Siltināšana, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Gundars Šterna, IDV

Tukums, Tukuma nov. LV-3101
Apraksts:

Pieredze būvniecībā 15 gadi. Darbā mērķis ir uzsākto novest līdz galam, lai rezultāts būtu ilgtermiņā. Veicu visa veida celtniecības un remontdarbus, sākot no demontāžas darbiem, līdz beigu apdarei  (reģipša, špaktelēšanas, krāsošanas, flīzēšanas darbi). Darba pieredze galdniecībā (logu, durvju, kāpņu ražošana), metālapstrādē (metināšana, konstrukciju montāža). Pieredze iegūta arī Vācijā (pilns privāto dzīvokļu remonts, jūgendstila fasādes remonts, terases izbūve). Laba sadarbība realizēta ar firmām un privātpersonām. Darba praksē ir vairāk kā 50 vannas istabu pilnas pārbūves, dēļu grīdas restaurācija, fasādes restaurācija, jumtu nomaiņa privātmājām, apmešana, armēšana, siltināšana un koka karkasa mājas būvniecība.

Servisa Group, SIA, Jumtu darbi

Zvaigznāja gatve 9-75, Rīga LV-1082
Apraksts:

Uzņēmums nodarbojas ar dažādu jumta segumu ieklāšanu, jumtu renovāciju. Veicam jumta konstrukciju izveides un visus sekojošos jumtu darbus. Tāpat veicam arī ātrā servisa darbus (remontdarbus). Sadarbojamies ar tādiem jumta seguma tirgotājiem kā: Erroof, Ruukki, Latroof, Lebens, Toode u.c.

L-būvnieks, SIA

Skolas 10, Jelgava LV-3001
Par uzņēmumu:

Pieredzējušu speciālistu uzņēmums veic kvalitatīvus būvdarbus, akcentējot pilna cikla jumta darbus un fasādes darbus. Labas atsauksmes, termiņu ievērošana, draudzīgas cenas. Aicinām sadarbībai!

LNG NAMI, SIA

Bērzes 12-1, Dobele, Dobeles nov. LV-3701
Apraksts:

Jauns perspektīvs uzņēmums, kurā strādā pieredzējuši meistari, veic plaša apjoma būvniecības darbus. Strādājam Zemgalē, Vidzemē un Kurzemē. Kvalitatīvs darbs, pieņemamas cenas, termiņu ievērošana. Aicinām sadarbībai!

JGM, SIA

L.Paegles 2d-52, Cēsis, Cēsu nov. LV-4101
Apraksts: Nodarbojamies ar celtniecības un remontdarbiem, jau 20 gadus veicam ēku tehnisko apsekošanu, būvuzraudzību, apdares darbus, siltināšanas un jumiķa darbus.

Limen, SIA, būvniecība, remontdarbi

"Vairodziņi" , Jaunlutriņu pagasts, Saldus nov., LV-3876
LIMEN celtniecības kompānija veiks:: ✓ Pilna cikla jaunu ēku, māju  būvniecību ✓ Esošo ēku renovāciju, pārbūvi ✓ Jaunu pamatu izbūvi ✓ Veco pamatu stiprināšanu ✓ Jumtu izbūvi, segumu maiņu ✓ Sienu izbūve (gan mūris, gan stāvbūve) ✓ Dažādi celtniecības darbi un remonta darbi ✓ Elektroinstalācija, arī zibens novedēju uzstādīšana ✓ Santehnikas darbi, ieskaitot āra kanalizāciju ar septiķi ✓ Ūdens un apkures ierīkošana ✓ Drenāžas un lietus ūdeņu novadīšana ✓ Keramzīta, koka, betona grīdu ieklāšana ✓ Pilna iekšējo apdares darbu veikšana

TService, SIA

Rīga
Apraksts:

Pilna cikla privātmāju būvniecība no pamatiem līdz apdarei. Jebkura projekta realizācija un konsultācijas. Ilgstoša darba pieredze, kvalitatīvs darbs. Sadarbībai atvērti!

RIVA Būve, SIA

Rīdzene, Nākotnes 4-18, Vaives pagasts, Cēsu nov. LV-4136
Apraksts:

Uzņēmums nodarbojas ar plaša spektra remontdarbu un būvniecības pakalpojumu sniegšanu. Spējam uzņemties un izpildīt darbu pēc augstiem standartiem sākot ar demolēšanu līdz fasādes remontam. Strādājam ar dažādiem materiāliem un piedāvājam materiālu sagādi.

Jumaka, SIA

Kalnciema 52, Rīga LV-1046
Apraksts:

No nulles līdz atslēgai jau kopš 2004.gada. Būvējam, remontējam gan privātmājas, gan komercobjektus. Aicinām sadarbībai, zvaniet un saņemiet cenu piedāvājumu. Individuāla pieeja katram klientam.

ZL.LV iesaka

Brickwood, SIA

Kārķi, "Vizbuļi" , Kārķu pagasts, Valkas nov. LV-4716
SIA "Brickwood" specializējas:: ✓ bruģēšanā ✓ stāvlaukumu, ietvju, celiņu veidošanā ✓ jumtu izbūvē, rekonstrukcijā ✓ industriālo ēku celtniecībā - lauksaimniecības būves, noliktavas Būvniecības pakalpojumi:

SIA "Brickwood" vairāk nekā 10 gadus specializējas vispārējā būvniecības pakalpojumu sniegšanā. Darbības galvenais motīvs ir augsta darba kultūra un motivēti darbinieki. Uzņēmuma mērķis ir nodrošināt augstas kvalitātes būvniecības un bruģēšanas pakalpojums, kā galveno prioritāti nosakot termiņu ievērošanu un apmierinātu klientu. Ērti projekta risinājumi turpmākam darbam ļauj izmantot mūsdienīgus materiālus un aprīkojumu, kas palielina būvniecības ātrumu, samazina nepieciešamību pēc cilvēkresursiem.

ACT, SIA

Upes 2, Rīga LV-1013
Apraksts:

Uzņēmums, kurā strādā pieredzējuši būvnieki, veic kvalitatīvus pilna cikla celtniecības darbus. Sadarbībai atvērti!

Building House, SIA, hidroizolācijas darbi

Latgales 116, Rīga LV-1003
Apraksts:

"Building House" nodarbojas ar dažāda veida poliuretāna siltumizolāciju un hidroizolāciju. Siltinām un hidroizolējam māju bēniņus, jumtus, pamatus, grīdas, ārsienas un jebkuru citu virsmu. Veicam darbus gan lielos un apjomīgos objektos, gan mazākās dzīvojamās mājās. Mūsu darba procesā izmantojam Spānijā ražoto sertificēto un kvalitatīvo Tecnopol produkciju. Tecnopol ir kvalitatīva un videi maksimāli draudzīga poliuretāna un poliurīnvielas produktu līnija, kura nodrošina siltumizolāciju un hidroizolāciju ar augstu mehānisko un ķīmisko noturību. Vairāk informācijas par mūsu produktiem un to lietošanu atradīsiet mūsu mājaslapā.

KR & IR, SIA

Pļavu 6-22, Bauska, Bauskas nov. LV-3901
Veicam šādus darbus:: ✓ Ģipškartona darbi (sienas, griesti); ✓ Grīdas un sienu hidroizolācija; ✓ Sienu un griestu apdare (krāsošana, špaktelēšana, flīzēšana, tapešu līmēšana u.c.); ✓ Grīdas betonēšana, izlīdzināšana; ✓ Dažādu grīdas segumu ieklāšana, flīzēšana, koka grīdu un pārsegumu atjaunošana un labošana; ✓ Parketa ieklāšana, slīpēšana un lakošana; ✓ Santehnikas darbi; ✓ Būvgružu savākšana; ✓ Materiālu piegāde.

ArcHouse, SIA

K.Barona 137-56, Rīga LV-1012
Par uzņēmumu:

SIA "ArcHouse" piedāvā veikt ēku daļu pārbūvi, t.i., pagraba pārseguma pastiprināšanu, telpu pārbūvi, balkonu pārbūvi, un citu ēkā nesošo konstrukciju pastiprināšanu. Uzņēmums papildus veic privātmāju būvniecību, fasādes siltināšanu, fasāžu renovāciju un dažāda veida iekšdarbus.

ABC Tech, SIA

Lielirbes 1, Rīga LV-1046
Apraksts:

"ABC Tech" ir Latvijas būvniecības uzņēmums. Piedāvājam būvniecības un nekustamā īpašuma apsaimniekošanas pakalpojumus visā Latvijas teritorijā. Profesionāli ierīkojam un atjaunojam hidroizolāciju. Veicam sanācijas darbus. Apdares darbi - reģipša sienu un elementu uzstādīšana, tapešu montāža, sienu un griestu špaktelēšanas darbi, apmešanas darbi, fasādes siltināšanas darbi, sienu, griestu, grīdas, koka, fasādes krāsošanas darbi u.c.

AK Building Contractor, SIA

Volguntes 33a-12, Rīga, LV-1046
Apraksts:

Visa veida kvalitatīvi jumta darbi. Valcprofili. Pieredzējuši speciālisti, kvalitatīvi, strādā visā valstī. Koka karkasa paneļu māju ražošana. Piedāvājam bezmaksas jumta apsekošanas un tāmēšanas pakalpojumus.

Montage Pro Ltd, SIA, Dažādas sarežģītības montāžas darbi

Ulbrokas 44a, Rīga LV-1021
Apraksts:

Montage PRO ltd savu darbību sāka 2011. gada sākumā. Šajā laika posmā ir realizēti vairāki simti mazu (līdz 80m2) un lielu (6040m2) projektu dažādās valstīs, sadarbība ar visiem uzņēmumiem Latvijā. Komanda montē metāla konstrukcijas, skārda un PVC sendviču paneļus, kompozīta materiālu, betona pārsegumu, sienu paneļus, termo paneļus utt. Mūsu speciālisti veic kvalitatīvus betonēšanas darbus. Dažādas sarežģītības alumīnija/tenta konstrukcijas un angāru ražošana un montāža.

VEKKER, SIA

Miera 90, Rīga, LV-1013
Būvniecības uzņēmums VEKKER piedāvā:: ✓ Celtniecības un remonta darbi; ✓ Bruģēšana un labiekārtošanas darbi; ✓ Rekonstrukcija un restaurācija; ✓ Fasāžu renovācija, siltināšana, apdare; ✓ Privātmāju būvniecība SIA "VEKKER" darbības sfēras:: ✓ Celtniecības un remonta darbi, ✓ Bruģēšana un labiekārtošanas darbi, ✓ Rekonstrukcija un restaurācija, ✓ Fasāžu renovācija, siltināšana, apdare, ✓ Privātmāju būvniecība, ✓ Koka fasāžu, terašu izbūve un renovācija, ✓ Jaunu un esošo jumta konstrukciju un segumu, montāža un renovācija, ✓ Ventilējamās fasādes, ✓ Inženierkomunikāciju un ventilācijas sistēmu izbūve, ✓ Ražošanas un industriālo ēku būvniecība.

UG māja, SIA

Krīvi, "Bērzi 3" -21, Vaives pagasts, Cēsu nov., LV-4136
Apraksts:

Uzņēmums veic visa veida celtniecības un remontdarbus, fasādes izbūves un siltināšanas darbus, kanalizācijas un ūdensvada izbūvi, elektroinstalāciju, logu un durvju montāžu, kā arī santehnikas remontu.

Ailo Build, SIA

Atmodas 17, Smiltene, Smiltenes nov., LV-4729
Apraksts:

Būvniecības pakalpojumi. Remontdarbi. Profesionalitāte, individuāla pieeja klientam un pakalpojuma kvalitāte. Darbus veicam visā Latvijas teritorijā. Sazinies ar mums!