Skaistumkopšana

Drukāt
Banner 1050x80

Krio, veselības centrs

Bruņinieku 35a, Rīga, LV-1001
Kriosauna, krioterapija, kriomasāža, krioprocedūra, krio, kriosauna, pretcelulīta procedūra, imunitātes nostiprināšana, ādas slimību ārstēšana, seboreja, aukstuma terapija, sporta medicīna, organisma atjaunošana, ķermeņa atjaunošana, fizikālā terapija, psoriāze, rehabilitācija, enerģijas atjaunošana, vielmaiņa, metabolisms,
1

La Vie Beauté, lāzerepilācijas un skaistuma studija

A.Deglava 66, Rīga, LV-1035
Lāzerepilācijas un skaistuma studija "La Vie Beauté":

Skaistuma studija La Vie Beauté piedāvā skaistumkopšanas pakalpojumus, jaunākās tehnoloģijas un izcilu speciālistu servisu.

Mēs piedāvājam:

✓ lāzerepilācijas procedūras, izmantojot jaunākās paaudzes aleksandrīta lāzeru ar unikālo tehnoloģiju Moveo; ✓ figūras korekciju, izmantojot inovatīvo iekārtu „Onda Plus”. Dažu procedūru laikā var atbrīvoties no tauku nogulsnējumiem, celulīta un ādas ļenganuma; ✓ maigu ādas attīrīšanu un atjaunināšanu ar iekārtu „AquaClean”.
  • 1 Skaistumkopšana

LaManga, skaistumkopšanas salons

Lāčplēša 62, Rīga, LV-1011
Skaistumkopšana centrs, Weyergans Centrs. Mezoterapija, Limfodrenāža, Vakuummasāža Rīgas centrā.

Laba Stīga, SIA, Skaistumkopšanas salons

Turpinām strādāt klātienē!
K.Valdemāra 33, Rīga LV-1010
Mūsu pakalpojumi:: ✓ Vīriešu griezumi, ✓ Vīriešu matu tonēšana, ✓ Sieviešu matu griezums, ✓ Sieviešu matu veidošana, ✓ Sieviešu matu krāsošana, ✓ Sakņu krāsošana, ✓ Šķipsnas, ✓ Ilgviļņi, ✓ Vakara frizūras, ✓ Matu maska, ✓ Manikīrs, ✓ Pedikīrs, ✓ Skropstu krāsošana, ✓ Uzacu krāsošana, ✓ Uzacu korekcija.

Ladenta, SIA, Zobātstniecība

Tērbatas 74, Rīga LV-1001
Zobārstniecība un mutes higiēna

Laimalukss, SIA

Brīvības 43, Rīga, LV-1010
Profesionālās kosmētikas tirdzniecība, profesionāla matu kosmētika, profesionāla kosmētika matiem, profesionālas matu kosmētikas vairumtirdzniecība, profesionālas matu kosmētikas tirdzniecība, GOLDWELL, Goldwell produkcija, oficiālais GOLDWELL pārstāvis Latvijā, Olymp pārstāvis Latvijā, matu krāsa TopChic, matu krāsa Colorance,

Laimalux.lv, SIA

Brīvības 43, Rīga LV-1010
Frizētava, frizētavas, (frizieris). Karstās šķēres. Matu griešana ar karstajām šķērēm. Matu intensīvā ārstēšana. Matu ķīmiskā taisnošana. Matu krāsošana. Šķipsnu krāsošana. Matu pieaudzēšana. Vakara un kāzu frizūras. GOLDWELL matu kosmētika. Klasiskais, franču, SPA manikīrs. Akrila. Klasiskais un SPA pedikīrs. VINYLUX, CND, gelish, IBD,
2

Lamanga, SIA

Lāčplēša 62, Rīga LV-1011
Pakalpojumi: ✓ Sieviešu frizieris; ✓ Vīriešu frizieris; ✓ Matu griezums; ✓ Frizūras; ✓ Vaksācija; ✓ Permanentais make-up; ✓ Weyergans procedūras; ✓ Detox programmas.  Par mums:

Skaistumkopšanas salons „La Manga” sniedz frizieru un nagu kopšanas speciālistu pakalpojumus. Pieejamas efektīvas un augstvērtīgas sejas un ķermeņa kopšanas procedūras.

Latvijas Tālrunis, SIA

Piesakies uz bezmaksas konsultāciju!
Blaumaņa 38/40, Rīga LV-1011
Digitālais mārketings:

Pilna servisa digitālais mārketings nelieliem un vidējiem uzņēmumiem. Palīdzam izstrādāt digitālā mārketinga stratēģiju un sasniegt biznesa mērķus jau vairāk nekā desmit tūkstošiem Latvijas uzņēmumu. Nodrošinām tādus digitālos pakalpojumus kā mājaslapu izstrāde un uzturēšana, E-komercija, SEO mājaslapu optimizēšana apmeklētājiem, biznesa profilu izstrāde un uzturēšana, biznesa profilu pārvaldība, Google Ads reklāmas, Google Business Profile reklāmas, Facebook reklāmas, Facebook satura veidošana, Instagram satura veidošana, Linkedin satura veidošana, video saturs, Firmas.lv segmentēto datu atlase un citus. Piedāvājam ne vien pakalpojumu izstrādi, bet arī efektīvu uzturēšanu, veicot nepieciešamos uzlabojumus un nodrošinot regulāras atskaites par paveikto. Latvijas Tālruņa pārvaldībā ir arī vairāki uzziņu un informatīvie mediji - informācijas portāli 31 Latvijas pilsētai Pilseta24.lv, biznesa uzziņu portāls ZL.lv, būvniecības nozares portāli ABC.lv un building.lv, veselības portāls Medicine.lv un eksporta nozares portāls balticexport.com.

Lesīte I., stiliste

Elizabetes 65, Rīga, LV-1050
Skaistumkopšana . Uzacu korekcija un krāsošana. Dekoratīvā kosmētika.

Lielmuiža, SIA

E.Birznieka-Upīša 5/7-2.st., Rīga LV-1050
Skaistumkopšana . Vairumtirdziecība. Kosmētikas vairumtirdzniecība. Kosmētikas mazumtirdzniecība.

Life Harmony, SIA

Gustava Zemgala gatve 71a-4, 2.st., Rīga LV-1039
Par mums:

"Life Harmony" darbojas speciālisti ar ilggadēju pieredzi un zināšanām par cilvēka ķermeni un tā atveseļošanu. Rehabilitācijas centra procedūrās tiek apvienotas dažādas medicīnas un dziedināšanas metodes no visas pasaules, piemēram, senās latviešu fitoterapijas zināšanas, Tibetas medicīna, Ajūrvēda, kā arī tiek ņemti vērā jaunākie pētījumi tradicionālās medicīnas jomā. Tas veido šī centra unikalitāti un daudzpusīgo pieeju ikkatram klientam. Mēs piedāvājam ārstnieciskās masāžas, aromamasāžas, fitoterapijas, kā arī citas spa un masāžu procedūras. Tiek sniegti profesionāli apmācību kursi, lai interesenti kļūtu par pieprasītiem meistariem!

Skaistumkopšanas salonos pieejamas atsvaidzinošas, nostiprinošas un relaksējošas procedūras labam izskatam un lieliskam garastāvoklim. Sejas un ķermeņa pīlings, masāža, vaksācija, liftings un ādas kopšana pieejama gan sievietēm, gan vīriešiem.