Skaistumkopšana

Drukāt
Banner 1050x80

ITLA.LV, SIA, Ražošana un tirdzniecība

Latgales 244, Rīga LV-1063
Dezinfekcijas līdzekļi rokām, kājām, apaviem, virsmām, instrumentiem, manikīram, pedikīram. Dezinfekcijas līdzekļi FORASEPT. Pretsēnīšu, pretmikrobu, pretbakteriālie līdzekļi kājām, apaviem, virsmām. Medicīniskās zeķes ar pretsēnīšu, pretmikrobu iedarbību forA. Pretsēnīšu, pretmikrobu līdzekļi forA. Medicīniskās zeķes ar
ZL.LV iesaka

Salons Līga, SIA

Rīgas 7-25, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Liga Nature SPA, dabiska kosmētika, ražots Latvijā, eko kosmētika, sejas serums, sejas krēms, ķermeņa sviests, SPA rituāli, ķermeņa masāžas, sejas kopšana, sejas masāžas, sausa āda, kombinēta āda, taukaina āda, sejas attīrīšana, ārstnieciskā masāža, sejas aparātprocedūras, notievēšanas procedūras, ķermeņa ietīšana, sejas maska, antiage,

Lili 1, SIA, Parūkas un šinjoni, noma

Spīķeru 3, Rīga LV-1050
Kur Rīgā var nopirkt parūkas. Kur pirkt parūkas. Parūku pārdošana Rīgā. Sintētiskās parūkas no mākslīgiem, mākslīgajiem matiem, kanekalons, mākslīgie mati, pieliekamā bāze, parūkas, matu pieaudzēšana ar sprādzēm, clip in. Parūkas ballītēm, lētas, labas cenas, stils, Ķīna, Kīnā ražotas, modes, kvalitatīvas, ar gumiju, lenti, sprādzēm, gumija

Klīnika Dzintari, SIA, Veģetatīvās distonijas, depresijas, stresa, izdegšanas sindroma ārstēšana

Turpinām strādāt gan klātienē, gan attālināti!
Mežsargu 4/6, Jūrmala, LV-2008
Uzturēšanās laikā “Klīnikā Dzintari” jums tiek nodrošināta:: Iespēja saņemt individuālas, uz jūsu vajadzībām un rezultātu orientētas speciālistu konsultācijas; daudzpusīga psihoterapeitiskā pieeja –  kustību un deju terapiju, tematiskās grupas, vizuāli plastisko mākslas terapiju, apziņas aktivizācijas treniņu, drāmas terapiju, ķermeņa relaksāciju grupā, EMDR traumu pārstrādes terapiju, psihodiagnostika; Iespēja veikt masāžas un skaistumkopšanas procedūras, apmeklēt ārstniecisko vingrošanu, stretching (stiepšanos) un nūjošanas nodarbības fizisko spēku atjaunošanai, kā arī individuālas fizioterapeitu konsultācijas un nodarbības; atpūta ērtās istabiņās viesnīcā “Daina Jurmala Beach Hotel & SPA” vai “Alba”, kā arī ierastās vides maiņa un jūras dabiskā enerģija.

Jana, Frizētava

Ausekļa 7b-2.st., Sigulda, Siguldas nov., LV-2150
Pakalpojumi:: Frizētava ✓ Sieviešu matu griezumi ✓ Vakara frizūras, kāzu frizūras ✓ Ikdienas matu veidošana ✓ Matu krāsošana ✓ Matu SPA (Botox, Anti-age procedūra u.c.) ✓ Keratīna taisnošana ✓ Vīriešu matu griezumi ✓ Bārdas saīsināšana un korekcija ✓ Bērnu matu griezumi ✓ Bērnu matu veidošana un frizūras Manikīrs un pedikīrs ✓ Klasiskais manikīrs ar/bez lakas ✓ Manikīrs ar gēllakas pārklājumu ✓ Klasiskais pedikīrs ar/bez lakas ✓ Pedikīrs ar gēllakas pārklājumu Skaistumkopšanas pakalpojumi ✓ Skropstu krāsošana ✓ Uzacu korekcija (ar pinceti) ✓ Uzacu krāsošana ✓ Skropstu pieaudzēšana

Klīnika Denta, SIA

Brīvības gatve 230, Rīga, LV-1039
Lāzerzobārstniecība Denta::

Lāzertehnoloģiju zobārstniecība ir 21. gadsimta zobārstniecība. Zobārstniecībā Denta mēs lepojamies, ka mums ir vismodernākā zobu lāzera iekārta Fotona Lightwalker, kas ir piemērota zobu, smaganu un citu problēmu ārstēšanai bez sāpēm. Lāzerzobārstniecība strauji ir ieguvusi popularitāti Eiropā un ASV, mēs esam viena no pirmajām zobārstniecībām Latvijā, kas ir ieguldījusi līdzekļus šajā sarežģītajā iekārtā.

Denta sadarbojas ar lielākajām apdrošināšanas kompānijām Latvijā: “Ergo”, “Balta”, ”BTA”, ”Baltikums”, “Seesam”, “If”, “Gjensidige”, “Compensa”, ”Baltijas apdrošināšanas nams”, bet sadarbībā ar Nacionālo veselības dienestu bērni līdz 18 gadu vecumam tiek apkalpoti bez maksas. Mūsu pacientiem: BEZMAKSAS auto stāvvieta.

 

Vivasan Baltija, SIA

Elizabetes 51-12c, 6.st., Rīga LV-1010
Piedāvājumā:: ✓ Vitamīnu un minerālu komplekss ✓ Pretnovecošanās kosmētika ✓ Dekoratīvā kosmētika ✓ Kosmētika sejas ādas kopšanai ✓ Zāļu krēmi ✓ Ēteriskās eļļas ✓ Ķermeņa kopšanas līdzekļi Dabīgie ārstnieciski - kosmētiskie līdzekļi:

"Vivasan" ir vairāku vadošo Šveices firmu ģenerālais pārstāvis starptautiskajā tirgū. Tie ir ārstnieciski - kosmētiskie līdzekļi, kas ražoti uz augu bāzes, ēteriskās eļļas, bioloģiski aktīvas pārtikas piedevas, ķermeņa un matu kopšanas līdzekļi, vairāk kā 250 nosaukumu.

pirkums.lv, internetveikals

Piedrujas 11, Rīga, LV-1073
Mūsu misija: ✓ būt lietderīgiem cilvēkiem ✓ ekonomēt klientu naudu un laiku ✓ padarīt klientu dzīvi vienkāršāku un interesantāku Apraksts:

Mēs strādājam kopš 2003. gada! Preču piegāde notiek visā Latvijā, kā arī ārvalstīs. Pieejami vairāki preču saņemšanas veidi:

✓ piegāde Omniva vai Venipak pakomātos (mūsu pastāvīgie reģistrētie klienti, veicot atkārtotus pasūtījumus no 10 EUR, saņem BEZMAKSAS piegādi Omniva vai Venipak pakomātos); ✓ piegāde ar kurjerpastu; ✓ piegāde CircleK, Latvijas pasts pakomātos, DPD Paku skapjos; ✓ piegāde pasta nodaļās; ✓ personīga saņemšana mūsu ofisā Rīgā pēc iepriekšējas vienošanās.

Mēs vienmēr cenšamies piedāvāt klientam izdevīgāku piegādes veidu. Rīgas pilsētas robežās preces tiek piegādātas bez maksas, ja pasūtījumu summa virs 80 EUR. (Pasūtījumiem līdz 80 EUR piegādes maksa ar kurjerpastu ir 5 EUR.) Preču piegādes izmaksas ar kurjerpastu pārējā Latvijas teritorijā ir no 6 EUR līdz 15 EUR. Par lielu un nestandarta paku piegādes cenām lūdzam interesēties, piezvanot uz mūsu veikalu +371 29765977. Preču piegāde notiek pēc iespējas īsākā laikā.

Arho medicīnas serviss, SIA

Bruņinieku 28-7, Rīga LV-1011
Apraksts:

SIA “Arho Medicīnas Serviss” ir ārstniecības iestāde, kas savu darbību ir uzsākusi 2007. gada pavasarī un piedāvā rehabilitācijas pakalpojumus gan PIEAUGUŠAJIEM, gan BĒRNIEM pie zinošiem un pieredzes bagātiem speciālistiem – FIZIOTERAPEITIEM, NEIROLOGIEM, FIZIKĀLĀS MEDICĪNAS UN REHABILITĀCIJAS ĀRSTA.

Klientiem piedāvā arī rehabilitāciju pēc Covid-19, Lietišķo kustību neiroloģiju, kanisterapiju, fizioterapeita konsultāciju ar mājas rehabilitācijas plāna izstrādi. 

Kaleja Silks, SIA

Ulbroka, Radiostacijas 9, Stopiņu pagasts, Ropažu nov. LV-2130
Zīda matu gumijas:

Aizmirsti par matu gumijas izplēstiem, nospiestiem vai sapiņķerētiem matiem - mūsu radītās zīda matu gumijas novērš ikvienu no šīm ierastajām problēmām. Zīda matu gumijas stingri notur matus, saglabājot to veselību un dabīgo skaistumu.

Zīda matu ruļļi:

Salona kvalitātes lokas bez karstuma kaitīgās ietekmes tavu matu veselībai un skaistumam. Un pats labākais - lokas gatavas kamēr tu guli!

Mārtiņielas pirts

LŪGUMS IEPRIEKŠ PIERAKSTĪTIES 💛💚💜
Mārtiņa 12, Rīga LV-1048
Mārtiņielas pirts vieta tavai relaksācijai:: ✓ PIRTS – EKO malkas pirts – pērc biļeti kasē 12 eiro. Nāc atpūsties un atjaunoties! ✓ KAFEJNĪCA – maltīte un uzkodas par draudzīgām cenām. ✓ TRENAŽIERU ZĀLE – 1 apmeklējums TIKAI 5 eiro. ✓ FRIZĒTAVA - ierobežojumu dēļ šobrīd nestrādā

Marite S, SIA, Frizētava - salons Piņķos

Piņķi, Rīgas 2a, Babītes pagasts, Mārupes nov., LV-2107
Apraksts:

Pie mums salonā, MariteS: Friziermeistaru pakalpojumi, Kosmetologa pakalpojumi, Manikīrs, Pedikīrs, Podologa pakalpojumi, Permanentais grims, Uzacu, skropstu krāsošana, korekcija, Masāža. Laipni aicinām un gaidām ciemos mūsu mājīgajās telpās pie lieliskām meistarēm. Zvaniet mums 67914753!

Aj-Gun Rīga, SIA, Solārijs

A.Saharova 27, Rīga, LV-1082
Priekšrocības:

Uzņēmuma profesionālie darbinieki nodrošina klientiem laipnu apkalpošanu biroja mājīgajās telpās. Uzņēmums piedāvā savai produkcijai demokrātiskas cenas, kā arī visus pakalpojumus saviem klientiem nodrošina katru dienu neatkarīgi no svētkiem.

Par uzņēmumu:

SIA "Aj-Gun" dibināts 1995.gadā. Mūsu darbības veidi:

✓ solāriju saloni; ✓ interneta klubs, kopēšanas un drukas pakalpojumi; ✓ T-kreklu, krūzīšu un citu suvenīru apdruka; ✓ parfimērijas tirdzniecība.

Sertificēts podologs Velta Vasiļevska - privātprakse

Raiskuma 1, Rīga LV-1006
Apraksts:

"Vasiļevska Velta - podologa prakse", ārstniecības iestādes kods: 010001991, piedāvā ārstniecisko pedikīru Rīgas centrā, ko veic podologs, tas ietver pēdu ādas un nagu apstrādi, tostarp ieaugušu, sabiezētu vai sēnīšu skartu nagu apstrādi, kā arī kārpu, varžacu, plaisu un citu dermatoloģisku problēmu risināšanu. Veicam arī profilaktisku pēdu aprūpi, tāpēc aicinām visus, kuriem rūp sakoptas pēdas un drošība no infekciju riska viedokļa! Ļoti nozīmīga podoloģiskā aprūpe ir cukura diabēta pacientiem, ņemot vērā paaugstināto čūlu un infekcijas attīstības risku!

Palīdzam ar tādām problēmām kā nagu plātnes sabiezējumi, nagu sēnīte, plaisas pēdas priekšējā daļā un papēžos, un citos gadījumos.

Kristaps, frizētava

Rīgas 26, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Apraksts: Frizētava visai ģimenei. Manikīra un pedikīra pakalpojumi. Ķermeņa masāža.

Activ SPA, SIA

Turpinām strādāt pēc vienošanās !
Lastādijas 42-22, Rīga LV-1050
Apraksts:

"Activ&SPA" - skaistumkopšanas un masāžas studija. Profesionāli, pieredzējuši un sertificēti speciālisti. Mēs aicinām jūs mūsdienīgi aprīkotās filiālēs, kurās valda draudzīga atmosfēra, strādā pretimnākošs personāls un tiek piedāvāts plašs pakalpojumu klāsts! Kā arī ūdens aerobikas nodarbības dažādos Rīgas rajonos un nodarbības zālē (pilates, vēderdejas, fitnesjoga).

Skaistuma studija Loka Beauty

Loja, "Jēņi" , Sējas pagasts, Saulkrastu nov. LV-2142
Apraksts:

Darba laiks: P.-S. pēc pieraksta. Trešdienās vaksācija.

Kazas laukos, Skaistumkopšana, dabīgā kosmētika un personiskā aprūpe

"Lauki" , Baldones pagasts, Ķekavas nov. LV-2125
Apraksts:

"Kazas laukos", kazas piena un Baldones dūņu dabīgā kosmētika, meistarklases ziepju izgatavošanā Dabīgās kosmētikas un ziepju ražošana mājās. Baldones dūņu kosmētika. Ziepju un kosmētikas meistarklases - mākslinieku darbnīca. Radīts ar mīlestību jūsu labsajūtai, skaistumam, burvībai!

Kur var nopirkt Latvijā Kazas Laukos produkciju: *Rīgā*

✓ Abekss, Ratslaukumā ✓ Rozes bode, Teātra 4; ✓ BURKA, K.Barona ielā 59/61; ✓ Zaļais Kalns, Mazā Nometņu ielā 32; ✓ Bodnīca, Miera ielā 19

*Baldonē*

✓ "Ziedu veikals", Rīgas ielā 67;

*Internetā*:

✓ kazaslaukos.lv, decocosmetics.lv, lieliskadavana.lv, fromme.lv, beziepakojuma.lv

Magnolica-shop.com, SIA Olivia Style internetveikals

Saulgriežu 4, Jūrmala LV-2008
Mūsu pakalpojumi atšķiras:: ✓ mēs esam ražotāji; ✓ drēbes no trikotāžas un tekstilizstrādājumiem; ✓ liela sortimenta izvele; ✓ dažādas krāsas; ✓ ražotāja garantija; ✓ modeļi, kas lieliski pieguļ figūrai; ✓ mazi, vidēji, lieli izmēri; ✓ individuala pieeja katram klientam; 100% precizitāte pasūtījumu izpildē. Lielāka izvēle un visas akcijas pieejamas tikai interneta veikalā! WWW.MAGNOLICA-SHOP.COM 
ZL.LV iesaka

Laroma, SIA, vairumtirdzniecības smaržvielu un krāsvielu noliktava

Vairumtirdzniecības smaržvielu krāsvielu noliktava
Jēzusbaznīcas 19, Rīga LV-1050
Apraksts:

SIA "LAROMA" - vairumtirdzniecības smaržvielu un krāsvielu noliktava. Aromatizētāji un krāsvielas pārtikas produkcijai. Smaržvielas un krāsvielas parfimērijas, kosmētikas un sadzīves ķīmijas līdzekļiem. Fizisko personu apkalpošana netiek veikta.

Skaistumkopšanas salonos pieejamas atsvaidzinošas, nostiprinošas un relaksējošas procedūras labam izskatam un lieliskam garastāvoklim. Sejas un ķermeņa pīlings, masāža, vaksācija, liftings un ādas kopšana pieejama gan sievietēm, gan vīriešiem.