Skaistumkopšana

Drukāt
Banner 1050x80

Mone, SIA

Anniņmuižas bulvāris 40a, Rīga, LV-1069
Skaistumkopšana

Sana LV, SIA

Slokas 161, Rīga LV-1067
Zobārstniecība, zobu labošana, stomatoloģija, higiēna, zobu raušana, zobu protezēšana, visa veida zobārstniecības pakalpojumi, bezmaksas zobārstniecība bērniem līdz 18 gadiem, klīnika piemērota invalīdiem.

Treščinska S. zobārstniecības prakse

Imantas 45-2, Daugavpils LV-5401
Zobi, zobārstniecība, medicīna, ārsti, plombes, ārstēšana, plombēšana, zobārsts, zobārsts Daugavpilī. Zobu ārstēšana Daugavpilī. Zobārsta prakse Daugavpilī. Treščinska Jeļena. Treščinskis Staņislavs.

Veselības salons 888, SIA Rodain

Dārzaugļu 1-213, Rīga LV-1012
Diagnostikas aparatūra:

"Veselības salonā 888" diagnostiskā veselības pārbaude tiek veikta ar Eiropas Savienībā sertificētu medicīnisko iekārtu Sensitiv Imago. Medicīniskās ierīces numurs: R500G060CE2. iekārtas precizitāte ir 85%. Diagnostika tiek veikta, balstoties uz datiem par šūnu, audu un orgānu bioelektriskajām īpašībām, kas patoloģisko procesu gaitā ātri un dziļi mainās. Visus organisma procesus Jūs varēsiet redzēt uz monitora ekrāna izmeklēšanas gaitā.

Skaistumkopšanas salonos pieejamas atsvaidzinošas, nostiprinošas un relaksējošas procedūras labam izskatam un lieliskam garastāvoklim. Sejas un ķermeņa pīlings, masāža, vaksācija, liftings un ādas kopšana pieejama gan sievietēm, gan vīriešiem.