Skaistumkopšana

Drukāt
Banner 1050x80

Vivasan Baltija, SIA

Elizabetes 51-12c, 6.st., Rīga LV-1010
VIVASAN produkcija. Ēteriskās eļļas no Šveices. Dabiskā kosmētika uz ēterisko eļļu bāzes. Bāzes kosmētiskās eļļas. Dabiskās matu krāsas. Dabīgie vitamīni. Augu valsts kosmētikas sērija kāju kopšanas līdzekļi. Šampūni problemātiskiem matiem. Eko mazgājamie līdzekļi. Dabiskā kosmētika no Šveices. Dabas līdzekļi ķermeņa kopšanai uz Argan eļļas

Zaržecka privātprakse, SIA

Ģertrūdes 3-4, Rīga LV-1010
Medicīniskā palīdzība: plastiskā ķirurģija

Zepter International Baltic, SIA

K.Barona 32-2, 2.st., Rīga LV-1011
EKSKLUZĪVS DZĪVESVEIDS:

Iepazīstiet mūsu produkciju 

Ilggadēju zinātnisko pētījumu un tehnoloģiju attīstības rezultātā izstrādātie Zepter produkti veido unikālu sistēmu, kas piedāvā ideālu risinājumu veselīgam dzīvesveidam. Visus Zepter produkcijas radītājus ir iedvesmojis dzīvības un tās bezgalīgo iespēju brīnums. Senās zināšanas māca, ka pār pasauli valda 4 elementi: Gaisma, Ūdens, Gaiss un Uzturs. Tie nosaka Zepter produkcijas pamatus:

Sertificētā gaismas terapijas BIOPTRON,  ✓ Efektīvas Ūdens un Gaisa attīrīšanas sistēmas, ✓ Nepārspētas sistēmas veselīga uztura pagatavošanai Masterpiece Cookware, ✓ Risinājums veselīgam miegam Smart Sleep System.

Zepter ir izveidojis drošu tiltu starp cilvēci un dabu, mudinot mūs dzīvot veselīgu dzīvesveidu, pateicoties tās plašajam augstākās kvalitātes produktu klāstam.

Zobiņi.lv, zobārstniecības centrs

Baznīcas 39-1, Rīga, LV-1010
Zobārstniecība, zobārsts Rīgas centrā, zobārstniecība Vecrīgā, K.Valdemāra iela, Skolas iela, Baznīcas iela, Elizabetes iela, Dzirnavu iela, Lāčplēša iela, Blaumaņa iela, Ģertrūdes iela, Stabu iela, Biķernieku iela, Matīsa iela, Tallinas iela, Artilērijas iela, Marijas iela, A.Čaka iela, Brīvības iela, Tērbatas iela, Kr. Barona iela,

Zobu feja, specializēta zobārstniecības klīnika bērniem

Marijas 16-3, Rīga LV-1011
Pakalpojumi: ✓ Bērnu zobārstniecība ✓ Ortodontija ✓ Zobu ārstēšana ✓ Zobu balināšana ✓ Protezēšana ✓ Zobu implantācija Par zobārstniecību:

Stomatoloģijas klīnika "Zobu feja" ir zobārstniecība visai ģimenei. Jebkurš mūsu klīnikas ārsts no citiem ārstiem atšķiras ar ļoti sirsnīgu un īpaši draudzīgu attieksmi pret bērniem, līdz ar to "Zobu Feja" ir ideāla vieta, lai veidotu bērna pozitīvu attieksmi pret ārstu-stomatologu.

Ir ļoti svarīgi, lai jūs mums uzticētos. Pirms ārstēšanas uzsākšanas ārsts veiks diagnosticējošo izmeklēšanu, lai sniegtu jums visaptverošu informāciju par visiem iespējamajiem ārstēšanas veidiem, kā arī prognozes par katra ārstēšanas veida izmaksām. Pēc tam tiks izveidoti vairāki ārstēšanas plāni – jums vienmēr būs iespēja patstāvīgi (vai arī kopā ar ārstu) izvēlēties to ārstēšanas variantu, kas atbilst jūsu finansēm.

Zobārstniecības centrs Brīvības ielā 103

Brīvības 103-23a, Rīga LV-1001
Zobārstniecība, stomatoloģija, ortodontija, implantācija, zobu implanti. Zobārstniecība bērniem un pieaugušajiem: visa veida zobu ārstēšana, arī ar lāzeru, lāzera zobārstniecība, ķirurģija, protezēšana, implantācija, zobu protēzes, zobu keramika, zobu venīri, restaurācija, higiēna, ortodontija, breketes, endodontija, (zobu

Zobārstniecības klīnika X-Dental

Tērbatas 59/61, Rīga LV-1001
Pakalpojumi:: ✓ Zobu higiēna ✓ Zobu ārstēšana ✓ Endodontija ✓ Estētiskā zobārstniecība ✓ Zobu ķirurģija ✓ Zobu protezēšana ✓ Implantoloģija ✓ Bērnu zobārstniecība Par mums::

Strādājām jau 15 gadus. Mūsu klīnika ir neliela, bet ļoti ērta, netālu no pilsētas centra, modernā, siltas šokolādes krāsas ēkā. Mēs būsim priecīgi Jūs redzēt pie mums vairāku iemeslu dēļ: 1. Mums patīk mūsu darbs! Mēs labprāt palīdzēsim Jums atrisināt Jūsu problēmas un piepildīt Jūsu vēlmes. 2. Mums ir visas nepieciešamās zināšanas un iekārtas jebkuras komplicētības uzdevumu risināšanai. 3. Mēs patiesi varēsim palīdzēt Jums savest Jūsu zobus kārtībā ar minimāliem izdevumiem, pateicoties mūsu atlaižu sistēmai. Kalendārs "SMAIDU DIENAS" palīdzēs Jums un Jūsu tuviniekiem ieplānot Jūsu izdevumus stomatoloģiskai apkalpošanai.

beautypoint.pro.lv, internetveikals

Dzirnavu 102, Rīga, LV-1050
Skaistumkopšana . Kosmētika. Internetveikals, www.beautypoint.pro. Permanentais make-up.

iDental, zobārstniecība

Tērbatas 78, Rīga, LV-1001
Zobārsts, zobārstniecība, stomatologs, stomatoloģija, bērnu zobārsts, bērnu zobārstniecība, zobārsti bērniem, zobārstniecība sestdien, zobārstniecība svētdien, zobārstniecība brīvdienās, zobārsts sestdien, zobārsts svētdien, ortodonts, ortodonts Rīgā, ortodontija, zobu ķirurgs, zobārsts implantologs, implantologs, zobu
Skaistumkopšanas salonos pieejamas atsvaidzinošas, nostiprinošas un relaksējošas procedūras labam izskatam un lieliskam garastāvoklim. Sejas un ķermeņa pīlings, masāža, vaksācija, liftings un ādas kopšana pieejama gan sievietēm, gan vīriešiem.