Skaistumkopšana

Drukāt
Banner 1050x80

A4 Studio, SIA

Graudu 27/29, Liepāja LV-3401
Skaistumkopšana

Amandas Ķūses skaistumkopšanas kabinets

Tirgoņu 25, Liepāja LV-3401
vēders, jostas-krustu daļa, relaksējošā masāža, (antistresa) aromlimfodrenāža, silto akmeņu masāža, skaistumkopšana

Auces D. zobārstniecības prakse

Klaipēdas 19/21, Liepāja, LV-3401
Zobu labošana, ķirurģiskie pakalpojumi, protezēšana, higiēna, sakodiena rekonstrukcija, zobu balināšana, silantu pārklājumi, zobu pulēšana, paradontozes ārstēšana, sakņu kanālu ārstēšana, daktere Auce, zobu dakteris Liepājā, piekļūšana invalīdiem, cilvēkiem ar speciālām vajadzībām, higiēnists, zobārstniecības pakalpojumi.

B-12, SIA - Mīksto mēbeļu ražošana, pārvilkšana, remonts

Liepājas 3, Rīga LV-1002
Mīkstie dīvāni, sofas, tahtas, gultas, stūra dīvāni, atpūtas krēsli, klubkrēsli, gultas, pufi, banketes, mēbeles dzīvniekiem, mēbeles kafejnīcām, bāriem, restorāniem, viesnīcām, mīksto mēbeļu pārvilkšana, atjaunošana, remonts, restaurācija, izgatavošana, ražošana pēc individuāla pasūtījuma.
1

Baltic Beauty Prof - Latvijas birojs, BBP, SIA

Artilērijas 69, Rīga LV-1009
Produkcija: ✓ Filleri ✓ Biorevitalizanti ✓ Kanulas ✓ Matu atjaunošana ✓ Injekcijas ✓ Mezodiegi ✓ Mezoterapija ✓ Derma roller Estētiskā medicīna:

"Baltic Beauty Prof" (BBP) ir estētiskās medicīnas kompānija un tirgū darbojas jau kopš 2010. gada. Visi pakalpojumi un preparāti ir paredzēti kā profesionālai, tā arī mājas lietošanai. Atklājiet savu skaistumu ar mūsu piedāvātajiem produktiem. Kompānijas vadošais speciālists - Irina Kalnina-Dobrovoļska jau 25 gadus strādā estētiskās medicīnas nozarē un no 2017. gada ir oficiālais Caregen Co., Ltd. produkcijas treneris ar vadītiem semināriem Eiropā, Āzijā u.c. valstīs. Uzņēmumam ir divi ofisi - Tallinā (Igaunijā) un Rīgā (Latvijā). Baltic Beauty Prof (BBP) ir Caregen Co., Ltd. produktu ekskluzīvais izplatītājs Latvijā un Igaunijā. Regulāri tiek organizēti semināri par mūsu piedāvātajiem produktiem. Par Aquashine un Prostrolane sērijas semināru apmeklējumu tiek izsniegti punkti.

Dr. Andas Virgas zobārstniecība, SIA

Graudu 43-56, Liepāja LV-3401
Zobārstniecība un mutes higiēna

Dēseles Dzirnavas

"Dēseles Dzirnavas" , Embūtes pagasts, Dienvidkurzemes nov., LV-3436
Viesnīcas, apartamenti, naktsmītnes, naktsmītne, viesnīca, naktsmītnes tūristiem, apartamenti Kurzemē, Dēsele, atpūta pie dabas, skaista vieta, hotels, hotel, apartments, rezervēt viesnīcu, viesnīcas Latvijā, apartamenti skaistā vietā, luksusa numuri, vannasistaba ar dušu, vannasistaba ar vannu, apartamenti Dēselē, bezmaksas bezvadu

Frizieru serviss, veikals

Lielā 11, Liepāja, LV-3401
Skaistumkopšana . Vairumtirdziecība. Kosmētikas vairumtirdzniecība. Kosmētikas mazumtirdzniecība.

GMT Beauty Trade, SIA

Lepojamies ražot Latvijā!
Pulkveža Brieža 39-2.st., Rīga LV-1045
Ikdienas kosmētika:: ✓ Acīm,  ✓ Anti-age,  ✓ Attīrīšana un mitrināšana sejai,  ✓ Attīrīšana ķermenim, ✓ Aļģu maskas, ✓ Dezinfekcija / Higiēna, ✓ Eļļas, ✓ Kolagēns, ✓ Krēma / Gela maskas / Plastificējošās maskas ✓ Matiem ✓ Pretcelulīta, ✓ Sejai, ✓ Serumi, ✓ Sportam, ✓ Ķermenim
Skaistumkopšanas salonos pieejamas atsvaidzinošas, nostiprinošas un relaksējošas procedūras labam izskatam un lieliskam garastāvoklim. Sejas un ķermeņa pīlings, masāža, vaksācija, liftings un ādas kopšana pieejama gan sievietēm, gan vīriešiem.