Santehnikas tirdzniecība, adresē Rīga

Drukāt
Banner 1050x80

Onninen EXPRESS Dārzciems

Dārzciema 39, Rīga LV-1082
sūkņi, telekomunikācijas, termometri, testēšanas veikšanas aprīkojums, tiešās darbības regulatori, tirdzniecība
ZL.LV iesaka

Lanor Rīga, apkures radiatori

Antenas 3, Rīga LV-1004
Konsultācijas, tirdzniecība , pārdošana, vairumtirdzniecība.

BauTop, SIA, Būvmateriālu tirdzniecība

Dzirnavu 16, Rīga LV-1010
vairumtirdzniecība, santehnikas preces, santehnikas mazumtirdzniecība, lēta santehnika, lētas santehnikas , , lēti apdares materiāli, mastika, būvķīmija, būvķīmiju tirdzniecība , viss būvniecībai, bruģis, apmales

GastroBurg, SIA

Berģi, Jaunā Līgo 31, Garkalnes pagasts, Ropažu nov. LV-1024
Pārtikas rūpniecības iekārtas, gaļas pārstrādes iekārtas, zivju apstrādes iekārtas, maizes ceptuves aprīkojums, augļu, ogu, dārzeņu pārstrādes iekārtas, iepakošanas iekārtas, bāra un restorāna piederumi, virtuves piederumi, termosi un termokastes, galdu apsildes marmīti un aksesuāri, bāra piederumi, paplātes, trauki un galda piederumi,

SB, SIA, Siltumtehnikas un apkures katlu veikals - noliktava

Latgales 444B, Rīga LV-1063
Preces: ✓ Akumulācijas tvertnes ✓ Apkures katli ✓ Apkures sistēmas aprīkojums ✓ Boileri un ūdens sildītāji ✓ Cauruļvadu sistēmas un veidgabali ✓ Dvieļu žāvētāji ✓ Granulas ✓ Granulu katli, granulu kamīni ✓ Hidrofori un izplešanās tvertnes ✓ Ugunsdrošie materiāli ✓ Ūdens filtri, korpusi, elementi ✓ Izolācija, stiprinājumi, blīvējamais materiāls ✓ Kamīni ✓ Kanalizāciju sistēmas ✓ Kondicionieri ✓ Kokskaidu briketes ✓ Pirts krāsnis ✓ Plītis, centrālapkures plītis ✓ Santehnika ✓ Saules paneļi un kolektori ✓ Siltā gaisa pūtēji ✓ Siltās grīdas ✓ Siltumsūkņi ✓ Siltumtrases ✓ Skursteņi ✓ Sprieguma stabiliators ✓ Sūkņi ✓ Šķidrumi apkures sistēmām ✓ Ventiļi, noslēgarmatūra, pretvārsti, filtri

Redmars, SIA

Ropažu 14 k.1, Rīga LV-1039
Piedāvājam:: ✓ Aukstumiekārtas un to apkopi ✓ Saldētavu būvniecība ✓ Sendvičpaneļi un saldētavas durvis ✓ Angāru, metāla karkasa ēku un ražošanas cehu būvniecība Aukstumiekārtas:: Uzņēmums piedāvā dzesēšanas iekārtas, īpaši uztverot divplūsmu iztvaikotājus. Plašs jaudas diapazons. Piedāvā arī saldēšanas iekārtas, kas piemērotas saldētu produktu uzglabāšanai. Iespējams arī iegādāties ātrās saldēšanas iekārtas – šoka saldēšanas iekārtas un tuneļus. Ļoti liela jauda, iekārtas Latvijā sevi jau pierādījušas.

Apse, SIA, Autoserviss, auto rezerves daļas Cēsīs

Rīgas 88, Cēsis, Cēsu nov., LV-4101
Pakalpojumi:

Autoserviss Cēsīs

✓ Veicam auto remontu fiziskām un juridiskām personām. Motoru diagnostika. Auto apkope. Metināšana. Tehniskās apskates iziešana Cēsīs.

Auto rezerves daļas

✓ Auto rezerves daļas vieglajām un kravas automašīnām Cēsīs, Valmierā, Limbažos, Siguldā, Valkā, Smiltenē un Vidzemē. Veicam piegādi.

Ārējās inženierkomunikācijas

✓ Izbūvējam saimniecisko kanalizāciju, attīrīšanas iekārtas, infiltrācijas laukus, lietus kanalizāciju, ūdensvadu Cēsīs, Valmierā, Limbažos, Valkā, Smiltenē, Siguldā.

Ēku iekšējās inženierkomunikācijas

✓ Izbūvējam un apkalpojam apkures sistēmas; ventilācijas sistēmas; karstā, aukstā un ugunsdzēšanas ūdens apgādes sistēmas; kanalizāciju un santehniku Cēsīs, Valmierā, Limbažos, Valkā, Smiltenē, Siguldā.

Ekskavatoru pakalpojumi

✓ Ekskavatori, ekskavatori ar operatoru Cēsīs, Valmierā, Limbažos, Valkā, Smiltenē, Siguldā.

Kravas pašizgāzēju pakalpojumi

✓ Kravas pašizgāzēji 6 m3, 8 m3 Cēsīs, Valmierā, Limbažos, Valkā, Smiltenē, Siguldā.

RADESS Ltd., SIA

Granīta 3 k.2, Rīga LV-1057
Piedāvājam šādus pakalpojumus:: ✓ Vizuālo cauruļvadu CCTV inspekciju ✓ Cauruļvadu skalošanu ar augstspiediena iekārtām ✓ Asenizācijas darbus ✓ Tauku un bīstamo atkritumu izvešanu un nodošanu utilizācijai ✓ Aizsalušu cauruļvadu atkausēšanu ✓ Noplūžu noteikšanu cauruļvados ✓ Cauruļvadu beztranšejas renovāciju ✓ Noma - Iznomājam kvalitatīvus un izturīgus: ✓ Piepūšamus cauruļvadu aizbāžņus SAVA ✓ Tranšeju sienu stiprinājumus SBH

Falkors Building Industry, SIA

Ropažu 140, Rīga LV-1006
Apraksts:

Uzņēmums SIA "Falkors Building Industry" darbojas kopš 1992. gada. Uzņēmuma pamatvirzieni ir industriālais alpīnisms, būvniecība, apmācība un sertifikācija darbam augstumā. Mācību centrā apmācām visa veida speciālistus darbam augstumā, augstkāpējus un industriālos alpīnistus. Uzņēmums specializējies specifisku būvdarbu veikšanā kā augstumā, tā arī uz zemes: Graudu elevatoru renovāciju un apkalpošanu, Metāla konstrukciju un virsmu remontu un atjaunošanu, Montāžas un demontāžas darbiem, Ēku rekonstrukcijas darbiem. Jumtu izbūve, segumu ieklāšana, maiņa. Objektu aprīkošana ar kolektīvajām darba drošības sistēmām darbam augstumā, to apkalpošana un uzturēšana. Visa veida industriālā alpīnisma pakalpojumi. Lai gan specializējamies uz specifiskiem darbiem, tiek veikti arī klasiskie būvdarbi: būvniecība no nulles cikla līdz atslēgai.

Buvvide.lv, SIA, internetveikals

Ganību dambis 17A-201, Rīga LV-1045
Preču grupas: ✓ Pirts krāsnis ✓ Parku soli ✓ Atkritumu urnas ✓ Velosipēdu statīvi ✓ Siltumnīcas ✓ Preces vides labiekārtošanai ✓ Apdares materiāli ✓ Apkurei ✓ Bruģis. Ķieģeļi. Pārsedzes ✓ Durvis ✓ Grīdai ✓ Instrumenti ✓ Jumtu logi, palodzes ✓ Jumtu materiāli ✓ Kāpnes, lūkas ✓ Kokmateriāli, plātnes ✓ Leņķi, stiprinājumi ✓ Plēves, tenti ✓ Santehnika ✓ Tehnika ✓ Tehnika dārzam ✓ Iekšdurvis ✓ Ventilācija ✓ Žogi un vārti

NOTE, SIA, Kemperu remonts un aprīkojums

Penkules 37, Mārupe, Mārupes nov., LV-2167
Apraksts:

SIA NOTE jau vairāk nekā 20 gadus nodrošina savus klientus ar augstvērtīgu servisu kemperu jomā. Mēs lepojamies ar to, ka zinām, kas ir kemperis no tā pašiem pamatiem. Tāpēc spējam sniegt saviem klientiem pilnu pakalpojumu klāstu - kemperu nomu vai iegādi, kempera apkopi un remontu. Mēs uzstādam, veicam apkopi un remontējam: antenas, elektroinstalācijas, ledusskapjus, gaisa kondicionierus, ūdens sildītājus, pneimatisko piekari, gaisa spilvenus, bremžu sistēmu, riepas, stiprinājumus, ventilācijas un santehnikas aprīkojumu. Kā arī veicam kemperu remontu pēc negadījumiem un sadarbojamies ar apdrošināšanas kompānijām.

 

 

Intrex Serviss, SIA

Murjāņu 7a, Rīga LV-1024
Apraksts:

SIA "INTREX SERVISS" nodarbojas ar apkures sistēmu, katlu tirdzniecību un montāžu. Mūsu kompānijā strādā pieredzējuši, augsti kvalificēti un sertificēti speciālisti, kas ļauj nodrošināt teicamu izpildāmo darbu kvalitāti. Firmas speciālisti veiks objektu apskati un novērtējumu, lai konsultētu Jūs, ņemot vērā Jūsu prasības un vēlmes. Firmai ir visas nepieciešamās licences piedāvāto darbu veikšanai.

pirkums.lv, internetveikals

Piedrujas 11, Rīga, LV-1073
Mūsu misija: ✓ būt lietderīgiem cilvēkiem ✓ ekonomēt klientu naudu un laiku ✓ padarīt klientu dzīvi vienkāršāku un interesantāku Apraksts:

Mēs strādājam kopš 2003. gada! Preču piegāde notiek visā Latvijā, kā arī ārvalstīs. Pieejami vairāki preču saņemšanas veidi:

✓ piegāde Omniva vai Venipak pakomātos (mūsu pastāvīgie reģistrētie klienti, veicot atkārtotus pasūtījumus no 10 EUR, saņem BEZMAKSAS piegādi Omniva vai Venipak pakomātos); ✓ piegāde ar kurjerpastu; ✓ piegāde CircleK, Latvijas pasts pakomātos, DPD Paku skapjos; ✓ piegāde pasta nodaļās; ✓ personīga saņemšana mūsu ofisā Rīgā pēc iepriekšējas vienošanās.

Mēs vienmēr cenšamies piedāvāt klientam izdevīgāku piegādes veidu. Rīgas pilsētas robežās preces tiek piegādātas bez maksas, ja pasūtījumu summa virs 80 EUR. (Pasūtījumiem līdz 80 EUR piegādes maksa ar kurjerpastu ir 5 EUR.) Preču piegādes izmaksas ar kurjerpastu pārējā Latvijas teritorijā ir no 6 EUR līdz 15 EUR. Par lielu un nestandarta paku piegādes cenām lūdzam interesēties, piezvanot uz mūsu veikalu +371 29765977. Preču piegāde notiek pēc iespējas īsākā laikā.

TECHNITIS LATVIJA, SIA, instrumentu veikals

Berģi, "Rīgas-Siguldas šoseja 3A" , Garkalnes pagasts, Ropažu nov. LV-1024
Elektroinstrumentu un celtniecības tehnikas tirdzniecība: ✓ Akumulatora instrumenti ✓ Elektriskie instrumenti ✓ Mērinstrumenti ✓ Darbarīki ✓ Kāpnes un trepes ✓ Santehnikas instrumenti ✓ Sildītāji un sausinātāji ✓ Mazgāšanas un tīrīšanas mašīnas ✓ Dārza instrumenti un tehnika ✓ Metināšanas iekārtas ✓ Darba apģērbs ✓ Abrazīvie materiāli ✓ Celtniecības tehnika ✓ Zemes rakšanas un pārvietošanas mašīnas ✓ Demontāžas un hidrauliskās iekārtas ✓ Komunālais transports ✓ Kompresori un ģeneratori ✓ Betona apstrādes iekārtas ✓ Apmetuma un betona maisīšanas iekārtas ✓ Sildītāji un sausinātāji ✓ Augstspiediena mazgātāji un ūdens sūkņi ✓ Būvlaukumu aprīkojums

GEOTRAKTORS, SIA

Čiekurkalna 4.šķērslīnija 9, Rīga LV-1026
Par uzņēmumu:

Uzņēmums SIA "Geotraktors" izveidojis inovatīvu sludinājumu platformu, kura atver būvtehnikas nomu tirgu dažādu veida uzņēmumiem, kā arī samniecisko darbību veicējiem u.c. Šajā platofrmā jebkurš lietotājs var izveidot savu darba profilu, kurā viņš var izvietot sludinājumus ar savu tehniku, instrumentiem un ekipējumu nomai, norādot tā ģeolokāciju. Otrpus nomnieki var atvērt šo platformu kurā viegli un ērti var atrast visu būvtehniku un ekipējumu lokācijas uz Latvijas kartes, un izvēlēties sev tuvāko un labāko nomas pozīciju. Vēl šī platforma piedāvā pakalpojumu sniedzējiem, kā piemēram, arhitektiem, santehniķiem, elektriķiem, u.t.t. izvietot savus darba sludinājumus, lai šīs platformas lietotāji var atrast tuvāko speciālistu savā jomā. Šī platforma paredz būvniecības un darba speciālistu attīstību un pieaugumu. Mūsu mērķis ir veicināt šo tirgu attīstību, kā arī izveidot to atvērtu, ar caurspīdīgām cenām, kā arī attīstīt loģistisko pusi, lai šo būvtehniku noma un pakalpojuma sniegšana kļūtu sakārtota un pāredzama.

Digits, SIA

Kārļa Ulmaņa gatve 119, Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
Pakalpojumi::

Dizain-projekta izstrāde kopā ar dokumentāciju, kur iekļauts:

✓ Dizain-koncepta izveidošana pēc klienta vēlmēm un stila ✓ Visi interjera tehniskie rasējumi realizācijai ✓ Krāsu gammas un apdares materiāli ✓ Individuāli izstrādātas interjera mēbeles un apgaismojums ✓ Atsevišķi stila elementi, aksesuāri un izstrādājumi ✓ Materiālu un darbu izmaksas aprēķins ✓ Santehnika ✓ Interjera 3D Vizualizācijas & Rendering katrai telpai

Amadeus dizains, SIA, apkures katlu serviss

Dammes 25, Rīga, LV-1069
Apraksts: SIA „Amadeus Dizains” nodarbojas ar apkures sistēmu un katlu tirdzniecību un montāžu kopš 2004. gada. Mēs ierīkosim apkuri Jūsu mājā, dzīvoklī vai ražotnē un veiksim visus ar to saistītos darbus, sākot ar projekta izstrādi un beidzot ar apkures sistēmas nodošanu ekspluatācijā. Spējam ar siltumapgādi saistītos jautājumus atrisināt kvalitatīvi un ātri, piedāvājot katrai konkrētai situācijai visefektīvāko risinājumu !

Agni, SIA

Brīvības 173, Rīga LV-1012
Dizains, interjers, priekšmeti, pakalpojumi, apdares materiāli, tirdzniecība , pārdošana.

SEVES, dimanta urbšana, dimanta zāģēšana

Saulkrastu 2, Rīga LV-1026
Piedāvājam:: ✓ Dimanta urbšana ✓ Dimanta zāģēšana ✓ Pāļu ciršana ✓ Dimanta urbji ✓ Dimanta diski ✓ Abrazīvie diski ✓ Dimanta urbju remonts Apraksts:

Esam mūsdienīgs un intensīvi augošs uzņēmums, kurā tiek izmantotas moderno tehnoloģiju iespējas. Īpašu nozīmi uzņēmums pievērš darbu kvalitātei. Mūsu firmas speciālisti garantē izpildāmo pasūtījumu precizitāti un kvalitāti. Par to liecina mūsu stabilā pozīcija Latvijas tirgū, pastāvīgā sadarbība ar lielākajām celtniecības firmām. Dimanta urbšanas un zāģēšanas pakalpojumi. Urbšana būvkonstrukcijās. Zāģēšanas un urbšanas darbi ar dimanta instrumentiem, restaurācija, akmens apstrādes instrumenti. Augsti kvalificēti urbšanas un zāģēšanas darbi.

Prenta, SIA, Elica, Gorenje, Blanco oficiālais izplatītājs Latvijā

Dārgie klienti!Visas formalitātes var sakārtot attālināti!
Gustava Zemgala gatve 73, Rīga LV-1039
Apraksts:

SIA "Prenta" ir Elica, Gorenje, Blanco oficiālais izplatītājs Latvijā. Ekskluzīva un klasiskā virtuves tehnika. Blanco izlietnes, jaucējkrāni, atkritumu šķirošanas sistēmas. InSinkErator pārtikas atkritumu smalcinātāji. Pando vīna skapju oficiālie pārstāvji Baltijā. Sadzīves tehnikas un virtuves aprīkojuma expozāle klientiem un salons Rīgā. Vadošo ražotāju Bosch, Snaige, Restart, Neff, AEG, Electrolux, Gorenje, Liebherr veikals.