Siltumizolācijas materiāli, adresē Rīga

Drukāt
Banner 1050x80

Terra SPS, SIA

Piedrujas 11, Rīga, LV-1073
instrumenti, konveijeru lentes, drupināšanas šķirošanas tehnika, perforētas metāla loksnes, perforētie materiāli

WURTH, SIA

Lubānas 143, Rīga LV-1021
pašgriezošās enkurskrūves, pašurbjošās enkurskrūves, mēbeļu skrūves, kokskrūves, bultskrūves ar smalko vītni, siltumizolācijas , roku attīrīšanas pasta, skrūvju līmes, gultņu līmes, līmes, montāžas putas, absorbenti, absorbējošie materiāli

Fermeris ITF, SIA, Durvju furnitūra

Liela durvju furnitūras izvēle!
Brīvības gatve 401A, Rīga, LV-1024
Atslēgas, slēdzenes, elektriskās, ugunsdrošās atslēgas, solenoīdu slēdzenes, elektriskās slēdzenes, elektromehāniskās slēdzenes, motoratslēgas, DIN atslēgas, panikas izeju slēdzenes, šaurprofila slēdzenes, seifi, piekaramās, uzliekamās, iekaļamās atslēgas, paaugstinātas drošības slēdzenes, mehāniskās koda atslēgas,

Pārklājums, SIA, LDE LINING

Krasta 103, Rīga LV-1019
Pakalpojumi: ✓ Hidroizolācija ✓ Grīdu pārklājumi ✓ Graco industriālās iekārtas ✓ Siltumizolācijas materiāli

METĀLA DURVIS Baltijas durvis, SIA

Drošas un skaistas durvis 💯
Augusta Deglava 45, Rīga LV-1035
Pakalpojumi: ✓ Dažāda veida durvju tirgošanu un ražošanu; ✓ Pulverkrāsošanu; ✓ Plastmasas logus; ✓ Metāla durvju ražošanu; ✓ Uzstādīšanu; ✓ Pandusu ražošanu; ✓ Siltumnīcas Piedāvājam: PIEDĀVĀJAM VISA VEIDA DURVIS: standarta durvis, metāla durvis pēc pasūtījuma, metāla durvis ar MDF apdari, stiklotas durvis, metāla durvis ar vitrāžu, masīvkoka durvis, iekšdurvis ar rorplates pildījumu, sertificētas ugunsdrošās durvis, tehniskās durvis.

RĪGAS BŪVSERVISS, SIA, Būvmateriālu interneta veikals

Bērzaunes 12, Rīga LV-1039
Preces un piedāvājumi: ✓ Būvmateriāli ✓ Santehnika ✓ Apkure ✓ Skrūves, stiprinājumi u.c. metālizstrādājumi ✓ Krāsas, eļļas, antiseptiķi, lakas ✓ Dārzam un mājai ✓ Elektromateriāli ✓ Ventilācija ✓ Darba rīki, instrumenti ✓ Linolejs, Parkets

Pēterkoks, SIA

Celtnieku 1A, Olaine, Olaines nov., LV-2114
Apraksts:

Mēs izveidojām SIA "Pēterkoks" ar mērķi kļūt par profesionālu uzņēmumu ar labu komandu un uzticamu reputāciju. Uzņēmums, kas klientiem var piedāvāt vislabāko preču un servisa risinājumu. Mūsu mērķis ir piedāvāt klientiem labāko risinājumu ar atjaunojamu resursu - kokmateriālu.

SIA "Pēterkoks" specializējas trīs virzienos:

✓ speciālais koka iepakojums ✓ standarta paletes un koka iepakojums ✓ cietkoksnes zāģmateriāli galdniecībām

 

Pamats un Co, SIA

Gramzdas 90, Rīga LV-1029
Mēs ražojam dažāda veida izstrādājumus no betona:: ✓ Žogi un stabi ✓ Betona pakāpieni ✓ Betonu pakāpienu restaurācija ✓ Cementa flīzes ✓ Betona puķu podi ✓ Betona soliņi ✓ Dažādas ēku fasādes detaļas no betona ✓ Kolonnas ✓ Balustrādes
ZL.LV iesaka

Stamars, SIA

Pakalniešu 7, Rīga, LV-1024
Produkcija: ✓ Ūdens filtri ✓ Caurules ✓ McAlpine ✓ Durvis ✓ Furnitūra ✓ Mēbeles ✓ Kamīni un kurtuves ✓ Apsildāmās grīdas ✓ Instrumenti un piederumi ✓ Termogalvas ✓ Termoizolācija Par uzņēmumu:

SIA "STAMARS" ir dibināta jau vairāk nekā pirms 20 gadiem un savas darbības laikā sasniegusi augstu profesionalitāti un stabilitāti. Šobrīd nodarbojamies ar ūdens apgādes un apkures sistēmu, ūdens attīrīšanas sistēmu un dušas kabīņu un vannu tirdzniecību, kā arī ūdens atdzelžotāju un mīkstinātāju, ūdens filtru, dušas kabīņu uzstādīšanu un apkalpošanu. Piedāvājam arī instrumentu nomu un preču piegādi veikaliem un lielākajiem būvobjektiem.

ZL.LV iesaka

Stamars Iekšdurvju-ārdurvju tirdzniecības noliktava

Pakalniešu 7, Rīga, LV-1024
✓ Polipropilēna durvis ✓ Krāsotas durvis ✓ Ekofinierētas durvis ✓ PVC durvis

 

Apraksts:

Uzņēmums vairāk nekā desmit gadus Latvijas tirgū piedāvā tirdzniecībā iekšdurvis un ārdurvis plašā sortimentā un dažādās cenu kategorijās. Durvis plašā izvēlē iespējams gan iegādāties uzreiz, gan pasūtīt. Salons pārdod iekšdurvis, ieejas durvis, otrās ieejas durvis. Noliktavā pieejamas vairāk nekā 50 durvju modeļu kombinācijas, kuras iespējams nopirkt uzreiz vai pasūtīt piegādi/uzstādīšanu. Salonā apskatāmi vairāk nekā 100 durvju modeļi, un katalogos apskatāmi pāri 200 modeļu kombinācijām.

Viss Dārzam un Mājai, Veikals

Nākotnes 1, Ķekava, Ķekavas nov. LV-2123
Apraksts: SIA "VIKRI K" ar dārzkopības preču tirdzniecību nodarbojas no 2001.gada. Piedāvājam plašā sortimentā sēklas, sīpolpuķes, sīksīpolus, minerālmēslus, dažādus mēslojumus un citus dārzkopībā nepieciešamus un noderīgus produktus, augu aizsardzības līdzekļus, repelentus, un citas preces, lai sekmīgi sētu, audzētu, vāktu ražu, priecātos par dārza skaistumu! Esam priecīgi, ka mūsu klientu vidū ir stādu audzētāji un apzaļumotāji, mazdārziņu īpašnieki, kuri atzinīgi novērtē mūsu piedāvāto sortimentu, preču kvalitāti un konkurētspējīgās cenas. Kā otrs mūsu darbības virziens ir ziedu tirdzniecība. Plašā piedāvājumā ir augi, grieztie ziedi. Pieņemam pasūtījumus pušķu un dekoru veidošanai dažādiem dzīves gadījumiem. Plašā sortimentā piedāvājam sveces, suvenīrus, dāvanas un veicam dāvanu saiņošanu. Tagad esam uzsākuši arī dziju tirdzniecību, aicināti visi rokdarbnieki.
ZL.LV iesaka

Piegādes serviss, SIA

Vienības gatve 100, Rīga, LV-1004
Kravu transporta pakalpojumi pa Latviju un uz Baltijas valstīm kopš 2006. gada!: ✓ Kravu pārvadājumi; ✓ Transports ar manipulatoru; ✓ Pilns pārvākšanās serviss; ✓ Mēbeļu un mantu pārvešana.

Heidelberg Materials Garkalnes Grants, SIA

Kroņu 5, Rīga LV-1035
SIA "Heidelberg Materials Garkalnes Grants" darbības virzieni:: ✓ Karjeru izstrāde ✓ Zemes darbi ✓ Izīrējam tehniku: buldozeri 12t – 20t, ekskavatori 8t – 35t, frontālie iekrāvēji 2.5m3 – 5m3, ģeneratori līdz 200kW

WoodDoors, durvju salons – noliktava, SIA Arturas

DURVJU SALONS ATVĒRTS - LAIPNI GAIDĪTI!
Krustpils 65, Rīga, LV-1057
Durvis ar un bez furnitūras: Budžeta durvīm ir īpaši laba kvalitāte. Lētāk nenozīmē sliktāk. Salīdzinot ar cenas ziņā līdzīgiem analogiem, mūsu durvīm būs vislabākā kvalitāte, ko nodrošina kvalitatīvs koka pildījums. Mēs piedāvājam durvis rezervēt un uzglabāt līdz remontdarbu vai būvniecības darbu attiecīgajam posmam, kad pienākusi kārta durvju montāžai.
ZL.LV iesaka

Ironwill Steel, SIA, Latvijas metāls, metālu bāze

Latvijas metāls, metālu bāze
Cesvaines 15A, Rīga, LV-1073
Metāla sortiments:: ✓ Caurules ✓ Sijas ✓ Armatūras ✓ Armatūras sieti ✓ Apaļdzelzs ✓ Plakandzelzs ✓ Kvadrātdzelzs ✓ U–profili ✓ Loksnes Transports:: Sadarbībā ar SIA "IRW Serviss", lai atvieglotu klientiem saņemt savu pasūtījumu, tiek nodrošināta pasūtījuma piegāde uz norādīto adresi, bet tikai Latvijas teritorijā.

BK Inženieri, SIA

Ganību dambis 7A, Rīga, LV-1045
Apraksts: Uzņēmums veic būvkonstrukciju projektēšanu, projektējam koka konstrukcijas(kopnes, rāmjus, sijas), veicam atbalstsienu projektēšanu un, kopā ar sadarbības partneriem, to izgatavošanu un montāžu.

Betono Mozaika, SIA

Mazā Apakšgrāvja 5, Rīga, LV-1016
Betona bruģakmeņi:

"Betono Mozaika" specializējas betona bruģakmens un mazās arhitektūras elementu ražošanā un pārdošanā. Un ir lielākais betona bruģa ražotājs Latvijā. Uzņēmums ražo produkciju Latvijas, Viļņas, Kauņas, Klaipēdas un Šauļu rūpnīcās. Pateicoties mūsdienīgajām vācu ražošanas iekārtām, klientiem tiek piedāvāts plašs bruģakmens formu, krāsu un faktūru klāsts. Mēs garantējam precizitāti ražošanā un piegādē, kā arī profesionālu, izpalīdzīgu un cilvēcīgu pārdošanas servisu.

ZL.LV iesaka

AV JUMTS, SIA

Altonavas 5 - 10, Rīga, LV-1004
Apraksts:

Uzņēmums specializējas augstas kvalitātes nestandarta metāla izstrādājumu un skārdinieku darbu veikšanā, piedāvājot individuālus risinājumus pēc klientu specifikācijām. Mēs garantējam precizitāti, izturību un estētiku katram mūsu projektam.

AG Wood, SIA

Pils 13A, Sigulda, Siguldas nov., LV-2150
Piedāvājam:

Mēbeles mājas labiekārtošanai un biroja praktiskumam. Mēbeļu komponenti un interjera elementi. Ozola, bērza, priedes, dižskābarža, kā arī MDF, KSP un lamināta materiāli ar dažādām apdarēm un īpašībām, iepakoti kastēs nosūtīšanai klientam. Virtuves mēbeles pēc individuāla pasūtījuma, izgatavošana un uzstādīšana.

Izgatavojam dažadu veidu mazu koku formu izstrādājumus no masīvkoka.

Piemēram salvešu riņķus, dažādus dekorus ar lina aukliņu, dāvanu kastes kā arī piedāvājam dekoru apdruku vai gravēšanu.

ZĀĢMATERIĀLI.

Bērza koksnes ēvelētas vai neēvelētas sagataves, kas sastāv no fiksēta vai garumā audzēta garuma; audzējuma tips – mēbeļu vai konstrukciju.

IEKŠTELPU MATERIĀLI.

Ozola, oša, dižskābarža, priedes un apses koksnes līmēti pakāpieni un palodzes, kuru malas ir iespējamas ar rundējumu, kā arī roku balsti un reliņi. Pakāpieni no veselām vai garumā audzētām sagatavēm; audzējuma tips – mēbeļu vai konstrukciju.

Priedes koksnes logu apdares paneļi, kājlīstes, durvju apdares līstes.

Produktus iespējams nokrāsot ar ūdens bāzes krāsu.

KURINĀMAIS.

Kvalitatīva alkšņa un bērza koksnes kamīnmalka.

WATERPROOFING BALTIC, SIA, hidroizolācijas materiāli

Latgales 116, Rīga LV-1003
Apraksts:

Mēs esam oficiālais spāņu rūpnīcas "Tecnopol" pārstāvis. Mūsu specializācija - poliuretāna hidroizolācija (bezšuvju pārklājums) un siltināšana, izmantojot poliuretāna putas dažādās objektu virsmās. Mēs piedāvājam hidroizolācijas, aizsardzības, siltumizolācijas un grīdas segumu sistēmas un materiālus, kurus var izmantot lieliem un maziem celtniecībasobjektiem. Pie mums var iegādāties poliuretāna gruntis, poliuretāna un poliurīnvielas hidroizolācijas membrānas, poliuretāna siltumizolācijas putas, grīdas bezšuvju segumus un pārklājumu aizsargslāņus.

Plašāka informācija ir atrodama mūsu mājaslapā: https://tecnopol.lv/lv/catalog/desmopol