STIHL, visā Latvijā

Drukāt

HL Tehnika, STIHL veikals Saldus

Turpinām strādāt klātienē!
Apvedceļš 15a, Saldus, Saldus nov. LV-3801
Stiga, Shindaiwa, Husqvarna, McCulloch, ECHO, Jonsered, DOLMAR, Al-ko, Texas, STIHL , Castel Garden, SANDRI

Remontu nams, SIA, Celtniecības instrumentu un dārza tehnikas remonts

Instrumentu remonts Rīgā, Baložos, Olainē! 9 -20
Medemciems, Siena 6, Olaines pagasts, Olaines nov. LV-2127
Remontējam šādus zīmolus::

Bosch, Makita, Hilti, Honda, Al-ko, Hitachi, Oleo-Mac, DeWalt, Stihl, Metobo, Rupes, Karcher, Jonsered, AEG, Bomag, Kipor, Sdmo, Partner, Festool, Rebir, Alpine, Skil, Dremel, Fein, Black & Decker, Husqvarna, Stiga, Briggs & Stratton, Castelgarden, Murray, Atlas, Copco, Ryobi, Bomag, Sdmo, Dremel, Elektra, Beckum, Protool, Milwaukee, Rothenberger, MTD, Zongshen, Oregon, Erman, Titan, Fuxtec, Gartenst, China utt. (remonts un apkope).

Makita Tehnikas Centrs

V.Baloža 11, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Apraksts: Nodrošinām: MAKITA instrumentu garantijas un pēcgarantijas servisu, instrumentu un to aksesuāru piegādi visā Latvijā, pastāvīgā sortimentā veikalā Valmierā: vairāk kā 250 instrumenti un to komplekti; vairāk kā 200 instrumentu piederumi. Veikals Valmierā ar plašāko instrumentu un to piederumu klāstu Baltijā.

Tehnikas pasaule Mežam un dārzam, veikals-serviss

Brīvības 12, Preiļi, Preiļu nov., LV-5301
Apraksts: Mūsu veikalos atradīsiet visdažādākās mājas, piemājas, dārza un meža saimniecībā noderīgās preces: visu veidu tehniku meža un dārza darbiem: zālienu pļāvējus, skarifikatorus, krūmgriežus, motorzāģus, malkas skaldītājus, kultivatorus, raiderus, minitraktorus, akumulatorus, instrumentus; apkures un ventilācijas preces, santehnikas un kanalizācijas piederumus, elektroinstrumentus un rokas instrumentus, elektroinstalācijas preces. Tehnikas garantijas un pēcgarantijas remonts un tehnikas noma. Laipni gaidīti mūsu veikalos Preiļos un Krāslavā!

Tehnikas pasaule, veikals-serviss

Miesnieku 1, Krāslava, Krāslavas nov., LV-5601
Apraksts: Mūsu veikalā atradīsiet daudzas noderīgas preces Jūsu mājas un piemājas saimniecībai, visu veidu tehniku meža un dārza darbiem: zālienu pļāvējus, skarifikatorus, krūmgriežus, motorzāģus, malkas skaldītājus, kultivatorus, minitraktorus, instrumentus, elektroinstrumentus un akumulatorinstrumentus.. Mūsu tehnikas remontdarbnīcā palīdzēs Jums sagatavot tehniku katrai sezonai. 23 gadu pieredze ļauj mums ar pārliecību piedāvāt mūsu klientiem tikai labāko! Uzticiet savu tehniku profesionāļiem!

Arkada Serviss, SIA, instrumentu darbnīca, veikals

Kārļa Mīlenbaha 16A, Rīga LV-1050
Par uzņēmumu:

"Arkada serviss" piedāvājumā - Rebir, Alko, Stiga instrumentu noma, garantijas remonts. Celtniecības tehnikas instrumentu noma, remonts. Celtniecības tehnikas, instrumentu pēcgarantijas remonts, apkalpošana. Dārza tehnikas noma, remonts.

Logi-durvis-vārti, SIA, Rīgas birojs

Brīvības gatve 271, Rīga, LV-1006
Ārējās rullo aizsargžalūzijas: Aizsargžalūzijas pārsvarā tiek izgatavotas no alumīnija profila ar poliuretāna pildījumu. Tās palīdz pasargāt māju vai biroju no ielaušanās mēģinājumiem, turklāt tās izskatās krietni pievilcīgāk par metinātām metāla restēm un tamlīdzīgiem aizsardzības līdzekļiem. Vienlaikus ruļļu žalūzijas nodrošina salīdzinoši labu siltumizolāciju ziemā (aizvērtas žalūzijas samazina siltuma zudumus par 4–6%) un pasargā telpas no saules vasarā. Šādas žalūzijas iespējams uzstādīt ne tikai logiem, bet arī vitrīnām, durvīm, garāžu vārtiem vai nojumēm, kā arī sadalīt telpas.

Logi-durvis-vārti, SIA, Filiāle

Saulkrasti, Saulkrastu nov. LV-2160
PVC, PVH, BFT, līmēta, koka, lamiles, NOVIJ STIĻ iekšdurvis, NOVIJ STILL durvis, NOVIJ STILL, NOVI STIHL

Logi-durvis-vārti, SIA, Jūrmalas birojs

Talsu šoseja 39, Jūrmala, LV-2016
Plastmasas logi, koka logi, alumīnija logi, durvis, lodžiju stiklošana, balkonu stiklošana, automātiskās durvis, PVC logi, PVC plastikāta, PVC durvis, koka durvis, metāla durvis, durvju montāža, logu montāža, durvju uzstādīšana, logu uzstādīšana, pieckameru profils, stiklotas durvis, starpsienas, plastikāta ārdurvis, koka ārdurvis,

Logi-durvis-vārti, SIA, Ogres birojs

Skolas 19A, Ogre, Ogres nov. LV-5001
Ārējās rullo aizsargžalūzijas: Aizsargžalūzijas pārsvarā tiek izgatavotas no alumīnija profila ar poliuretāna pildījumu. Tās palīdz pasargāt māju vai biroju no ielaušanās mēģinājumiem, turklāt tās izskatās krietni pievilcīgāk par metinātām metāla restēm un tamlīdzīgiem aizsardzības līdzekļiem. Vienlaikus ruļļu žalūzijas nodrošina salīdzinoši labu siltumizolāciju ziemā (aizvērtas žalūzijas samazina siltuma zudumus par 4–6%) un pasargā telpas no saules vasarā. Šādas žalūzijas iespējams uzstādīt ne tikai logiem, bet arī vitrīnām, durvīm, garāžu vārtiem vai nojumēm, kā arī sadalīt telpas.

Latvijas lauku atbalsta aģentūra, SIA

Krasta 5-6, Cesvaine, Madonas nov. LV-4871
Apraksts:

SIA Latvijas lauku atbalsta aģentūra ir nesen dibināts, strauji augošs uzņēmums, kurš radies ar finanšu sabiedrības ALTUM atbalstu un šobrīd ir izaudzis līdz nopietnam konkurentam visiem, kas nodarbojas ar mežizstrādi, apauguma novākšanu, meža stādīšanu un kopšanu. Uzņēmums ir iegādājies un vairāk nekā divus gadus pieslīpējis darbinieku pieredzi darbam ar harvesteru, ekskavatoru ar kniebējgalvu un meža izvedējtehniku. Mūsu panākumu atslēga ir spēja novērtēt mūsu darbiniekus un sadarbības partnerus, kā arī spēja ieklausīties un izprast mūsu klientu vēlmes, un ieteikt visizdevīgākos risinājumus.

Bora NC, SIA

Brīvības gatve 193a, Rīga, LV-1039
Uzņēmums piedāvā: ✓ tehnikas piegāde uz objektu ✓ konsultācijas un apmācības tehnikas lietošanā, atbilstību veicamajiem darbiem ✓ palīdzības sniegšana celtniecības tehnikas vai elektroinstrumentu izvēlē Jūsu veicamajiem darbiem ✓ kvalitatīvs un ātrs Jūsu tehnikas remonts ✓ nepieciešamās rezerves daļas un piederumi Jūsu tehnikai ✓ individuāla pieeja katram klientam, profesionalitāte, darba pieredze un draudzīgas cenas

Būvlietas, veikals

Baznīcas laukums 15, Smiltene, Smiltenes nov., LV-4729
STIHL slaucīšanas iekārtas ar akumulatora barošanu. STIHL smidzinātāji, miglotāji., STIHL bezvadu pūtējs. Uz muguras uzliekami pūtēji. STIHL augstspiediena tīrītājs-mazgātājs.

STIHL mežam un dārzam, veikals

Tehnikas 4, Kuldīga, Kuldīgas nov., LV-3301
Mežkopības un mežizstrādes tehnika

Stihl un Viking, veikals-darbnīca

Rīgas 3a, Madona, Madonas nov. LV-4801
VIKING augsnes kuktivātori, zaru smalcinātāji, STIHL mežkopības tehnika. STIHL motorzāģi., STIHL krūmgrieži, trimmeri. Trimmeru tirdzniecība. STIHL dzīvžogu šķēres. Lapu pūtēji.

Husqwarna, veikals-serviss

Enerģētiķu 11, Aizkraukle, Aizkraukles nov., LV-5101
, STIHL zāģi, STIHL motorzāģi, STIHL remonts, STIHL motorzāģu remonts, STIHL trimmeri, STIHL trimmeru, dīlers, STIHL dīlers Daugavpilī, STIHL dīlers Liepājā, Dzīvžoga šķēres, Husqvarna dzīvžoga šķēres, Zemes

Mežs un dārzs, veikals-serviss

Cēsu 31b, Limbaži, Limbažu nov., LV-4001
STIHL , STIHL Limbažos, Husqvarna, Jonsered, McCulloch, ECHO, OLEO-MAC, mežizstrādes tehnika, dārza tehnika, , STIHL motorzāģi, labākie motorzāģi, husqvarna motorzāģi, motorzāģi, zāģis, lapu pūtēji, jaudīgs lapu

Latvijas lauku serviss, SIA

Vecpiebalga, "Kalna Viesturi" , Vecpiebalgas pagasts, Cēsu nov. LV-4122
STIHL zālienu traktori, mauriņa traktori, zālienu aeoratori, VIKING augsnes kultivatori, zaru smalcinātāji, , STIHL mežkopības tehnika, STIHL motorzāģi, STIHL krūmgrieži. trimmeri, trimmeru tirdzniecība, STIHL