Skaistumkopšana

Drukāt
Banner 1050x80

Long Time Liner, mikropigmentācijas centrs

Republikas laukums 3-17, Rīga, LV-1010
Makeup metodes individuāli, conture Make up metode, efektīva aknes ārstēšana, kontūra meikaps, grims, skaistumkopšana

Karoļis, SIA

Republikas laukums 3-17, Rīga LV-1010
Skaistumkopšana

La Vie Beauté, lāzerepilācijas un skaistuma studija

Augusta Deglava 66, Rīga LV-1035
Lāzerepilācijas un skaistuma studija "La Vie Beauté":

Skaistuma studija La Vie Beauté piedāvā skaistumkopšanas pakalpojumus, jaunākās tehnoloģijas un izcilu speciālistu servisu.

Mēs piedāvājam:

✓ lāzerepilācijas procedūras, izmantojot jaunākās paaudzes aleksandrīta lāzeru ar unikālo tehnoloģiju Moveo; ✓ figūras korekciju, izmantojot inovatīvo iekārtu „Onda Plus”. Dažu procedūru laikā var atbrīvoties no tauku nogulsnējumiem, celulīta un ādas ļenganuma; ✓ maigu ādas attīrīšanu un atjaunināšanu ar iekārtu „AquaClean”.

SkyBeauty, mikropigmentācijas un kosmetoloģijas centrs

Bērzaunes 7, Rīga LV-1039
SKY BEAUTY jūsu daiļumam piedāvā:: ✓ mikropigmentāciju uzacīm, acīm un lūpām; ✓ trihopigmentāciju vīriešiem; ✓ ICOONE LASER aparātkosmetoloģiju ķermenim un sejai; ✓ sejas skaistuma procedūras Guinot; ✓ sejas injekcijas Juvederm; ✓ skropstu/ uzacu laminēšanu; ✓ skropstu pieaudzēšanu; ✓ vaksāciju.

Zvaniet un pierakstieties uz skaistuma procedūrām SKY BEAUTY centrā!

Gaismas kosmetoloģija, lāzerepilācijas salons L & Magic

Hospitāļu 8, Rīga LV-1013
Par mums:

Salons "Gaismas kosmetoloģija" sāka strādāt 2001. gada oktobrī. Salons "Gaismas kosmetoloģija" ir medicīnas profila iestāde, un darbiniekiem ir augstākā medicīniskā izglītība. Mēs pirmie Latvijā sākām izmantot korporācijas LUMENIS ASV jaunās paaudzes lāzeru - Light Sheer Diode, kas palīdz uz visiem laikiem atbrīvoties no nevēlamā apmatojuma, par ko ir pārliecinājušies visi mūsu klienti. Šī aparāta vienreizīgums ļauj izdarīt epilāciju pat uz iesauļotas ādas. Ar lāzerdušas "Dermodynamic TRI-ACTIV" (Itālija) palīdzību mēs veicam sejas ādas atjaunošanu, pēcdzemdību striju likvidēšanu, figūras korekciju. Mūsu salonā var uztaisīt ķermeņa masāžu. Strādājam ar apdrošināšanas polisēm! Mūs ir viegli atrast - atrodamies netālu no Centrālā dzemdību nama Hospitāļu ielā 8. Pie salona ir bezmaksas autostāvvieta. Vienmēr būsim priecīgi Jūs redzēt!

Inlux, salons ķermenim un prātam

Blaumaņa 15, Rīga LV-1011
Mūsu pakalpojumi:: ✓ BIOSTAR sejas kopšanas procedūras; ✓ Fizioterapija; ✓ Skaistuma injekcijas; ✓ Manikīrs; ✓ Pedikīrs; ✓ Masāža; ✓ Podologa pakalpojumi; ✓ Permanentais meikaps; ✓ Skropstu kopšana; ✓ Vaksācija; ✓ Vakuuma procedūras; ✓ Pirts; ✓ SPA; ✓ Uztura speciālists.

Libelle, skaistumkopšanas salons

Rīgas 22a-2.st., Ķekava, Ķekavas nov., LV-2123
Apraksts: ✓ Sieviešu, vīriešu, bērnu matu griezums; ✓ Matu balināšana, krāsošana, frizūras; ✓ Keratīna procedūras; ✓ Mikropigmentācija jeb permanentais grims; ✓ Manikīrs, pedikīrs; ✓ Vaksācija sievietēm un vīriešiem; ✓ Skropstu krāsošana, laminēšana; ✓ Uzacu korekcija, krāsošana, laminēšana; ✓ Mehāniskā limfodrenāža; ✓ Ausu caurduršana.

Griekkosmetik, SIA, kosmētikas veikals

Dzērbenes 14-214, Rīga LV-1006
Apraksts: Naturālā kosmētika ar olīvu eļļu – „Macrovita”

IVANNA Nails, SIA, Manikīra, pedikīra studija

Rūpniecības 44, Rīga LV-1045
Apraksts: Nagu kopšanas salons.

Ivanna Nails, SIA, Manikīra, pedikīra studija

Braslas 29A, Rīga, LV-1084
Apraksts: Manikīra studija Rīgā - Purvciemā. Organizē manikīra meistaru apmācību kursus.

Veselības centrs KRIOSAUNA -160ºCRYO Pārdaugavā

Uzvaras bulvāris 10, Rīga, LV-1048
Kriosaunas ieguvumi:: ✓ liela daudzuma tauku sadedzināšana ✓ augstas sportiskās formas uzturēšana, atjaunošana pēc traumām un fiziskajām slodzēm (palielina fizisko izturību par 6 – 8%); ✓ ādas tonizēšana, uzlabošana un tūsku likvidēšana; ✓ efektīva pretcelulīta procedūra; ✓ dažādu mugurkaula slimību profilakse; ✓ būtiska sāpju sindroma samazināšana un raksturīgas sastinguma artrozes, artrīta un radikulīta samazināšana; ✓ sagatavošana lielai neiru un fiziskai slodzei; ✓ organisma kopējā tonusa paaugstināšana, sāpju sliekšņa paaugstināšana; ✓ imunitātes pastiprināšana, rūdīšana; ✓ organisma novājināto funkciju atjaunošana; ✓ stresa, hroniskā noguruma, depresijas stāvokļa noņemšana; ✓ paģiru sindroma noņemšana; ✓ asinsrites uzlabošana; ✓ normalizē centrālās nervu sistēmas darbību un nervu sistēmas veģetatīvo darbību; ✓ alerģiskā stāvokļa likvidācija (bronhiālā astma, dermīti utt.); ✓ hronisko saslimšanas gadījumu profilakse, kas saistīti ar endokrīniem un imūniem procesiem;

PMU PASAULE, SIA

Tērbatas 37-20, Rīga LV-1011
Apraksts:

Mani sauc Eleonora Jankovska. Esmu kosmetoloģe-vizāžiste, permanentā grima, dermapigmentācijas un mikro tetovējumu meistare.

Piedāvāju augstas kvalitātes permanento grimu jebkurai zonai, izmantojot minerālpigmentus un iekārtas no slavenā itāļu ražotāja BIOTEK.

Nodrošinu arī dermopigmentācijas procedūras, rētu maskēšanu un mikrotetovējumus. Zemas kvalitātes permanentā grima noņemšana. Pieredze nozarē kopš 1995. gada.

"PMU Pasaule" ir Biotek pārstāvis. Nodrošinu meistaru apmācību darbā ar Biotek pigmentiem.

Rubenhair Baltika, SIA

Republikas laukums 3-12, Rīga LV-1010
MATU UN UZACU TRANSPLANTĀCIJA: ✓ Matu transplantācija Matu pārstādīšana, kurā izmanto paša pacienta matus. Pārstādītos matus nav iespējams atšķirt no dabīgajiem matiem. ✓ Uzacu transplantācija Jums ir iespēja atjaunot savas uzacis. Procedūra sniedz iespēju iegūt tieši jums vēlamo uzacu formu un kuplumu. ✓ Ārsts trihologs Palīdzēs jums, ja ir sākusies matu izkrišana. Pēc analīžu rezultātu apkopošanas izstrādās ārstēšanās kursu. ✓ Ārsts dermatologs Ādas problēmu diagnostika un ārstēšana, papilomu un kārpu noņemšana, dzimumzīmju diagnostika . ✓ Estētiskā kosmetoloģija Mīmisko un vecuma krunciņu izlīdzināšana bez injekcijām un ķirurģiskās iejaukšanās.

Orhi Nails, skaistumkopšanas salons

Lāčplēša 102, Rīga LV-1003
Apraksts: Studija „ORHI Nails” Rīgā piedāvā dažādus kursus: nagu kopšana, dažādi nagu dizaini, nagu modelēšana, pieaudzēšana, manikīrs (klasiskais, Eiropas, vīriešu, bērnu, spa). Studija piedāvā arī dažādus pakalpojumus, nagu kopšana, nagu pieaudzēšana, manikīrs, pedikīrs.

Veselības centrs KRIOSAUNA -160ºCRYO Purvciemā

Stirnu 10, Rīga, LV-1082
Kriosauna, krioterapija, kriomasāža, krioprocedūra, krio, celulīta samazināšanās, ādas slimību ārstēšana, seboreja, aukstuma terapija, sporta medicīna, organisma atjaunošana, ķermeņa atjaunošana, fizikālā terapija, psoriāze, rehabilitācija, notievēšanas procedūras, enerģijas atjaunošana, balsts kustību aparāta ārstēšana,

FUSCO - FUCUS- SEAWEED, dabīga jūras aļģu želeja

Latgales 256A, Rīga LV-1063
Apraksts:

FUCSO - FUCUS- SEAWEED- jūras aļģu želeja ir laba ķermenim un unikāla tās tīrības un kvalitātesziņā. To atbalsta daudzi klīniskie pētījumi. Izejvielām, kas iegūtas no todabiskās dzīvotnes, nepieciešama īpaša apstrāde, lai notīrītu no jūraszāļuvirsmas, kurā ir mikroorganismi un smago metālu pēdas. Mūsu zinātniskāpieeja un regulāri klīniskie pētījumi palīdz mums pastāvīgi uzlabotpārtikas pārstrādes tehnoloģiju, lai saglabātu pēc iespējas vairāk veselīguvielu. SEAWEED FUCUS, ALGAE, FUKUSA aļģes, brūnaļģes, fukuss.

JLS, IK

"Knīderi", Lēdurgas pagasts, Siguldas nov., LV-4012

Zepter International Baltic, SIA

Krišjāņa Barona 32 - 2, 2.st., Rīga, LV-1011
EKSKLUZĪVS DZĪVESVEIDS:

Iepazīstiet mūsu produkciju 

Ilggadēju zinātnisko pētījumu un tehnoloģiju attīstības rezultātā izstrādātie Zepter produkti veido unikālu sistēmu, kas piedāvā ideālu risinājumu veselīgam dzīvesveidam. Visus Zepter produkcijas radītājus ir iedvesmojis dzīvības un tās bezgalīgo iespēju brīnums. Senās zināšanas māca, ka pār pasauli valda 4 elementi: Gaisma, Ūdens, Gaiss un Uzturs. Tie nosaka Zepter produkcijas pamatus:

Sertificētā gaismas terapijas BIOPTRON,  ✓ Efektīvas Ūdens un Gaisa attīrīšanas sistēmas, ✓ Nepārspētas sistēmas veselīga uztura pagatavošanai Masterpiece Cookware, ✓ Risinājums veselīgam miegam Smart Sleep System.

Zepter ir izveidojis drošu tiltu starp cilvēci un dabu, mudinot mūs dzīvot veselīgu dzīvesveidu, pateicoties tās plašajam augstākās kvalitātes produktu klāstam.

Minus 417 Latvia

Liliju 57, Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
Zinātniski pierādīta, dabiska efektivitāte:

Mūsdienās "-417" pilnīga un augstas veiktspējas produktu līnija nodrošina vienu avotu, kas pārsniedz gan profesionālo spa, gan patērētāja centienus atrast labsajūtu un ādas veselību. "-417" balstās uz bagātu un izveidotu pagātni, taču pastāvīgi attīstās, lai nākotnē augtu un virzītos uz priekšu. Dabisko un zinātniski pierādīto sastāvdaļu izmantošana skaistumkopšanas līdzekļos turpina virzīt zīmola mūsdienu un radošo politiku. Visi "-417" produkti ir bez parabēniem un bez minerāleļļām. Mēs nekad nepārbaudām savus produktus ar dzīvniekiem.

Sabiedriskā krievu pirts Vizlas pirts

Strādājam!
Vizlas 11, Rīga LV-1057
Apraksts: Sabiedriskā krievu pirts „Vizlas pirts” atrodas Rīgā, Ķengaragā. Mēs piedāvājam publisko pirti ar sieviešu un vīriešu apmeklējuma dienām. Mūsdienīga ēka ar skaistu interjeru un mājīgu gaisotni Jums palīdzēs atslābināties, mūsu pirtī 20 tonnu smaga krāsns palīdzēs sasildīties, saņemt masu pirts priekus, pēc kuriem varēsiet atvēsināties aukstā baseinā vai dušā. SPA HAMAN - turku pirts. Asu izjūtu cienītājiem ir pieejams speciāli iekārtots laukums svaigā gaisā, kur var pasēdēt ērtos krēslos vai atgulties zviļņos. Jūsu rīcībā kvalificēts klasiskās masāžas speciālists, masāžas ilgums viena stunda.
Skaistumkopšanas salonos pieejamas atsvaidzinošas, nostiprinošas un relaksējošas procedūras labam izskatam un lieliskam garastāvoklim. Sejas un ķermeņa pīlings, masāža, vaksācija, liftings un ādas kopšana pieejama gan sievietēm, gan vīriešiem.