Skapji, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Uhh Design, SIA

Biķernieku 23, Rīga LV-1039
Apraksts:

Uhh Design piedāvā divu virzienu produktu un pakalpojumu klāstu.

Reklāmas, prezentreklāmas un dāvanas

baneri un baneru druka, izkārtnes, to saskaņošana un uzstādīšana,  dažādas informējošas plāksnes, māju numuru zīmes, uzlīmes, vizītkartes, etiķetes, kalendāri, personalizēti plānotāji, auto numura zīmju paliktņu druka, gravēšana, dāvanas glāzes, individuāli izstrādāti apbalvojumi, audumu apdruka, izšūšana, cepurītes ar nagu, uzšuves, karogu druka, auto aplīmēšana, u.c.

Labiekārtošanas produkti

Porta Doors durvis, Komandor iebūvējamie skapji, Cubu grīdlīstes, kvarca vinila grīdas segums, velosipēdu novietnes, pastkastes, karogi un karogu masti, parku soliņi.

House studio, SIA

Vānes 16, Liepāja, LV-3405
Apraksts: "House Studio" piedāvā: iekšdurvis - visus modeļus varam piedāvāt kā bīdāmās durvis vai divviru; ārdurvis gan mājai, gan dzīvoklim; PVC logus; virtuves mēbeles - plašs materiālu un furnitūras klāsts; iebūvējamie skapji - visām gaumēm un budžetiem pielāgojami.

WoodHeart, SIA

"Mildas" , Kocēnu pagasts, Valmieras nov. LV-4201
Koka izstrādājumi: ✓ Koka durvis ✓ Mēbeles ✓ Kāpnes ✓ Logi ✓ Restaurācija Par mums: Mūsu uzņēmums specializējas mūsdienīga dizaina kvalitatīvu koka un koka durvju ražošanā un tirdzniecībā. Kā arī izstrādājam mēbeļu projektus pēc klientu vēlmēm. Klienta vēlmes ir mūsu prioritāte. Tieši cilvēku vēlmēm mēbeļu dizains un funkcijas tiek īpaši pielāgotas. Projektējam un izgatavojam koka kāpnes, kas tiek radītas ne tikai funkcionālas, bet arī kā dizaina elements.

Automation Technology Solutions, SIA

Jaunā 78, Liepāja LV-3401
Apraksts:

Uzņēmums "Automation Technology Solutions" dibināts 2017. gadā, un kopš tā laika mēs esam apņēmušies piedāvāt augstākās kvalitātes elektriskos paneļus, tostarp sadales paneļus, MCC paneļus un PLC paneļus, būvniecību, uzstādīšanu un apkopi. Pakalpojumus sniedzam Latvijā, Eiropā un visā pasaulē.

Dinox, SIA, Ēdināšanas virtuves iekārtas

Latgales 250, Rīga LV-1063
Piedāvātās iekārtas un aprīkojums: ✓ Nerūsējošā tērauda mēbeles ✓ Elektromehāniskās iekārtas ✓ Siltuma iekārtas ✓ Aukstuma iekārtas ✓ Trauku mazgājamās iekārtas ✓ Trauki un virtuves piederumi ✓ Iekārtas bāriem un kafejnīcām ✓ Iekārtas restorāniem ✓ Iekārtas ēdnīcām un bistro ✓ "Fast-Food"iekārtas ✓ Konditorejas iekārtas ✓ Iekārtas picērijām ✓ Keiterings ✓ Iekārtas viesnīcām ✓ Uzkopšana un higiēna ✓ Noliktavas iekārtas ✓ Iekārtas veikaliem

Kalme 4, SIA, Veikals

Ezermalas 9, Liepāja, LV-3401
Piedāvājam:: ✓ Skrūves ✓ Stiprinājumi ✓ Instrumenti ✓ Celtniecības materiāli ✓ Būvķīmija ✓ Atbalsta riteņi ✓ Līmlentes ✓ Mēbeļu furnitūra Apraksts:

"Kalme 4" - 21 gada pieredze ātrā un individuālā klientu apkalpošanā. Sortiments - vairāk nekā 15 000 preču pozīciju. Nodrošina produktu kvalitāti un plašas iespējas pasūtījumiem. Skrūves, furnitūra, kniedes, naglas, eņģes, celtniecības stiprinājumi, jumtu segumi, bīdāmās sistēmas, troses, virves, siltumizolācijas materiāli Liepājā. Būvmateriāli, būvniecības materiāli Liepāja. Preču piegādes veicam uz jebkuru adresi visā Latvijas teritorijā.

Biosan, SIA

Rātsupītes 7 k.2, Rīga LV-1067
Inovācijas laboratorijas iekārtu ražošanā:: ✓ iekārtas paraugu maisīšanai ✓ centrifugēšanai ✓ termostatēšanai ✓ šūnu kultivēšanai ✓ boksus darbam ar DNS ✓ bioloģiskās drošības ierīces ✓ termostatiskajai kontrolei ✓ spektrofotometrijai ✓ fluorimetrijai

PL Logistics, SIA

Bajāru 22, Rīga LV-1039
Uzņēmums piedāvā: ✓ Plātņu materiālu tirdzniecība. ✓ Mēbeļu izgatavošana pēc pasūtījuma. ✓ Detaļu izgatavošana. ✓ Transporta pakalpojumi Eiropā. ✓ Zāģēšana.   Nodrošinām savlaicīgas materiālu piegādes visā Latvijā un ārpus tās. Apraksts:

SIA "PL Logistics" ir dinamisks, daudzfunkcionāls uzņēmums, kurš dibināts 2008. gadā. Uzņēmuma darbības sfēras ir plātņu materiālu (saplāksnis, kokskaidu plāksnes, laminētās kokskaidu plāksnes, OSB) tirdzniecība, detaļu izgatavošana, mēbeļu izgatavošana pēc individuāla pasūtījuma, transporta pakalpojumi visā Eiropā. Balstoties uz uzņēmuma īpašnieku un darbinieku profesionālo pieredzi un zināšanām kokapstrādē, plātņu materiālu tirdzniecībā un mēbeļu izgatavošanā, mūsu klientiem tiek piedāvāts pats labākais/optimālākais vajadzību risinājums. Mums svarīgs ir katrs klients, tāpēc klients, kurš atgriežas, ir kā uzslava par labu darbu!

Roja furnitura, SIA, Mēbeļu furnitūra

Ropažu 19a, Rīga LV-1039
Furnitūras preces: ✓ Rokturi ✓ Pakaramie āķi ✓ Pacelšanas mehānismi ✓ Izbīdāmās sistēmas ✓ Furnitūra birojam ✓ Izbīdāmie grozi ✓ Virtuvju aksesuāri ✓ Apgaismojuma aprīkojums ✓ Uzkares mehānismi Mēbeļu furnitūras uzņēmums:

Mūs interesē produkcijas kvalitāte un klientu prasības, mēs cenšamies piedāvāt preci ar optimāli samērotu cenu un kvalitāti. Tādējādi mūsu piedāvātās produkcijas plašais sortiments atbilst tirgus prasībām un kalpo mūsu klientu pašu pārdrošāko ideju realizācijai. Kvalitatīvai apkalpošanai mēs pievēršam tādu pašu uzmanību kā mūsu produkcijas kvalitātei. Mūsu uzņēmuma augsti kvalificētie speciālisti palīdzēs jums orientēties vadošo ražotāju produkcijas plašajā sortimentā. Jūs vienmēr būsiet laipni gaidīti mūsu vairumtirdzniecības noliktavā - Rīgā, Ropažu 19a. Būsim ļoti priecīgi, ja arī turpmāk mums būs iespēja piegādāt jūsu uzņēmumam mūsu produkciju.

Ecotrend, SIA

J.Asara 15, Rīga LV-1009
Par uzņēmumu:

Uzņēmums SIA “Ecotrend” jau piecus Latvijā un Baltijas valstīs piedāvā apģērbu žāvēšanas skapjus un apavu žāvētājus. Šobrīd esam paplašinājuši savu piedāvājumu ar kvalitatīviem apavu un apģērbu žāvēšanas skapjiem un specializētām žāvēšanas iekārtām, kuras ir piemērotas gan mājsaimniecībām, gan uzņēmumiem. Mēs pārstāvam lielākos Eiropas žāvēšanas iekārtu ražotājus. Lielākais apģērbu un apavu žāvēšanas iekārtu piedāvājums. Mūsu lielākie klienti ir pirmsskolas izglītības iestādes, valsts un pašvaldību uzņēmumi, kā arī privātuzņēmumi rūpējoties par darbinieku komfortu un veselību, lietojot kvalitatīvi izžāvētus apavus un apģērbu. Mūsu piegādātās apavu un apģērbu žāvēšanas iekārtas ir populāras Skandināvijā un Eiropā.

Komforts M, SIA

Latgales 40, Rēzekne LV-4601
Apraksts:

Piedāvājam kvalitatīvas mēbeles pēc individuāla pasūtījuma. Plašs materiālu un furnitūras piedāvājums, dizainera pakalpojumi.

Mūsdienīgi risinājumi mēbelēm Jūsu interjerā un individuāla pieeja katram klientam.

Iskada, Ugunsdzēsības centrs, veikals - noliktava

Krustpils 12a, Rīga, LV-1073
Par uzņēmumu: SIA "ISKADA" savu darbību uzsāka 1996.gadā. Mūsu plašais preču un pakalpojumu sortiments un augstā kvalitāte, kā arī elastīgā cenu politika palīdzēja mūsu uzņēmumam ieņemt vienu no vadošajām vietām Latvijas tirgū. Klientu konsultācijas: Ja vēlāties uzzināt vairāk par Jums interesējošo jautājumu, zvaniet vai nāciet pie mums pēc adreses Krustpils iela 12A, vai rakstiet e-pasta vēstuli uz info@iskada.lv Uzņēmuma personāls sniegs Jums konsultācijas un palīdzēs izvēlēties Jums nepieciešamo preci, ņemot vērā Jūsu prasības un Jūsu uzņēmējdarbības specifiku. Atkarībā no pasūtījuma apjoma un biežuma, mēs piedāvājam elastīgu atlaides sistēmu.

RemLat, logi, durvis, žalūzijas

Krasta 10, Saulkrasti, Saulkrastu nov. LV-2160
Apraksts:

Plastmasas, koka, alumīnija logi, durvis. Lodžiju, balkonu stiklošana. Durvju, logu montāža un uzstādīšana. Bīdāmās sistēmas, iebūvētie skapji, iebūvējamās mēbeles, virtuves mēbeles. Paceļamie un garāžu vārti.

 

KUBX, SIA

J. Poruka 47, Cēsis, Cēsu nov., LV-4101
Apraksts: Uzņēmuma pamatdarbība ir kāpņu, virtuves mēbeļu ražošana. Kāpnes ir būtisks mājas interjera elements, tāpēc uzņēmuma darbība ir vērsta uz pieprasījumu pēc kvalitatīvām kāpnēm. To nodrošina augsti kvalificēti speciālisti un modernas ražošanas tehnoloģijas. Kāpnes un virtuves iekārtas tiek izgatavotas pēc klienta projekta vai uzņēmuma izstrādātā projekta. Kāpņu un virtuves mēbeļu izgatavošanai izmanto augstas kvalitātes materiālus, kopā ar prasmīgu meistaru pieredzi garantē izstrādājumu kvalitāti un ilgmūžību. Mēs strādājam arī eksportam, ja nepieciešams, veicam savu izstrādājumu montāžas darbus ārzemēs.

Galdniecība A, SIA

Kalnu 2-3, Preiļi, Preiļu nov. LV-5301
Par uzņēmumu:

SIA "Galdniecība A "piedāvājumā visa veida koka durvju, logu, kāpņu un mēbeļu izgatavošanu pēc individuāliem pasūtījumiem.

Mendali, SIA

Kalnciema 40d, Rīga LV-1046
Starpsienas, alumīnija, (Al) starpsienas, stikla starpsienas, iebūvējamie skapji un bīdāmās durvis, alumīnija, Iebūvējamie skapji . Skapju bīdāmās durvis, bīdāmās sistēmas. HPL NAI Kompozīt Materiāls.

Stils, mēbeļu ražotne

Jupatovkas 5, Rēzekne LV-4601
Mēbeles pēc individuālā pasūtījuma: ✓ Priekštelpas mēbeles ✓ Virtuves mēbeles ✓ Biroja mēbeles ✓ Dzīvojamās istabas mēbeles ✓ Bērnu istabas mēbeles ✓ Skapji ✓ Guļamistabas mēbeles ✓ Vannas istabas mēbeles Mēbeļu ražotne:

Ja nepieciešamas mēbeles, tad uzticiet šo uzdevumu profesionāļiem. Mēs piedāvājam augstas kvalitātes, Latvijā ražotas mēbeles, kas patiks katram mūsu klientam. Pie mums atradīsiet īsto risinājumu savām vajadzībām. Liekot klienta intereses pirmajā vietā, varam izgatavot mēbeles, kas atbildīs klientam nepieciešamajam dizainam, funkcionalitātei un budžetam.

JH Industry, SIA, Metālapstrāde

Jaunmārupe, Mazcenu aleja 37, Mārupes pagasts, Mārupes nov., LV-2166
Metālapstrāde - ražojam/ metinam: ✓ Metāla konstrukcijas ✓ Kāpņu margas un trepes ✓ Margas balkoniem ✓ Terašu konstrukcijas ✓ Metāla plauktus, skapjus, u.c. ✓ Dažādus metāla izstrādājumus pēc Jūsu vēlmēm ar dažādiem dizaina risinājumiem Pulverkrāsošana - krāsojam pēc RAL kataloga: ✓ metāla detaļas industriālajiem pasūtījumiem ✓ profilus un to izstrādājumus ✓ auto detaļas un diskus ✓ velo detaļas un moto detaļas ✓ nestandarta un cita veida detaļas

Izmēri, kurus krāsojam ir no mazākajām detaļām līdz maksimālākajiem izmēriem, krāsns izmēri 1600x4200x1600 mm  

Skrošu strūkla

✓ Visa veida metāla virsmu skrotēšana. Skrotēšanas kamerasizmēri 2200x 5900 x2300mm 

ELAT BALTIC, SIA

Biķernieku 226-38, Rīga LV-1079
Objekti, kuros mēs piedalījāmies::

• VIADA Brīvības gatve 427 (jaunceltne) • VIADA Krūzes iela 53 (pārbūve) • VIADA Granīta iela 7a (pārbūve) • CIRKLE K Kārļa Ulmaņa gatve 110 (pārbūve) • Coldtrans Serviss (jaunceltne)

Veicam elektromontāžas darbus arī privātmājām, moduļmājām un karkasa mājām.:

• Ārējie tīkli • Iekšējie tīkli • Vājstrāva Elektromontāžas darbi Zibensaizsardzība Moduļmājas un karkasa mājas ierīkošana

Prenta, SIA, Elica, Gorenje, Blanco oficiālais izplatītājs Latvijā

Dārgie klienti!Visas formalitātes var sakārtot attālināti!
Gustava Zemgala gatve 73, Rīga LV-1039
Apraksts:

SIA "Prenta" ir Elica, Gorenje, Blanco oficiālais izplatītājs Latvijā. Ekskluzīva un klasiskā virtuves tehnika. Blanco izlietnes, jaucējkrāni, atkritumu šķirošanas sistēmas. InSinkErator pārtikas atkritumu smalcinātāji. Pando vīna skapju oficiālie pārstāvji Baltijā. Sadzīves tehnikas un virtuves aprīkojuma expozāle klientiem un salons Rīgā. Vadošo ražotāju Bosch, Snaige, Restart, Neff, AEG, Electrolux, Gorenje, Liebherr veikals.