Siltumizolācija, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

RIVA Būve, SIA

Rīdzene, Nākotnes 4-18, Vaives pagasts, Cēsu nov. LV-4136
Siltumizolācija .

Jumaka, SIA

Kalnciema 52, Rīga LV-1046
Tāmēšana, celtniecība, būvniecība, remonta darbi, renovācija, ēku remonts, ēku renovācija, inženierkomunikāciju izbūve, ūdensapgāde, kanalizācija, elektroinstalācija, vājstrāvu elektroizbūve, ventilācija, ventilācijas izbūve, kanalizācijas sistēmas, apdare, apdares darbi, ēku apdare, iekšējā apdare, betonēšana, pamatu
ZL.LV iesaka

Brickwood, SIA

Kārķi, "Vizbuļi" , Kārķu pagasts, Valkas nov. LV-4716
hidroizolācija, Jumtu siltināšana, Fasādes siltināšana, Hidroizolācijas darbi, Siltumizolācijas darbi, Siltumizolācija

ACT, SIA

Upes 2, Rīga LV-1013
Tāmēšana, demontāža, betonēšana, betons, laukumu izbūve, grīdas, siltināšanas darbi, industriālās grīdas, apsildāmās grīdas, eksponētais betons, inženierkomunikācijas, komunikāciju un instalāciju izbūve, ūdensapgāde, kanalizācijas izbūve, koka karkasu izbūve, jumta darbi, pamatu betonēšana, apdares darbi, mūrēšanas darbi,

WATERPROOFING BALTIC, SIA, hidroizolācijas materiāli

Latgales 116, Rīga LV-1003
Apraksts:

Mēs esam oficiālais spāņu rūpnīcas "Tecnopol" pārstāvis. Mūsu specializācija - poliuretāna hidroizolācija (bezšuvju pārklājums) un siltināšana, izmantojot poliuretāna putas dažādās objektu virsmās. Mēs piedāvājam hidroizolācijas, aizsardzības, siltumizolācijas un grīdas segumu sistēmas un materiālus, kurus var izmantot lieliem un maziem celtniecībasobjektiem. Pie mums var iegādāties poliuretāna gruntis, poliuretāna un poliurīnvielas hidroizolācijas membrānas, poliuretāna siltumizolācijas putas, grīdas bezšuvju segumus un pārklājumu aizsargslāņus.

Plašāka informācija ir atrodama mūsu mājaslapā: https://tecnopol.lv/lv/catalog/desmopol

Building House, SIA, hidroizolācijas darbi

Latgales 116, Rīga LV-1003
Apraksts:

"Building House" nodarbojas ar dažāda veida poliuretāna siltumizolāciju un hidroizolāciju. Siltinām un hidroizolējam māju bēniņus, jumtus, pamatus, grīdas, ārsienas un jebkuru citu virsmu. Veicam darbus gan lielos un apjomīgos objektos, gan mazākās dzīvojamās mājās. Mūsu darba procesā izmantojam Spānijā ražoto sertificēto un kvalitatīvo Tecnopol produkciju. Tecnopol ir kvalitatīva un videi maksimāli draudzīga poliuretāna un poliurīnvielas produktu līnija, kura nodrošina siltumizolāciju un hidroizolāciju ar augstu mehānisko un ķīmisko noturību. Vairāk informācijas par mūsu produktiem un to lietošanu atradīsiet mūsu mājaslapā.

KR & IR, SIA

Pļavu 6-22, Bauska, Bauskas nov. LV-3901
Veicam šādus darbus:: ✓ Ģipškartona darbi (sienas, griesti); ✓ Grīdas un sienu hidroizolācija; ✓ Sienu un griestu apdare (krāsošana, špaktelēšana, flīzēšana, tapešu līmēšana u.c.); ✓ Grīdas betonēšana, izlīdzināšana; ✓ Dažādu grīdas segumu ieklāšana, flīzēšana, koka grīdu un pārsegumu atjaunošana un labošana; ✓ Parketa ieklāšana, slīpēšana un lakošana; ✓ Santehnikas darbi; ✓ Būvgružu savākšana; ✓ Materiālu piegāde.

GAS PRO, SIA, Gāzes un granulu apkures sistēmas

Valdeķu 60 k.4-4, Rīga LV-1058
Mūs raksturo:: ✓ Augstas kvalitātes serviss Gaspro speciālisti spēj uzņemties tehniski vissarežģītākos objektus, pateicoties 30 gadu pieredzei nozarē. ✓ Pastāvīga darbinieku apmācība Darbinieki tiek pastāvīgi izglītoti, apmeklējot apmācības pie lielākajiem apkures iekārtu ražotājiem Vācijā un Polijā. ✓ Konkurētspējīgas cenas Visi materiāli tiek piegādāti tieši laikā uz konkrēto objektu, tādā veidā ietaupot noliktavas izmaksas.

Poly Systems, SIA, Hidroizolācijas vairumtirdzniecība

Ulbrokas 44a, Rīga, LV-1021
Priekšrocības:

Saviem klientiem piedāvājam veikt hidroizolācijas darbu izpildi, sniedzam konsultācijas HYPERDESMO sistēmas ieklāšanā, piegādājam materiālus un apmācām tehnoloģiski pareizi veikt hidroizolācijas darbus, veicam tehnoloģijas uzraudzību.

✓ Hidroizolācijas sistēmas ✓ Hidroizolācijas konsultācijas ✓ Hidroizolācijas darbi ✓ Hyperdesmo ✓ Industriālās grīdas ✓ Terases un balkoni ✓ Stadioni un sporta laukumi ✓ Rezervuāri un baseini ✓ Deformācijas šuves ✓ Tilti un ceļi ✓ Pamatu hidroizolācija ✓ Jumtu hidroizolācija

Airwave, SIA

Ganību dambis 2a, Rīga LV-1045
Apraksts:

SIA "Airwave" ir dibināta 2008.gadā un nodarbojas ar gaisa kondicionieru, ventilācijas iekārtu, siltumsūkņu, gaisa mitrinātāju un sausinātāju, gaisa aizkaru un šķidruma dzesētaju vairumtirdzniecību. Mūsu uzņēmums pārstāv tādus zīmolus kā Daikin Group, Midea, Emerson, WOLF, Nordmann Engineering, Dimplex, Cooltek, Thermia/Danfoss. Nodrošinām pilnvērtīgu informāciju par pārstāvētajiem produktiem, kā arī veicam rezerves daļu piegādi garantijas un pēcgarantijas periodā. Mūsu sniegto pakalpojumu augsto kvalitāti apliecina ISO 9001 2008 sertifikāts.

MVLbūve, SIA

Jersikas 45-5, Rīga, LV-1003
Mūsu uzņēmums orientējas uz pilna cikla remontu.:

Mēs remontējam birojus, kafejnīcas, veikalus, dzīvokļus, mājas un premium klases apartamentus. Mūsu klienti ir labi nodrošināti māju un dzīvokļu īpašnieki Rīgā un Jūrmalā, komerciāli pasūtītāji ar nopietniem objektiem, kuri augsti vērtē savu laiku un sadarbojas tikai ar profesionāļiem. Mūsu klienti uzticas mums 100%, atsevišķos gadījumos kontrolējot remonta darbus attālināti. Parasti mēs strādājam saskaņā ar tehniskiem projektiem, būvniecības darbus pabeidzot tieši saskaņotajā laikā. Mēs spējam sadarboties ar maziem, lieliem un ļoti lieliem klientiem.

KAN, SIA

Braslas 24, Rīga, LV-1035
Mēs piedāvājam visu veidu celtniecības darbus:: ✓ betonēšanas darbi ✓ ķieģeļu mūrēšana ✓ metāla konstrukcijas montāža ✓ iekārtu montāža ✓ cauruļvadu montāža ✓ reģipša sistēmas konstrukcijas ✓ sendvič paneļu montāža ✓ jumta ierīkošanas darbi ✓ apdares darbi

Du komponentai, UAB

Gužų k. 3b, Biržų r., Gužų k.
Par "2AB":

Esam profesionāļu komanda, kas specializējas ēku siltināšanas darbos, izmantojot poliuretāna putas. Meistari ir ilggadēji savas nozares speciālisti, kas strādā ar augtākajām starptautiski pieņemtajām iekārtām un materiāliem, kuri nodrošina darbu kvalitāti, efektivitāti, paredzamību un izcilu kvalitāti. Strādājam visā Latvijā.  Aicinām uz sadarbību!

DD.OK., SIA

Ūdens 2b-6, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Apraksts:

Pieredzējuši būvnieki ar vairāk kā 20 gadu pieredzi savā jomā, veic kvalitatīvus, pilna cikla celtniecības darbus. Ievērojam noteiktos termiņus, sniedzam padomus labākajiem projektu risinājumiem. Individuāla, labvēlīga attieksme katram mūsu klientam. Ar mums viss būs O.K.!

Ideas, SIA

Planīcas 6-19, Kuldīga, Kuldīgas nov., LV-3301
Par uzņēmumu: Uzņēmums "Ideas" sniedz visa veida celtniecības un būvniecības pakalpojumus Kurzemē. Tajā skaitā individuāli un nestandarta risinājumi.

UG māja, SIA

Krīvi, "Bērzi 3" -21, Vaives pagasts, Cēsu nov., LV-4136
Apraksts:

Uzņēmums veic visa veida celtniecības un remontdarbus, fasādes izbūves un siltināšanas darbus, kanalizācijas un ūdensvada izbūvi, elektroinstalāciju, logu un durvju montāžu, kā arī santehnikas remontu.

JJK Grupa, SIA

Daugavas 21, Madona, Madonas nov., LV-4801
Par uzņēmumu:

SIA "JJK Grupa" veic siltināšanas un bruģēšanas darbus, kā arī sniedz kanalizācijas izbūves pakalpojumus. Veicam darbus visā Latvijā!

LĪMENĪ, betonagridas.lv

Betona grīdas.
Mazjumpravas 40, Rīga LV-1063
Apraksts: Uzņēmums būvniecības nozarē strādā kopš 2002. gada. Strādājot ar esošajiem un topošajiem klientiem, darbs tiek veikts kvalitatīvi un savlaicīgi, varam droši teikt, ka strādājam kā Šveices pulkstenis.

SRKK, SIA, Celtniecības un remonta darbi - sertificēts, A klases līderis

Taurupe, Dārza 1-18, Taurupes pagasts, Ogres nov. LV-5064
Pakalpojumi:: ✓ Iekšdarbi, grīdas apdare, griestu apdare ✓ Flīzēšana, flīzēšanas darbi, ✓ Krāsošana, krāsošanas darbi ✓ Ārdarbi, āra fasādes, sienu apdare ✓ Santehnika ✓ Ēku renovācija, māju renovēšana, ✓ Fasādes siltināšana, nosiltināšana ✓ Balkonu, terašu un lapeņu celtniecība ✓ Dažādu konstrukciju renovācija ✓ Darbs pēc projekta un dizaina

Kronmat Baltic, SIA, FAKRO oficiālais pārstāvis

Ulbrokas 42g, Rīga LV-1021
Uzņēmums piedāvā: ✓ Jumta logi ✓ Bēniņu kāpnes ✓ Sienas lūkas ✓ Virsgaismas logi ✓ Gaismas tuneļi ✓ Logi ✓ Hidroizolējošie pieslēgumi ✓ Jumta plēves un membrānas ✓ Lietus ūdens notekcauruļu sistēmas ✓ Jumtu lūkas ✓ Fasādes logi