Skaistumkopšana

Drukāt
Banner 1050x80

Smaida Studija, SIA

Šobrīd meklējam jaunas telpas!
Babītes pagasts, Mārupes nov. LV-2107
Zobu implantācija, zobārsts/zobārstniecība, Zobārsts/zobārstniecība, Zobu ķirurģija, Zobu implanti Babīte, Zobu implanti, Zobu higiēna, Zobu balināšana.

Kvant, SIA, Pirts

Jelgavas 53, Rīga LV-1004
Pirts. Sabiedriskā pirts. Pārdaugavas pirts. Pirts Pārdaugava. Malkas pirts. Pirts ar slotām. Kafejnīca. Frizētava. Masāža. Masieris. Kosmētiskais kabinets. Publiskā pirts. Slapjā pirts. Sausā pirts. Ar malku kurināma pirts. Sieviešu nodaļa. Vīriešu nodaļa. Vienlaicīgi darbojas sieviešu nodaļa 2. stāvā un vīriešu nodaļa 1. stāvā. Pirts visai

Prāna Ko, SIA

Spilves 4, Rīga, LV-1055
Mūsu sortimentā ir vairāk nekā 8000 dažādu preču: ✓ Prāna Ko ir ekskluzīvs medicīnas apģērba KOI (ASV) zīmola izplatītājs Baltijas valstīs. ✓ Paparnet (IT) zīmola izplatītājs Latvijā, kas ir pasaules līderis higiēnas papīra ražošanā. ✓ Abena (DK) zīmola izplatītājs Latvijā, kas ir EKO zīmols, kas ražo urīna nesaturēšanas produkciju un kopšanas kosmētiku.

Agitas Kristapsones zobārstniecības prakse

Ezera 5, Talsi, Talsu nov. LV-3201
Apraksts:

Zobu higiēnists pieņem piektdienās katru otro nedēļu.

Ikšeles G. IU, Zobārstniecības kabinets

Emīla Dārziņa 8, Valka, Valkas nov. LV-4701
Par uzņēmumu:

Gunas Ikšeles zobārstniecības kabinets Valkā sniedz zobārstniecības pakalpojumus. 

Amber Dent, SIA

Meža prospekts 9, Ogre, Ogres nov. LV-5001
Apraksts:

Zobārstniecības klīnikas "Amber Dent" piedāvājumā: Zobu protezēšana, labošana, ķirurģija, higiēna, kanālu ārstēšana, mīksto audu lāzera pakalpojumi. Darba laiks: pēc pieraksta.

Rudīte Lielmane, zobu tehniķe

Draudzības 30, Talsi, Talsu nov. LV-3201
Par mani:

Rudīte Lielmane, zobu tehniķe Talsos, sniedz zobārstniecības pakalpojumus.

Dr. B. Lazdānes zobārstniecības privātprakse

Skolas 17A, Ikšķile, Ogres nov. LV-5052
Apraksts:

Zobārstniecība Ikšķilē, kurā darbojas augsti kvalificēti zobārsti. Zobu higiēnists. Zobu ķirurģija, protezēšana, implanti.

ARCUSDENT CLINIC, SIA, Zobārstniecības kabinets Valmierā

Diakonāta 4-5, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Apraksts:

Zobārsti Valmiera. Zobārsts Valmiera. Zobārstniecība Valmiera. Bērnu zobārsts, zobu higiēna, higiēnists Valmierā. Ārstniecības iestādes kods: 250000161

Aija Šteina, zobu tehniķe

Raiņa 5, Valdemārpils, Talsu nov. LV-3260
Par mani: Aija Šteina, zobu tehniķe Valdemārpilī. Pieņem darba dienās, brīvdienās un arī svētku dienās. Vēlams zvanīt un pieteikt apmeklējuma laiku.

Perladents, SIA, Zobārstniecības kabinets

Raiņa 87, Jūrmala LV-2016
Apraksts: Zobārstniecības klīnika "Perladents" dibināta 2001.gadā. Kvalificēti speciālisti ar atbildību veic savu darbu, izmantojot visjaunākās tehnoloģijas un materiālus. Mums ir svarīga mūsu pacientu zobu veselība, tāpēc mēs sniedzam tikai augstākās kvalitātes stomatoloģijas pakalpojumus – zobu estētiskās restaurācijas, zobu implantāciju, balināšanu un endodontiju. Katram klientam sniedzam individuālu pieeju un piedāvājam atlaides ģimenēm, sportistiem un studentiem. Telpas ir plašas un pieejamas cilvēkiem ar kustību un balsta traucējumiem. Mūsu klīnika ir Blend-a-med un Oral-B Virtuālā Institūta sadarbības partneris. Negaidiet kamēr parādīsies zobu sāpes! Nāciet pie mums laikus, būsiet laipni gaidīti!

Anija, SIA, Veikals

Rencēnu 10A, Rīga, LV-1073
"ANIJA" piedāvā:

BLACK SEA STARS, SOLILUG, SEA STARS, ANCHIALO – kosmētiskie līdzekļi, balstīti uz Melnās jūras sārmiem (LUGA) un Pomorie un Burgas sāls ezeru terapeitiskajiem dūņām. REFAN – smaržas un kosmētika bez parabēniem. MILANA@ –  lielisks kosmētikas piedāvājums mājām un profesionāliem. CARBONAX@ – mēs esam par tīrām un labi uzturētām automašīnām. LUSTRO@– apavu kopšanas līdzeklis. KAFIJA un TĒJA – aromatizētā kafija un brīnišķīgas tējas.

HO Estate, SIA

"Kļavulapas", Mārupe, Mārupes nov., LV-2167

HO Estate piedāvā telpu nomu 4 biroju centros:

✓ lielā biroju centrā Krasta Biroji Mazā Krasta iela 83, Rīga; ✓ elegantā biroju centrā Bieķensalas Biroji, Bieķensalas iela 26, Rīga; ✓ mūsdienīgā biroju centrā Neretas Biroji, Neretas iela 2 k-1 -107, Rīga; ✓ daudzveidīgā biroju centrā Graudu Biroji, Dīķa iela 44, Rīga.

Latvijas Tālrunis, SIA

Piesakies uz bezmaksas konsultāciju!
Blaumaņa 38/40, Rīga LV-1011
Digitālais mārketings:

Pilna servisa digitālais mārketings nelieliem un vidējiem uzņēmumiem. Palīdzam izstrādāt digitālā mārketinga stratēģiju un sasniegt biznesa mērķus jau vairāk nekā desmit tūkstošiem Latvijas uzņēmumu. Nodrošinām tādus digitālos pakalpojumus kā mājaslapu izstrāde un uzturēšana, E-komercija, SEO mājaslapu optimizēšana apmeklētājiem, biznesa profilu izstrāde un uzturēšana, biznesa profilu pārvaldība, Google Ads reklāmas, Google Business Profile reklāmas, Facebook reklāmas, Facebook satura veidošana, Instagram satura veidošana, Linkedin satura veidošana, video saturs, Firmas.lv segmentēto datu atlase un citus. Piedāvājam ne vien pakalpojumu izstrādi, bet arī efektīvu uzturēšanu, veicot nepieciešamos uzlabojumus un nodrošinot regulāras atskaites par paveikto. Latvijas Tālruņa pārvaldībā ir arī vairāki uzziņu un informatīvie mediji - informācijas portāli 31 Latvijas pilsētai Pilseta24.lv, biznesa uzziņu portāls ZL.lv, būvniecības nozares portāli ABC.lv un building.lv, veselības portāls Medicine.lv un eksporta nozares portāls balticexport.com.

Skaistumkopšanas salons

Latgales 301A, Rīga LV-1063
Skaistumkopšana

Skaistumkopšanas salons

Krāsotāju 2, Smiltene, Smiltenes nov., LV-4729

Māra, skaistumkopšanas salons

Lielā 2B, Saldus, Saldus nov., LV-3801
Skaistumkopšanas salonos pieejamas atsvaidzinošas, nostiprinošas un relaksējošas procedūras labam izskatam un lieliskam garastāvoklim. Sejas un ķermeņa pīlings, masāža, vaksācija, liftings un ādas kopšana pieejama gan sievietēm, gan vīriešiem.