Skaistumkopšana

Drukāt
Banner 1050x80

Gruminga skola, mācību centrs

Matīsa 64, Rīga LV-1009
Gruminga skola. Gruminga mācību centrs BIRMA PETS. Kursi grumeriem ar pieredzi, bez pieredzes. Suņu un kaķu salona (PET) grumings. Grumeris (suņu un kaķu frizieris). Suņu frizētavas, kaķu frizētava. Lolojumdzīvnieku kopšana, frizēšana. Mājdzīvnieku skaistumkopšanas speciālists. Gruminga skola, gruminga salons BIRMA pets. Suņu frizēšana,

AZL Zobārstniecība, SIA

K.Barona 88-1.st., Rīga LV-1001
Zobārstniecība, Zobārsts centrā, Protezēšana, Protēžu labošana, Zobārsts Rīgā, Zobu higiēna, Mūsdienīga zobu labošana bez sāpēm, Wandsta iekārtas, Anestēzija bez sāpēm, Darba laiks pēc iepriekšēja pieraksta, Zobu balināšana, zobu balināšana Rīgā, protēžu labošana, protezēšana.

Dental Studio, SIA

Elizabetes 75, Rīga LV-1050
Zobārstniecība, bērnu zobārstniecība, mutes dobuma higiēna, zobu balināšana, ortodontija, restaurācija, zobu restaurācija, estētiskā zobārstniecība, visa veida protezēšana, zobu protēzes, zobu protezēšana, stomatoloģija, ķirurģija, zobu ārstēšana, zobu terapija, cenu amplitūda: zobu terapija no 30 EUR, zobu balināšana no 40 EUR, mutes

Arkāde dental, SIA

Turpinām strādāt klātienē!
Raiņa bulvāris 2-2.st., Rīga LV-1050
Zobārstniecība, higiēna, zobu higiēna, protezēšana, stomatologs, zobu datorrentgens, zobu rentgens, zobārsts, DDS, MSc, Dr Armands Zīraps, Dr Karīna Zīrapa, keramikas plombes, keramikas kroņi, plāksnītes, implanti, zobārsti, zobu balināšana, estētiskā zobārstniecība, kosmētiskā zobārstniecība, zobu ķirurģija, implantoloģija,

Birma PETS Matīsa, suņu un kaķu frizētava, zooveikals un interneta veikals

Matīsa 64, Rīga LV-1009
Apraksts:

"Birma PETS" ir profesionāla frizētava mazo un lielo šķirņu suņiem un kaķiem, kas atrodas Rīgas centrā. Sniedzam profesionālus skaistumkopšanas pakalpojumus un higiēnas procedūras visiem mājas mīluļiem, sākot no nagu griešanas līdz pilnai kopšanas procedūrai. Mājdzīvnieku ādas un apmatojuma kopšanai izmantojam tikai profesionālo kosmētiku (Groomer`s Goop, Iv San Bernard, Hydra Professional u.c.).

Ikvienam klientam ir iespēja apmeklēt arī tādu papildus procedūru kā hidromasāža ar ozonu. Šāda veida SPA procedūras atslābina muskuļus, samazina tonusu, neitralizē sēnītes un baktērijas, kā arī palīdz cīnīties ar ādas slimībām un alopēciju un normalizē hormonālo fonu.

Birma PETS meistari parūpēsies par tava mīluļa skaistumu un labsajūtu, kamēr tu pildi savas ikdienas pienākumus. Esam vairāku pasaulē pazīstamo zoopreču ražotāju zīmolu izplatītāji Latvijā, līdz ar to mūsu salonā un arī mūsu e-veikalā var iegādāties augstākās kvalitātes sauso barību, konservus suņiem un kaķiem, kā arī profesionālo kosmētiku, ķemmes un citus aksesuārus apmatojuma kopšanai, instrumentus nagu griešanai, gruminga galdus, vannas un citu profesionālo aprīkojumu grumeriem un suņu un kaķu frizētavām.

VV Centrs, SIA, Zobu tehniskā laboratorija

Brīvības 103-23a, Rīga LV-1001
Apraksts: SIA “VV Centrs” - medicīnas kompānija, kuru 1994. gada maijā nodibināja brāļi Leonīds un Mihails Veļkoviči. Tā ir zobu tehniskā laboratorija. Izgatavojam augstākās kvalitātes visa veida zobu protēzes pēc zobārstu pasūtījumiem. Kods Ārstniecības iestāžu reģistrā - 019169615.

Elizabete klīnika, zobārstniecība un lāzerterapijas klīnika Rīgas centrā

Elizabetes 31, Rīga, LV-1010
Ārstēšanas metodes: ✓ Zobu ārstēša ✓ Protezēšana ✓ Higiēna ✓ Implanti ✓ Mākslinieciskā restaurācija ✓ Balināšana ✓ Vector ✓ Lāzerterapija ✓ BEZMAKSAS zobārstniecības pakalpojumi BĒRNIEM līdz 18 gadiem: zobu ārstēšana, zobu higiēna 

 

FF International Movers, SIA, Pārvietošanās serviss

Šarlotes 3, Rīga LV-1001
Pakalpojumi:: ✓ Pārcelšanās pakalpojumi ✓ Pakošanas pakalpojumi ✓ Uzglabāšana un noliktava ✓ Pakojamā materiāla tirdzniecība un noma ✓ Pārcelšanās tehnika un inventārs, noma ✓ Pārcelšanās konsultācijas ✓ Mēbeļu montāža/demontāža ✓ Mēbeļu iedzīves iepakošana ✓ Biroju pārvešana ✓ Mākslas priekšmetu pārvešana ✓ Pārcelšanās palīgtehnika

Zobārstniecības klīnika X-Dental

Tērbatas 59/61, Rīga LV-1001
Pakalpojumi:: ✓ Zobu higiēna ✓ Zobu ārstēšana ✓ Endodontija ✓ Estētiskā zobārstniecība ✓ Zobu ķirurģija ✓ Zobu protezēšana ✓ Implantoloģija ✓ Bērnu zobārstniecība Par mums::

Strādājām jau 15 gadus. Mūsu klīnika ir neliela, bet ļoti ērta, netālu no pilsētas centra, modernā, siltas šokolādes krāsas ēkā. Mēs būsim priecīgi Jūs redzēt pie mums vairāku iemeslu dēļ: 1. Mums patīk mūsu darbs! Mēs labprāt palīdzēsim Jums atrisināt Jūsu problēmas un piepildīt Jūsu vēlmes. 2. Mums ir visas nepieciešamās zināšanas un iekārtas jebkuras komplicētības uzdevumu risināšanai. 3. Mēs patiesi varēsim palīdzēt Jums savest Jūsu zobus kārtībā ar minimāliem izdevumiem, pateicoties mūsu atlaižu sistēmai. Kalendārs "SMAIDU DIENAS" palīdzēs Jums un Jūsu tuviniekiem ieplānot Jūsu izdevumus stomatoloģiskai apkalpošanai.

Dental Klīnika, SIA Denta-Z

Pieņem tikai pēc pieraksta!
Bruņinieku 28-27, 2.st., Rīga LV-1011
Apraksts:

Zobārstniecības klīnika "Denta-Z", piedāvā zobārstniecības pakalpojumus Rīgas centrā. Piedāvājam zobu protezēšanu, ārstēšanu, restaurēšanu, balināšanu.

ZL.LV iesaka

Protecta, SIA

Antonijas 18-7, Rīga LV-1010
Par uzņēmumu:

SIA "Protecta" sniedz zobārstniecības pakalpojumus. Ir nodrošināta vides pieejamība un iespēja personām ar funkcionāliem traucējumiem saņemt zobārstniecības pakalpojumus.

Hairland, frizētava

Brīvības 90, Rīga LV-1001
Apraksts:

"Hairland Barbershop Unisex" ir jauns koncepts pašā pilsētas centrā. Pie mums pieejami gan barber jeb bārddziņa pakalpojumi un matu griezumi, gan frizieri un kolorists dāmām. Mūsu mērķis - frizētava visai ģimenei, lai jums piemērotāko griezumu vai krāsojumu, matu kopšanas procedūru piedāvātu vienuviet

Zobu feja, specializēta zobārstniecības klīnika bērniem

Marijas 16-3, Rīga LV-1011
Pakalpojumi: ✓ Bērnu zobārstniecība ✓ Ortodontija ✓ Zobu ārstēšana ✓ Zobu balināšana ✓ Protezēšana ✓ Zobu implantācija Par zobārstniecību:

Stomatoloģijas klīnika "Zobu feja" ir zobārstniecība visai ģimenei. Jebkurš mūsu klīnikas ārsts no citiem ārstiem atšķiras ar ļoti sirsnīgu un īpaši draudzīgu attieksmi pret bērniem, līdz ar to "Zobu Feja" ir ideāla vieta, lai veidotu bērna pozitīvu attieksmi pret ārstu-stomatologu.

Ir ļoti svarīgi, lai jūs mums uzticētos. Pirms ārstēšanas uzsākšanas ārsts veiks diagnosticējošo izmeklēšanu, lai sniegtu jums visaptverošu informāciju par visiem iespējamajiem ārstēšanas veidiem, kā arī prognozes par katra ārstēšanas veida izmaksām. Pēc tam tiks izveidoti vairāki ārstēšanas plāni – jums vienmēr būs iespēja patstāvīgi (vai arī kopā ar ārstu) izvēlēties to ārstēšanas variantu, kas atbilst jūsu finansēm.

Birma PETS Services, SIA

Matīsa 64, Rīga LV-1009
Dzīvnieku barība.  Suņu frizētavas, kaķu frizētava, suņu apģērbi. Lolojumdzīvnieku kopšana. Mājdzīvnieku skaistumkopšanas speciālists. Gruminga skola, gruminga salons BIRMA pets. Suņu frizēšana, kaķu frizēšana, profesionālā suņu un kaķu kosmētika, premium klases barība, suņiem un kaķiem, sausā barība, konservi, kopšanas līdzekļi,

Justīne R, SIA, Freihaut profesionāla kosmētika

Avotu 11a, Rīga LV-1011
Apraksts:

Uzņēmums "Justīne R" ir radīts, lai skaistumkopšanas nozari papildinātu ar unikāliem un kvalitatīviem produktiem. Uzņēmuma klāstā ir profesionāla kosmētika, filleri, pīlingi, biorevitalizācijas un mezoterapijas produkti, mezodiegi. Freihaut ir jauns un dinamisks profesionālās kosmētikas zīmols, kas, pateicoties savām darba metodēm un produktu formulām, ir izcils instruments kosmetologiem.

Beautyfor Express, SIA, Veikals

Brīvības 103, Rīga LV-1001
Skaistumkopšanas preces: ✓ Kosmētika ✓ Manikīra un pedikīra preces ✓ Frizieru aprīkojums ✓ Dezinfekcijas līdzekļi ✓ Skaistumkopšanas salonu aprīkojums ✓ Vaksācijas preces Profesionālā kosmētika:

Beautyfor ir kļuvis par zelta vidusceļu simtiem tūkstošu klientu visā pasaulē. Beautyfor klientiem ir devis sajūtas, ko tie tik ilgi meklēja – sajūtas, kuras nevar pārdot, nopirkt vai uzspiest. Beautyfor ir plašs, nepārtraukti augošs skaistumkopšanas preču klāsts.

Beautyfor ir izplatītāji 13 Eiropas Savienības valstīs un turpinām meklēt jaunus izplatītājus!

Beautyfor Express, SIA, Veikals

Tērbatas 38, Rīga, LV-1011
Skaistumkopšanas preces: ✓ Kosmētika ✓ Manikīra un pedikīra preces ✓ Frizieru aprīkojums ✓ Dezinfekcijas līdzekļi ✓ Skaistumkopšanas salonu aprīkojums ✓ Vaksācijas preces Skaistumkopšanas piederumu veikals:

Skaistumkopšanas piederumu un līdzekļu veikals Rīgā.

Beautyfor Express, SIA, Veikals

Marijas 14, Rīga, LV-1011
Preces: ✓ Kosmētika ✓ Manikīra un pedikīra preces ✓ Frizieru aprīkojums ✓ Dezinfekcijas līdzekļi ✓ Skaistumkopšanas salonu aprīkojums ✓ Vaksācijas preces Skaistumkopšanas piederumu veikals:

Beautyfor ir kļuvis par zelta vidusceļu simtiem tūkstošu klientu visā pasaulē. Beautyfor klientiem ir devis sajūtas, ko tie tik ilgi meklēja – sajūtas, kuras nevar pārdot, nopirkt vai uzspiest. Beautyfor ir plašs, nepārtraukti augošs skaistumkopšanas preču klāsts.

Beautyfor ir izplatītāji 13 Eiropas Savienības valstīs un turpinām meklēt jaunus izplatītājus!

Diennakts zobārstniecība, SIA Zobu Paradīze

Avotu 43, Rīga, LV-1009
Diennakts zobārstniecība:

Diennakts zobārsts pieaugušajiem no ceturdienas līdz svētdienai. Zobārstniecības klīnika Zobu Paradīze piedāvā dažādus zobārstniecības pakalpojumus. Mūsu klīnikā iespējamas tādas procedūras kā zobu raušana, zobu ķirurģija, zobu ārstēšana, plombes un implantācija, protezēšana, sakodiena labošana un citi zobārstniecības pakalpojumi gan bērniem, gan pieaugušajiem. Zobu rotas. Zobu balināšana. Zobu restaurācija dienas laikā.

Alma, ģimenes ārsta A. Lasmaņa klīnika

K.Valdemāra 20-4, 2.st., Rīga, LV-1010
Apraksts:

Klīnika Alma – ģimenes ārsta privātprakse, savu darbību uzsāka 1991. gadā, tās dibinātājs ir Dr. Andris Lasmanis (pirmais ģimenes ārsts Latvijā, ilggadēji vadījis Latvijas Ģimenes ārstu asociāciju). Šobrīd mūsu klīnikā ir kvalificēti ārsti un speciālisti – ģimenes ārsti, pediatrs, ginekologi, neirologs, bērnu neirologs, ķirurgs, endokrinologs, dermatologs, acu ārsts, gastroenterologs, zobārsti un fizioterapeiti. Mēs apkalpojam kā privātpersonas, tā arī uzņēmumus, piedāvājot plašu veselības aprūpes un profilakses pakalpojumu klāstu. Mēs sadarbojamies arī ar Latvijas lielākajiem veselības apdrošināšanas uzņēmumiem, šo uzņēmumu klientiem ir iespēja izmantot visus mūsu piedāvātos pakalpojumus atbilstoši savas polises nosacījumiem. Pateicoties mūsu speciālistu kuplajam skaitam, varam vienlaicīgi apkalpot ievērojamu skaitu klientu, tātad jums ir iespēja pieteikties uz vizīti pie sev nepieciešamā speciālista, negaidot garās rindās, kā tas bieži ir novērojams poliklīnikās. Klīnikā ievēro visas sanitārās prasības. 

Skaistumkopšanas salonos pieejamas atsvaidzinošas, nostiprinošas un relaksējošas procedūras labam izskatam un lieliskam garastāvoklim. Sejas un ķermeņa pīlings, masāža, vaksācija, liftings un ādas kopšana pieejama gan sievietēm, gan vīriešiem.