SPA, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Bellezza Nordica, IK

Gustava Zemgala gatve 80-169a, Rīga LV-1039
revitalizācija, skaistumkopšanas procedūras, ādas reģenerācija, ādas mitrināšana, seja, sejas ādas kopšana, spa

ALANDEKO, veikals, T/P Alfa, žalūzijas, aizkari, markīzes

Brīvības gatve 372, TC "Alfa", Rīga LV-1006
Žalūzijas ruļļveida, rullo, horizontālās, bambusa, koka, vertikālās, alumīnija,auduma, motorizētas. Romiešu žalūzijas. Žalūziju ražošana. Aizsargslēģi, nojumes un markīzes. Dizaina, interjera priekšmeti, trauki un galda piederumi, mājas tekstils. Lampas. Audumu un aizkaru tirdzniecība. Aizkaru sistēmas ziemas dārziem. Paceļamie

ALANDEKO, veikals, T/C SPICE, žalūzijas, aizkari, markīzes

Jaunmoku 13, TC "Spice Home", Rīga, LV-1046
Žalūzijas, ruļļveida žalūzijas, ruļļveida, rullo žalūzijas, rullo, horizontālās žalūzijas, bambusa žalūzijas, koka žalūzijas, vertikālās žalūzijas, alumīnija žalūzijas, auduma žalūzijas, motorizētas žalūzijas, romiešu žalūzijas, žalūziju ražošana, aizsargslēģi, nojumes, markīzes, dizaina interjera priekšmeti, interjera

OK Progress, SIA

Alejas 5, Daugavpils LV-5401
Baseini, baseinu ķīmija, baseinu aprīkojums, baseinu apkalpošana. Baseinu automātikas montāža un apkalpošana. Tīrīšanas līdzekļi. Uzkopšanas līdzekļi. Ķīmiskās preces. Mazgāšanas un dezinfekcijas līdzekļi: virsmu mazgāšanai, virsmu dezinfekcijai. HARMSKO, Lovibond, Tintometr, Skuba, Kripsol, Chemoform, Banisol, Hipohlorīts,

Rīgas veselības centrs, SIA

Spulgas 24, Rīga LV-1058
Apraksts: Mēs piedāvājam visplašāko diagnostisko, ārstniecisko, rehabilitācijas un veselības veicināšanas pakalpojumu klāstu gan valsts nodrošināto kvotu ietvaros, gan par maksu 6 filiālēs – Ziepniekkalnā, Imantā, Iļģuciemā, Torņakalnā, Ķengaragā un Bolderājā. Vairākās mūsu filiālēs ir senas tradīcijas multiprofesionālu fizikālās un rehabilitācijas medicīnas pakalpojumu nodrošināšanā. Rehabilitācijas speciālisti piedāvā kompleksas rehabilitācijas programmas bērniem un pieaugušajiem. Ja esat apdrošināts kādā no veselības apdrošināšanas kompānijām, mūsu filiālēs saņemsiet apmaksātu pakalpojumu. Ierodoties uz vizīti pie ārsta, līdzi jāņem: apdrošināšanas polise, personu apliecinošs dokuments un speciālista nosūtījums. Mūsu sadarbības partneri: If P&C Insurance, AAS Baltikums, Ergo Life Insurance, Baltijas Apdrošināšanas nams, Compensa Life Vienna Insurance Group, Seesam.

Sārmi 4, SIA

Ganību dambis 30b, Rīga LV-1005
Apraksts:

SIA “Sārmi 4” dibināts 1999. gadā un ir viens no lielākajiem mājsaimniecības preču vairumtirdzniecības uzņēmumiem Latvijā - vairāk nekā 5 000 dažādu preču sortiments tiek importēts no Vācijas, Šveices, Spānijas, Itālijas, Čehijas un Polijas, kā arī no citām Eiropas un Tālo Austrumu valstīm. 

Tikai pie mums varēsiet atrast visplašāko mūsu pārstāvēto zīmolu sortimentu, kā arī augstāko apkalpošanas servisu. 

Katram klientam tiek piedāvāta individuāla pieeja, profesionāla apkalpošana, precīzs un ātrs pasūtījumu izpildījums, un piegāde visā Latvijas teritorijā.

Preces tiek tirgotas no noliktavas Rīgā, Ganību dambī 30B, kurā ir ierīkota plaša preču demonstrācijas zāle, kas mūsu klientam sniedz iespēju preci aplūkot klātienē, izvērtēt tās pielietojumu ikdienā un sanemt to uzreiz, jo visas preces ir pieejamas uz vietas!

Lieliska dāvana, SIA

Bērzaunes 7, Rīga, LV-1039
Piedāvājam: ✓ Dāvanu kartes; ✓ Dāvanu komplekti; ✓ Elektroniskie dāvanu čeki; Dāvanas: Pie mums varēsiet atrast dāvanu jebkuram saņēmējam - sievietei, vīrietim, bērniem, pārim, pat grupai! Piedāvājam gan aktīvu atpūtu visdažādākajās vietās, gan arī piemērotu dāvanu jebkuriem svētkiem. Dāvanu karte – lieliska izeja, kad Jūs pārsteidz nesagatavotu vai kad dāvana ir steidzīgi nepieciešama. Katra dāvanu karte ir atšķirīga un īpaša. Vienas no tām ir ievietotas greznā aploksnē, citas - tā kā apsveikuma kartiņa, kuru atverot, var ierakstīt savu apsveikumu vai vēlējumu.

ECO Baseini, SIA

Rīgas 49a, Iecava, Bauskas nov., LV-3913
Apraksts: Piedāvājam taisnstūra, ovāla, apaļas, banāna formas polipropilēna baseinus ar pārplūdes restēm vai skimeriem, kā arī nestandarta formu baseinus pēc individuāla pasūtījuma.

Aparjods Viesnīca un restorāns

Ventas 1a, Sigulda, Siguldas nov. LV-2150
Apraksts:

Viesnīca "Aparjods" Siguldā darbojas jau kopš 1991. gada, kad autentiskā guļbūvē tika atvērts neliels krodziņš. Tas ātri kļuva par iecienītu vietu ārpus Rīgas. Laika gaitā krodziņš tapa par iemīļotu restorānu ar īpašu, neatkārtojamu atmosfēru, kas piedāvā ne tikai garšīgu ēdienu, bet arī plašu vīnu izvēli. 1999. gadā tika uzbūvēta pirmā viesnīcas ēka, kurā bija 15 viesu numuriņi. Tagad "Aparjods" piedāvā vairāk nekā 30 viesu istabas, lielisku restorānu, 2 semināru zāles, Mūzikas kluba telpas svinībām un pirts māju ar saunu un Arctic SPA vannu.

LORDS by Birma PETS, suņu un kaķu frizētava

Ilūkstes 109, Rīga, LV-1082
Pakalpojumi suņiem:: ✓ higiēnas procedūras, ✓ mazgāšana un žāvēšana, ✓ frizēšana un trimmēšana, ✓ pinku izķemmēšana.  Pakalpojumi kaķiem:: ✓ higiēnas procedūras, ✓ mazgāšana un žāvēšana, ✓ korpusa dzīšana bez narkozes, ✓ pinku izķemmēšana, ✓ izstāžu grumings.

Birma PETS Daugavpils, suņu un kaķu frizētava

Viestura 70, Daugavpils LV-5401
Dzīvnieku barība, Suņu frizētavas, kaķu frizētava, suņu apģērbi, Lolojumdzīvnieku kopšana, Mājdzīvnieku skaistumkopšanas speciālists, Gruminga skola, gruminga salons BIRMA pets, Suņu frizēšana, kaķu frizēšana, profesionālā suņu un kaķu kosmētika, premium klases barība, suņiem un kaķiem, sausā barība, konservi, kopšanas līdzekļi,

Transport Business Service, SIA

Dzirnavu 91, Rīga LV-1011
slēpošanas tūres, lidojumi no Rīgas, īpašie piedāvājumi, Taizeme, Vjetnama, Kuba, Francija, Itālija, sPA

MD wood, SIA

Suntaži , Suntažu pagasts, Ogres nov. LV-5060

SIA "MD wood" ražotās pirtis tiek veidotas ar īpašu pieeju katrai detaļai, augstas kvalitātes materiāls, kas tiek apstrādāts ar ilgmūžīgiem apdares līdzekļiem no ārpuses, ar saunas eļļu no iekšpuses, jumta segums ar apakšklājumu, pakešu logi, protams, atverami. Drošs elektrības slēgums, jautāsiet: “Kur vadi?” Vadi ir, tik dizainā tie neiederas, tie tiek nomaskēti sienās vai zem dēļu apdares. Mūsdienīgi apgaismes elementi, kā piemēram: LED apgaismojums zem lāvām vai visā garumā pie griestiem atpūtas telpā, JĀ, tas arī ir iespējams un realizēts mūsu produktos.

Vannu dušu serviss, SIA

Vārnu 3-5, Rīga, LV-1009
Ravak, IDO, PAA, KOLO, Duschy, VIVERA, YITAI, Ifo, TAIHE, BALTECO, POOL SPA , VICTORY SPA , Radaway, Geberit

Harmonijas Oāze

Saulkrasti, Saulkrastu nov. LV-2160
Apraksts:

Esmu Diplomēta Spa specialiste ,profesionaāla masiere ar ilgstošu darba pieredzi. Zināšanas apgūtas dažādās starptautiskās skolās   un semināros gan Latvija, gan ārzemēs. Ir  ITEC  Kvalifikācija, ITEC diploms. Turpinu mācities  un pilnveidoju savas zināšanas un prasmes.  7 gadu  pieredze Latvijā un  SPA  centros  Eiropas valstīs.

Baltijas Baseini

Brīvības gatve 223, Rīga LV-1039
Apraksts: SIA "Baltijas Baseini" ir dibināta 2000. gadā. Esam viena no vadošajām publisko un privāto peldbaseinu piegādes un montāžas firmām Latvijā. Mūsu mērķis un uzdevums ir ar maksimālu atdevi īstenot jebkuras Jūsu vēlmes, radot piepildījumu sapņiem par ideālu atpūtas un relaksācijas vietu. Vienalga, vai tas būtu peldbaseins, sauna vai hidromasāžas vanna! Tādēļ mūsu uzņēmums sadarbojas ar pašiem labākajiem piedāvāto preču ražotājiem pasaulē. Augstu darba kvalitāti garantē uzņēmuma pieredze, tehniskais nodrošinājums, serviss, zinoši meistari un klientu atsauksmes.

Dzakuzi24.lv, SIA SP Trade, masāžas vannas, baseini, āra džakuzi

Hipokrāta 51, Rīga LV-1079
Masāžas vanna, džakuzi, burbuļvanna, āra džakuzi, baseins, āra baseins, sauna, SPA baseins, santehnika

santehnika1.lv, SIA SP Trade, dušas kabīnes, vannas, masāžas vannas

Hipokrāta 55, Rīga, LV-1079
Par mums: Santehnika1.lv - mūsdienīgs santehnikas interneta veikals. Pieejamas dušas kabīnes no visas Eiropas. Lieliska kvalitāte. Ātrākās piegādes. 24 mēnešu garantija. Bezmaksas piegāde visā Latvijā.
ZL.LV iesaka

Astin, suņu un kaķu frizētava

M.Ķempes 8, Liepāja LV-3407
Par mums:

Laipni lūdzam visus pūkainos mīluļus Suņu un Kaķu frizētavā "Astin". Frizētava "Astin" ir domāta lieliem, vidējiem un maziem suņiem, kā arī kaķiem. Jums tiks nodrošināta patīkama atmosfēra, kvalitatīvs darbs un laba attieksme pret jūsu mīluli. Frizētava ir profesionāli aprīkota, lai Jūsu mīlulis un viņa saimnieks justos komfortabli. Meistars ar 9 gadu darba pieredzi izglītību ir ieguvis Sanktpēterburgā, Viļņā, Baltijas valstīs. Suņu, kaķu, dzīvnieku frizētava Liepājā. Dzīvnieku, suņu, kaķu frizētava Liepājā.