikt riepu montāžu un remontu (arī vulkanizāciju) izmērā no 4" līdz 61". Preci ērti pasūtīt internetveikalā, nodrošinām piegādi Latvijā 1 darba dienas laikā.

Lekos, SIA

Brīvības 50, Balvi, Balvu nov. LV-4501
Apraksts: SIA "Lekos" jau kopš 2001. gada specializējas traktoru, lauksaimniecības tehnikas, kā arī slaukšanas aparātu rezerves daļu tirdzniecībā. Uzņēmums piedāvā arī dažādus citus instrumentus, kā arī traktortehnikas riepas.

Rero serviss, SIA, kravas auto serviss

Liepājas šoseja 29, Dobele, Dobeles nov., LV-3701
Apraksts: Rero Serviss ir automašīnu servisa un apkopes uzņēmums, kas specializējas kravas automašīnās. Labojam visu sākot no virsbūves defektiem līdz pat dzinējam. Pie mums iespējams arī iegādāties rezerves daļas no dažādiem ražotājiem, kā arī hidrauliskās ierīces.

Uniparts Baltic, SIA, Kravas auto rezerves daļas

Pliederu 22, Ķekava, Ķekavas nov. LV-2123
Produktu grupas: ✓ Asis, bremzes, stūres mehānismi ✓ Apgaismojums un elektroiekārta ✓ Ķīmiskie produkti, kopšanas līdzekļi, krāsas ✓ Pneimatikas un elektronikas detaļas ✓ Kabīnes detaļas, borta aprīkojums ✓ Automobiļa komponenti un kravas stiprināšana ✓ Atsperes, amortizatori ✓ Hidraulika ✓ Dzesēšana un kondicionēšana ✓ Motoru un un transmisijas detaļas ✓ Cisternu detaļas ✓ Darbnīcu un uzņēmumu aprīkojums ✓ Lauksaimniecībai

TECHNITIS LATVIJA, SIA, instrumentu veikals

Berģi, "Rīgas-Siguldas šoseja 3A" , Garkalnes pagasts, Ropažu nov. LV-1024
Elektroinstrumentu un celtniecības tehnikas tirdzniecība: ✓ Akumulatora instrumenti ✓ Elektriskie instrumenti ✓ Mērinstrumenti ✓ Darbarīki ✓ Kāpnes un trepes ✓ Santehnikas instrumenti ✓ Sildītāji un sausinātāji ✓ Mazgāšanas un tīrīšanas mašīnas ✓ Dārza instrumenti un tehnika ✓ Metināšanas iekārtas ✓ Darba apģērbs ✓ Abrazīvie materiāli ✓ Celtniecības tehnika ✓ Zemes rakšanas un pārvietošanas mašīnas ✓ Demontāžas un hidrauliskās iekārtas ✓ Komunālais transports ✓ Kompresori un ģeneratori ✓ Betona apstrādes iekārtas ✓ Apmetuma un betona maisīšanas iekārtas ✓ Sildītāji un sausinātāji ✓ Augstspiediena mazgātāji un ūdens sūkņi ✓ Būvlaukumu aprīkojums

Viss Dārzam un Mājai, Veikals

Nākotnes 1, Ķekava, Ķekavas nov. LV-2123
Apraksts: SIA "VIKRI K" ar dārzkopības preču tirdzniecību nodarbojas no 2001.gada. Piedāvājam plašā sortimentā sēklas, sīpolpuķes, sīksīpolus, minerālmēslus, dažādus mēslojumus un citus dārzkopībā nepieciešamus un noderīgus produktus, augu aizsardzības līdzekļus, repelentus, un citas preces, lai sekmīgi sētu, audzētu, vāktu ražu, priecātos par dārza skaistumu! Esam priecīgi, ka mūsu klientu vidū ir stādu audzētāji un apzaļumotāji, mazdārziņu īpašnieki, kuri atzinīgi novērtē mūsu piedāvāto sortimentu, preču kvalitāti un konkurētspējīgās cenas. Kā otrs mūsu darbības virziens ir ziedu tirdzniecība. Plašā piedāvājumā ir augi, grieztie ziedi. Pieņemam pasūtījumus pušķu un dekoru veidošanai dažādiem dzīves gadījumiem. Plašā sortimentā piedāvājam sveces, suvenīrus, dāvanas un veicam dāvanu saiņošanu. Tagad esam uzsākuši arī dziju tirdzniecību, aicināti visi rokdarbnieki.

Agrotehnika Smiltene, SIA

Silva, "Silva 23" , Launkalnes pagasts, Smiltenes nov. LV-4729
Amazone, minerālmēslu izliedētāji, uzkarināmie un velkamie miglotāji, kultivatori, veltņi, Diski, graudu sējmašīnas , , frēzes, pneimatiskās sējmašīnas , APV sīksēklu disku sējmašīnas , pneimatiskās sējmašīnas , MUELLER ELEKTRONIC

Lytagra, AS

Latgales 445, Rīga LV-1063
zāles smalcinātāji, Minerālmēslu izkliedētāji, Piekabināmais smalcinātājs, Horsch kultivatori, Horsch sējmašīnas , Sējmašīnas , sēšanas tehnika jebkuriem laika apstākļiem, sējas lemeši, ecēšas rugāju apstrādei, augsnes

Certa serviss, SIA

Druva, "Kuldīgas šoseja 6" , Saldus pagasts, Saldus nov., LV-3862
Graudu sējmašīnas . Kukurūzas sējmašīnas . Starprindu rušinātāji. Disku ecēšas. Kompaktori., Iznomā, izīrē kukurūzas sējmašīnu, ( sējmašīnas , (sējmašīna) noma).

Agromaster, SIA

Ēdoles 56, Kuldīga, Kuldīgas nov., LV-3301
agregāti, ekskavatori, ekskavatora pakalpojumi, ekskavatora noma, ekskavatoru īre, miglotājs, miglotāji, sējmašīnas , , kombinētās sējmašīnas , vālotājs, siena vālotāji, prese, siena preses, rullotājs, platfirmas, piekabju

Amazone, SIA

Deksne, Deksnes 9, Padures pagasts, Kuldīgas nov. LV-3321
Vācu firmas AMAZONE sējmašīnas , miglotāji, frēzes, diski, Minerālmēslu izkliedētāji, KRONE pļaujmašīnas, , zālāju preses, rituļu preses, zālāju sējmašīnas , minerālmēslu izkliedētāji, kūtsmēslu izkliedētāji,

AVU metāls, SIA

Rītausmas, "Tehnika laukiem" , Īslīces pagasts, Bauskas nov., LV-3901
Miglošanas tehnika, kultivatoru tehnika, lauksaimniecības tehnika, sējmašīnas remonts, pļaujmašīnas,

AgroK, SIA

Beātes 49a, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Sējmašīnas , frēzes, miglotājs, pļaujmašīna, vālotāji, preses, vagotāji, savācēj piekabes, diski, ārdītāji